Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

insomnia78

#351 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

JoseMujica wrote:nema razloga panici još je dosta bodova u igri :D

već sutra nas čeka zanimljiv susret

Coupe de la Ligue - 1st RoundTuesday 11 August 2015

20:00 AC Arles Avignon - Evian TG FC

a u petak neugodno gostovanje

20:00 AC Ajaccio - Evian TG FC
U, ne pratis nikako :lol:
Prva utakmica, liga kup, nasi su vec prosli u drugo kolo
Arles Avignon je izgubio status profesionalnog kluba

Sto se tice "Ažaksija", Korzika, zajebano gostovanje svima, mog'o bi se upisati i prvi poraz
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#352 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

aaaa spominjao si ti to već... do mene :roll:
Obuca9

#353 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Obuca9 »

Znači pljuvanje i izrugivanje sa legendom bh. fudbala je dozvoljeno, a kad se napiše post sa pitanjem zašto adminsitracija to dopušta, onda se to obriše?

Svaka vam čast.
ganjeta

#354 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by ganjeta »

Kad se može pljuvati po svim legendama BH fudbala, zašto bi Sajke bio pošteđen?

Mislim, ja to ne radim, ali mojne dvostrukih aršina :wink: .
Charuga
Globalni moderator

#355 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Charuga »

Obuca9 wrote:Znači pljuvanje i izrugivanje sa legendom bh. fudbala je dozvoljeno, a kad se napiše post sa pitanjem zašto adminsitracija to dopušta, onda se to obriše?

Svaka vam čast.
Nije problem post, nego način na koji je napisan. Ne možeš vrijeđati forumaše zato jer misliš da neko pljuje po Papetu.
insomnia78

#356 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Ka'e Sajo, u osvrtu na ove dvije utakmice, da jos uvijek "slaze" formaciju i igru, igrali su 4-3-3 i 4-4-2, te da su u zadnjoj utakmici pravili puno gresaka i prelagano gubili loptu
Imaju puno pridoslica u ekipi i nije ni cudno da nisu uigrani
Elem, sljedece kolo tesko gostovanje na Korzici pa cemo da vidimo
luckylaka

#357 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Obuca9 wrote:Znači pljuvanje i izrugivanje sa legendom bh. fudbala je dozvoljeno, a kad se napiše post sa pitanjem zašto adminsitracija to dopušta, onda se to obriše?

Svaka vam čast.
Pljuvanje i izrugivanje najvecim u BiH fudbalu vrlo dobro se zna od koga dolazi.Znaci isti su se nakacili Safetu na ledja,slicni su se bili nakacili Svabi na ledja,ista sudbina ceka i Meshu(ne sekiraj se) i Dzeku,Tuku,Taletovica.Ljudi nemaju respecta za najuspjesnie i to je to.
Obuca9

#358 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Obuca9 »

Charuga wrote:

Svaka vam čast.
Nije problem post, nego način na koji je napisan. Ne možeš vrijeđati forumaše zato jer misliš da neko pljuje po Papetu.
Kad neko napiše "Papke", onda to nije "mišljenje da neko pljuje", nego pljuvanje i vrijeđanje Safeta Sušića.
Charuga
Globalni moderator

#359 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Charuga »

Isto kao što neko napiše vodena glava, ustaše, četnici, hidrocefalus, glavonja, oslobođen od fizičkog ... Samo što tebe pogađa jedno, nekog drugo i svako "brani" svoje.

I šta sad? Ne znaš koliko sam puta upozoravao za to i na kraju odustao? Jebe mi se više, ne mogu ja nekog "vaspitati" ako to nisu uspjeli oni koji su trebali.
Obuca9

#360 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Obuca9 »

Uz svo dužno poštovanje, ali ne možeš porediti Amara Osima i Safeta Sušića. Da si spomenuo uvrede na račun gospodina Ivice, pa hajde...
supercali

#361 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by supercali »

luckylaka wrote:

Svaka vam čast.
Pljuvanje i izrugivanje najvecim u BiH fudbalu vrlo dobro se zna od koga dolazi.Znaci isti su se nakacili Safetu na ledja,slicni su se bili nakacili Svabi na ledja,ista sudbina ceka i Meshu(ne sekiraj se) i Dzeku,Tuku,Taletovica.Ljudi nemaju respecta za najuspjesnie i to je to.
Pljuvanje i izrugivanje se ne odnosi na igracke dane zbog kojih je proglasen najboljim fudbalerom bih nego na trenerske zbog kojeg nije izglasan ni za trenera mjeseca a kamoli najveceg u bih
To su dvije razlicite stvari
Charuga
Globalni moderator

#362 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Charuga »

Obuca9 wrote:Uz svo dužno poštovanje, ali ne možeš porediti Amara Osima i Safeta Sušića. Da si spomenuo uvrede na račun gospodina Ivice, pa hajde...
Šlagirani i slično, može li to? I toga je bilo koliko hoćeš.

Izvini, ali navijačima Želje je Amar puno puno bitniji nego Pape. Ovaj drugi jeste igračka veličina, ali ne znači nam svima isto.

Opusti se, ne možemo ni ti ni ja promjeniti ljude na forumu, tako je kako je. Samo neka se ne vrijeđaju na ličnoj osnovi ...
ultima_palabra

#363 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by ultima_palabra »

Ono što je Safet radio zadnjih godinu dana na klupi BiH je podsjećalo na Nadrealiste... ne mogu ljudi to tako brzo izbaciti iz sistema, otud i ta zajebancija. Kad se to slegne, mislim da će mu ljudi odati poštovanje za pozitivne stvari koje je napravio.
JoseMujica

#364 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

de nemojte nam trolovat temu sa tim sranjima...kome se tema ne sviđa neka ide na druge teme ili otvori novu, po svom ćeifu.

ovo je Safet Sušić, trener Eviana gdje pratimo Sajin rad na rubu nogometne znanosti

pošto je Evian TG prošao u drugi krug Liga kupa za zelenim stolom sutra nema tekme već u petak slijedi neugodno gostovanje na Korzici

20:00 AC Ajaccio - Evian TG FC
DonEmir

#365 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

groove wrote:
DonEmir wrote:
Islo nas par sinoc na tekmu, i na poluvremenu ovi koji su kupili ulaznice odma iza njegove klupe da ga pozdrave su ostali kao popisani :D prvo platili ulaznice po 26€ umjesto po 10€ kao mi ostali, ponijeli ljiljanke zovu ga pape, on prolazi 5-10m ored i nece ni da digne glavu :D :D

Mislim da mu je ovo bila prva i zadnja podrska nasih ljudi odavde :D

PS: Igra za qurac, ni sami ne znamo kako smo zabili ova 2 gola.

:-? :cry: :zzzz:
koji vrag trazis od trenera na poluvremenu?
ako ti je stalo do njega ganjaj ga na treninzima i poslije utakmice.
a ima sad da evian propadne samo zato sto nema vise ovih koji su spremni platiti cak 26€ za ulaznicu.

Niti ima obraza nit znanja nit pameti, stidi se svog naroda.
A prije nego sto je preuzeo rep.BIH izjavio je da nije pratio utakmice jer nema vremena... :cry: :oops:
ljevoruki

#366 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by ljevoruki »

JoseMujica wrote:ovo je Safet Sušić, trener Eviana gdje pratimo Sajin rad na rubu nogometne znanosti
Reformator fudbala, neshvaceni genije - nesto kao Sener Bajramovic ili Braco Hadziosmanovic. :oops:
luckylaka

#367 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Charuga wrote:
Obuca9 wrote:Uz svo dužno poštovanje, ali ne možeš porediti Amara Osima i Safeta Sušića. Da si spomenuo uvrede na račun gospodina Ivice, pa hajde...
Šlagirani i slično, može li to? I toga je bilo koliko hoćeš.

Izvini, ali navijačima Želje je Amar puno puno bitniji nego Pape. Ovaj drugi jeste igračka veličina, ali ne znači nam svima isto.

Opusti se, ne možemo ni ti ni ja promjeniti ljude na forumu, tako je kako je. Samo neka se ne vrijeđaju na ličnoj osnovi ...
Ne znam je li ovo mjesanje u rad moderacije(ako jeste odmori me no problem)ali drasticna je razlika na forumu izmedju tebe i ,,Obuca9".Ti kao moderator mozes utjecati na ponasanje forumasa on kao forumas moze biti samo banovan ako pokusa prepirati se s nekim ko vrijedja najuspjesnije BiH sportiste.Pa vam se ljudi registruju po stotinu puta da bi nastavili po istom a to je samo ponizavanje najvecih.Ili dozvolite da Svabo bude,,slagirani,,A Safet ,,konjska glava,,ili sprijecite to vise jednom.E ne samo za Safeta i Ivicu.
JoseMujica

#368 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

de ba Lucky..za svetinje ima pdf religija...ovo je pdf fudbal
luckylaka

#369 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

ljevoruki wrote:
JoseMujica wrote:ovo je Safet Sušić, trener Eviana gdje pratimo Sajin rad na rubu nogometne znanosti
Reformator fudbala, neshvaceni genije - nesto kao Sener Bajramovic ili Braco Hadziosmanovic. :oops:
Djelimicno si u pravu.Ovoj dvojici najveci uspjeh su vjerovatno radnicke sportske igre u Zenici dok je Safet ipak Brazil granica. :-D ALI evo ,,Jose"nas vec par puta upozorava da je tema S.S. trener Eviana pa da se vratimo temi mi navijaci Eviana a vi ostali nastavite trolati :D
Paul F.

#370 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

JoseMujica wrote:de ba Lucky..za svetinje ima pdf religija...ovo je pdf fudbal
Prvo, postoje pravila foruma koja zabranjuju vrijeđanja. To što moderacija na fudbalskim temama ima drugačije kriterije ne znači da treba težiti tome.
Drugo, ti koji si ranije najvjerovatnije bio plaćen da trolaš i blatiš selektora, otvaraš temu o Evianu sa mogućnostima glasanja za odgovore koji niti jedan veze nemaju.
Ne treba svetinja. Samo osnovna ljudskost i dostojanstvo.
luckylaka

#371 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:
JoseMujica wrote:de ba Lucky..za svetinje ima pdf religija...ovo je pdf fudbal
Prvo, postoje pravila foruma koja zabranjuju vrijeđanja. To što moderacija na fudbalskim temama ima drugačije kriterije ne znači da treba težiti tome.
Drugo, ti koji si ranije najvjerovatnije bio plaćen da trolaš i blatiš selektora, otvaraš temu o Evianu sa mogućnostima glasanja za odgovore koji niti jedan veze nemaju.
Ne treba svetinja. Samo osnovna ljudskost i dostojanstvo.
Ma dobro Jose ko Jose cas ovakav cas onakav...pretvrtaner :D Inace mnogima su svetinje bas ovdje na sportskim temama tako da nema potrebe da idemo na pdf religija.Drugo.I ja sam se cudio bas onima opcijama za Safeta koje mi vise izgledaju provokatorski nego glasacki tako da ni sam nisam glasao.O moderaciji ne bih jer da ljudi normalno razmisljaju kada pisu(osim kada se pise u afektu)moderacija ne bi ni trebala ovdje.Al jbga...
5 0 5

#372 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

vrijedja vas anketa u kojoj pola ljudi vjeruje da ce dobiti nogu. :D
Point.

#373 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Point. »

Niko drugi nije kriv sto se raja zajebava ma njegov racun, do Papeta samog. Sam se nabijao na voleje.
Paul F.

#374 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

5 0 5 wrote:vrijedja vas anketa u kojoj pola ljudi vjeruje da ce dobiti nogu. :D
Anketa ne vrijeđa nego je blesava. Niko iole upućen ne može glasati jer nema opcija. Ti koji "vjeruju" u otkaz ne znajući ciljeve kluba niti detalje ugovora nisu vrijedni pažnje.
5 0 5

#375 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

Paul F. wrote: Anketa ne vrijeđa nego je blesava. Niko iole upućen ne može glasati jer nema opcija. Ti koji "vjeruju" u otkaz ne znajući ciljeve kluba niti detalje ugovora nisu vrijedni pažnje.
nisi upravu. prelistaj temu od pocetka. recimo, ja sam pisao da sumnjam da je safet doveden jer vlasnik zeli da sroza klub jos dublje. bilo je i takvih slucajeva. recimo, jedan od safetvoih turskih klubova se ugasio odmah poslije safeta. (ovo je iz sjecanja).

prva opcija je, izdominirat ce ligu. e sad, mozda si upravu, ako je njihov cilj srozanje kluba, onda mu nece dati nogu. i takva opcija ne postoji u anketi. ali ko bi toliko daleko isao da i o tome misli pri sklapanju ankete.

kako bi ti napravio anketu? daj prijedlog. sta god da napises, ocito je da ljudi ne vjeruju u njegove ekpertize (bar pola). cetvrtina se zajebava na racun njegovog nepotizma i lopovluka. i ostatak vjeruje (ili se nada) da ce ovaj napraviti nekakav uspijeh u francuskoj drugoj ligi.
Locked