Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cendlerbing wrote:Da li ste ikad bili clan nekog sajta za upoznavanje ljudi...dobro, pretpostavljam da jeste, ali zanima me kakva su vasa iskustva i je li stvarno istina da muskarci na takvim sajtovima, bar danas, iskljucivo "love" sansu za kres varijantu ili tu ipak ima i nesto vise?
Mnogo je tu kombinacija , ih da je samo kres. Ne smijem pisati o iskustvima.
Upravo se zapitah koliko sam normalnih dama na netu upoznao.
Cuj 'normlanih'. jok treba preko hodze- da da odobrenje
Ti bas lik otkud znas sto sam to napisao? Valjda je tebi normalno da ti zensko ponudi masazu/seks za novac preko sajta za upoznavanje poput recimo Badua, s kojom si se zapisao dva-tri dana
Vecina sajtova za upoznavanje nisu Smokva ni Rotkva da sebi biras varijantu za kres, partnera prema seksualnoj orijentaciji, zeljama, fetisima, da li ce to biti s pojedinkom ili parom.
cendlerbing wrote:Da li ste ikad bili clan nekog sajta za upoznavanje ljudi...dobro, pretpostavljam da jeste, ali zanima me kakva su vasa iskustva i je li stvarno istina da muskarci na takvim sajtovima, bar danas, iskljucivo "love" sansu za kres varijantu ili tu ipak ima i nesto vise?
Kres je generalno, nama muskarcima veoma bitan ali nije sve u kres-u...ima nesto vise od kres-a...
Bellica wrote:...Nisam nikad bila clan sajta za upoznavanje I ovo pisem da mi vrijeme prije prodje...jer momak da valja ne bi preko interneta trazio curu ili ljubavnicu
Ovo boldirano je cista predrasuda, blago receno jer i u suprotnom bi se tako moglo reci za drugi spol, sto nije istina.
Cuj 'normlanih'. jok treba preko hodze- da da odobrenje
Ti bas lik otkud znas sto sam to napisao? Valjda je tebi normalno da ti zensko ponudi masazu/seks za novac preko sajta za upoznavanje poput recimo Badua, s kojom si se zapisao dva-tri dana
Vecina sajtova za upoznavanje nisu Smokva ni Rotkva da sebi biras varijantu za kres, partnera prema seksualnoj orijentaciji, zeljama, fetisima, da li ce to biti s pojedinkom ili parom.
Da ,izgleda da te nisam shvatila.
Mislila sam da pisemo o 'normalnim' sajtovima za upoznavanje i mogucu vezu/brak , ne 'henkipenki'.
zenit dozic wrote:Trebi 27 god a plasi se seksa. Pa curo draga kad ces ako neces sad
Kad ostaris nece te niko htjeti zato ne odbijaj puno i uzivaj u zivotu dok mozes.
Mozda je gledala crnacke filmove pa se boji kalibra
[quote="zenit dozic"]Trebi 27 god a plasi se seksa. Pa curo draga kad ces ako neces sad
Kad ostaris nece te niko htjeti zato ne odbijaj puno i uzivaj u zivotu dok mozes.[/qu
Last edited by Bellica on 05/09/2017 19:56, edited 1 time in total.
zenit dozic wrote:Trebi 27 god a plasi se seksa. Pa curo draga kad ces ako neces sad
Kad ostaris nece te niko htjeti zato ne odbijaj puno i uzivaj u zivotu dok mozes.
Ma nije to, nego samo crnce s lijepim ocima prihvatam a nema ih puno na nasim prostorima.
Ma nije to, nego samo crnce s lijepim ocima prihvatam a nema ih puno na nasim prostorima.