Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_mani=no_fjučr
#9751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da, i još jedan omiljeni igrač, Mladen Bartolović.Uvjek spreman uvjek ide 100 %, u svim timovima kojima je igrao bio je najbolji igrač i prvenstveno kao čovjek i profesionalac, ima 33 godine, lagan , može na jednoj nozi odigrati 60 minuta, pogotovo kad je mokro vrijeme, preopasan i ide na svaku, on može pomoći, vjeruj.
- luckylaka
#9752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Juce PAPE na Bht sportu fino kaze da ce pozvati Muslimovica ,igrat ce nekih 20-30 min.a da u medjuvremenu mora naci klub do sledece utakmice za kvalifikacije.Dakle upravo ce PAPE da mu pokusa naci klub s tim sto ce ga pozvati.Ostali napadaci tipa Adilovic,Obuca,Skorojuventus wrote:Umjesto da je sad zvao Muslimovića i tako mu pomogne da što prije nađe klub, on ga se odriče jer nema kluba dva mjeseca. Kao da su ovi ostali u top takmičarskoj formi. Eto zaboravio je igrati fudbal za 2 mjeseca i ne može više potrčati...kako je površan ovaj Sušić majko mila...
- 5okraka
#9753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro zar ovo nije bila idealna prilika pozvati neke igrace kao mali Seferovic iz Fiorentine ?
- splend
#9754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa ne znaci nista, ako se ne razumijes. da se razumijes u fudbal, znao bi koji je igrac klasom iznad nekog drugog. i cak ti ne treba neko ekstremno znanje fudbala, vec povrsno. miske je recimo za jednu sezonu imao 20-tak asistencija, sto stilic za vrijeme citave karijere u zelji i lehu nije napravio. znaci miske odradi nesto za godinu, sto stilic ne moze za 6 godina profesionalne karijere. nadam se da sam ti pomogao, da konacno spoznas sta znaci razlika u klasi.Prvo bih zelio znati na koji nacin si kategorisao 'klase'. Potom da odrzis argumentovano predavanje 'zbog cega'. Jer reci nesto tek da bi se reklo - ne znaci nista. Tvoje rijeci nisu citab, vec isprazna konstatacija priglupog uma
pa sta ti ovdje nije jasno. miske od kada igra u repki, igra aposlutno na istom nivou. to sto poslije portugala, nakon price onog idiota da je miske prodao tekmu (cuj prodaoSta da radim s ovim? Drzis nam lekcije o ulozi 'desetke na terenu'? Sta?
Ne trci (juhuu) ali sve se vrti oko njega.Koja rjesenja u repki? Koja rjesenja u Dinamu? Ponavljam - govorim o Misimovicu unazad zadnjih 18 mj. A zasto govorim? Zato bi nas njegovo igranje u prvih 11 kontra Bjelorusije moglo kostati plasmana. Stvar je krajnje ozbiljna. (srecom, cini se da i pape isto misli)
pa misimovic je uvijek ista osoba, tukac. nece misimovic biti dzeko, vec misimovic? sta hoces da kazes, da on je kao sada zaboravio igrati, a u njemackoj je znao. ma daaaaa.Nije, tukac. Problem je sto je samo tebi 'Misimovic iz Wolfsburga' i 'Misimovic iz Dinama' - ista osoba. Ako to nisi u stanju primjetiti, onda jebiga.
ovo su obicne nebuloze. opet dovoljno govori o tvom znanju. stilic da ima kvalitet, i da odskace u ispodprosjecnoj ligi, valjda bi ga do sada neki skauti primjetili, i odvojili milion eura za takvog znalca. ili pak ne odskace, ili su svi vlasnici evropskih klubova glupi, a ti pametan. gledao sam ga vise puta nego mislis, i vrlo dobro znam kakav je igrac. i ja bih volio da je on ko snajder, ali na nasu zalost nije.Rece lik koji ga vjerovatno nikad nije gledao, osim u Zenici par puta. I Hulk je igrao u japanskoj ligi, pa to ne znaci da je bio prosjek koji ne moze napredovat. Stilica jebe manjak nastupa u nacionalnoj selekciji, a ne kvalitet
miske iz bohuma, i stilic danas, su kao sto znas nebo i zemlja. jedan je i tada bio majstor a drugi je danas prosjecan igrac, prosjecnog kluba, ispodprosjecne lige. ovo poredjenje necu da komentarisem, opet dovoljno govori koliko se razumijes.Miske je u 'najboljim godinama' igrao drugu ligu, za Bochum. Miske je danas u rangu Almedina Hote.
Opet si masio 'ceo fudbal'
opet gluposti. nisu ni puric, zeba, besim ibricic, faruk ihtijarevic takodjer dobili priliku, pa znam da su 5 klasa ispod misketa. zato ne pisi gluposti, molim te.Da. Zelio sam jos jednom ukazati da blebeces gluposti na nevidjeno. Stilic nije ni dobio priliku ali je vec u startu '5 klasa ispod Misimovica'
koje bahat, a ko nije, neka procjenu iskusniji momci na forumu. s djecom, odnosno s neki ko razmislja kao dijete, nije ni vrijedno raspravljati i objasnjavati. za eksponiranje te ne razumijem, i ovu motivaciju i slicne gluposti. zivioElem, ti si samo bahata neznalica, zeljna exponiranja. A i mirisem motivaciju tipicnog smogovca... Mene bi 'poklapao'?![]()
...Heh, kakav danak neiskustvu
-
upaljac01
#9755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
misimovic je sa 27 godina preso u wolf koji je njemackoj ligi bio obican seljacki klub sa nikakvim uspjesima i tradicijom. rodjen odrasto u njemackoj treniro u idealnim uslovima i skolovanim trenerima. stilic treniro u bosni sa 20 godina proglasen najboljim stranim igracem poljske. ove godine, igro protov juventusa, salzburga, man citija i ispo od brage kasnije finaliste eurolige. misimovic presjedio.
ne govorim ko je bolji nit ista samo ti pokusavam docarat neke stvari mozda uvidis da pricas nebuloze
ne govorim ko je bolji nit ista samo ti pokusavam docarat neke stvari mozda uvidis da pricas nebuloze
-
kasparaov
#9756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma dajte realnosti malo
dokad je ziv misimovic i moze bar ono mal otrcati bice prvi izbor kod bilo kojeg selektora
kakv stilic i bakrak ,mislim nije stila los ali nije ni nivo misimovica
dokad je ziv misimovic i moze bar ono mal otrcati bice prvi izbor kod bilo kojeg selektora
kakv stilic i bakrak ,mislim nije stila los ali nije ni nivo misimovica
-
Baudelaire
#9757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jel tako teško priznati da Miske u ovom momentu na terminima ne bi bio dobrodošao? Nije on zaboravio igrati, ali je izgubio i ono malo brzine što je imao, tako da nema kad ni doći u poziciju da da neku strašnu asistenciju. Van forme je i to dobro, tako da ne pomaže pretjerano reprezentaciji, čak bih rekao da guši Pjanića.
- lord blackadder
#9758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Citao sam ovog nooba dovde:

Tri rijeci - bjezi s foruma.splend wrote:
pa sta ti ovdje nije jasno. miske od kada igra u repki, igra aposlutno na istom nivou.

-
upaljac01
#9759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
i beslija je bio jedno od boljih krila repke da i njega zovnemo 
-
Great Cornholio
-
Great Cornholio
#9761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vedo ne dolazi, uskočio Muslimović http://--- NO LINKS ---/vijesti.aspx?id=27601juventus wrote:Umjesto da je sad zvao Muslimovića i tako mu pomogne da što prije nađe klub, on ga se odriče jer nema kluba dva mjeseca. Kao da su ovi ostali u top takmičarskoj formi. Eto zaboravio je igrati fudbal za 2 mjeseca i ne može više potrčati...kako je površan ovaj Sušić majko mila...
- splend
#9762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
naravno, ovako se pise kad se ostane bez argumenatalord blackadder wrote:Citao sam ovog nooba dovde:
Tri rijeci - bjezi s foruma.splend wrote:
pa sta ti ovdje nije jasno. miske od kada igra u repki, igra aposlutno na istom nivou.
- lord blackadder
#9763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
splend wrote:
naravno, ovako se pise kad se ostane bez argumenata
Ingeniozno.
Fakat si zadrta, neuka sirovina. ARGUMENTUJ da je Misimovic danas, isti kao onaj Misimovic sto je imao 21 asistenciju u BL. Na cemu se to ocituje, skruseno molim??! Jer, svi hvalospjevi o kojim ti pricas, se odnose na pluskvamperfekt.
Jesi ti proveo u hibernaciji zadnjih 18-20 mjeseci ili me prosto trolas citavo vrijeme? Odbijam vjerovati da postoje jedinke, koje ne vide razliku izmedju danasnjeg i ondasnjeg Misimovica.
Naime, to bi znacilio da si idiot.
- splend
#9764 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kakav je tvoj kapacitet mozga, najbolje govori nacin na koji komunicaras. sto opet dovoljno govori o tebi. procitaj ponovo sta sam ja pisao, mozda ce ti biti jasnije. ocigledno, neke stvari moras citati nekoliko puta, da bi vidio sta je neko htio reci. i kad sve procitas, i budes htio postaviti neko pitanje, ili dati konstataciju, procitaj jos jednom, nece bit zgoreg, a tebi ce mozda biti jasnijelord blackadder wrote:splend wrote:
naravno, ovako se pise kad se ostane bez argumenata![]()
Ingeniozno.
Fakat si zadrta, neuka sirovina. ARGUMENTUJ da je Misimovic danas, isti kao onaj Misimovic sto je imao 21 asistenciju u BL. Na cemu se to ocituje, skruseno molim??! Jer, svi hvalospjevi o kojim ti pricas, se odnose na pluskvamperfekt.
Jesi ti proveo u hibernaciji zadnjih 18-20 mjeseci ili me prosto trolas citavo vrijeme? Odbijam vjerovati da postoje jedinke, koje ne vide razliku izmedju danasnjeg i ondasnjeg Misimovica.
nisam nigdje napisao da je to taj isti mismovic, vec sam napisao da pruza skoro identicne partije u dresu repke. nikada, ali nikada, on nije uradio nesto aman-zaman za repku. a ni danas to ne cini. sto opet ne znaci da je stilic bolji igrac. to sam ti vec dokazao, jer vidim nemas cime da repliciras.
da ne smaram vise, ja se iskljucujem iz ove rasprave, a ti kad budes htio odgovoriti, procitaj jos jednom sta sam napisao, bit ce ti lakse.
- simonese
#9765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ali taj isti Misimovic za repku nikad nije odigrao na tom nivou kao sto je igrao u BLlord blackadder wrote:splend wrote:
naravno, ovako se pise kad se ostane bez argumenata![]()
Ingeniozno.
- USAblues
#9766 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
5okraka wrote:Dobro zar ovo nije bila idealna prilika pozvati neke igrace kao mali Seferovic iz Fiorentine ?
- lord blackadder
#9767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znaci, ovo ti je neki ukucanin otkuco dok si ti isao u halu.pa sta ti ovdje nije jasno. miske od kada igra u repki, igra aposlutno na istom nivou.
Gledam film, i povremeno se ubacim s nadom da cu prvi put procitati makar natruhu 'argumenta' ...ali ga ne nalazim.
Ali je bio daleko korisniji nekad. (sjetimo se Belgije, i da nabrajam dalje) Danas je pretrom za bilo kakav ozbiljan fudbal.ali taj isti Misimovic za repku nikad nije odigrao na tom nivou kao sto je igrao u BL
Uostalom, nije valjda da ga mrze svi treneri gdje dodje? Ili mozda da nakon Cire, bojkotuje i cestitog papeta koji ga strpljivo trpi?!
Smjesno. Covjek se potpuno zapustio. Moze nekad bljesnuti, ne kazem, ali je uglavnom uteg oko vrata.
- jeza u ledja
#9768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro je sta vam je ba?
-
kasparaov
#9769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
evo nema vede ,odlicno da neko dobije mjesto ko izasluzuje a ne tokmak koji lopte ne zna primiti
-
palermo
#9770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo kako izabrati između Adilovića i Haskića ????kasparaov wrote:evo nema vede ,odlicno da neko dobije mjesto ko izasluzuje a ne tokmak koji lopte ne zna primiti
- jutarnji
#9771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma dobro, ljudi pojma nemaju, ti si strucnjak za sve zivo i mrtvo, a tamo na drugoj temi si pomnozio jedan i jedanluckylaka wrote:Neke postove ne vrijedi komentarisati jer ljudi koji su poceli pratiti fudbal odskoro jednostavno ne znaju da danas svak svakog dobija.Nema izraziti favorita al haj ti ljudima objasni da je C.Gora u boljoj poziciji od Engleske.jutarnji wrote:Zesci tokmak, dokaz su utakmice u Rumuniji i Albaniji, samo zbog njega mi sada nemamo 4 boda vise.luckylaka wrote:Nije PAPE mulac
i dobio dva.
- Baltazar_khan
#9772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
haskić je zabio u evropi, a adilović je klocina veća od lazara popovića.palermo wrote:Samo kako izabrati između Adilovića i Haskića ????kasparaov wrote:evo nema vede ,odlicno da neko dobije mjesto ko izasluzuje a ne tokmak koji lopte ne zna primiti
- zecko_kupuz
#9773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Haha, jes' se zakuhalooo. 
Pročitah danas članak u (jučerašnjem) Oslobođenju, Pape govori zašto je izostavio "Ruse". Ibričić i Misimović imaju slabu minutažu, pa im želi dati fore da se proguraju do prvih sastava.
Gledajući njihov (ne)napredak u Rusiji, dolazi se do zaključka da je ovo možda samo kulturan odheb za obojicu
ili barem naznaka nekih budućih sikterisanja i onih "najpotrebnijih" ukoliko nemaju minutaže u klubovima.
Eh, kad se sjetim koliko smo se zaklinjali u napadače prije godinu dana, evo nas sada spadosmo na jednog jedinog, zdravog, ali upitne forme. Gooo Džekooo.

Pročitah danas članak u (jučerašnjem) Oslobođenju, Pape govori zašto je izostavio "Ruse". Ibričić i Misimović imaju slabu minutažu, pa im želi dati fore da se proguraju do prvih sastava.
Gledajući njihov (ne)napredak u Rusiji, dolazi se do zaključka da je ovo možda samo kulturan odheb za obojicu
Eh, kad se sjetim koliko smo se zaklinjali u napadače prije godinu dana, evo nas sada spadosmo na jednog jedinog, zdravog, ali upitne forme. Gooo Džekooo.
- jutarnji
#9774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto je upitne forme? Dzeko je danas bolji igrac nego sto je bio prije dvije godine. Vise iskustva, veci klub, brzi...zecko_kupuz wrote:Eh, kad se sjetim koliko smo se zaklinjali u napadače prije godinu dana, evo nas sada spadosmo na jednog jedinog, zdravog, ali upitne forme
-
Corola
#9775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ha ,sta kaje raja ispred granapa.Ne leti pred rudu i ne budi povrsanjuventus wrote:Umjesto da je sad zvao Muslimovića i tako mu pomogne da što prije nađe klub, on ga se odriče jer nema kluba dva mjeseca. Kao da su ovi ostali u top takmičarskoj formi. Eto zaboravio je igrati fudbal za 2 mjeseca i ne može više potrčati...kako je površan ovaj Sušić majko mila...