Haj bar si se prepoznao medju navedenim.maraccana wrote:Nije nesreća izgubiti 5/6 utakmica u drugoj ligi, nego neznanje...luckylaka wrote:Kontam nesto citajuci ove komentare,kakav to mozes biti covjek da se radujes tudjoj nesreci.Ljudi jednostavno svrsavaju na tudju nevolju.Ali valjda smo navikli.Kada su prizeljkivali poraze reprezentacije BiH,prizeljkivali potop reprezentacije na S.P.,mahali Izraelskim zastavama...sto bi i ovo bilo cudno.Vecina istih sa drugim profilima.Tuzno,jadno i zalosno.
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#2801 Re: Safet Sušić - Pape
- A1fa
#2802 Re: Safet Sušić - Pape
Sreca Safetova pa je ova treba merhametli i nije ga nakantala. Sad barem znamo gdje se ona Evian voda puni do vrha, hahaha
- maraccana
#2803 Re: Safet Sušić - Pape
Tačnije, prepoznao sam demagoga kao što si ti.luckylaka wrote:Haj bar si se prepoznao medju navedenim.maraccana wrote:Nije nesreća izgubiti 5/6 utakmica u drugoj ligi, nego neznanje...luckylaka wrote:Kontam nesto citajuci ove komentare,kakav to mozes biti covjek da se radujes tudjoj nesreci.Ljudi jednostavno svrsavaju na tudju nevolju.Ali valjda smo navikli.Kada su prizeljkivali poraze reprezentacije BiH,prizeljkivali potop reprezentacije na S.P.,mahali Izraelskim zastavama...sto bi i ovo bilo cudno.Vecina istih sa drugim profilima.Tuzno,jadno i zalosno.
- stranac2
#2804 Re: Safet Sušić - Pape
Post nam je drzava i savez kao sto jesu tako je ova neznalica i nepotista iskoristio da smo mi bili svezanih ruka mogli samo posmatrati kako nam cijeli taj sistem savez trener unistavaju historijsku sansu da se plasiramo u grupnoj fazi u Brazilu.luckylaka wrote:Kontam nesto citajuci ove komentare,kakav to mozes biti covjek da se radujes tudjoj nesreci.Ljudi jednostavno svrsavaju na tudju nevolju.Ali valjda smo navikli.Kada su prizeljkivali poraze reprezentacije BiH,prizeljkivali potop reprezentacije na S.P.,mahali Izraelskim zastavama...sto bi i ovo bilo cudno.Vecina istih sa drugim profilima.Tuzno,jadno i zalosno.
U narednih 100 godina minimum necemo imati onaku sansu i onakav tim .
Zaje.bana je to kolicina frustracije koju je Susic navukao na sebe ofirnim magarecim ponasanjem i forsiranjem bratica kao da je seoski teferic a ne historijska sansa !!
Sve mu najgore zelim u karijeri jer se pokazao na kraju kao veoma bezobrazan tip covjeka !! Da ga sretnem na ulici zahakao bih ga samo tako al za sada ovo je jedin satisfakcija. Samo potvrdjuje rijeci nas nekoliko dajemo mu maks 6 mjeseci do noge !!
- maraccana
#2805 Re: Safet Sušić - Pape
Ma klepio je dobre pare od repke, još ga igrači odvedoše na SP, a u drugoj ligi pokazuje svoj trenerski raskoš slikovito prikazano:

- A1fa
#2806 Re: Safet Sušić - Pape
Ima Boga, ima pravdemaraccana wrote:Ma klepio je dobre pare od repke, još ga igrači odvedoše na SP, a u drugoj ligi pokazuje svoj trenerski raskoš slikovito prikazano:
-
Dead Man Walking
#2807 Re: Safet Sušić - Pape
Ko ti je kriv sto popravljas usisivac 20 minuta, da si ga popravljo 5 minuta stigo bi na dva gola.leškarenje wrote:Sjebo mi se usisivac,dok ga popravi pogledam ono potoppa sta bi ?
- Edin H.
#2808 Re: Safet Sušić - Pape
Dead Man Walking wrote:Ko ti je kriv sto popravljas usisivac 20 minuta, da si ga popravljo 5 minuta stigo bi na dva gola.leškarenje wrote:Sjebo mi se usisivac,dok ga popravi pogledam ono potoppa sta bi ?
Jesi li popravio usisivac barem?
- Norman
#2809 Re: Safet Sušić - Pape
Dobro je bilo. Jedno poluvrijeme pripalo njima, a jedno nama. Još smo mi dobili poluvrijeme s igračem manje i tako za nijansu ostavili bolji utisak. Bolja igra u drugom poluvremenu je očigledno zasluga trenera, koji je pokazao da zna vratiti ekipu nakon što kola krenu nizbrdo.
Nego, u anketi nema opcije da ćemo ispasti u treću ligu?
Nego, u anketi nema opcije da ćemo ispasti u treću ligu?
-
Paul F.
#2810 Re: Safet Sušić - Pape
Sa 11 igrača primimo 4 gola a sa 10 zabijemo 1. Ima smisla imati igrača koji samo viceve priča.
-
Dead Man Walking
#2811 Re: Safet Sušić - Pape
Anketa se odnosi samo na dio sezone dok je Sajke trener, kad ga sutnu nije bitno gdje ce zavrsiti.
-
mfeed
#2812 Re: Safet Sušić - Pape
07/01/16 Safet: "je souhaite que Clermont aurait nous attaquer"
- insomnia78
#2814 Re: Safet Sušić - Pape
Potonuli smo. Nije u pitanju sistem nego mi, napravili smo previse gresaka#Abdallah : "On a sombré. Le système n'est pas en cause, on a fait trop d'erreurs individuelles" #CF63ETG
A Sajo kaze da su pojedinci zaboravili da je bozic bio prije dvije sedmice i da su veceras podjelili previse poklona
Takodje' kaze da je ovo veceras bio kosmar i jedna od najgorih noci u karijeri
- DonEmir
#2815 Re: Safet Sušić - Pape
Cisca guzica kod cigana nego kod Papketa obraz
Ko mu je sad kriv.... nije bilo kise
kakav strucnjak, zao mi navijaca Eviana
na ovoj temi... Papkovi sapiraci na aparatima, po ko zna koji put...
Dokazani flop
Papke
vodi do 3 lige, klub koji je imao zadatak da se vrati u ligu 1 
Ko mu je sad kriv.... nije bilo kise
Dokazani flop
- A1fa
#2816 Re: Safet Sušić - Pape
Nista jos nije gotovo, ima jos dosta bodova u igri, jos mozemo baraz ako sve pobjedimo do krajaDonEmir wrote:Cisca guzica kod cigana nego kod Papketa obraz![]()
![]()
Ko mu je sad kriv.... nije bilo kisekakav strucnjak, zao mi navijaca Eviana
na ovoj temi... Papkovi sapiraci na aparatima, po ko zna koji put...
Dokazani flopPapke
vodi do 3 lige, klub koji je imao zadatak da se vrati u ligu 1
- perfekcionista1
#2817 Re: Safet Sušić - Pape
Dakle 13 bodova od TOP 3 a 2-3 boda od zone ispadanja. Klub koji ima kapacitete da se komotno vrati vec ove sezone u prvu ligu. Ali nisu racunali koji strucnjak dolazi sa taktikom bez lijevog beka. E aferim sajo ala si im zacero svaka ti cast 
p.s Sto rekao jednom papke nakon samo osvojena dva boda iz 3 utakmice,: "pola posla smo vec zavrsili" , tako je i sad haman
Dakle ako do kraja pobjedi sve utakmice on ce biti prvak lige, pola posla je zavrseno
p.s Sto rekao jednom papke nakon samo osvojena dva boda iz 3 utakmice,: "pola posla smo vec zavrsili" , tako je i sad haman
Dakle ako do kraja pobjedi sve utakmice on ce biti prvak lige, pola posla je zavrseno
- Logovan
#2818 Re: Safet Sušić - Pape
Jebo mater koliko su pojedinci opsjednuti sa Papetom, samo o njemu laprdaju. 
Taman ispao iz lige, Pape je naša velika legenda.
Veliki igrač, sa njim prvi put na neko takmičenje, a kao trener je slab, ali opet... 
Taman ispao iz lige, Pape je naša velika legenda.
- Charuga
- Globalni moderator
#2819 Re: Safet Sušić - Pape
Baš ko da je tema o najvećem neprijatelju ove zenlje, a ne jednom od mnogih selektora koji su vodili reprezentaciju i jednom od najboljih igrača naše zemlje. Svaki drugi dan neka prijava, stalno neka ista prepucavanja, i stalno isti forumaši. Koliko god da brišem oni i dalje nastavljaju. Odmorite malo i vi, a i ja sa vama.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» teta marica druga
» perfekcionista1
» A1fa
» DonEmir
14 dana
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» teta marica druga
» perfekcionista1
» A1fa
» DonEmir
14 dana
- Norman
#2820 Re: Safet Sušić - Pape
Kakva čistka!
Imaju li svi ovi forumaši duple nick-ove, kao što jedan drugog optužuju? S kim ću komentarisati slijedeću utakmicu, ako nemaju?
Imaju li svi ovi forumaši duple nick-ove, kao što jedan drugog optužuju? S kim ću komentarisati slijedeću utakmicu, ako nemaju?
- jeza u ledja
#2821 Re: Safet Sušić - Pape
haha jesu se to opet posvadjali?
ne znam sta je s vama majke mi. sto i nesto stranica
opsjednuti s papetom, i jedni i drugi.
ne znam sta je s vama majke mi. sto i nesto stranica
opsjednuti s papetom, i jedni i drugi.
-
Paul F.
#2822 Re: Safet Sušić - Pape
Da sam igrač, ne bih volio da me žensko trenira. Sama činjenica da je uspjela da dobije "muški" posao pokazuje da je itekako kompetentna. U fudbalskom svijetu koji je po njenim riječima nemilosrdan.leškarenje wrote: Ko je ova mlada sto mu je ocitala lekcijumeni bi bilo vuna da sam trener
- Norman
#2823 Re: Safet Sušić - Pape
Pale se ljudi k'o hepo kockice. Ne znaju uživati u fudbalu.
Nikako da shvate da je ovo samo fudbal, jeste možda najljepši fudbal na svijetu
, ali ne mora svaki start na forumu biti na granici crvenog.
Nikako da shvate da je ovo samo fudbal, jeste možda najljepši fudbal na svijetu
-
Paul F.
#2824 Re: Safet Sušić - Pape
Nisam gledo od početka pa sam propustio prva tri gola. Na njihovom forumu neko napisa da su kod trećeg gola igrači stali "misleći" da je ofsajd i Clermont je laganice zabio taj treći go. Neko tamo napisa i da je nemoguće primiti 3 gola u 20 minuta ako nema bojkota. Bilo kako bilo, stvari će biti jasnije na kraju prelaznog roka.
-
Dead Man Walking
#2825 Re: Safet Sušić - Pape
Opet bojkot.
Kakav peh od covjeka, gdje god dodje neko mu petlja i podmece.