salon za sisanje pasa
Moderator: anex
-
aidicaaaaaaaa
#1 salon za sisanje pasa
imam zenku maltezera, koju ne znam gdje da odvedem na sisanje, pa ako neko zna neki salon ili osobu koja se bavi s tim,voljela bih da mi pomogne ....molim vas da mi javite ako nesto znate.......unaprijed zahvalna......
- minjonja
#2 Re: salon za sisanje pasa
http://www.facebook.com/pages/Sarajevo- ... 2571440279
puppy village kod merkura. nisam nikad bila jer nemam psa, ali cula sam sve najbolje o tome.
puppy village kod merkura. nisam nikad bila jer nemam psa, ali cula sam sve najbolje o tome.
- chuchumbamayumbe
#3 Re: salon za sisanje pasa
Vidjao sam da ih sisaju u Svijetu ljubimaca, na Pofalicima
-
duboka_misao
#4 Re: salon za sisanje pasa
Puppy village definitivno 033/657-392 062/189-553 cucak mirise na jagode tri dana nakon kupanja 
- Cholina_Lokica
#5 Re: salon za sisanje pasa
o puppy villageu sam cula sve najbolje... probaj tu
sto se tice svijeta ljubimaca na pofalicima, ja sam svog prije par godina vodila tamo i nisam bila nest zadovoljna, cak mi je pas imao posjekotinu, i komsijski pas isto, sreca kod mog nije bilo strasno, dok je komsijaski dobro bio naHebao...
- LilBear
#6 Re: salon za sisanje pasa
i ja preporucujem Puppy Village. potrebno je prethodno ugovorit termin jer zna bit prilicna guzva.
-
Leni2010
#8 Re: salon za sisanje pasa
Molim te da javiš da li si šišala maltezera i da li si zadovoljna.Ja isto imam maltezera i biće mu potrebno šišanje za mjesec dana pa me interesuje tvoje mišljenje.Kod mene je mužijak i star je 2,5 mjeseca.Unaprijed zahvalna,
-
aidicaaaaaaaa
#9 Re: salon za sisanje pasa
Ja sam stvarno prezadovoljna, zene su jako profesionalne u svom poslu, naprosto sam bila odusevljena......Leni2010 wrote:Molim te da javiš da li si šišala maltezera i da li si zadovoljna.Ja isto imam maltezera i biće mu potrebno šišanje za mjesec dana pa me interesuje tvoje mišljenje.Kod mene je mužijak i star je 2,5 mjeseca.Unaprijed zahvalna,
- Sheytanela
#10 Re: salon za sisanje pasa
Moj pas (tibetanski spanijel) je jucer prvi put bio na sisanju takodjer kod Irene, inace jako "osjetljiv" kad mu se bilo sta radi oko dlake i sto njemu ne odgovara izdrzao to nekako ali smo prezadovoljni kako frizurom tako i Irenom kako to strucno i pazljivo radi. Od sad uvijek idemo na sisanje
)
- Jem
#11 Re: salon za sisanje pasa
A cijena?
U pitanju je madjarska pudlica....
- Sheytanela
#12 Re: salon za sisanje pasa
Mislim da je sada 27 KM sisanje.Jem wrote:A cijena?
- cutee_nina
#13 Re: salon za sisanje pasa
I ja sam mislila da svog psa odvedem u Puppy Village, ali ne znam šta još ima u ponudi osim šišanja i kupanja, pošto moj pas nije rasa za šišanje (zlatni retriver) 
- Sheytanela
#14 Re: salon za sisanje pasa
Tamo svratis i pitas, jako su ljubazni ili nazovi pa vidi al broj ne znam pa potrazi na netu negdje:( 
-
skojotovski
#15 Re: salon za sisanje pasa
izvini molim te, hoces da kazes da se Zlatni retriveri ne sisaju????cutee_nina wrote:I ja sam mislila da svog psa odvedem u Puppy Village, ali ne znam šta još ima u ponudi osim šišanja i kupanja, pošto moj pas nije rasa za šišanje (zlatni retriver)
- cutee_nina
#16 Re: salon za sisanje pasa
Kad sam bila kod veterinara, rekao mi da je to rasa koja se ne šiša.skojotovski wrote:izvini molim te, hoces da kazes da se Zlatni retriveri ne sisaju????cutee_nina wrote:I ja sam mislila da svog psa odvedem u Puppy Village, ali ne znam šta još ima u ponudi osim šišanja i kupanja, pošto moj pas nije rasa za šišanje (zlatni retriver)
- poznanik
#17 Re: salon za sisanje pasa
Ne! Pa jedna od njegovih odlika je prelijepa, gizdava, duga, dlaka. Retrivera treba samo lijepo pročešljati, i stati pa mu se divitiskojotovski wrote:izvini molim te, hoces da kazes da se Zlatni retriveri ne sisaju????cutee_nina wrote:I ja sam mislila da svog psa odvedem u Puppy Village, ali ne znam šta još ima u ponudi osim šišanja i kupanja, pošto moj pas nije rasa za šišanje (zlatni retriver)
-
skojotovski
#18 Re: salon za sisanje pasa
bojim se da nisi u pravu. svaki pas se sisa. sta mislis, da li je ovaj golden osisan ili je "samo pocesljan":

Uploaded with ImageShack.us
a postavicu vam uskoro i fotku neosisanog, cisto da uporedite

- Pasiflora
#19 Re: salon za sisanje pasa
U USA sam vidjela sisane retrivere - tamo je to normalno. Meni se ne svidje jer im dlaka izgleda kao kod samojeda (nije da mi samojedi nisu lijepi, ali nisu retriveri).
Retriveri se cesljaju i kao sto neko rece - pocesljas ga i onda se divis
- cutee_nina
#20 Re: salon za sisanje pasa
Da li se labradori šišaju 
- poznanik
#21 Re: salon za sisanje pasa
Vjerujem da se šišanjem retrivera pojavi izvjesna ljepota psa, ne bi bilo drugog razloga za šišanje, međutim, nije pravilo!skojotovski wrote:bojim se da nisi u pravu. svaki pas se sisa. sta mislis, da li je ovaj golden osisan ili je "samo pocesljan":
Kao što ni u slučaju ošišane djevojke sa fotografije nije pravilo, uprkos dojmljivoj ljepoti u izgledu...

PS. Tvoj foto retrivera u pozadini nosi jedan "spy" programčić, briši ga, zaraziće se nečiji računar
- Asana
#22 Re: salon za sisanje pasa
Kupi dobre makaze i dasku za peglanje, i sisaj svog cuku sama
Nece dobivati sredsta za umirenje, nece imati ranice i modrice po tijelu ni traume od vezanja tokom sisanja ...
Cim se sisa, iaonako nije vise "za izlozbe", pa nije bitno da ga sisa profesionalac
Nece dobivati sredsta za umirenje, nece imati ranice i modrice po tijelu ni traume od vezanja tokom sisanja ...
Cim se sisa, iaonako nije vise "za izlozbe", pa nije bitno da ga sisa profesionalac
-
irenasa
#23 Re: salon za sisanje pasa
Veliki pas se nemoze staviti na dasku za peglanjeAsana wrote:Kupi dobre makaze i dasku za peglanje, i sisaj svog cuku sama![]()
-
downtoearth
#24 Re: salon za sisanje pasa
ni samojedi se ne sisajusitno wrote:U USA sam vidjela sisane retrivere - tamo je to normalno. Meni se ne svidje jer im dlaka izgleda kao kod samojeda (nije da mi samojedi nisu lijepi, ali nisu retriveri).
- jaca-maca
#25 Re: salon za sisanje pasa
Ja sam negdje procitala da se i labradori mogu sisati
Pise da kada je osisan manje se linja