SAFF piše laži o Radončiću!

nemoguce vruce

#101 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by nemoguce vruce »

piranadirana wrote:Rekoh ja vama da će SAFF Radončić ugasiti.Mislite se zahebavati saradončićem, zapridit će vama Radončić ovom tužbom kad iskesite 100 hiljada maraka, ključ u bravu i nema više SAFF-A.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa nije to vas cetnicki Kurir koji pise samo besmislice i lazi... :dance:
Nego salonac, koji ti je ovo nick po redu?
piranadirana

#102 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

Kurir neće platiti Radončiću 100 hiljada u markama već će to platiti SAFF i "kolumnista" Fatmir Alispahić!Dobar sam ja sa Fahrom jaro...Pa vam Fahro sluša moje besjede i bit će bit će bogatiji 100 hiljada maraka i pametno mu je to. :) :) :) Vidite da mi imamo svog ministra bezbednosti. :-D :-D :lol: :lol:Kad bude plaćao u marakama SAFF i Alispahić nek se sjete Fahre dobrog čovjeka što ih pravedno tužio...
Last edited by piranadirana on 08/04/2013 21:44, edited 1 time in total.
Bosanac sa dna kace

#103 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by Bosanac sa dna kace »

piranadirana wrote:Kurir neće platiti Radončiću 100 hiljada u markama već će to platiti SAFF i "kolumnista" Fatmir Alispahić!Dobar sam ja sa Fahrom jaro...Pa vam Fahro sluša moje besjede i bit će bit će bogatiji 100 hiljada maraka a i ja dobijem svoj procenat. :) :) :) Vidite da mi imamo svog ministra bezbednosti. :-D :-D :lol: :lol:Kad bude plaćao u marakama SAFF i Alispahić nek se sjete Fahre dobrog čovjeka što ih pravedno tužio...
za Saff protiv Prdončića Čemo da davmo svi para
piranadirana

#104 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

Ehhhh koliko ste fukare i škrte nema od vaše marke ništa.Ništa vi nećete dati nikome. :lol: :lol: :lol: :lol:
Bosanac sa dna kace

#105 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by Bosanac sa dna kace »

piranadirana wrote:Ehhhh koliko ste fukare i škrte nema od vaše marke ništa.Ništa vi nećete dati nikome. :lol: :lol: :lol: :lol:
pa naravno da nećemo, kad je Saff upravu :wink:
piranadirana

#106 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

Fahrudin Radončić je najbolji ministar bezbednosti na ovom dunajluku.Nema boljeg od Fahre, alal vera majstore, alal vera majstore, on to tuži na brzinu, da zadovolji pravedeninu...pravedninu..Naš ministar, najbolji na svetu.Svaka ti čast Radončiću ljudino, samo tako pokaži im ko je ministar bezbednosti... :lol: :lol: :lol:
piranadirana

#107 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

Bosanac sa dna kace wrote:
piranadirana wrote:Ehhhh koliko ste fukare i škrte nema od vaše marke ništa.Ništa vi nećete dati nikome. :lol: :lol: :lol: :lol:
pa naravno da nećemo, kad je Saff upravu :wink:
Ko je u pravu dobije da plati iz svog džepa ili sa računa do posljednjeg pfeninga... :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :) :) :dance: :dance: :run: :run:
nemoguce vruce

#108 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by nemoguce vruce »

piranadirana wrote:Fahrudin Radončić je najbolji ministar bezbednosti na ovom dunajluku.Nema boljeg od Fahre, alal vera majstore, alal vera majstore, on to tuži na brzinu, da zadovolji pravedeninu...pravedninu..Naš ministar, najbolji na svetu.Svaka ti čast Radončiću ljudino, samo tako pokaži im ko je ministar bezbednosti... :lol: :lol: :lol:
Ako ti je dobar vodi ga sebi kuci cetalju... :dance:
piranadirana

#109 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

nemoguce vruce wrote:
piranadirana wrote:Fahrudin Radončić je najbolji ministar bezbednosti na ovom dunajluku.Nema boljeg od Fahre, alal vera majstore, alal vera majstore, on to tuži na brzinu, da zadovolji pravedeninu...pravedninu..Naš ministar, najbolji na svetu.Svaka ti čast Radončiću ljudino, samo tako pokaži im ko je ministar bezbednosti... :lol: :lol: :lol:
Ako ti je dobar vodi ga sebi kuci cetalju... :dance:
Radončić je naš najbolji ministar, čovjek širokih pogleda , svjetonazora, uspješan nad uspješnim, čovjek od pravde i istine...On je naš ministar...Alal vera ministre, pokaži im naše čojstvo i junaštvo..Junak nad junacima za suživot svih naroda a protiv laži SAFF-a i ostalih koji lažu na ministra. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
aldinjo

#110 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by aldinjo »

nemoguce vruce wrote:
piranadirana wrote:Rekoh ja vama da će SAFF Radončić ugasiti.Mislite se zahebavati saradončićem, zapridit će vama Radončić ovom tužbom kad iskesite 100 hiljada maraka, ključ u bravu i nema više SAFF-A.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa nije to vas cetnicki Kurir koji pise samo besmislice i lazi... :dance:
Nego salonac, koji ti je ovo nick po redu?
A Fahro će da plati za onu klevetu kada su slagali da je "vehabija" isjekao svoju ženu a bolnica u Tuzli i MUPTK to demantovali a sandžački glasnik taj demantij nije objavio.
aldinjo

#111 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by aldinjo »

he moj sine da imaš imalo mozga, da moreš išta učinit svojevoljno nagugleto bi da je Saff financijski odavno prno u šišu, da se izdaje samo onlajn i dijeli džabe....
Nije džaba.Cijena je 2 KM i može se kupiti.
piranadirana

#112 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

aldinjo wrote:
he moj sine da imaš imalo mozga, da moreš išta učinit svojevoljno nagugleto bi da je Saff financijski odavno prno u šišu, da se izdaje samo onlajn i dijeli džabe....
Nije džaba.Cijena je 2 KM i može se kupiti.
Neka sabiraju SAFF-ovci dvije marke, po dvije marke za Radončića..Hoće oni blatiti poštena čovjeka i eto ga Radončić brani svoju čast i poštenje.

http://www.saff.ba/index.php?option=com ... &Itemid=82
Image

Ako SAFF i ne bude imao baš 100 hiljada KM ima ideolog novca, pun je love ko brod, ima odakle platiti.Puno je tekstova napisao i naplatio, pa nek plati i Radončiću za sve duševne boli.
Last edited by piranadirana on 08/04/2013 10:48, edited 1 time in total.
piranadirana

#113 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

Hoće oni na ministra, a rekoh ja vama da nije pametno blatiti našeg ministra!
Image

aldinjo

#114 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by aldinjo »

piranadirana wrote:Hoće oni na ministra, a rekoh ja vama da nije pametno blatiti našeg ministra!
Image

Sandžos koji je popljuvao muslimane i Islam za fotelju,fuj. :sad:
aldinjo

#115 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by aldinjo »

piranadirana wrote:Hoće oni na ministra, a rekoh ja vama da nije pametno blatiti našeg ministra!
Image

Kakve ste vi ljigavci,taj te kriminalac poslao da zadatak obaviš,kakvi bijednici.
piranadirana

#116 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

aldinjo...

Niko nije kriminalac dok pravosnažnom presudom ne bude presuđen kao kriminalac, zato pamet u glavu dok i tebe nije izveo pred lice pravde i tužio da ga klevećeš.Najpošteniji čovjek na dunajluku. :thumbup:O Kakvom zadatku pišeš?Svi smo mi na nekom zadatku ali ne znam na koji zadatak ti misliš..Ja sam uvijek na zadatku, poslovnom zadatku za novac. :thumbup:
piranadirana

#117 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

Neka, neka treba ovo SAFF-u , neka se SAFF nasukao ko kit na suvo...Neka neka kada budu morali platiti poštovanom ministru odštetu, morat će "ključ u bravu" i nema SAFF-a, čak mu i ne treba zabrana rada, kad će sami od sebe bankrotirati, nakon što ih Radončić opelješi sa 100 hiljada maraka. :lol: :lol: :lol: I neka SAFF-u bude pouka nek prestane pisati i o drugim poštenim ljudima..SAFF je više kod Allaha pogriješio što je napisao tekst o tim poštenjacima...SAFF-ov veći grijeh je što je pisao o tim poštenjacima a ministar je već samo "vrh ledenog brijega" ali nije brijeg, brijeg su ti poštenjaci koje SAFF blati. :thumbup:Samo poštenjaci imaju svog ministra da i njih štiti! :thumbup: Ministar i treba tako da štiti pošten svijet od verbalnih prozivanja SAFF-ovaca! :thumbup: Poštenjaci nisu repa bez korijena, i oni imaju svoje zaštitnike, poštene ljude pout našeg ministra Radočića!Drago mi je što je SAFF nasjeo, tukavo nasjeo :lol: :lol: :lol: ! Hehehehehehehehe..
SAFF zna koje je poštenjake oblatio, ali poštenjaci neće da prljaju svoje čiste ruke tužbama i sudskim postupcima, previše su milostivi i svakog im žao pa ima ministar on je moćniji da zadovolji sudsku pravdu , poštenjaci će gledati iz hladovine kako se SAFF-ovci preznojavaju od muke što su pogriješili kod Allaha i što ih Allahova pravda nalazi... :thumbup:
Frizby

#118 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by Frizby »

@piranadirana
Jarane jesil ti fakat dobar?
Jel to neki sarkazam ili ti to ozbiljno?
piranadirana

#119 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

Frizby wrote:@piranadirana

Sasvim ozbiljno!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... enUPJ9vvGM[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... enUPJ9vvGM
Last edited by piranadirana on 08/04/2013 14:48, edited 5 times in total.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#120 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by japin_mutapi »

dobiće sto milja al u čundari
ako i presude u korist radončića dobiće par hiljada i izvinjenje

što na kraju ne mijenja činjenicu da je saff u pravu sto posto
piranadirana

#121 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

piranadirana wrote:
Sasvim ozbiljno!

Frizby

#122 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by Frizby »

piranadirana wrote:

Sasvim ozbiljno!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... enUPJ9vvGM[/youtube]

Pa sta je problem druze? Zaboravio terapiju ili...?
piranadirana

#123 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

Frizby wrote:
piranadirana wrote:

Pa sta je problem druze? Zaboravio terapiju ili...?

Djela govore!
seln

#124 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by seln »

:( :( :( :(
Nema mi nista teze za gledati od svadje onih koji su se nekad voljeli...
ovo ko meksicka sapunica...voljeli se SDA i Fahro...
pa je zli Zlaja preoteo Fahru od SDA...paje u srce uvrijedjena SDA pocela pricati gadosti o bivsem ljubavniku...
pa je bivsi ljubavnik poceo pisati gadosti o SDA...
ali, kako to vec u sapunicama biva, nadamo se pomirenju zaljubljenih, kada ce opet slozno udariti po Zlaji.
piranadirana

#125 Re: SAFF piše laži o Radončiću!

Post by piranadirana »

seln wrote::( :( :( :(
Nema mi nista teze za gledati od svadje onih koji su se nekad voljeli...
ovo ko meksicka sapunica...voljeli se SDA i Fahro...
pa je zli Zlaja preoteo Fahru od SDA...paje u srce uvrijedjena SDA pocela pricati gadosti o bivsem ljubavniku...
pa je bivsi ljubavnik poceo pisati gadosti o SDA...
ali, kako to vec u sapunicama biva, nadamo se pomirenju zaljubljenih, kada ce opet slozno udariti po Zlaji.
Naivan si ako misliš da je Zalaja imao taj kapacitet da posvađa SDA sa Radončićem! Hehehehehehe... Nema tu pomirdbe , neda ONAJ GORE, neda ON,,,ALLAH ne da , iako bi SDA htjela..ali ne da ON...ON SE PITA.:lol: :lol: :lol:
Post Reply