porodični problemi
biće u aprilu
Moderator: Chloe
de pls pojasni - gdje, sta , kako. ThnxBlack swan wrote:ma otkako se pojavila kultura u merkatoru sa klubom čitatelja gdje popust može biti i do 30% nemam više potrebe za ovim
ali eto fino je vidjeti toliko knjiga na jednom mjestu
Better Man wrote:Ono što me interesovalo to sam i uspio nači, a riječ je o knjizi Lidije Nikolić Osećanja o sećanja, koja govori o pokojnoj Margiti Stefanović. Knjiga sadrži sve Margitine tekstove, pisam zapise itd i prepuna je fotografija. Jedan jako vrijedna dokument od 500 stranica. Jednna jedina je bila na čitavom sajmu i drago mi je da sam je uspio nači.
ThnxBlack swan wrote:u merkatoru na socijalnom ima knjižara kultura koja daje lagunine knjige
isto tako i alnarijeve i čarobne knjige čini mi se
a ako se učlaniš u klub imaš popust na lagunine knjige
možeš i do 30% smanjiti cijenu knjige
Ja sam je tražila, ali nisam mogla naći. Na kojem štandu je bila?Better Man wrote:Ono što me interesovalo to sam i uspio nači, a riječ je o knjizi Lidije Nikolić Osećanja o sećanja, koja govori o pokojnoj Margiti Stefanović. Knjiga sadrži sve Margitine tekstove, pisam zapise itd i prepuna je fotografija. Jedan jako vrijedna dokument od 500 stranica. Jednna jedina je bila na čitavom sajmu i drago mi je da sam je uspio nači.
što kume, šta je bilo?Kinaski wrote:Jebote Merkator , mene si naso .Ko kreten se ofiramKemal Malovčić wrote:Dobar je LOM.
Kad uđeš na sajam ideš pravo i dođeš do mjesta gdje imaš skrenuti lijevo i da ideš drugom stranom nazad i dođeš do kafane ili da čim skreneš lijevo uđeš u drugu prostoriju sa izlagačima, ali umjesto da ideš lijevo na jednu od te dvije opcije, na desnu stranu imaš takođe ulaz u jednu drugu prostoriju sa izlagačima i tu na početku je bio štand gdje se može kupiti i knjiga o Milanu Mladenoviću Dečak iz vode, pa o Partibrejkersima e tu sam je kupio. Prodavač mi je rekao kad sam uzimao da je to jedini primjerak koji je donio sa sobom i da na čitavom sajmu ni na jednom drugom štandu nema i da mu je odavno traže. Knjiga ima oko 500 stranica i prepuna je Margitinih slika od vremena kad je bila beba, pa do zadnjeg dana, njenih zabilješki, tekstova pjesama, crteža i drugih njenih radova. Zaista vrijedna knjiga.Clover wrote:Ja sam je tražila, ali nisam mogla naći. Na kojem štandu je bila?Better Man wrote:Ono što me interesovalo to sam i uspio nači, a riječ je o knjizi Lidije Nikolić Osećanja o sećanja, koja govori o pokojnoj Margiti Stefanović. Knjiga sadrži sve Margitine tekstove, pisam zapise itd i prepuna je fotografija. Jedan jako vrijedna dokument od 500 stranica. Jednna jedina je bila na čitavom sajmu i drago mi je da sam je uspio nači.
Hvala, hvala, hvalaBetter Man wrote:Kad uđeš na sajam ideš pravo i dođeš do mjesta gdje imaš skrenuti lijevo i da ideš drugom stranom nazad i dođeš do kafane ili da čim skreneš lijevo uđeš u drugu prostoriju sa izlagačima, ali umjesto da ideš lijevo na jednu od te dvije opcije, na desnu stranu imaš takođe ulaz u jednu drugu prostoriju sa izlagačima i tu na početku je bio štand gdje se može kupiti i knjiga o Milanu Mladenoviću Dečak iz vode, pa o Partibrejkersima e tu sam je kupio. Prodavač mi je rekao kad sam uzimao da je to jedini primjerak koji je donio sa sobom i da na čitavom sajmu ni na jednom drugom štandu nema i da mu je odavno traže. Knjiga ima oko 500 stranica i prepuna je Margitinih slika od vremena kad je bila beba, pa do zadnjeg dana, njenih zabilješki, tekstova pjesama, crteža i drugih njenih radova. Zaista vrijedna knjiga.Clover wrote:Ja sam je tražila, ali nisam mogla naći. Na kojem štandu je bila?Better Man wrote:Ono što me interesovalo to sam i uspio nači, a riječ je o knjizi Lidije Nikolić Osećanja o sećanja, koja govori o pokojnoj Margiti Stefanović. Knjiga sadrži sve Margitine tekstove, pisam zapise itd i prepuna je fotografija. Jedan jako vrijedna dokument od 500 stranica. Jednna jedina je bila na čitavom sajmu i drago mi je da sam je uspio nači.
ima li kakvog bezobrazluka u prici? danas to najbolje ide...partybrakerica wrote:Pozdrav!
Ovako,mene zanima je li neko imao iskustva sa izdavanjem knjiga? Nije mi se otvarala nova tema radi toga,nego da ovako pitam,ako neko slucajno zna nesto o tome.
Ovako,radim na jednoj knjizi,roman je u pitanju i zelim objaviti za nekih mjesec,dva. Pa me zanima koja je procedura,koja je izdavacka kuca najbolja,sta treba uraditi prije toga i koliko se placa?Svaka informacija je dobrodosla..
Hvala dobri ljudovi unaprijed...
aha, pa autobiografija se najbolje prodaje ako si kakva poznata licnostpartybrakerica wrote:hehe ,slabo vala,to je vise detaljno opisana tragicna prica jedne porodice gdje je fokus stavljen na kcerku te porodice i njen zivotni put....voli neko i to citati
Bas kad FRAS prestane strajkovati.. imat cemo prevozno sredstvo do Skenderije juhuuuuDamir0406 wrote:![]()