SAH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#426 Re: SAH

Post by Admir_1984 »

rajvosa^ wrote:Igrate li vi ovo? Dje Komi, jel jos fata poene? Odoh se ko amater upisat na yahoo pa da vidim gdje sam sta sam. A nisam igrao 20 godina :D
igram ja preko fejsa :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#427 Re: SAH

Post by Truba »

ja odustao

posljednja partija 31.5.2009

kad ne mogu napredovati necu ni da se mucim vise
torcida

#428 Re: SAH

Post by torcida »

ooo pa nisam upratio da ova tema postoji,,,, :D :D :D
ma najjača(individualna) igra svih vremena, davno sam se aktivno bavio i proputovao bih i hrvatsku sa njim...sad samo za svoj gušt šajbam na gameknotu, nick identičan..pa ako tko bude bio voljan..možemo se zakačiti, čak šta više..pošaljite poruku ođe ili tamo, kako god! :dance:
bogumil-8

#429 Re: SAH

Post by bogumil-8 »

Pozdrav najboljoj raji na svijetu!
Za one koji me ne znaju kratak opis: "Bivši naj!"
Prošle godine "zvanično" predao "titulu" B. Predojeviću. Zato sam sada "bivši naj" (najbolji, najjači, najbrži, najstariji, najmlađi, najljepši, ..., moje omiljeno zezanje u cugeru: "Ova pamet nije za dvije noge, trebaju bar još dvije da je nose!" "Za ovakvu pamet potrebna je još jedna glava (može pomoći i teleća)".
Sve u svemu i dan-danas igram cugere, samo ako je veselo! Omiljene izreke: "Ne podnosim poraz!" "Postao sam titiz, ne puštam ni jednu partiju!" To kažem i kad me "biju ko mačku".
Prepoznat će me porodica "gens una sumus", pa zato: "Pssst!"
Staroj raji (sa BiH prvenstava): Pjevanje mi više ne ide od ruke! Maksuz (javni) pozdrav extra Banjalučanima: M. Vukiću, N. Kelečeviću, M. Šibareviću, N. Lakiću,...!
Admir_1984

#430 Re: SAH

Post by Admir_1984 »

Prati li ko ovaj mec za titulu prvaka svijeta, Anand-Topalov? Trenutno je 4-4, evo pratim devetu partiju, opasno je skroz. A ev poceo je i Bosna opet, skroz drugaciji sistem nego ranijih godina, a pruza i vecu priliku mladima u BiH.

Sahisti gdje ste? :-D
pirmin

#431 Re: SAH

Post by pirmin »

Admir_1984 wrote:Prati li ko ovaj mec za titulu prvaka svijeta, Anand-Topalov? Trenutno je 4-4, evo pratim devetu partiju, opasno je skroz. A ev poceo je i Bosna opet, skroz drugaciji sistem nego ranijih godina, a pruza i vecu priliku mladima u BiH.

Nisam sahista ali rado pratim. :thumbup:
Admir_1984

#432 Re: SAH

Post by Admir_1984 »

pirmin wrote:
Admir_1984 wrote:Prati li ko ovaj mec za titulu prvaka svijeta, Anand-Topalov? Trenutno je 4-4, evo pratim devetu partiju, opasno je skroz. A ev poceo je i Bosna opet, skroz drugaciji sistem nego ranijih godina, a pruza i vecu priliku mladima u BiH.

Nisam sahista ali rado pratim. :thumbup:
Remi danas, prejaka partija bila. Haman svi mislili da Anand ima dobijenu zavrsnicu, al se nekako izvukao Topalov. Mozda je i razlog sto je Anand bio u malom skripcu sa vremenom. Sutra u 15:00 deseta partija
Admir_1984

#433 Re: SAH

Post by Admir_1984 »

Anand dobio posljednju partiju sa crnim figurama i postao novi-stari prvak svijeta.

Cestitke :thumbup:
Fair Life

#434 Re: SAH

Post by Fair Life »

bogumil-8 wrote:Pozdrav najboljoj raji na svijetu!
Prošle godine "zvanično" predao "titulu" B. Predojeviću. Zato sam sada "bivši naj" (najbolji, najjači, najbrži, najstariji, najmlađi, najljepši, ..., moje omiljeno zezanje u cugeru: "Ova pamet nije za dvije noge, trebaju bar još dvije da je nose!" "Za ovakvu pamet potrebna je još jedna glava (može pomoći i teleća)".
Sve u svemu i dan-danas igram cugere, samo ako je veselo! Omiljene izreke: "Ne podnosim poraz!" "Postao sam titiz, ne puštam ni jednu partiju!" To kažem i kad me "biju ko mačku".
Staroj raji (sa BiH prvenstava): Pjevanje mi više ne ide od ruke! Maksuz (javni) pozdrav extra Banjalučanima: M. Vukiću, N. Kelečeviću, M. Šibareviću, N. Lakiću,...!
Da li si poznavao Suvalica-Strocu (umro je kroz rat), Dragana Vjesticu, Zoku, Dragana Klincova... Esada Gorica, Emira Talica...??
Fair Life

#435 Re: SAH

Post by Fair Life »

bogumil-8 wrote:Pozdrav najboljoj raji na svijetu!
A gdje je pozdrav Zoranu Mackicu, Peri Klincovu, Emiru Talicu, Esi Goricu, Filipovicu, Vasi "Sovi", Desancicu, pa mogli bi strpati i recimo Pasalica.

Eto...

Suvalica (Stroce) nema vise. Ni Dragana Vjestice nema, a mogli bi spomenuti i Sharu "kocijasa" (basta nekadasnje oficirije). Sta je sa Ramizom Aldobasicem??

Cuo sam da je stari domar "Nikice Pavlica" legendarni Smajo umro. Sto je sendvice pravio, eh.
Post Reply