Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo jedan sportski auto moto magazin koji svaki dan donosi vjesti koje cak ni u novinama ne mozete naci a jako je popularan i među BH vozacima a to je http://www.pungas.com tako koga ovo zanima nek navrati i sve lijepo procita, ako hoce moze ostaviti komentare.
Ja vec odavno dnevne novine kupujem samo petkom. Ne iz razloga sto imam internet ili sa-x kako rece Zoka vec iz razloga sto ne pronalazim nista interesantno. Dnevna politika me ne zanima.
Vise se isplati kupiti sport i info. I ponekad neki sedmicnjak.
Jer u dnevnim novinama (kad ih i kupim) citam samo sport i program. Osim ako se radi o oslobodjenju. Tada se ponekad moze procitati jos ponesto.
U biti, uopste ne volim kupovati politicke magazine iz razloga sto nisam zadovoljan nacinom na koji interpretiraju odredjene dogadjaje na ovim prostorima.
Bilo bi dobro kad bi postojao jedan oblik diktature i samovolje i kada bi diktator ukinuo i zaplijenio imovinu odredjenom broju medija a protiv nekih vlasnika pokrenuo sudski postupak.
Najbolji je Dnevni Avaz, al ako si pretplatnik
Loša stvar je samo što je u PDF-u
Ima u njemu hrpa zanaimljivih stvari, ne znam zašto su se svi okomili na njega.