Nije iskljucivo, recimo fifti-fifti taktika i igraci.Šibicar wrote:jeza u ledja wrote:Ne zanima me ko je s kim guzni haver.
Zanima me igra na terenu. A igra je bila u kurcu jer je pogresno bila postavljena i jer su je igrali pogresni igraci. (to nisu Spahic, Pjanic i Dzeko)
Znači ti si mišljenja da je blamaža protiv Rumuna uzrokovana samo lošom taktikom i odabirom pogrešnih igrača?Nimalo ti se nije činilo da igrači ne daju ni 20% svojih mogućnosti?Zar loša taktika može uzrokovati da igrači ne trče i da se ne zalažu?Da su oni oznojili guzove i da su izgubili,ja bih prvi napao Sušića zbog pogrešne taktike,a ovako ja uopšte ne mogu ni ocijeniti da li nam je taktika bila dobra ili loša,jer mi to niko na terenu nije mogao prikazati,a to je samo i isključivo zbog nezalaganja i nonšalancije koju su nam naši dragulji i ljubimci prikazali na terenu.
No i ti igraci su tu jer ih je Susic postavio. Doduse, neki "moraju" igrati je su najbolji na svojim pozicijama.
A nezalaganje, jebiga ja nisam dovoljno "strucan" da ocjenim ko se nezalaze na terenu. Za to su mi potrebni egzaktni brojevi.
(Recimo, Spahic je bio grozan, ali ne mogu nikako reci da se nije zalagao. I inace se previse "zalaze").
Od ovih koji se sigurno nisu "zalagali", samo mogu izdvojiti Misimovica i Ibricica, ali oni se nikad ni ne zalazu. Zato nisu ni trebali igrati zajedno. Pjanic je po meni bio bolji i od njih i od Medunjanina. Pa djaba, i on je bio karina, mada se zalagao. Dzeko je bio los, i "zalagao" se jer je svaka lopta isla na njegovu tintaru. Al djaba kad si sam medju 5 Rumuna.
Itd...