Tito_i_Partija wrote:A tebi i Sissoku ocigledno ponos ne dopusta da se stidite.Matzan wrote:Stara poslovica kaže: "Čega se normalan stidi, budala se ponosi."
Kakve veze imam ja sa Sissokom?
Tito_i_Partija wrote:A tebi i Sissoku ocigledno ponos ne dopusta da se stidite.Matzan wrote:Stara poslovica kaže: "Čega se normalan stidi, budala se ponosi."
Vi ste fina gradska raja.Matzan wrote:Tito_i_Partija wrote:A tebi i Sissoku ocigledno ponos ne dopusta da se stidite.Matzan wrote:Stara poslovica kaže: "Čega se normalan stidi, budala se ponosi."
Kakve veze imam ja sa Sissokom?
Tito_i_Partija wrote: Vi ste fina gradska raja.
Dobro, al' to što si postavio je vjerujem rijedak primjer takvog nametanja unutar ove skupine. Moglo bi se protumačiti kao neka vrsta indoktrinacije maloljetnika, a koja pored ove, može svakako imati različita polazišta, počevši od religijske dogme pa do načina ishrane, kao što je nedavni slučaj roditelja iz Italije, koji su dijete hranili striktno veganski, zbog čega su završili iza rešetaka, a jadno dijete u bolnici.AleksoMKD wrote:Jedno je da se osoba rodi trans, drugo je da trans roditelji namecu 3 godisnjem detetu "gender". Nista protiv trans osoba, ali nameteti bebi je bolest i psiholoski poremecaj.Sara03 wrote:Zanimljivo je da tu progresivnost "nameću" i roditelji u Pakistanu, Čečeniji i Ugandi, jer je evidentno da se i tamo rađaju transrodne osobe. Sreća pa su u pitanju samo progresivni roditelji, šta bi tek da imaju i ove fancy drag priredbe...AleksoMKD wrote: Ali opet, nametati 3 godisnjem detetu da je "trans" kako bi se roditelji osecali progresivno je ludost.
insomnia78 wrote:
Sve je tocno sto si navela i slazem se, ali ovo nije jedini slucaj (srecom nema puno poremecenih roditelja kao ovi) no ni jedan nije i nece biti procesuiran jer vlasti ne zele da ih nazovu transfobnima.Sara03 wrote: Dobro, al' to što si postavio je vjerujem rijedak primjer takvog nametanja unutar ove skupine. Moglo bi se protumačiti kao neka vrsta indoktrinacije maloljetnika, a koja pored ove, može svakako imati različita polazišta, počevši od religijske dogme pa do načina ishrane, kao što je nedavni slučaj roditelja iz Italije, koji su dijete hranili striktno veganski, zbog čega su završili iza rešetaka, a jadno dijete u bolnici.
Uglavnom, pitanje za nadležne organe u kojem bi i svaka, najmanja sumnja trebala biti pokretač da se stvari rješavaju u najboljem interesu djeteta.
Ah u PM, pa i humor usraste...insomnia78 wrote:
Smiješno vam nevjernici? Polako doći će ta duša prljava do grkljana, i jednom i drugom, a povratka nema..It_is_a_Leclerc wrote:Tačan odgovor je - metak nepoznatog kalibraseln wrote:"A, u PM... nisam iskljucio gas"?It_is_a_Leclerc wrote:Jel bila ona:
- Šta je posljednje Mustafi Busuladžiću prošlo kroz glavu ?
ili nije?
Sabur, brate... srdzba je sejtanovo djelo. Evo, pa malo subhanaj, bice ti bolje.haminhamo wrote:Smiješno vam nevjernici? Polako doći će ta duša prljava do grkljana, i jednom i drugom, a povratka nema..It_is_a_Leclerc wrote:Tačan odgovor je - metak nepoznatog kalibraseln wrote:
"A, u PM... nisam iskljucio gas"?
“Pazi! Kada duša dođe do ključnih kosti, i vikne se:“Ima li vidara (liječnika, otklanjača nevolje)?“. I on se uvjeri da je to čas rastanka i noga se uz nogu savije, tog dana češ Gospodaru tvome priveden biti: Nije vjerovao i nije molitvu obavljao, nego je poricao i leđa okretao a onda svojima bahato odlazio.“ Teško tebi, teško tebi!“ (Al-Qijama, 26 – 34)
Kad ste mangupi, hajde predstavite se, da vam zvrčku organizujemo, kukavice jedne komunističke.

Može to i ljepše, poetičnije, atraktivnije. Recimo ovako:haminhamo wrote:
Smiješno vam nevjernici? Polako doći će ta duša prljava do grkljana, i jednom i drugom, a povratka nema..
“Pazi! Kada duša dođe do ključnih kosti, i vikne se:“Ima li vidara (liječnika, otklanjača nevolje)?“. I on se uvjeri da je to čas rastanka i noga se uz nogu savije, tog dana češ Gospodaru tvome priveden biti: Nije vjerovao i nije molitvu obavljao, nego je poricao i leđa okretao a onda svojima bahato odlazio.“ Teško tebi, teško tebi!“ (Al-Qijama, 26 – 34)
Kad ste mangupi, hajde predstavite se, da vam zvrčku organizujemo, kukavice jedne komunističke.
kad se sjetim svojih drugova iz SDPa... 2003. niko ne radi ništa...vječiti studenti ja započeo raditiMohamad Sissoko wrote:Hehe hehe
OOooooo "vjernice" vrli, nisam te odmah raspoznao u tvojoj "pravednickoj" srdzbi...haminhamo wrote:
Smiješno vam nevjernici? Polako doći će ta duša prljava do grkljana, i jednom i drugom, a povratka nema..
cyprus wrote:
Od bivsih komunjara ispadnu najbolji kleronacionalisti... Tudjman, Tomac, Raspudic, Labud...Black swan wrote:kad se sjetim svojih drugova iz SDPa... 2003. niko ne radi ništa...vječiti studenti ja započeo raditiMohamad Sissoko wrote:Hehe hehe
2013. niko ne radi ništa vječiti studenti...neki počnu raditi pa prestanu teško je kod privatnika... odu u austriju ( neće otići u moldaviju) pa se vrate...za sve im krivi nacionalisti a ne njihova lijena guzica...
ja 10 godina staža...
sve isto...
sad kad bih otišao na forum mladih bili bi ljudi od 45 godina bez dana staža i još 3 ispita da polože