Altsa wrote:e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11ultima_palabra wrote:Da je pametan bio igrao bi za Njemačku na bar 2 svjetska i 2 evropska, igrao u finalima istih. Ovako je popušio foru i još mu se danas fukara podsmijava i govori kako nije pravi patriotaAl to smo mi...
SALIHAMIDZIC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- A1fa
#176 Re: SALIHAMIDZIC
- krivorijek
#177 Re: SALIHAMIDZIC
Pa hajde sad konkretno: ko misli da Salihamidzic ne bi bio pojacanje ovoj sadasnjoj reprezentaciji?
I zasto?
Ali konkretno molim.
I zasto?
Ali konkretno molim.
- do_tokija
#178 Re: SALIHAMIDZIC
Ukini se!Altsa wrote:e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11ultima_palabra wrote:Da je pametan bio igrao bi za Njemačku na bar 2 svjetska i 2 evropska, igrao u finalima istih. Ovako je popušio foru i još mu se danas fukara podsmijava i govori kako nije pravi patriotaAl to smo mi...
- veljaca
#179 Re: SALIHAMIDZIC
Mislim da nema nista od toga ali,
Salihamdzic i Medunjanin bi bili sigorno pojacanja ( uz Papca ) . Napad imamo odlican ......
Salihamdzic i Medunjanin bi bili sigorno pojacanja ( uz Papca ) . Napad imamo odlican ......
- studeni76
#180 Re: SALIHAMIDZIC
Hasan je najbolji BH igrac u zadnjih 20 godina! Nema dalje.
-
mido_Hz
#181 Re: SALIHAMIDZIC
Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
- Globus
#182 Re: SALIHAMIDZIC
ja ne mogu da vjerujem kako ima glupih ljudi koji ne zele procitati 2 stranice teme i naucit nesto nego valjaju gluposti koje su objasnjene 1000000000000 puta.mido_Hz wrote:Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
- A1fa
#183 Re: SALIHAMIDZIC
I ja to isto pomislim kad vidim da ima onih koji na prvu povjerovase Ciri da je to pravi i jedini razlog sto Hasan ne igra i sto ga se ne zovemido_Hz wrote:Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
Misimovic??
Bajramovic??? Hvala!
- buzzer
#184 Re: SALIHAMIDZIC
recimo da je spahic impulsivan, mlad, mahnit. da li ga to sprjecava da se izvini salihamidzicu i da ga pozove da se vrati? da li ga to oslobadja odgovornosti za stetu koju je nanio reprezentaciji?burek_in_space wrote:Nezvanichno - ovo sam negdje vec pisao, incident sa Spahicem se zaista desio na poluvremenu utakmice BiH - Francuska, kada je Brazzi prekipilo, i naprasno je zavrshio rep. karijeru. Kao prilog ovoj tezi ide i chinjenica da on nije odigrao oproshtajnu utakmicu, shto je obichaj kako kod nas, tako i u inostranstvu. Izvor - novinar/poznanik.
imam osjecaj da su bracomrsci listom kompleksasi koji bi tako samarali ljude, vrijednije i bolje od sebe, kako bi kompenzirali nedostatak vlastitog samopouzdanja.
- Globus
#185 Re: SALIHAMIDZIC
Ma oni su kinezi mogu oni igrat potpiso Dodik ugovor sa Kinom posebanA1fa wrote:I ja to isto pomislim kad vidim da ima onih koji na prvu povjerovase Ciri da je to pravi i jedini razlog sto Hasan ne igra i sto ga se ne zovemido_Hz wrote:Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
Misimovic??
Bajramovic??? Hvala!
- and
#186 Re: SALIHAMIDZIC
misimović-minhenA1fa wrote:I ja to isto pomislim kad vidim da ima onih koji na prvu povjerovase Ciri da je to pravi i jedini razlog sto Hasan ne igra i sto ga se ne zovemido_Hz wrote:Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
Misimovic??
Bajramovic??? Hvala!
bajramović-hamburg
hasan-jablanica
ova dvojica su vjerovatno imali njemačko,pa uzeli bosansko.hasan je kao bih državljanin tražio njemačko.
mada ima nekakva varijanta,malo komplikovanija,po kojoj možeš zadržati i bih državljanstvo i mislim da hasan ima oba.
-
udrch
#187 Re: SALIHAMIDZIC
Ovo boldirano ti je jako skroz..mido_Hz wrote:Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
Jel sad Hasan može da igra za Njemačku reprezentaciju?
- and
#188 Re: SALIHAMIDZIC
ne znam za ove nezvanične priče,ali mogu reći nešto što sam vidio svojim očima baš kada je ta utakmica sa francuskom u pitanju.buzzer wrote:recimo da je spahic impulsivan, mlad, mahnit. da li ga to sprjecava da se izvini salihamidzicu i da ga pozove da se vrati? da li ga to oslobadja odgovornosti za stetu koju je nanio reprezentaciji?burek_in_space wrote:Nezvanichno - ovo sam negdje vec pisao, incident sa Spahicem se zaista desio na poluvremenu utakmice BiH - Francuska, kada je Brazzi prekipilo, i naprasno je zavrshio rep. karijeru. Kao prilog ovoj tezi ide i chinjenica da on nije odigrao oproshtajnu utakmicu, shto je obichaj kako kod nas, tako i u inostranstvu. Izvor - novinar/poznanik.
imam osjecaj da su bracomrsci listom kompleksasi koji bi tako samarali ljude, vrijednije i bolje od sebe, kako bi kompenzirali nedostatak vlastitog samopouzdanja.
hasana je iz autobusa vani zovnuo jedan kriminalac,zagrlio ga i nešto mu pričao.nakon toga hasan više nije dolazio .ne znam koliko je ovo moglo uticati na njegovu odluku.
- slucajan
#189 Re: SALIHAMIDZIC
jedan od najboljih naših igrača!
- buzzer
#190 Re: SALIHAMIDZIC
jel mislis da je on uzeo njemacko drzavljanstvo tek nakon sto je prestao igrati za reprezentaciju? sto bi to tek tad radio?and wrote:misimović-minhenA1fa wrote:I ja to isto pomislim kad vidim da ima onih koji na prvu povjerovase Ciri da je to pravi i jedini razlog sto Hasan ne igra i sto ga se ne zovemido_Hz wrote:Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
Misimovic??
Bajramovic??? Hvala!
bajramović-hamburg
hasan-jablanica
ova dvojica su vjerovatno imali njemačko,pa uzeli bosansko.hasan je kao bih državljanin tražio njemačko.
mada ima nekakva varijanta,malo komplikovanija,po kojoj možeš zadržati i bih državljanstvo i mislim da hasan ima oba.
- ultima_palabra
#191 Re: SALIHAMIDZIC
Pa Bayern je zadnjih 15 godina, a pogotovo u doba kad je Braco bio u top formi, po imenima jači od njemačke reprezentacije. Kakvih se tamo kloceva naigralo po bokovima tipa Rehmer, Odonkor, Ballitsch, Pander, Castro, Fritz. Jedan Marko Rehmer, desni bek Herthe za koga 90% vas nije čulo je skupio 35 utakmica za Njemačku. E pa vala je i Hasan mogao bar 70 onda. BTW Hasana nikad nisam gotivio.Altsa wrote:e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11ultima_palabra wrote:Da je pametan bio igrao bi za Njemačku na bar 2 svjetska i 2 evropska, igrao u finalima istih. Ovako je popušio foru i još mu se danas fukara podsmijava i govori kako nije pravi patriotaAl to smo mi...
- and
#192 Re: SALIHAMIDZIC
njemačko je uzeo zbog juventusa,kod njih se nešto gleda broj igrača iz eu.buzzer
jel mislis da je on uzeo njemacko drzavljanstvo tek nakon sto je prestao igrati za reprezentaciju? sto bi to tek tad radio?
čuo sam da je zadržao i naš pasoš.iako švabe to ne dozvoljavaju,svako pravilo ima izuzetke i on je to uspio.izvor,prilično pouzdan.
- Edin H.
#193 Re: SALIHAMIDZIC
A1fa wrote:Altsa wrote:e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11ultima_palabra wrote:Da je pametan bio igrao bi za Njemačku na bar 2 svjetska i 2 evropska, igrao u finalima istih. Ovako je popušio foru i još mu se danas fukara podsmijava i govori kako nije pravi patriotaAl to smo mi...
![]()
![]()
![]()
- krivorijek
#194 Re: SALIHAMIDZIC
Pa hajde da se ponovim:
krivorijek wrote:Pa hajde sad konkretno: ko misli da Salihamidzic ne bi bio pojacanje ovoj sadasnjoj reprezentaciji?
I zasto?
Ali konkretno molim.
-
Adi_vp
#195 Re: SALIHAMIDZIC
Nemoj tu budalastinu nigdje vise napisati a kamoli reci nekom...Altsa wrote: e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11
- Altsa
#196 Re: SALIHAMIDZIC
jel to moja budalastina ne istinita. reci mi sta je to ovaj papak iz jablanice uradio za reprezentaciju da bi se ponovo molio da igra. uglavnom se ponasao kao maneken na utakmici pazeci se da ne dode do povrede jer zaboga on iga ponekad za bajern. zato se ti poklopi sa svojim glupostimaAdi_vp wrote:Nemoj tu budalastinu nigdje vise napisati a kamoli reci nekom...Altsa wrote: e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11
- krivorijek
#197 Re: SALIHAMIDZIC
...a zasto sad PAPAK IZ JABLANICE? A odakle si ti pa da po definiciji (mjestu rodenja) nisi papak? Iz AltSA? Ma nemoj jarane opet, jebemu misa, koja prica.Altsa wrote:jel to moja budalastina ne istinita. reci mi sta je to ovaj papak iz jablanice uradio za reprezentaciju da bi se ponovo molio da igra. uglavnom se ponasao kao maneken na utakmici pazeci se da ne dode do povrede jer zaboga on iga ponekad za bajern. zato se ti poklopi sa svojim glupostimaAdi_vp wrote:Nemoj tu budalastinu nigdje vise napisati a kamoli reci nekom...Altsa wrote: e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11e ne znam zasto se ovaj rostiljdija uopste vise i spominje
Ponekad za Bajern kazes: pa taj 'papak iz jablanice' je osvojio u zivotu skoro sve sto se moze u fudbalu osvojiti. A sta si ti to napravio pa da pljujes po njemu odozgo toliko suvereno?
-
gradska toplana
#198 Re: SALIHAMIDZIC
Za neupucene,Hasan je u najbolja Bajernova vremena poslije Mateusa,Olija K. imao najvecu minutazu.Sto se tice toga da li bi Hasan i Papac bili pojacanja za danasnju repku je smijesno pricati.Pa napad nam je odlican,a odbrana suplja i puse na sve strane.Njih dvojica na dve strane zatvaraju sve i nema sanse da neko prodje.U isto vrijeme Salihovic moze da ide na svoje pravo mjesto zar ne?

- krivorijek
#199 Re: SALIHAMIDZIC
Pa naravnogradska toplana wrote:Za neupucene,Hasan je u najbolja Bajernova vremena poslije Mateusa,Olija K. imao najvecu minutazu.Sto se tice toga da li bi Hasan i Papac bili pojacanja za danasnju repku je smijesno pricati.Pa napad nam je odlican,a odbrana suplja i puse na sve strane.Njih dvojica na dve strane zatvaraju sve i nema sanse da neko prodje.U isto vrijeme Salihovic moze da ide na svoje pravo mjesto zar ne?![]()
To je to.
-
udrch
#200 Re: SALIHAMIDZIC
Eto ima i onih koji misle da nije tako..gradska toplana wrote:Za neupucene,Hasan je u najbolja Bajernova vremena poslije Mateusa,Olija K. imao najvecu minutazu.Sto se tice toga da li bi Hasan i Papac bili pojacanja za danasnju repku je smijesno pricati.Pa napad nam je odlican,a odbrana suplja i puse na sve strane.Njih dvojica na dve strane zatvaraju sve i nema sanse da neko prodje.U isto vrijeme Salihovic moze da ide na svoje pravo mjesto zar ne?![]()
A Salihović je jedini igrač čijim bi pomicanjem prema naprijed Ibričić sjeo na klupu, gdje mu je objektivno i mjesto..nije da ja ne volim Ibričića, naprotiv, ali ja bih ipak Pjaniću dao prednost..