sakrivanje broja na mobitelu
Moderator: Benq
- turquoise
#1 sakrivanje broja na mobitelu
molim vas, da li neko zna postoji li neki nacin, neka sifra ili nesto, da se ukuca da se sakrije broj, tj. da mi ga druga osoba ne vidi kada je zovem?
(telefoj je nokia, account ultra ako to nesto znaci)
hvala!!
(telefoj je nokia, account ultra ako to nesto znaci)
hvala!!
- sinus
Da se ko ne bi uvrijedio ali kojeg qrca skriva neko broj? Osim ako neće nekoga da maltretira. Kad me neko zove sa skrivenog broja nikad se ne javljam na telefon, nek se jebe, ne javljam se dok ne vidim da piše broj.U tom momentu bi najradije tom nekome zagurao telefon do grla pa nek mu bude skriven i telefon i broj.
Aj zdravo,
Aj zdravo,
- burekodsira
bas tako!sinus wrote:Da se ko ne bi uvrijedio ali kojeg qrca skriva neko broj? Osim ako neće nekoga da maltretira. Kad me neko zove sa skrivenog broja nikad se ne javljam na telefon, nek se jebe, ne javljam se dok ne vidim da piše broj.U tom momentu bi najradije tom nekome zagurao telefon do grla pa nek mu bude skriven i telefon i broj.
Aj zdravo,
-
Hendrix
Jooooooj ovo je tolika furka bila kad se omogućilo tek, prvo mi jaran s faxa priča kako je sakrio broj , što , eto nako , i zove poslije , reko đesi ba , pa kako kaže znaš da sam ja , pa reko ti si jedini šupak student koji krije svoj broj. Nije mu pravo bilo , vidim nakon 2-3 dana prikazuje broj.sinus wrote:Da se ko ne bi uvrijedio ali kojeg qrca skriva neko broj? Osim ako neće nekoga da maltretira. Kad me neko zove sa skrivenog broja nikad se ne javljam na telefon, nek se jebe, ne javljam se dok ne vidim da piše broj.U tom momentu bi najradije tom nekome zagurao telefon do grla pa nek mu bude skriven i telefon i broj.
Aj zdravo,
Jadov obični i skriva se nešto , samo za zvanje koka i zajebanciju služi raji.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
Joj u mene je sakriven broj. Odoh to odmah odblokirati dok mi burekodsira nije zgurao telefon u grkljan!!!burekodsira wrote:bas tako!sinus wrote:Da se ko ne bi uvrijedio ali kojeg qrca skriva neko broj? Osim ako neće nekoga da maltretira. Kad me neko zove sa skrivenog broja nikad se ne javljam na telefon, nek se jebe, ne javljam se dok ne vidim da piše broj.U tom momentu bi najradije tom nekome zagurao telefon do grla pa nek mu bude skriven i telefon i broj.
Aj zdravo,
-
didgeridoo
http://www.bhtelecom.ba/2032.htmlbmx wrote:pitanje: kako se kriva broj na bhtelecom pretplati?
- bmx
zahvaljujem!furuna wrote:http://www.bhtelecom.ba/2032.htmlbmx wrote:pitanje: kako se kriva broj na bhtelecom pretplati?
-
obuca
Hendrix wrote:Jooooooj ovo je tolika furka bila kad se omogućilo tek, prvo mi jaran s faxa priča kako je sakrio broj , što , eto nako , i zove poslije , reko đesi ba , pa kako kaže znaš da sam ja , pa reko ti si jedini šupak student koji krije svoj broj. Nije mu pravo bilo , vidim nakon 2-3 dana prikazuje broj.sinus wrote:Da se ko ne bi uvrijedio ali kojeg qrca skriva neko broj? Osim ako neće nekoga da maltretira. Kad me neko zove sa skrivenog broja nikad se ne javljam na telefon, nek se jebe, ne javljam se dok ne vidim da piše broj.U tom momentu bi najradije tom nekome zagurao telefon do grla pa nek mu bude skriven i telefon i broj.
Aj zdravo,
Jadov obični i skriva se nešto , samo za zvanje koka i zajebanciju služi raji.
- Atego
#20 Re: sakrivanje broja na mobitelu
mogu li se skrivati brojevi bh operatera,koji i kako ?