Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
komi wrote:
vrli skoro na svakom standu
mislim da je 8 ili 9
kupi usputi sličnu knjigu MI od Zamjatina
A u knjizarama 16 KM, znaci definitivno se isplati!
ja sam je dobio za 8! Markica po markica...!
Al sam se zato dobro zeznuo na knjizi Kratki cudnovati zivot Oscara zvanog Vao od Junot Diaza, kupih ga za 10 KM na jednom standu, poletio kao mutav, jer sam je vidio u Mostaru da kosta 20 KM, a pored toga sam na istom standu kupio Tetka Julia i piskaralo od Llose također za 10KM pa sam pomislio da je i ova cijena skoro pa nevjerovatna. Kad ono na standu Buybooka Vao kosta 5KM, pravo mi krivo bilo.
Inace sam pazario knjiga za 110 KM, jos sam se morao suzdrzati, stvarno bi se svasta pokupovati!
Da napravim nešto malo reklame i za moj prvijenac - prijevod sa švedskog na bosanski: Lars Hermodsson "GOTERNA - ett krigarfolk och dess Bibel" - "GOTI - NAROD RATNIKA i njihova Biblija". Knjiga se nalazi već dva mjeseca na "Interliber.com", izdavač: IK Vrijeme - Zenica i tamo je cijena 15 KM. Na sajam stižem u subotu 23 aprila i nadam se susretima sa zainteresiranim Bosancima za najraniju, još uvijek neispisanu historiju sa naših, bosanskih prostora, ovaj put u periodu seobe Istočnih Germana 1 - 7 stoljeća.
doktor78 wrote:Ja planiram uzeti "Vrli novi sv(ij)et" od Huxleya, "Knjiga o Salahudinu" od Tariqa Alija, te nove Jergoviceve bi se mogle uzeti, pa jos neke stripove i jos sta ako naleti. Nazalost, idem tek u nedjelju, nece se valjda do tad rasprodati sve sto valja?
mislim da je 8 ili 9
Kupila Vrli N S za 9KM na jednom štandu, ne sjećam se imena, ali dolaze iz Prijedora. Inače ima svašta kod njih (i starog) i jeftino je.
doktor78 wrote:Ja planiram uzeti "Vrli novi sv(ij)et" od Huxleya, "Knjiga o Salahudinu" od Tariqa Alija, te nove Jergoviceve bi se mogle uzeti, pa jos neke stripove i jos sta ako naleti. Nazalost, idem tek u nedjelju, nece se valjda do tad rasprodati sve sto valja?
mislim da je 8 ili 9
Kupila Vrli N S za 9KM na jednom štandu, ne sjećam se imena, ali dolaze iz Prijedora. Inače ima svašta kod njih (i starog) i jeftino je.
taj iz Prijedora je pravo skup, ima dva standa, al je sve malo skuplje, pa VNS!
Prosle godine jedna od knjiga koju sam uzeo ne znajuci da ima drugi xD dio je bila "Igre gladi" od Suzan Kolins tako da ove godine obavezno to moram potraziti...
komi wrote:kaži kakva je kad pročitaš
ima to u onoj laguni u merkatoru s članskom karticom je još jeftinije
hiperion ima 2 a endimon 2 dijela
koja si ti 3 dijela pročitao
Do mene je , 4 dijela su bila heheh , ali sam 3 u mjesec pročitao. Jedan sam razvuko prvi mjesec, i onda se navukao pa ostale idući.
Ali stvarno, odličan SF, toliko mašte i ideja , nevjerovatno.
Kad se sjetim ovo liga, Shrike, zajeban pravo u čitavoj knjizi hehe.
Last edited by Hendrix on 22/04/2011 20:24, edited 1 time in total.
Agic Nurija wrote:Da napravim nešto malo reklame i za moj prvijenac - prijevod sa švedskog na bosanski: Lars Hermodsson "GOTERNA - ett krigarfolk och dess Bibel" - "GOTI - NAROD RATNIKA i njihova Biblija". Knjiga se nalazi već dva mjeseca na "Interliber.com", izdavač: IK Vrijeme - Zenica i tamo je cijena 15 KM. Na sajam stižem u subotu 23 aprila i nadam se susretima sa zainteresiranim Bosancima za najraniju, još uvijek neispisanu historiju sa naših, bosanskih prostora, ovaj put u periodu seobe Istočnih Germana 1 - 7 stoljeća.
Hvala na prostoru i na pažnji!
nemoj da te skonta moderator ........naime reklamiranje po forumu je zabranjeno, za to se treba javiti komercijali sa-xa