Eto, ako ko zna kakav normalan sajt neka mi ga napise da malo ubijem vrijeme....
Sajtovi za asikovanje?
Moderator: Benq
-
MinothaurSa
#1 Sajtovi za asikovanje?
E ovako, istrazujem po netu kakvih sajtova ima za komunikaciju, dopisivanje i te stvarcice, i sto sam "isceprkao" su Hi5-Tagged, sto je jedno te isto, onda onaj Badoo i Twoo, sto je isto vrlo slicno i to je to! Zanima me znate li vi kakve sajtove za dopisivanje i "asikovanje", ali da nisu previse komplikovani, a komplikovani mislim pod ono 2 poruke mozes poslat, sljedece dvije za 24 sata, ali ako platis mozes ih odmah poslat i te gluposti.
Eto, ako ko zna kakav normalan sajt neka mi ga napise da malo ubijem vrijeme....
- drunken tiger
#2 Re: Sajtovi za asikovanje?
SmokvaMinothaurSa wrote:E ovako, istrazujem po netu kakvih sajtova ima za komunikaciju, dopisivanje i te stvarcice, i sto sam "isceprkao" su Hi5-Tagged, sto je jedno te isto, onda onaj Badoo i Twoo, sto je isto vrlo slicno i to je to! Zanima me znate li vi kakve sajtove za dopisivanje i "asikovanje", ali da nisu previse komplikovani, a komplikovani mislim pod ono 2 poruke mozes poslat, sljedece dvije za 24 sata, ali ako platis mozes ih odmah poslat i te gluposti.
- Capajebo
#3 Re: Sajtovi za asikovanje?
Za asikovanje?
Facebook.
Facebook.
- insomnia78
#4 Re: Sajtovi za asikovanje?
Smijemo l' te pitati kako znas?Capajebo wrote:Za asikovanje?
Facebook.
- Capajebo
#5 Re: Sajtovi za asikovanje?
Nemojte molim vas, htio bih da ostanem anoniman i cedaninsomnia78 wrote:Smijemo l' te pitati kako znas?Capajebo wrote:Za asikovanje?
Facebook.
- kritichar
#6 Re: Sajtovi za asikovanje?
ma kakav fejsbuk, sve mi govore da sam manijak i vrište