Izgladnjeli vjere i nacije, a zeljni dokazivanja novim haverima.ultima_palabra wrote: Od bivsih komunjara ispadnu najbolji kleronacionalisti... Tudjman, Tomac, Raspudic, Labud...
Šale na račun feministkinja i ljevičara
- seln
#601 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
-
haminhamo
#602 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Šta tebe briga kakva sam ja reklama, apsolutno je nebitno šta imaš da kažeš po tom pitanju. Bavite se sobom o duše pogubljene. A bujrum, javno ovo propagirajte, da vas vidim..drndalo wrote:OOooooo "vjernice" vrli, nisam te odmah raspoznao u tvojoj "pravednickoj" srdzbi...haminhamo wrote:
Smiješno vam nevjernici? Polako doći će ta duša prljava do grkljana, i jednom i drugom, a povratka nema..
“Pazi! Kada duša dođe do ključnih kosti, i vikne se:“Ima li vidara (liječnika, otklanjača nevolje)?“. I on se uvjeri da je to čas rastanka i noga se uz nogu savije, tog dana češ Gospodaru tvome priveden biti: Nije vjerovao i nije molitvu obavljao, nego je poricao i leđa okretao a onda svojima bahato odlazio.“ Teško tebi, teško tebi!“ (Al-Qijama, 26 – 34)
Kad ste mangupi, hajde predstavite se, da vam zvrčku organizujemo, kukavice jedne komunističke.![]()
*ebem mu nemlak, pa TI SAM si najgora reklama vlastitoj vjeri kojom se dicis...
Da se vratim na shalu koju si citirao, posto je naziv teme upravo "Sale", iako je jako crn humor u pitanju, ipak je barem smijesna, za razliku od 93% ovih losih pokusaja humora ranije postavljenih...
cyprus wrote:
- tranquil
#603 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Najnoviji hit bošnjačkih nacionalističkih desničara i antifeminista:
Mangine su preko Drine, prešle mili sineeee....
Čak se rimuje više nego original.
Mangine su preko Drine, prešle mili sineeee....
Čak se rimuje više nego original.
- seln
#604 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
I nama apsolutno kraj guzice promice sta ti imas da kazes.haminhamo wrote: Šta tebe briga kakva sam ja reklama, apsolutno je nebitno šta imaš da kažeš po tom pitanju. Bavite se sobom o duše pogubljene. A bujrum, javno ovo propagirajte, da vas vidim..
I , evo, vidi nas...

-
hhaarree
#605 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ponadah se humoru a ono 2-3 dijabole sa desetinama hiljada postova prave osnovnoskolske sege sale i posalice u paintu
A vode nema, a djeca smrde po skolama, a feministkinje krive
A vode nema, a djeca smrde po skolama, a feministkinje krive
- Sara03
#606 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Ta, zar nije Džumi iz miješanog braka i još pride samodeklarirani kjafir, kako sad Bošnjak?
- Sara03
#607 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ooooo Zahiraga, kad si žedan, nisi svoj...haminhamo wrote:Šta tebe briga kakva sam ja reklama, apsolutno je nebitno šta imaš da kažeš po tom pitanju. Bavite se sobom o duše pogubljene. A bujrum, javno ovo propagirajte, da vas vidim..
Bujrum!

-
hhaarree
#608 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
gospodine fulili ste drzavu, saudijska arabija je sprat ispodhaminhamo wrote:
Šta tebe briga kakva sam ja reklama, apsolutno je nebitno šta imaš da kažeš po tom pitanju. Bavite se sobom o duše pogubljene. A bujrum, javno ovo propagirajte, da vas vidim..
-
broj dva
#609 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
---seln wrote:I nama apsolutno kraj guzice promice sta ti imas da kazes.haminhamo wrote: Šta tebe briga kakva sam ja reklama, apsolutno je nebitno šta imaš da kažeš po tom pitanju. Bavite se sobom o duše pogubljene. A bujrum, javno ovo propagirajte, da vas vidim..
I , evo, vidi nas...
Uvjek sam bio slab na religijom inspirisan vokativ.
"O duse izgubljene"
haminahamo - vokativ je padez, jedan od sedam u nasem jeziku i koristi se za dozivanje/obracanje.
"O vjernici, razlislite glavom svojom i nemojte da vam religija mozak popije"
-
hhaarree
#610 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Isto sto i ideoloskom mu ocu?It_is_a_Leclerc wrote:Jel bila ona:
- Šta je posljednje Mustafi Busuladžiću prošlo kroz glavu ?
ili nije?
al kako se upalise na ovu salu, grohotom se keslam
- tranquil
#611 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ako se ne varam, haminhamo nije Zahiraga, nego je po vlastitom priznanju "momak blizak Zahiragi koji ga voli zato što je mudonja".Sara03 wrote:Ooooo Zahiraga, kad si žedan, nisi svoj...haminhamo wrote:Šta tebe briga kakva sam ja reklama, apsolutno je nebitno šta imaš da kažeš po tom pitanju. Bavite se sobom o duše pogubljene. A bujrum, javno ovo propagirajte, da vas vidim..
Bujrum!
Ne ulazim u detalje, svakom njegovo
-
hhaarree
#612 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Koji homoerotizam, blizi se ljudima sa velikim mudima? (valja li mi rimatranquil wrote:Ako se ne varam, haminhamo nije Zahiraga, nego je po vlastitom priznanju "blizak Zahiragi zato što je mudonja".Sara03 wrote:Ooooo Zahiraga, kad si žedan, nisi svoj...haminhamo wrote:Šta tebe briga kakva sam ja reklama, apsolutno je nebitno šta imaš da kažeš po tom pitanju. Bavite se sobom o duše pogubljene. A bujrum, javno ovo propagirajte, da vas vidim..
Bujrum!
Zasto se ovakvi vazda lijepe na muskost, muzevnost, velicinu polnih organa itd?
haminhamo, da li zelis nesto da nam priznas?
-
John Cleese
- tranquil
- ultima_palabra
#615 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
'Jedan od brojnih momaka bliskih mudonji'.
- wewa
#616 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
da je Zahiragic indijanac, zvao bi se Mudo Labudovo
http://quizdoo.com/discover-your-native-american-name/
http://quizdoo.com/discover-your-native-american-name/
- HAVANA
#617 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Kakav ba indijanac i labud.U bizona mudo.
- Sara03
#618 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Čini mi se da je on mnogo bliži, nego što tvrdi. Tačnije, postoje indicije da mu je to burazer.tranquil wrote:Ako se ne varam, haminhamo nije Zahiraga, nego je po vlastitom priznanju "momak blizak Zahiragi koji ga voli zato što je mudonja".Sara03 wrote:Ooooo Zahiraga, kad si žedan, nisi svoj...haminhamo wrote:Šta tebe briga kakva sam ja reklama, apsolutno je nebitno šta imaš da kažeš po tom pitanju. Bavite se sobom o duše pogubljene. A bujrum, javno ovo propagirajte, da vas vidim..
Bujrum!
To ti je gospon zahson, što su ga poslali u Banoviće krajem prošle godine, pa je sad tamo neki Hamo. Zanimljivo je da je zahson, poput svog novopečenog klona, počesto volio spominjati neke anonimne smrduljke.
Uostalom, priča se po selu i da "obojica" gaje ljubav prema istoj da'wi (ako se to tako kaže, nesum baš školovana), kao i najbliži srodnik Hareta Zahirage.
- JThomas
#619 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
znači leglo je malo draganje muda 
- wewa
#620 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
auuuuuuuuuuuuuuu, ko je supalj pod usi...

- tranquil
#621 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Q: kako se zove poza 69 kod klerikalnih desničara?
A: "jaje na oko"
- wewa
#622 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
tranquil wrote:Q: kako se zove poza 69 kod klerikalnih desničara?
- raoul duke
-
haminhamo
#624 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
hahahah, oplakah, formuska detektivka opet u akciji. Nije prvi put da izlaziš sa tom teorijom Saro ubleharko bez života.Samo ja ne pamtim te stvari.Morao sam se vratiti po postovima kako bih vidio da ti ta braća nisu zanimacija sad,vec su uvijek bila.Sara03 wrote:Čini mi se da je on mnogo bliži, nego što tvrdi. Tačnije, postoje indicije da mu je to burazer.tranquil wrote: Ako se ne varam, haminhamo nije Zahiraga, nego je po vlastitom priznanju "momak blizak Zahiragi koji ga voli zato što je mudonja".
Ne ulazim u detalje, svakom njegovo![]()
To ti je gospon zahson, što su ga poslali u Banoviće krajem prošle godine, pa je sad tamo neki Hamo. Zanimljivo je da je zahson, poput svog novopečenog klona, počesto volio spominjati neke anonimne smrduljke.
Uostalom, priča se po selu i da "obojica" gaje ljubav prema istoj da'wi (ako se to tako kaže, nesum baš školovana), kao i najbliži srodnik Hareta Zahirage.
Može biti da te jedan od njih dvojice loži pa da si svoj život podredila razmišljanjima i promišljanjima o njima.
Misli šta hoćeš totalno je nebitno.Dal mu ja bio brat,dal neko iz njegovog šireg kruga štovaoca dawe,a ima nas hvala Allahu,svejedno je.
Braća smo svakako,ako ne krvna onda u islamu. Boli te to islamsko bratstvo, ZNAM..
-
Mohamad Sissoko
#625 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
U zemlji socijalističkog blagostanja, narod se okupio da donira višak novca za napaćeni i potlačeni narod Zapadne Njemačke.