SALIHAMIDZIC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
A1fa

#176 Re: SALIHAMIDZIC

Post by A1fa »

Altsa wrote:
ultima_palabra wrote:Da je pametan bio igrao bi za Njemačku na bar 2 svjetska i 2 evropska, igrao u finalima istih. Ovako je popušio foru i još mu se danas fukara podsmijava i govori kako nije pravi patriota :-) Al to smo mi...
e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11
:shock:

:lol: :lol: :lol:
krivorijek

#177 Re: SALIHAMIDZIC

Post by krivorijek »

Pa hajde sad konkretno: ko misli da Salihamidzic ne bi bio pojacanje ovoj sadasnjoj reprezentaciji?

I zasto?

Ali konkretno molim.
do_tokija

#178 Re: SALIHAMIDZIC

Post by do_tokija »

Altsa wrote:
ultima_palabra wrote:Da je pametan bio igrao bi za Njemačku na bar 2 svjetska i 2 evropska, igrao u finalima istih. Ovako je popušio foru i još mu se danas fukara podsmijava i govori kako nije pravi patriota :-) Al to smo mi...
e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11
Ukini se!
veljaca

#179 Re: SALIHAMIDZIC

Post by veljaca »

Mislim da nema nista od toga ali,
Salihamdzic i Medunjanin bi bili sigorno pojacanja ( uz Papca ) . Napad imamo odlican ......
studeni76

#180 Re: SALIHAMIDZIC

Post by studeni76 »

Hasan je najbolji BH igrac u zadnjih 20 godina! Nema dalje.
mido_Hz

#181 Re: SALIHAMIDZIC

Post by mido_Hz »

Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
Globus

#182 Re: SALIHAMIDZIC

Post by Globus »

mido_Hz wrote:Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
ja ne mogu da vjerujem kako ima glupih ljudi koji ne zele procitati 2 stranice teme i naucit nesto nego valjaju gluposti koje su objasnjene 1000000000000 puta.
A1fa

#183 Re: SALIHAMIDZIC

Post by A1fa »

mido_Hz wrote:Pa ne mogu da vjerujem kakvih ima tvrdoglavih i glupih ljudi,Hasan Salihamidjic nema pravo nastupa za BIH repku,jer se odrekao naseg drzavljanstva u korist Njemackog,jer njemci su ga uslovili sa tim da uzme il' nase ili njihovo,i covjek odlucio i nema vise pravo da igra za nas.steta Hasan je bio igracina koja se rijetko radja,sve najbolje njemu u Juventusu.
I ja to isto pomislim kad vidim da ima onih koji na prvu povjerovase Ciri da je to pravi i jedini razlog sto Hasan ne igra i sto ga se ne zove ;)

Misimovic??
Bajramovic??? Hvala! 8-)
buzzer

#184 Re: SALIHAMIDZIC

Post by buzzer »

burek_in_space wrote:Nezvanichno - ovo sam negdje vec pisao, incident sa Spahicem se zaista desio na poluvremenu utakmice BiH - Francuska, kada je Brazzi prekipilo, i naprasno je zavrshio rep. karijeru. Kao prilog ovoj tezi ide i chinjenica da on nije odigrao oproshtajnu utakmicu, shto je obichaj kako kod nas, tako i u inostranstvu. Izvor - novinar/poznanik. :D
recimo da je spahic impulsivan, mlad, mahnit. da li ga to sprjecava da se izvini salihamidzicu i da ga pozove da se vrati? da li ga to oslobadja odgovornosti za stetu koju je nanio reprezentaciji?
imam osjecaj da su bracomrsci listom kompleksasi koji bi tako samarali ljude, vrijednije i bolje od sebe, kako bi kompenzirali nedostatak vlastitog samopouzdanja.
Globus

#185 Re: SALIHAMIDZIC

Post by Globus »

A1fa wrote:
I ja to isto pomislim kad vidim da ima onih koji na prvu povjerovase Ciri da je to pravi i jedini razlog sto Hasan ne igra i sto ga se ne zove ;)

Misimovic??
Bajramovic??? Hvala! 8-)
Ma oni su kinezi mogu oni igrat potpiso Dodik ugovor sa Kinom poseban :D
and

#186 Re: SALIHAMIDZIC

Post by and »

A1fa wrote:

Misimovic??
Bajramovic??? Hvala! 8-)
misimović-minhen
bajramović-hamburg
hasan-jablanica

ova dvojica su vjerovatno imali njemačko,pa uzeli bosansko.hasan je kao bih državljanin tražio njemačko.
mada ima nekakva varijanta,malo komplikovanija,po kojoj možeš zadržati i bih državljanstvo i mislim da hasan ima oba.
udrch

#187 Re: SALIHAMIDZIC

Post by udrch »

Ovo boldirano ti je jako skroz..
Jel sad Hasan može da igra za Njemačku reprezentaciju?
and

#188 Re: SALIHAMIDZIC

Post by and »

buzzer wrote:
burek_in_space wrote:Nezvanichno - ovo sam negdje vec pisao, incident sa Spahicem se zaista desio na poluvremenu utakmice BiH - Francuska, kada je Brazzi prekipilo, i naprasno je zavrshio rep. karijeru. Kao prilog ovoj tezi ide i chinjenica da on nije odigrao oproshtajnu utakmicu, shto je obichaj kako kod nas, tako i u inostranstvu. Izvor - novinar/poznanik. :D
recimo da je spahic impulsivan, mlad, mahnit. da li ga to sprjecava da se izvini salihamidzicu i da ga pozove da se vrati? da li ga to oslobadja odgovornosti za stetu koju je nanio reprezentaciji?
imam osjecaj da su bracomrsci listom kompleksasi koji bi tako samarali ljude, vrijednije i bolje od sebe, kako bi kompenzirali nedostatak vlastitog samopouzdanja.
ne znam za ove nezvanične priče,ali mogu reći nešto što sam vidio svojim očima baš kada je ta utakmica sa francuskom u pitanju.
hasana je iz autobusa vani zovnuo jedan kriminalac,zagrlio ga i nešto mu pričao.nakon toga hasan više nije dolazio .ne znam koliko je ovo moglo uticati na njegovu odluku.
slucajan

#189 Re: SALIHAMIDZIC

Post by slucajan »

jedan od najboljih naših igrača!
buzzer

#190 Re: SALIHAMIDZIC

Post by buzzer »

and wrote:
A1fa wrote:

Misimovic??
Bajramovic??? Hvala! 8-)
misimović-minhen
bajramović-hamburg
hasan-jablanica

ova dvojica su vjerovatno imali njemačko,pa uzeli bosansko.hasan je kao bih državljanin tražio njemačko.
mada ima nekakva varijanta,malo komplikovanija,po kojoj možeš zadržati i bih državljanstvo i mislim da hasan ima oba.
jel mislis da je on uzeo njemacko drzavljanstvo tek nakon sto je prestao igrati za reprezentaciju? sto bi to tek tad radio?
ultima_palabra

#191 Re: SALIHAMIDZIC

Post by ultima_palabra »

Altsa wrote:
Pa Bayern je zadnjih 15 godina, a pogotovo u doba kad je Braco bio u top formi, po imenima jači od njemačke reprezentacije. Kakvih se tamo kloceva naigralo po bokovima tipa Rehmer, Odonkor, Ballitsch, Pander, Castro, Fritz. Jedan Marko Rehmer, desni bek Herthe za koga 90% vas nije čulo je skupio 35 utakmica za Njemačku. E pa vala je i Hasan mogao bar 70 onda. BTW Hasana nikad nisam gotivio.
and

#192 Re: SALIHAMIDZIC

Post by and »

buzzer
jel mislis da je on uzeo njemacko drzavljanstvo tek nakon sto je prestao igrati za reprezentaciju? sto bi to tek tad radio?
njemačko je uzeo zbog juventusa,kod njih se nešto gleda broj igrača iz eu.
čuo sam da je zadržao i naš pasoš.iako švabe to ne dozvoljavaju,svako pravilo ima izuzetke i on je to uspio.izvor,prilično pouzdan.
Edin H.

#193 Re: SALIHAMIDZIC

Post by Edin H. »

A1fa wrote:
Altsa wrote:
:shock:

:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
krivorijek

#194 Re: SALIHAMIDZIC

Post by krivorijek »

Pa hajde da se ponovim:
krivorijek wrote:Pa hajde sad konkretno: ko misli da Salihamidzic ne bi bio pojacanje ovoj sadasnjoj reprezentaciji?

I zasto?

Ali konkretno molim.
Adi_vp

#195 Re: SALIHAMIDZIC

Post by Adi_vp »

Altsa wrote: e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11
Nemoj tu budalastinu nigdje vise napisati a kamoli reci nekom... :run:
Altsa

#196 Re: SALIHAMIDZIC

Post by Altsa »

Adi_vp wrote:
Altsa wrote: e jest salihamidic igracina da igra u njemackoj reprezentaciji. pa ni u bajernu nije bio uvijek u prvih 11
jel to moja budalastina ne istinita. reci mi sta je to ovaj papak iz jablanice uradio za reprezentaciju da bi se ponovo molio da igra. uglavnom se ponasao kao maneken na utakmici pazeci se da ne dode do povrede jer zaboga on iga ponekad za bajern. zato se ti poklopi sa svojim glupostima :skoljka: e ne znam zasto se ovaj rostiljdija uopste vise i spominje :?
krivorijek

#197 Re: SALIHAMIDZIC

Post by krivorijek »

Altsa wrote:
Adi_vp wrote:
jel to moja budalastina ne istinita. reci mi sta je to ovaj papak iz jablanice uradio za reprezentaciju da bi se ponovo molio da igra. uglavnom se ponasao kao maneken na utakmici pazeci se da ne dode do povrede jer zaboga on iga ponekad za bajern. zato se ti poklopi sa svojim glupostima :skoljka: e ne znam zasto se ovaj rostiljdija uopste vise i spominje :?
...a zasto sad PAPAK IZ JABLANICE? A odakle si ti pa da po definiciji (mjestu rodenja) nisi papak? Iz AltSA? Ma nemoj jarane opet, jebemu misa, koja prica.

Ponekad za Bajern kazes: pa taj 'papak iz jablanice' je osvojio u zivotu skoro sve sto se moze u fudbalu osvojiti. A sta si ti to napravio pa da pljujes po njemu odozgo toliko suvereno?
gradska toplana

#198 Re: SALIHAMIDZIC

Post by gradska toplana »

Za neupucene,Hasan je u najbolja Bajernova vremena poslije Mateusa,Olija K. imao najvecu minutazu.Sto se tice toga da li bi Hasan i Papac bili pojacanja za danasnju repku je smijesno pricati.Pa napad nam je odlican,a odbrana suplja i puse na sve strane.Njih dvojica na dve strane zatvaraju sve i nema sanse da neko prodje.U isto vrijeme Salihovic moze da ide na svoje pravo mjesto zar ne? :wink:
:bih:
krivorijek

#199 Re: SALIHAMIDZIC

Post by krivorijek »

gradska toplana wrote:Za neupucene,Hasan je u najbolja Bajernova vremena poslije Mateusa,Olija K. imao najvecu minutazu.Sto se tice toga da li bi Hasan i Papac bili pojacanja za danasnju repku je smijesno pricati.Pa napad nam je odlican,a odbrana suplja i puse na sve strane.Njih dvojica na dve strane zatvaraju sve i nema sanse da neko prodje.U isto vrijeme Salihovic moze da ide na svoje pravo mjesto zar ne? :wink:
Pa naravno :thumbup:

To je to.
udrch

#200 Re: SALIHAMIDZIC

Post by udrch »

gradska toplana wrote:Za neupucene,Hasan je u najbolja Bajernova vremena poslije Mateusa,Olija K. imao najvecu minutazu.Sto se tice toga da li bi Hasan i Papac bili pojacanja za danasnju repku je smijesno pricati.Pa napad nam je odlican,a odbrana suplja i puse na sve strane.Njih dvojica na dve strane zatvaraju sve i nema sanse da neko prodje.U isto vrijeme Salihovic moze da ide na svoje pravo mjesto zar ne? :wink:
Eto ima i onih koji misle da nije tako..
A Salihović je jedini igrač čijim bi pomicanjem prema naprijed Ibričić sjeo na klupu, gdje mu je objektivno i mjesto..nije da ja ne volim Ibričića, naprotiv, ali ja bih ipak Pjaniću dao prednost..
Post Reply