sakrivanje broja na mobitelu

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
turquoise

#1 sakrivanje broja na mobitelu

Post by turquoise »

molim vas, da li neko zna postoji li neki nacin, neka sifra ili nesto, da se ukuca da se sakrije broj, tj. da mi ga druga osoba ne vidi kada je zovem?
(telefoj je nokia, account ultra ako to nesto znaci)

hvala!!
Maja_XXX

Post by Maja_XXX »

Covjece,ti kao da si pao sa Marsa.. :D

Ne znam,ja sam na eronetu pa utipkam #31# prije broja..Pokusaj ,mozda je tako i za ultru...
roki

Post by roki »

Hoces djevojke da provociras?e nemere.Il predi na eronet ili na pretplatu u telecomu.Na ultri se ne moze sakriti broj
topcam
Vozim: uzbrdo

Post by topcam »

Image
Last edited by topcam on 30/12/2011 14:42, edited 1 time in total.
sinus

Post by sinus »

Da se ko ne bi uvrijedio ali kojeg qrca skriva neko broj? Osim ako neće nekoga da maltretira. Kad me neko zove sa skrivenog broja nikad se ne javljam na telefon, nek se jebe, ne javljam se dok ne vidim da piše broj.U tom momentu bi najradije tom nekome zagurao telefon do grla pa nek mu bude skriven i telefon i broj.

Aj zdravo,
burekodsira

Post by burekodsira »

sinus wrote:Da se ko ne bi uvrijedio ali kojeg qrca skriva neko broj? Osim ako neće nekoga da maltretira. Kad me neko zove sa skrivenog broja nikad se ne javljam na telefon, nek se jebe, ne javljam se dok ne vidim da piše broj.U tom momentu bi najradije tom nekome zagurao telefon do grla pa nek mu bude skriven i telefon i broj.

Aj zdravo,
bas tako!
watterrabbit

Post by watterrabbit »

Nema skrivanja brojeva, to je truba...
Hendrix

Post by Hendrix »

sinus wrote:Da se ko ne bi uvrijedio ali kojeg qrca skriva neko broj? Osim ako neće nekoga da maltretira. Kad me neko zove sa skrivenog broja nikad se ne javljam na telefon, nek se jebe, ne javljam se dok ne vidim da piše broj.U tom momentu bi najradije tom nekome zagurao telefon do grla pa nek mu bude skriven i telefon i broj.

Aj zdravo,
Jooooooj ovo je tolika furka bila kad se omogućilo tek, prvo mi jaran s faxa priča kako je sakrio broj , što , eto nako , i zove poslije , reko đesi ba , pa kako kaže znaš da sam ja , pa reko ti si jedini šupak student koji krije svoj broj. Nije mu pravo bilo , vidim nakon 2-3 dana prikazuje broj.
Jadov obični i skriva se nešto , samo za zvanje koka i zajebanciju služi raji.
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

Post by suad-sarajevo »

burekodsira wrote:

Aj zdravo,
bas tako!
Joj u mene je sakriven broj. Odoh to odmah odblokirati dok mi burekodsira nije zgurao telefon u grkljan!!! :D
Lace

Post by Lace »

vec godinama nije desilo da mi dodje poziv sa skrivenog broja :D niti imam opciju skrivanja broja ...ultra :D
d2

Post by d2 »

postoji mogucnost da sa obicnog mobitela vidis te skrivene brojeve odnosno da skriveni broj ne bude skriveni.
Comrad

Post by Comrad »

Kako cu preko fiksnog sakriti broj. Ima ova jedna djevojka ide u VIII-2 i svidja mi se.
:D
bmx

Post by bmx »

pitanje: kako se kriva broj na bhtelecom pretplati?
didgeridoo

Post by didgeridoo »

bmx wrote:pitanje: kako se kriva broj na bhtelecom pretplati?
http://www.bhtelecom.ba/2032.html
bmx

Post by bmx »

furuna wrote:
bmx wrote:pitanje: kako se kriva broj na bhtelecom pretplati?
http://www.bhtelecom.ba/2032.html
zahvaljujem!
obuca

Post by obuca »

Hendrix wrote:

Aj zdravo,
Jooooooj ovo je tolika furka bila kad se omogućilo tek, prvo mi jaran s faxa priča kako je sakrio broj , što , eto nako , i zove poslije , reko đesi ba , pa kako kaže znaš da sam ja , pa reko ti si jedini šupak student koji krije svoj broj. Nije mu pravo bilo , vidim nakon 2-3 dana prikazuje broj.
Jadov obični i skriva se nešto , samo za zvanje koka i zajebanciju služi raji.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xon_sa

Post by xon_sa »

Najgluplja funkcija koja postoji, definitivno.
arminov

Post by arminov »

d2 wrote:postoji mogucnost da sa obicnog mobitela vidis te skrivene brojeve odnosno da skriveni broj ne bude skriveni.
:? Jel to neka bomba il' je stvarno moguce (bez dodatne elektronike naravno)?
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

Post by grunt »

Comrad wrote:Kako cu preko fiksnog sakriti broj. Ima ova jedna djevojka ide u VIII-2 i svidja mi se.
:D
Nazovi je sa telefonske govornice!!!???
Atego

#20 Re: sakrivanje broja na mobitelu

Post by Atego »

mogu li se skrivati brojevi bh operatera,koji i kako ?
Post Reply