Ako ovo stvarno nije sarkazam i podjebavanje onda smo mi u daleko veće kurcu i mraku nego što možemo zamisliti. Ovakvo zaključivanje ne može napraviti normalna i uravnotežena osoba. Ovo ili je plaćeno ili su mozgovi isprani do te mjere da nema povratka ni njima a ni nama.cyprus wrote:
![]()
#nisusarkasticni
Šale na račun feministkinja i ljevičara
- kamberovica polje
#501 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Last edited by kamberovica polje on 16/10/2017 12:57, edited 1 time in total.
- AleksoMKD
- AleksoMKD
- seln
- dragma
- Vozim: Pješe
#505 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Vox je inače satirični magazin. Sarkazam i zajebancija su im u opisu djelatnosti.kamberovica polje wrote:Ako ovo stvarno nije sarkazam i podjebavanje onda smo mi u daleko veće kurcu i mraku nego što možemo zamisliti. Ovakvo zaključivanje ne može napraviti normalna i uravnotežena osoba. Ovo ili je plaćeno ili su mozgovi isprani do te mjere da nema povratka ni njima a ni nama.cyprus wrote:
![]()
#nisusarkasticni
- Matzan
#506 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
AleksoMKD wrote:
Jadno dijete!
Bolje bi mu bilo i da je mladi ljevičar, nego da odrasta sa ove dvije nedefinisane osobe.
- dragma
- Vozim: Pješe
#507 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Jes, al' zato ima dvojicu tata da mu daju pare za kino. 
- It_is_a_Leclerc
#508 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ne znam šta je poenta ovih tvojih postova?AleksoMKD wrote:
Nama u obdanište dolazio Djed mraz, pa niko od nas nije postao djed mraz. Djecu treba učiti da prihvataju druge ljude, da poštuju svačije pravo na odabir odjeće, religije, jezike, frizure itd. Djeca su jako inteligentna stvorenja i vrlo brzo to slažu u "ladice" u svojoj glavi, i koriste kasnije u životu.
Uostalom, da je to pravi način odgoja dovoljno pokazuje činjenica da tako svoju djecu odgajaju u bogatim zemljama, dok u ovim "pravovjernim" tipa BiH, Somalija, Srbija, Gambija gdje se djecu uči da je "drugačije pogrešno" i dalje cvjeta siromaštvo i društvena besperspektivnost.
- cyprus
#509 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ako nisam potpuno pogrešno shvatio njihovu poentu, Voxov ''sarkazam'' i ''zajebancija'' su uvijek i bez izuzetka upereni protiv komunjara i jugosrba (dragma wrote:Vox je inače satirični magazin. Sarkazam i zajebancija su im u opisu djelatnosti.kamberovica polje wrote:Ako ovo stvarno nije sarkazam i podjebavanje onda smo mi u daleko veće kurcu i mraku nego što možemo zamisliti. Ovakvo zaključivanje ne može napraviti normalna i uravnotežena osoba. Ovo ili je plaćeno ili su mozgovi isprani do te mjere da nema povratka ni njima a ni nama.cyprus wrote:
![]()
#nisusarkasticni

-
Mohamad Sissoko
-
Bodkin
#511 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
AleksoMKD wrote:
Ovo ludilo sa gender neutral i gender free je stvarno otislo predaleko
- wewa
- Banksy
#513 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

A šta ovaj nož radi tu?
- arzuhal
#514 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ja šejtanske teme, tobestakvirula...
- Banksy
#515 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Jedna od najtužnijih. Ne zbog zla i laži, već zbog neviđene, nevjerovatne gluposti ovih koji ovo kreiraju i konzumiraju... 
- cyprus
#516 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pa jugočetnici iz Naše stranke na čelu sa vojvodom Kojovićem pomutili Ismetu um, pa sad on hoće da kolje Bošnjake... To je poenta od-do...Banksy wrote:
A šta ovaj nož radi tu?
Fakat jbt, koji IQ moraš imat pa da ti ovo ima ikakvog smisla
- AleksoMKD
#517 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Samo malo da pokazemo razliku medju nas i zapada.It_is_a_Leclerc wrote:
Ne znam šta je poenta ovih tvojih postova?
Slazem se da svako ima pravo na odabir odjeće, religije, jezike, frizure itd. A i sto sam do sad sretao ove drag-queens uglavnom su kul ljudi i vrlo veseli.
Ali mislim da je bolest odgajati dete kao eksperiment, na primer ko "Genderneutral" i slicne izbljuvotine. I svako ko kaze da je njihovo malo dete "trans" je bolesnik i psihopata.
3 i 4 godisnja deca su sada "trans". Ne mogu da verujem da to je sve OK, da ona sama znaju najbolje na 3 godine, da nema sanse da se predomisle kasnije niti da zazale o odluci koju su donela kao bebe.
- wewa
#518 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
bolesnih ljudi ima svugdje, losih roditelja jos i vise.
meni je besmisleno donositi zakljucke o stanju nekog drustva na osnovu ovakvih primjera. posebno u zemlji gdje se bebe 'nako uredno svako malo nadju u kontejneru, jer je majku bilo sramota da nevjencana rodi.
meni je besmisleno donositi zakljucke o stanju nekog drustva na osnovu ovakvih primjera. posebno u zemlji gdje se bebe 'nako uredno svako malo nadju u kontejneru, jer je majku bilo sramota da nevjencana rodi.
-
Mohamad Sissoko
#519 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ahaaa zato "levica" ne da na B-H-S.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#520 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
vidiš kako je Zijadu gore ispran mozak.cyprus wrote:
Pa jugočetnici iz Naše stranke na čelu sa vojvodom Kojovićem pomutili Ismetu um, pa sad on hoće da kolje Bošnjake... To je poenta od-do...
Fakat jbt, koji IQ moraš imat pa da ti ovo ima ikakvog smisla
- wewa
#521 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
sram bilo Zijada, trebalo bi da je ponosan sto danas smije reci 'redukcija' na bosanskom! a ne na mrskom srpsko-hrvatskom.
- AleksoMKD
#522 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
I dok bebe umiru u inkubatorima (pre neku nedelju u Skopju, 4 bebe za 24 sata).wewa wrote:bolesnih ljudi ima svugdje, losih roditelja jos i vise.
Ali opet, nametati 3 godisnjem detetu da je "trans" kako bi se roditelji osecali progresivno je ludost. Ne branim nase drustvo niti kinjim njihovo (svakako da je 100% bolje tamo) ali jebiga mislim da smijem uociti ludosti koje nista dobro nece donesti detetu.
- wewa
#523 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
opet kazem, 'ludosti' na svakom koraku. samo sto je eto ova egzoticna pa dobije prostor u vijestima, a svi oni smrtni slucajevi djece koja nisu vezana u sjedalicama nekako prodju ispod radara jer je kod nas normalno da se zakon ne postuje...AleksoMKD wrote:I dok bebe umiru u inkubatorima (pre neku nedelju u Skopju, 4 bebe za 24 sata).wewa wrote:bolesnih ljudi ima svugdje, losih roditelja jos i vise.
Ali opet, nametati 3 godisnjem detetu da je "trans" kako bi se roditelji osecali progresivno je ludost. Ne branim nase drustvo niti kinjim njihovo (svakako da je 100% bolje tamo) ali jebiga mislim da smijem uociti ludosti koje nista dobro nece donesti detetu.
hajde da mi prvo pospremimo ispred svog praga. mene tako ucilo.
- hadzinicasa
#524 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ja ove idiotlooke ni ne gledam.wewa wrote:sram bilo Zijada, trebalo bi da je ponosan sto danas smije reci 'redukcija' na bosanskom! a ne na mrskom srpsko-hrvatskom.
niti mi je smijesno, niti interesantno, bljutavo nekakvo, ti neki pokusaji ismijavanja. los humor. ne znam za puno gorih stvari.
- insomnia78
#525 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Alija, Alija dje ce ti dusa. Onaku zemlju si upropastio.wewa wrote:sram bilo Zijada, trebalo bi da je ponosan sto danas smije reci 'redukcija' na bosanskom! a ne na mrskom srpsko-hrvatskom.
Nista, trebala si pustiti da te četo prikolje. Onda bi bilo i Golfova i olimpijade i svasta nesto
I onda vi ismijavate neciju “inteligenciju”. Svije strane iste medalje