Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

luckylaka

#2801 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

maraccana wrote:
luckylaka wrote:Kontam nesto citajuci ove komentare,kakav to mozes biti covjek da se radujes tudjoj nesreci.Ljudi jednostavno svrsavaju na tudju nevolju.Ali valjda smo navikli.Kada su prizeljkivali poraze reprezentacije BiH,prizeljkivali potop reprezentacije na S.P.,mahali Izraelskim zastavama :oops: ...sto bi i ovo bilo cudno.Vecina istih sa drugim profilima.Tuzno,jadno i zalosno.
Nije nesreća izgubiti 5/6 utakmica u drugoj ligi, nego neznanje... :wink:
Haj bar si se prepoznao medju navedenim.
A1fa

#2802 Re: Safet Sušić - Pape

Post by A1fa »

Sreca Safetova pa je ova treba merhametli i nije ga nakantala. Sad barem znamo gdje se ona Evian voda puni do vrha, hahaha
maraccana

#2803 Re: Safet Sušić - Pape

Post by maraccana »

luckylaka wrote:
maraccana wrote:
luckylaka wrote:Kontam nesto citajuci ove komentare,kakav to mozes biti covjek da se radujes tudjoj nesreci.Ljudi jednostavno svrsavaju na tudju nevolju.Ali valjda smo navikli.Kada su prizeljkivali poraze reprezentacije BiH,prizeljkivali potop reprezentacije na S.P.,mahali Izraelskim zastavama :oops: ...sto bi i ovo bilo cudno.Vecina istih sa drugim profilima.Tuzno,jadno i zalosno.
Nije nesreća izgubiti 5/6 utakmica u drugoj ligi, nego neznanje... :wink:
Haj bar si se prepoznao medju navedenim.
Tačnije, prepoznao sam demagoga kao što si ti. :wink: Da ponovimo jer očigledno ne vidiš, 5 poraza u zadnjih 6 utakmica, druga francuska liga, Pape veličanstveni... :lol:
stranac2

#2804 Re: Safet Sušić - Pape

Post by stranac2 »

Post nam je drzava i savez kao sto jesu tako je ova neznalica i nepotista iskoristio da smo mi bili svezanih ruka mogli samo posmatrati kako nam cijeli taj sistem savez trener unistavaju historijsku sansu da se plasiramo u grupnoj fazi u Brazilu.

U narednih 100 godina minimum necemo imati onaku sansu i onakav tim .

Zaje.bana je to kolicina frustracije koju je Susic navukao na sebe ofirnim magarecim ponasanjem i forsiranjem bratica kao da je seoski teferic a ne historijska sansa !!

Sve mu najgore zelim u karijeri jer se pokazao na kraju kao veoma bezobrazan tip covjeka !! Da ga sretnem na ulici zahakao bih ga samo tako al za sada ovo je jedin satisfakcija. Samo potvrdjuje rijeci nas nekoliko dajemo mu maks 6 mjeseci do noge !!
maraccana

#2805 Re: Safet Sušić - Pape

Post by maraccana »

Ma klepio je dobre pare od repke, još ga igrači odvedoše na SP, a u drugoj ligi pokazuje svoj trenerski raskoš slikovito prikazano:

Image

:lol:
A1fa

#2806 Re: Safet Sušić - Pape

Post by A1fa »

maraccana wrote:Ma klepio je dobre pare od repke, još ga igrači odvedoše na SP, a u drugoj ligi pokazuje svoj trenerski raskoš slikovito prikazano:

Image

:lol:
Ima Boga, ima pravde :D
Dead Man Walking

#2807 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Dead Man Walking »

leškarenje wrote:Sjebo mi se usisivac,dok ga popravi pogledam ono potop :roll: pa sta bi ?
Ko ti je kriv sto popravljas usisivac 20 minuta, da si ga popravljo 5 minuta stigo bi na dva gola. :D
Edin H.

#2808 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Edin H. »

Dead Man Walking wrote:
leškarenje wrote:Sjebo mi se usisivac,dok ga popravi pogledam ono potop :roll: pa sta bi ?
Ko ti je kriv sto popravljas usisivac 20 minuta, da si ga popravljo 5 minuta stigo bi na dva gola. :D

Jesi li popravio usisivac barem?
Norman

#2809 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Norman »

Dobro je bilo. Jedno poluvrijeme pripalo njima, a jedno nama. Još smo mi dobili poluvrijeme s igračem manje i tako za nijansu ostavili bolji utisak. Bolja igra u drugom poluvremenu je očigledno zasluga trenera, koji je pokazao da zna vratiti ekipu nakon što kola krenu nizbrdo.

Nego, u anketi nema opcije da ćemo ispasti u treću ligu?
Paul F.

#2810 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Sa 11 igrača primimo 4 gola a sa 10 zabijemo 1. Ima smisla imati igrača koji samo viceve priča.
Dead Man Walking

#2811 Re: Safet Sušić - Pape

Anketa se odnosi samo na dio sezone dok je Sajke trener, kad ga sutnu nije bitno gdje ce zavrsiti.
mfeed

#2812 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mfeed »

07/01/16 Safet: "je souhaite que Clermont aurait nous attaquer"
karanana

#2813 Re: Safet Sušić - Pape

Post by karanana »

je suis safet
insomnia78

#2814 Re: Safet Sušić - Pape

Post by insomnia78 »

#Abdallah : "On a sombré. Le système n'est pas en cause, on a fait trop d'erreurs individuelles" #CF63ETG
Potonuli smo. Nije u pitanju sistem nego mi, napravili smo previse gresaka

A Sajo kaze da su pojedinci zaboravili da je bozic bio prije dvije sedmice i da su veceras podjelili previse poklona :D
Takodje' kaze da je ovo veceras bio kosmar i jedna od najgorih noci u karijeri
DonEmir

#2815 Re: Safet Sušić - Pape

Post by DonEmir »

Cisca guzica kod cigana nego kod Papketa obraz :lol: :lol:

Ko mu je sad kriv.... nije bilo kise :lol: kakav strucnjak, zao mi navijaca Eviana :lol: na ovoj temi... Papkovi sapiraci na aparatima, po ko zna koji put...
Dokazani flop :zzzz: Papke :oops: vodi do 3 lige, klub koji je imao zadatak da se vrati u ligu 1 :run:
A1fa

#2816 Re: Safet Sušić - Pape

Post by A1fa »

DonEmir wrote:Cisca guzica kod cigana nego kod Papketa obraz :lol: :lol:

Ko mu je sad kriv.... nije bilo kise :lol: kakav strucnjak, zao mi navijaca Eviana :lol: na ovoj temi... Papkovi sapiraci na aparatima, po ko zna koji put...
Dokazani flop :zzzz: Papke :oops: vodi do 3 lige, klub koji je imao zadatak da se vrati u ligu 1 :run:
Nista jos nije gotovo, ima jos dosta bodova u igri, jos mozemo baraz ako sve pobjedimo do kraja :D
perfekcionista1

#2817 Re: Safet Sušić - Pape

Post by perfekcionista1 »

Dakle 13 bodova od TOP 3 a 2-3 boda od zone ispadanja. Klub koji ima kapacitete da se komotno vrati vec ove sezone u prvu ligu. Ali nisu racunali koji strucnjak dolazi sa taktikom bez lijevog beka. E aferim sajo ala si im zacero svaka ti cast :lol:

p.s Sto rekao jednom papke nakon samo osvojena dva boda iz 3 utakmice,: "pola posla smo vec zavrsili" , tako je i sad haman :lol:
Dakle ako do kraja pobjedi sve utakmice on ce biti prvak lige, pola posla je zavrseno :-D
Logovan

#2818 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

Jebo mater koliko su pojedinci opsjednuti sa Papetom, samo o njemu laprdaju. :shock:

Taman ispao iz lige, Pape je naša velika legenda. :thumbup: Veliki igrač, sa njim prvi put na neko takmičenje, a kao trener je slab, ali opet... :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#2819 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Charuga »

Baš ko da je tema o najvećem neprijatelju ove zenlje, a ne jednom od mnogih selektora koji su vodili reprezentaciju i jednom od najboljih igrača naše zemlje. Svaki drugi dan neka prijava, stalno neka ista prepucavanja, i stalno isti forumaši. Koliko god da brišem oni i dalje nastavljaju. Odmorite malo i vi, a i ja sa vama.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» teta marica druga
» perfekcionista1
» A1fa
» DonEmir

14 dana
Norman

#2820 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Norman »

Kakva čistka! :skoljka:

Imaju li svi ovi forumaši duple nick-ove, kao što jedan drugog optužuju? S kim ću komentarisati slijedeću utakmicu, ako nemaju?
jeza u ledja

#2821 Re: Safet Sušić - Pape

Post by jeza u ledja »

haha jesu se to opet posvadjali? :-)

ne znam sta je s vama majke mi. sto i nesto stranica :-)
opsjednuti s papetom, i jedni i drugi.
Paul F.

#2822 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

leškarenje wrote: Ko je ova mlada sto mu je ocitala lekciju :oops1: meni bi bilo vuna da sam trener :run:
Da sam igrač, ne bih volio da me žensko trenira. Sama činjenica da je uspjela da dobije "muški" posao pokazuje da je itekako kompetentna. U fudbalskom svijetu koji je po njenim riječima nemilosrdan.
Norman

#2823 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Norman »

Pale se ljudi k'o hepo kockice. Ne znaju uživati u fudbalu.

Nikako da shvate da je ovo samo fudbal, jeste možda najljepši fudbal na svijetu :D , ali ne mora svaki start na forumu biti na granici crvenog.
Paul F.

#2824 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Nisam gledo od početka pa sam propustio prva tri gola. Na njihovom forumu neko napisa da su kod trećeg gola igrači stali "misleći" da je ofsajd i Clermont je laganice zabio taj treći go. Neko tamo napisa i da je nemoguće primiti 3 gola u 20 minuta ako nema bojkota. Bilo kako bilo, stvari će biti jasnije na kraju prelaznog roka.
Dead Man Walking

#2825 Re: Safet Sušić - Pape

Opet bojkot. :lol: Kakav peh od covjeka, gdje god dodje neko mu petlja i podmece. :cry:
Locked