Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
burek_in_space

#7101 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

sumirprimus wrote:sleng u ćem je problem,oćerat,naćerat,ćerat,ćemo,ćete, će... :D
a o stanju u savezu znam budi siguran i vise neg sto me zanima...
safet je pristo na tu igru i automstski nije nista bolji od onih koj su ga i postavili...obicna ikebana,htjeli vi to priznat il ne...
ljudi vrte lovu a mi ko fol nesto pametujemo,i jos kad tekma dodje nerviramo se...
zao mi jebga,repka bi trebalo da je praznik zA OCI,za ljubitelje fudbala,a u nas ko i vecina drugih stvari izvor frustracija.
justice for all,nije begovic sam odusto od NERAZUMNOG putovanja u ameriku,bilo je njih jos?al izgleda nije pravda za sve ista...
ma uostalom,drzacu se ja barce... :D :bih:
NIje problem u slengu, prichaj kako ti volja, to mi ne smeta ni najmanje, problem je u zlobnim podmetanjima koja se chitaju po ovoj temi. Pape sad ne valja, a Barbarez bi valj'o da se uhvatio u kolo sa ovim uhljupima iz Saveza?!
Ako je sve tako crno, shta je prijedlog, da se roknemo svi kolektivno, kao shto reche @extraordinary?! Ili da ganjamo streamove za Barcine utakmice, jer je kod njih sve podmazano, pare kapaju, trofeji se osvajaju?!
Mogu ja svrshavati na Barcinu igru, ali mi nikad nece stati koliko je crnog ispod nokta do Barce, kao shto je do reprezentacije Bosne i Hercegovine. I za kraj nekoliko pitanja:

Otkad je jedan Asmir Begovic vazhniji od selektora?!
Otkad je Asmir Begovic vazhniji od jednog Papeta, najboljeg igracha BiH svih vremena?!
Otkad je Asmir Begovic vazhniji od reprezentacije Bosne i Hercegovine?!

Kada na ova pitanja budesh imao smislene odgovore, potkrijepljene argumentima, mozhemo nastaviti diskusiju.
jeza u ledja

#7102 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:
jeza u ledja wrote:
Edin H. wrote:Drag je i meni Dzeko, ali trenutno ne pruza u Premiershipu partije na Asmirovom nivou, barem gledajuci ocjene igraca nakon utakmica.

Dzeko za reprezentaciju vrijedi 100 puta vise nego Begovic.

Drugo, kako kazu ponavljanje je majka znanja, a neki su vec zaboravili: BEGOVIC JE IZOSTAO DRUGI PUT ZA REDOM I ZBOG TOGA JE IZBACEN.
Volio bih i ja da je tako, ali trenutno je (nemojmo sada emocija), forma je na Asmirovoj strani. Hoce li i Dzeko biti suspendovan kada propusti sljedecu, drugu prijateljsku utakmicu? Istina nece je propustiti ako bude u City-ju sjedio na klupi. Ali sta ako izbori stalno mjesto medju najboljih jedanaest (cemu se iskreno nadam), kao sto je Asmir ucinio u svom klubu.

Kako je Asmir mogao vrijediti u reprezentaciji kada ga Pape ne stavlja na gol u zvanicnim utakmicama? Dobro, njegovo je pravo da smatra da se u Turskoj igra najbolji fudbal.
Ali da li u tom slucaju treba Asmir da putuje u Ameriku da sjedi na klupi :-) Ako je negdje pogrijesio to je prva utakmica u Slovackoj na koju je trebao putovati, bez obzira na moc vakcine protiv gripe :D , ali vjerujem da mu je sugerisano iz kluba da to ne radi.
Ako nista sacuvao nam je gol u drugom poluvremenu u Albaniji.

Sto rece Ventola nije Asmir kriv sto se kod nas ne cijeni kvalitet.

Mi umjesto da pricamo o povratku Papca, pogotovo sada kada se drma Savezu, izgubismo jos jednog bitnog igraca :cry:
Dzeko je korisniji igrac od Asmira. Daleko korisniji. Mislim glupo je o tome uopste i raspravljati.
A kad i ako Dzeko pocne izostajati, onda mozemo o njemu, uz napomenu da je Dzeko zaduzio ovu reprezentaciju kao malo ko, a Asmir nije nista - on je "strano tijelo".
dzeno123

#7103 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dzeno123 »

jeza u ledja wrote:Dzeko je korisniji igrac od Asmira. Daleko korisniji. Mislim glupo je o tome uopste i raspravljati.
A kad i ako Dzeko pocne izostajati, onda mozemo o njemu, uz napomenu da je Dzeko zaduzio ovu reprezentaciju kao malo ko, a Asmir nije nista - on je "strano tijelo".
Upravo to, Dzeko iako trenutno nije u najboljoj formi i takav je u stanju da melje vecinu reprezentativnih odbrana. Asmir ima potencijala i da premasi sva ocekivanja ali mora mu se pokazati da niko nije iznad reprezentacije.
Obuca9

#7104 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

KATAR
SLOVAČKA
MEKSIKO

Tri puta nas pravi budalama i vi bi opet da ga se zove. Šta hoćete još? Hoćete li da mu se naguzimo, da nas sviju kolektivno opali? Da mu ga popušimo? Šta treba još da uradimo?
luckylaka

#7105 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Keni svaka cast, ali trenutno je Asmir u puno boljoj formi.Ovo neko napisa da dodam,zato sto je u boljoj formi nece ni braniti a Keni ,,svaka cast,,zato ce braniti. :-) A zasto Bega nece braniti.???.Zato sto PAPE tako kaze a sto Pape kaze to je zakon.I mozete vi ovdje hvaliti Begu do neba i kuditi Hasagu do jutra prvi golman BiH je Hasagic i opet znate li zasto.Zato sto PAPE tako kaze a cita moje misli.PAPE kralju samo u suru. :bih:
sumirprimus

#7106 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

asmir brani u epl,hasagic zar brani negdje?...
asmir nije jedini koji nije dosao jos ih nije doslo...
asmir je jedini kaznjen,ostali imaju bolje veze...(ibro hajduk dva dana poslje)
susic laze kada kaze da samo spremni igraju...nije istina...vise njih je ocigledan primjer...
podredio je interes kolektiva licnomo interesu,inace bi najbolji igrali,il bi svi dobili zasluzenu kaznu/oprost-svejedno.
ovde nije bitna snaga argumenta ovde je bitno,ko ce koga nadjacat...
eto jaci ste,susic je legenda susic je nekad super driblo,susic je selektor bih repke,,susic hvala bogu nikad nece vodit barcu,hvala prijatno. :)
luckylaka

#7107 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

sumirprimus wrote:asmir brani u epl,hasagic zar brani negdje?...
asmir nije jedini koji nije dosao jos ih nije doslo...
asmir je jedini kaznjen,ostali imaju bolje veze...(ibro hajduk dva dana poslje)
susic laze kada kaze da samo spremni igraju...nije istina...vise njih je ocigledan primjer...
podredio je interes kolektiva licnomo interesu,inace bi najbolji igrali,il bi svi dobili zasluzenu kaznu/oprost-svejedno.
ovde nije bitna snaga argumenta ovde je bitno,ko ce koga nadjacat...
eto jaci ste,susic je legenda susic je nekad super driblo,susic je selektor bih repke,,susic hvala bogu nikad nece vodit barcu,hvala prijatno. :)
-grbavica
:(
jeza u ledja

#7108 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

sumirprimus wrote:asmir nije jedini koji nije dosao jos ih nije doslo...
asmir je jedini koji nije dva puta za redom dosao. zbog toga je kaznjen.

Ponavljanje je majka znanja.
luckylaka

#7109 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:

:thumbup:
ratata

#7110 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ratata »

jeza u ledja wrote:

:lol: :lol: :lol:
Glanzer

#7111 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Glanzer »

Amnestiraj Begu ,svakako smo kaznjeni od FIFA-e.Jos jedan korak raspadu drzave.
extraordinary

#7112 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Glanzer wrote:Amnestiraj Begu ,svakako smo kaznjeni od FIFA-e.Jos jedan korak raspadu drzave.
Baš nam je od svih problema u državi, fudbal najveći. Katalonija traži otcjepljenje godinama, imaju puno veće pravo na isto nego RS, pa nikad neće dobiti svoju državu i reprezentaciju. Ne znam po kom osnovu bi to genocidna tvorevina mogla.
luckylaka

#7113 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Glanzer wrote:Amnestiraj Begu ,svakako smo kaznjeni od FIFA-e.Jos jedan korak raspadu drzave.
Sto bi onaj reko,,nemoj da s ljutis,,ali jesu li ovo tvoje zelje(jer ovu drzavu raspadaju vec 1000 god.pa nikako)ili mislis da ce tako biti.Nista nama nece ni Fifa ni Uefa.Mi ostajemo i dalje u kvalifikacijama a oni mlate praznu slamu.Idemo dalja .Rumuni pa Rumuni(5 bodova)-puna kapa ko je sledeci...
Obuca9

#7114 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

jeza u ledja wrote:

Asmir je jedini koji nije došao na zadnje tri prijateljske utakmice. Katar, Slovačka, Meksiko.
Asmir je jedini koji nije došao na zadnje tri prijateljske utakmice. Katar, Slovačka, Meksiko.
Abacija

#7115 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Abacija »

Sta ce te pisati kada Dzeko ne dodje na sljedece dvije prijateljske?
mavs

#7116 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mavs »

Abacija wrote:Sta ce te pisati kada Dzeko ne dodje na sljedece dvije prijateljske?
Tačno.

Begovic je trenutno u punooo boljoj formi od svih nasih golmana. :D to je činjenica. i to treba da bude mjerilo.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#7117 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

Šta je tačno? Kako može pitanje biti tačno :shock: ?
Pisaćemo "Džeko je drugi koji se nije pojavio na 3 prijateljske utakmice. Prvi je bio Asmir i on je zaslužio kaznu."
Šta ćete vi pisati ako se pojavi na idućoj prijateljskoj?
Abacija

#7118 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Abacija »

1946 wrote:Šta je tačno? Kako može pitanje biti tačno :shock: ?
Pisaćemo "Džeko je drugi koji se nije pojavio na 3 prijateljske utakmice. Prvi je bio Asmir i on je zaslužio kaznu."
U redu. Mogu shvatiti da Susic kazni Begovica sa jednom ili dvije utakmice. Ali Susic je izjavio da Begovic nece vise igrati dok god je on selektor. Odlazak na prvenstvo - zdraaaaaa' :run: oooooooo!
veljaca

#7119 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Abacija wrote:
1946 wrote:Šta je tačno? Kako može pitanje biti tačno :shock: ?
U redu. Mogu shvatiti da Susic kazni Begovica sa jednom ili dvije utakmice. Ali Susic je izjavio da Begovic nece vise igrati dok god je on selektor. Odlazak na prvenstvo - zdraaaaaa' :run: oooooooo!

E ako nam Reprezentacija Drzave Bosne i Hercegovine zavisi od pojedinca - u ovom slucaju Begovica - onda smo stvarno jadni. A taj pojedinac nije zabiljezio ni ozbiljan nastup u Repki ....
Dajte pojedinci - imajte vise povjerenja u ostale igrace i selektora ...

Btw - jedna lasta ne cini proljece - neko davno rece ....
shalla

#7120 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Ponavljam se ko papagaj ali vjerujte mi da će se ovo uskoro desiti i sa Džekom (nažalost). Pratim zadnjih 10 godina intenzivno englesku ligu i znam kakva su đubrad njihovi predsjednici klubova, treneri i sl, ne jebu oni reprezentaciju ni 5%, tražiće svaki mogući momenat da ne puste igrača. Samo ne znam kako ćemo onda govoriti za Džeku (kojeg ni slučajno ne želim uporediti sa Begovićem u pogledu važnosti)...
Obuca9

#7121 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

A iz koje lige dolaze Kranjčar, Modrić i Ćorluka? Ja se nešto ne sjećam da su susjedi kukali kako klub neće da ih pusti. To su šuplje priče za malu djecu, igračima koji neće da igraju za reprezentaciju, klubovi dođu samo kao dobra vadiona.
Bosanski_kralj

#7122 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Abacija wrote:Sta ce te pisati kada Dzeko ne dodje na sljedece dvije prijateljske?
Ako odbije da se pojavi na pripremama ili da izmišlja nekakve bolesti, treba ga kazniti kao i ostale koji to čine. Sve dok ima dozvolu od selektora da se ne pojavi na okupljanju, ne može mu se ništa prigovoriti.
shalla

#7123 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Sema, jel to MOLIM TE poistovjećuješ uticaj i rejting NS Hrvatske i NS BiH?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#7124 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

shalla wrote:Sema, jel to MOLIM TE poistovjećuješ uticaj i rejting NS Hrvatske i NS BiH?
A na kojim si ti onda primjerima vidio da predsjednici/menadžeri engleskih timova nerado puštaju ili ne puštaju igrače? To neke slabije rangirane reprezentacije od nas i manje uticajni savezi od našeg (ako uopšte takav postoji)?
Obuca9

#7125 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

shalla wrote:Sema, jel to MOLIM TE poistovjećuješ uticaj i rejting NS Hrvatske i NS BiH?
Pa ti reče da svima prave probleme, zato me zanima, kako to da npr. Hrvatima nikad ne prave probleme?
Locked