Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#601 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

Novi remi Sušićevog Eviana
Pape s Evianom i nakon četiri kola bez pobjede
Piše: A. Beganović Danas, 21:59
dobro je Vito mućki provokatoru i neprijatelju Bosne...znamo ko si...kažem ti to u ime BHF :bih: :bih:
DonEmir

#602 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

JoseMujica wrote:
dobro je Vito mućki provokatoru i neprijatelju Bosne...znamo ko si...kažem ti to u ime BHF :bih: :bih:
Kakav je ovo fazon :? ono zelis reci da sam ja mucki provokator i neprijatelj Bosne ?
Pa ovo nije provokacija samo za Vita nego je provokacija za nas koji volimo BIH.
Pisemo prije svega realne postove na ovoj temi bez provociranja i vrijedjanja forumasa.

Nastavimo na ovoj temi da ibretimo likovima koji prate tekme Eviana...zbog koga, zbog Safeta ?
Ono u fazonu ceka se serija dobrih rezultata ( :lol: ) ali ono "nadaju se" pa da mogu pisati o "strucnosti" onoga koji je unistio reprezentaciju BIH.
Mozes misliti :zzzz:
insomnia78

#603 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Kaze trener Niorta da ovog golmana vec prati nekoliko klubova iz prve lige
phillie

#604 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by phillie »

Ma nije Evina losa ekipa, ali fali im zadnji vezni, koji bi znao odigrati prema naprijed, kao i jedna jaka lazna devetka.
Samo lakapo, doci ce oni na svoje...

:mrgreen:
luckylaka

#605 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

DonEmir wrote:
JoseMujica wrote:
Kakav je ovo fazon :? ono zelis reci da sam ja mucki provokator i neprijatelj Bosne ?
Pa ovo nije provokacija samo za Vita nego je provokacija za nas koji volimo BIH.
Pisemo prije svega realne postove na ovoj temi bez provociranja i vrijedjanja forumasa.

Nastavimo na ovoj temi da ibretimo likovima koji prate tekme Eviana...zbog koga, zbog Safeta ?
Ono u fazonu ceka se serija dobrih rezultata ( :lol: ) ali ono "nadaju se" pa da mogu pisati o "strucnosti" onoga koji je unistio reprezentaciju BIH.
Mos zamisliti realne postove pise trol koji je 300 puta banovan,200 puta promijenio profil,tip koji smatra da je najveci uspjeh BiH fudbala ako Susic dobije rak i tip koji jos ni danas ne zna da smo bili ucesnici S.P.Tip kojem vise smeta Generak Dudakovic na profilu nego gojki vasicu i tip koji je svojim provokacijama uspio povuci jos desetak forumasa u banovinu.Dakle trol je tu da trola a ne da kritikuje,savjetuje...jednostavno je tu na temi Safet da sere bezze.
5 0 5

#606 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote: Mos zamisliti realne postove pise trol koji je 300 puta banovan,200 puta promijenio profil,tip koji smatra da je najveci uspjeh BiH fudbala ako Susic dobije rak i tip koji jos ni danas ne zna da smo bili ucesnici S.P.Tip kojem vise smeta Generak Dudakovic na profilu nego gojki vasicu i tip koji je svojim provokacijama uspio povuci jos desetak forumasa u banovinu.Dakle trol je tu da trola a ne da kritikuje,savjetuje...jednostavno je tu na temi Safet da sere bezze. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

ma pusti ti njega. imas li ti sta reci oko jucerasnje utakmice. jos se nisi oglasio glede toga. ako samo pises o drugim forumasima, mogao bi neko, nedajboze, pomisliti da si TROL. :lol: :lol: :lol:
luckylaka

#607 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Da nacrtam il ne pricamo istim jezikom.Et preko godine.Popust me ziv bio.5 0 5, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Last edited by luckylaka on 22/08/2015 08:16, edited 1 time in total.
5 0 5

#608 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote:Da nacrtam il ne ricamo istim jezikom.Et preko godine.Popust me ziv bio.5 0 5, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
:lol: :lol: :lol:

nemoj se ti brinuti. citaju drugi. a citas i ti. i opet, de nam reci nesto o safetu. pusti ostale forumase. da ne bi ispalo da je "trol je tu da trola a ne da kritikuje,savjetuje...jednostavno je tu na temi Safet da sere bezze" :lol: :lol:

de ti nama zalijepi tabelu. da vidimo kako stoji francuski drugoligas. :bih: :lol: :lol: :lol:
Paul F.

#609 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

DonEmir wrote: Nastavimo na ovoj temi da ibretimo likovima koji prate tekme Eviana...zbog koga, zbog Safeta ?
Ima ovde raznih tema koje me ne zanimaju pa mi ne pada na pamet da se ibretim onima koji tamo učestvuju. Za takve stvari treba biti teška kretenčina.
Paul F.

#610 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

KvaziExpert wrote: znači slijedeće dvije ako izvučemo X biće dobro, clermont drugi, a metz prvi na tabeli
Hvala. Baš sam ovo tražio a na njihovom sajtu nema. Clermont bi se možda mogao i dobiti.
Uglavnom, plan je bio nakon ovoga biti na petom mjestu i samo bod fali za to. Na kojem sajtu to gledaš ?
Paul F.

#611 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

JoseMujica wrote:
Paul F. wrote:
JoseMujica wrote:forumske mutikaše su gore od kladionićarske mafije

što ti Don, 505 i ultima mogu zakuhat nemre ni Dan Tan
A maločas kažeš da je i ovde zdrava rasprava.
smatrat da forum može uticati na status trenera reprezentacije ili nekog kluba je već dovoljno nezdravo samo po sebi

i btw žao mi je što nisi prepoznao humor u tom citiranom postu
To što si napisao nema veze sa citiranim postom. Btw, ovaj forum utiče na atmosferu u našoj reprezentaciji ali ne u Evianu. Ja sam govorio o zdravoj sredini tamo koju vidim kroz njihov forum. Nijedan jedini kretenizam.
Paul F.

#612 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

JoseMujica wrote:u petak odo u kladaru i igram na x, iz 2 u x i oba tima postižu gol
Je l leglo u pađe ?
JoseMujica

#613 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

jok...pao na oba zabijaju
insomnia78

#614 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Safet Susic, entraîneur de l'ETG: "Un match dure 90 minutes et on en a joué seulement 30. On a fait 10 bonnes premières minutes puis, pendant une heure, on a perdu des ballons et on a été très, très mauvais. On a perdu beaucoup de ballons au milieu alors qu'on a des joueurs hyper-techniques. Dans les dernières minutes, on a vraiment bien joué et on s'est procuré pas mal d'occasions. Le penalty raté par Bruno (90e+4)? ça arrive à tout le monde même aux meilleurs joueurs du monde, surtout à la dernière minute."
Utakmica traje 90 minuta a mi smo igrali samo 30. Odigrali smo dobro prvih deset minuta i onda u sljedecem satu izgubili mnogo lopti i igrali jako, jako lose. Izgubili smo puno lopti na sredini s obzirom da imamo odlicne tehnicare
U zadnjim minutama smo stvarno dobro igrali i pravili dobre prilike. Sto se tice promasenog penala to se moze desiti svima pa i najboljim igracima, pogotovo u zadnjim minutama meca
Paul F.

#615 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Ako sam dobro shvatio, ta bruka novih igrača je pozvana prije Sušića i nema više novih igrača ???
insomnia78

#616 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Pa, neki dan rece novinarima da dolazi jos jedan odbrambeni i to je to
Mislim da Susic nije nikog od njih pozvao
Paul F.

#617 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Tu je onda neko sranje bilo. Ako sam dobro shvatio, prošli selektor je jaako dugo tu bio ? I on poziva nove igrače i onda dobije nogu ?
insomnia78

#618 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Pa ne znam bas kako je bilo, moguce da je uprava pozvala pojacanja, dosta su i prodavali
5 0 5

#619 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

evian nije reprezentacija. :mrgreen:
insomnia78

#620 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Ma dobro, pogrjesio covjek
Na googletu pise da je bivsi imao ugovor do 2017 i da je otpusten zbog "ozbiljnih propusta"
S obzirom da je od 2007 bio u klubu izgleda da se radi o kombinaciji losih rezultata i sukoba sa upravom, mislim da je vise ovo drugo u pitanju
Paul F.

#621 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

5 0 5 wrote:evian nije reprezentacija. :mrgreen:
Uspješan i sretan čovjek nije isto kao neuspješan i nesretan. To se vidi. Svaki iole pismen čovjek može vidjeti na ovom forumu lične frustracije tebe i sličnih tebi (don, palabra, dead man itd.). Najbolji savjet koji vam mogu dati je da se pozabavite sobom. Ko sam ja ? Zašto sam ovakav ? Šta mogu uraditi da se to promijeni ?
I ostavite nas na miru na ovoj temi !!!
5 0 5

#622 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

Paul F. wrote: Uspješan i sretan čovjek nije isto kao neuspješan i nesretan. To se vidi. Svaki iole pismen čovjek može vidjeti na ovom forumu lične frustracije tebe i sličnih tebi (don, palabra, dead man itd.). Najbolji savjet koji vam mogu dati je da se pozabavite sobom. Ko sam ja ? Zašto sam ovakav ? Šta mogu uraditi da se to promijeni ?
I ostavite nas na miru na ovoj temi !!!
:thumbup:

psiholog. :mrgreen:
Paul F.

#623 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Ovaj Pascal Dupraz je trener od 2000 godine i sad on zove bruku novih igrača i dobija otkaz. Zanimljiva situacija.
JoseMujica

#624 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

pa ispao u drugu ligu...zar treba bolji razlog da dobiješ otkaz :?

Evian je prošle sezone bio prvoligaš
5 0 5

#625 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

jos ga i uhvatili sa flasom perriera. to je prelilo casu.
Locked