Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#6401 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

emigrazione wrote:Zeljovci ne kakite bezveze

Kakve veze ima ogranicenost mentalnog sklopa selektora reprezentacije sa Zeljeznicarom ili nasim tuznim klubovima? :skoljka:
Obuca9

#6402 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

A šta to tačno pokazuje njegovu ograničenost mentalnog sklopa? Izjava da Meksiko ima kvalitetnih igrača i u svojim Ligama? Pa veću ograničenost pokazuju oni koji se ismijavaju tome, a pri tome ne znaju da Meksiko ima preko 350.000 registrovanih fudbalera, "samo" 5 puta više nego mi.
smoki_choko

#6403 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by smoki_choko »

a 28 puta vise stanovnika nego mi. malo je tih 5 puta
lerdi

#6404 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lerdi »

Trebo bi im možda ti otići pa objasniti da im se omjeri ne poklapaju, i da se poćnu masovnije baviti fudbalom ;)
Edin H.

#6405 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Nema smisla tebi objasnjavati semire, znas ti dobro, ali nece da vidis, kao sto kazu pored rodjenih ociju.
Uostalom ostali forumasi su vec ranije naveli.

Pape valja besmislice od kada je dosao na mjesto selektora.
emigrazione

#6406 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

Pa da ga otjeramo, a
smoki_choko

#6407 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by smoki_choko »

lerdi wrote:Trebo bi im možda ti otići pa objasniti da im se omjeri ne poklapaju, i da se poćnu masovnije baviti fudbalom ;)
ma ne, nego trebaju primjeniti sistem koji vi u sarajevu sprovodite i bice svjetski prvaci na sljedecem prvenstvu :lol:
emigrazione

#6408 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

smoki_choko wrote:
lerdi wrote:Trebo bi im možda ti otići pa objasniti da im se omjeri ne poklapaju, i da se poćnu masovnije baviti fudbalom ;)
ma ne, nego trebaju primjeniti sistem koji vi u sarajevu sprovodite i bice svjetski prvaci na sljedecem prvenstvu :lol:
To se vec provodi, lagano se liferuju nepodobni
Obuca9

#6409 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Edin H. wrote:Nema smisla tebi objasnjavati semire, znas ti dobro, ali nece da vidis, kao sto kazu pored rodjenih ociju.

Eto nek' tvoj ljubimac ne valja gluposti tipa "Nismo mogli pobjediti nikad slabiju Njemačku" ili "Neću da budem pomoćnik selektora, ali hoću da budem trener trećeg tima HSV-a" :skoljka:
Edin H.

#6410 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

hz__semir wrote:
Edin H. wrote:Nema smisla tebi objasnjavati semire, znas ti dobro, ali nece da vidis, kao sto kazu pored rodjenih ociju.

Eto nek' tvoj ljubimac ne valja gluposti tipa "Nismo mogli pobjediti nikad slabiju Njemačku" ili "Neću da budem pomoćnik selektora, ali hoću da budem trener trećeg tima HSV-a" :skoljka:
Tacno, al' ja se onda isparim sa foruma :D
Obuca9

#6411 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Pošteno s tvoje strane :D
burek_in_space

#6412 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Edin H. wrote:
:lol: :thumbup:
luckylaka

#6413 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

burek_in_space wrote:
Edin H. wrote:
:lol: :thumbup:
:lol: I ja se tako do sada 4 puta,,dobrovoljno,,ispario nekad 7 a nekad i po 15 dana zahvaljujuci,,piti u guzve,, :D
veljaca

#6414 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Nema nama jos zadugo naprijed ....

Zasto kada se napadne selektor ili bilo ko drugi - ne traze se argumenti za njegovu odbranu - nego se odmah napadaju drugi a ne da se odbrani onaj koga napadaju ? .....
Zasto kada se napadne selektor ( argumentovano ili ne - o tome se moze i treba diskutovati ) tada ovi "papetoljupci" odmah napadnu Ciru ili Barbareza ili Zeljeznicar ili Celik ili Egipat i Mubaraka ....
Ako vec branis nekoga - iznesi argumente za njegovu odbranu - a ne napadaj drugog ( jer u vecini slucajeva nema se argumenata za odbranu ) i onda se ko fol napadom na drugog - brani selektor. To je pogresan pristup i ne vodi nicemu ...

:sax:
Obuca9

#6415 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Dok god ima zlonamjernika, koji se (neuspješno, izrazito neuspješno) pokušavaju pretvarati da su dobronamjerni, biće i onih "Papetoljubaca" kojima je stvar kućnog odgoja da poštuju Sušića, koji će ga od tih "dobronamjernih" napada braniti, pa čak i kad nema argumenata za to.
emigrazione

#6416 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

Ma treba Ivicinog malog dovesti, kakav pape
Charuga
Globalni moderator

#6417 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

emigrazione wrote:Ma treba Ivicinog malog dovesti, kakav pape
Gluho i daleko bilo. Neka njega nama na klupi a reprezentaciju neka vode drugi.
Šibicar

#6418 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

Plavih_11 wrote:
emigrazione wrote:Ma treba Ivicinog malog dovesti, kakav pape
Gluho i daleko bilo. Neka njega nama na klupi a reprezentaciju neka vode drugi.
:thumbup:
emigrazione

#6419 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

drugi...da ne mislite na Bazdarevica mozda
veljaca

#6420 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Dok god ima zlonamjernika, koji se (neuspješno, izrazito neuspješno) pokušavaju pretvarati da su dobronamjerni, biće i onih "Papetoljubaca" kojima je stvar kućnog odgoja da poštuju Sušića, koji će ga od tih "dobronamjernih" napada braniti, pa čak i kad nema argumenata za to.
To je to .....
I vrtimo se u zacaranom krugu ...

Charuga
Globalni moderator

#6421 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

emigrazione wrote:drugi...da ne mislite na Bazdarevica mozda
Ti pod "druge" stavi ko god tebi odgovara, meni je potpuno svejedno. Ja Sušića posmatram kao i sve dosadasnje selektore.
limeni

#6422 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by limeni »

veljaca wrote:Nema nama jos zadugo naprijed ....

Zasto kada se napadne selektor ili bilo ko drugi - ne traze se argumenti za njegovu odbranu - nego se odmah napadaju drugi a ne da se odbrani onaj koga napadaju ? .....
Zasto kada se napadne selektor ( argumentovano ili ne - o tome se moze i treba diskutovati ) tada ovi "papetoljupci" odmah napadnu Ciru ili Barbareza ili Zeljeznicar ili Celik ili Egipat i Mubaraka ....
Ako vec branis nekoga - iznesi argumente za njegovu odbranu - a ne napadaj drugog ( jer u vecini slucajeva nema se argumenata za odbranu ) i onda se ko fol napadom na drugog - brani selektor. To je pogresan pristup i ne vodi nicemu ...

pa dobro treba kritikovati svakoga argumentima i tu nije bitno odakle je pape ili za koji klub je igrao...ali kada dodje neki lola iz zavidovica na forum koji mrzi papeta zato sto je vise ostvario u zivotu od njega (cini mi se da lik za juventus navija) i napada bez argumenata onda cu uvijek braniti papeta.
extraordinary

#6423 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

hz__semir wrote:Dok god ima zlonamjernika, koji se (neuspješno, izrazito neuspješno) pokušavaju pretvarati da su dobronamjerni, biće i onih "Papetoljubaca" kojima je stvar kućnog odgoja da poštuju Sušića, koji će ga od tih "dobronamjernih" napada braniti, pa čak i kad nema argumenata za to.

Ja se ne bih složio s tobom. Ko prvo, mi smo ovdje nebitni totalno, jer Papeta boli lijevo mudo za ovaj forum, vjerovatno nikad nije ni čuo za portal uopšte.

Ali mislim da nije loše iznijeti poneku kritiku na njegov rad. Ja sam već ranije napisao da mi je drago što nam je reprezentacija milion puta ozbiljnija nego što je ikad bila, i dobar je dio stvari za koje je zaslužan samo Pape i niko drugi, međutim, realno, sa njegove strane nema opservacije ni naših mlađih igrača po Evropi, niti se dovoljno pažnje posvećuje protivničkim taktikama i slično. Jedna riječ, kod Papeta fali scouting. Nije to samo njegova odgovornost, a prije njega je samo gore bilo, ali eto, volio bih da se u tom u budućnosti unaprijedi. Za sve ostalo, Pape :thumbup:
emigrazione

#6424 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

sa njegove strane nema opservacije ni naših mlađih igrača po Evropi, niti se dovoljno pažnje posvećuje protivničkim taktikama i slično. Jedna riječ, kod Papeta fali scouting
Kako majke ti, pa covjek je vise puta isao po evropi gledati uzivo nase fudbalere nego svi selektori prije njega zajedno. I to o svom trosku, pa sta treba da jos klince gleda od Danse do Kanade, za takvo nesto treba citava struktura kompetentnih ljudi koji ce samo to da rade, a njih bi treba placati savez a ne Pape. On zna da ce tesko na ovoj planeti naci bolje od ovih koji sad igraju, talentiranijih ima vjerovatno koliko hoces ali to vec nije njegov posao nego onog konja Tulica i ostalih koji nam unistavaju podmladak iz godine u godinu
extraordinary

#6425 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Da si pročitao i pokušao shvatiti post u kompletu a ne samo taj dio za koji si se zakačio skontao bi šta sam htio reći. Lijepo ti piše da to nije samo njegova odgovornost, međutim utakmica protiv Francuske pokazuje nedostatak istraživanja o Francuzima, jer niko ko zna kakvi su ne bi onako našu igru postavio. Nebitno, bilo i prošlo, nadam se da se neće ponoviti u budućnosti.
Locked