Salate!
Moderator: anex
-
ocammog
#1 Salate!
narode,
mozel iko preporucit kakvo mjesto gdje se moze narucit kakva dobra salata? (al da ne bude ono red krastavaca narezanih na kolutice, red narezanog paradajza, i naredani kupus, nego prava salata).
Usput sta mislite da li bi kod nas imo sanse kakv salad-bar ili sl.?
occa
mozel iko preporucit kakvo mjesto gdje se moze narucit kakva dobra salata? (al da ne bude ono red krastavaca narezanih na kolutice, red narezanog paradajza, i naredani kupus, nego prava salata).
occa
-
Gospoda Ministarka
#2 Re: Salate!
Na salatama bih mogla zivjeti, bez problema pojedem pola kg zelene salate
dressinge sama nekad izmisljam.
Mrkva ima solidnu pilecu salatu, Fan-Ferhatovic ima solidnu salatu, u BBI onaj kafic u prizemlju ima odlicnu salatu (jel tako Mimo?), Trattoria ima vrhunsku salatu....
Mrkva ima solidnu pilecu salatu, Fan-Ferhatovic ima solidnu salatu, u BBI onaj kafic u prizemlju ima odlicnu salatu (jel tako Mimo?), Trattoria ima vrhunsku salatu....
- Vragolan
#3 Re: Salate!
de nam onda napisi tvoju definiciju salateocammog wrote:narode,
occa
-
Gospoda Ministarka
#4 Re: Salate!
Pa da nije ona "bosanka salata" krastavac, paradajz i luk (i to je odlicno) vec da je raznolika s povrcem i da ima mesa (tuna ili piletina)i dobar dressing.Vragolan wrote: de nam onda napisi tvoju definiciju salate
- Ma.Le.Na
#5 Re: Salate!
probaj u Slatko i slano..nisu im lose salatice
- simbabimba
#6 Re: Salate!
Milkman ima super pilecu salatu, i fakat one u slatko i slano izgledaju dobro, al ne probah jos ni jednu.
- Vragolan
#7 Re: Salate!
Ma.Le.Na wrote:probaj u Slatko i slano..nisu im lose salatice
dze dodje to slatko slano
- Ma.Le.Na
#8 Re: Salate!
u SibiciVragolan wrote:Ma.Le.Na wrote:probaj u Slatko i slano..nisu im lose salatice
dze dodje to slatko slano
edit: http://slatkoislano.ba/
-
teAMICA
#9 Re: Salate!
meni definitivno naj salata u Tavoli (Titova), ne znam kako se zove, ali je ogromna (losos, tunjevina, kuhana jaja, kukuruz, zelena salata, grah, kupus, paradajz, gusti dresing...)
- Ma.Le.Na
#10 Re: Salate!
ide mi se sad na tu salatuteAMICA wrote:meni definitivno naj salata u Tavoli (Titova), ne znam kako se zove, ali je ogromna (losos, tunjevina, kuhana jaja, kukuruz, zelena salata, grah, kupus, paradajz, gusti dresing...)
-
Gospoda Ministarka
#11 Re: Salate!
Ma.Le.Na wrote:ide mi se sad na tu salatuteAMICA wrote:meni definitivno naj salata u Tavoli (Titova), ne znam kako se zove, ali je ogromna (losos, tunjevina, kuhana jaja, kukuruz, zelena salata, grah, kupus, paradajz, gusti dresing...)
A ja znam gdje cu sljedeci put na salatu ili na pastu. Ma.Le.Na hvala za slatko&slano.
- Ma.Le.Na
#12 Re: Salate!
molimGospoda Ministarka wrote:Ma.Le.Na wrote:ide mi se sad na tu salatuteAMICA wrote:meni definitivno naj salata u Tavoli (Titova), ne znam kako se zove, ali je ogromna (losos, tunjevina, kuhana jaja, kukuruz, zelena salata, grah, kupus, paradajz, gusti dresing...)
A ja znam gdje cu sljedeci put na salatu ili na pastu. Ma.Le.Na hvala za slatko&slano.
-
mr.gugl
#13 Re: Salate!
i meniMa.Le.Na wrote:ide mi se sad na tu salatuteAMICA wrote:meni definitivno naj salata u Tavoli (Titova), ne znam kako se zove, ali je ogromna (losos, tunjevina, kuhana jaja, kukuruz, zelena salata, grah, kupus, paradajz, gusti dresing...)
- wewa
#14 Re: Salate!
nije losa ni pileca/tuna u sedefu
-
ocammog
#15 Re: Salate!
Super. Fala. Znam za Mrkvu al nisam probo salate dole u BBI ni u Traotoriji.
Gdje ono dodje Tratoria?
occa
Gdje ono dodje Tratoria?
occa
Gospoda Ministarka wrote:Na salatama bih mogla zivjeti, bez problema pojedem pola kg zelene salatedressinge sama nekad izmisljam.
Last edited by ocammog on 22/11/2010 12:12, edited 1 time in total.
-
ocammog
#16 Re: Salate!
Isto ovo kako je opisala Gospodja Ministarka.
Occa
Occa
Vragolan wrote:de nam onda napisi tvoju definiciju salateocammog wrote:narode,
occa