Da rezimiramo:hz__semir wrote:
Vidim zaključivanje ti je slabija strana, čim si iz priče o Omeru i Sulji, zaključio da je Štilić čistačica. Tako da je bolje da se povučem iz ove rasprave. Uživaj u napadanju onog pitarskog papka iz zavidovića.
- Ja sam poceo od pretpostavke da ce Dzeko ( ili M.City ) traziti da Dzeko ne igra utakmicu protiv Meksika - Cinjenica 1.
- Rekao sam da je Selektor dozvolio Stilicu da ne igra protiv Meksika - Cinjenica 2.
( Mislim da je ovdje Selektor nacinio gresku. Prvo zelio je ispasti dobar za raju ( ko igra za raju a zanemaruje taktiku - zavrsi fudbal u ....) , ne znajuci da je tu otvorio Pandorinu kutiju. Trebao je ( a nije ) biti pametniji i cutati i ne pozvati Semira - jer nakon toga - sa kojim pravom moze odbiti molbu nekoga drugoga da ne igra - osim metodom DUPLIH ( iliti DVOSTRUKIH ) arsina ...
- Selektor Meksika ne poziva svoje najbolje igrace - Cinjenica 3. ( dodatni argumenat ako - ponavljam AKO Dzeko ili M.City trazi ne pozivanje )
Ovo u svezi tvoga zakljucka o mome zakljucivanje - samo govori o tvome zakljucivanju ...
Ja nikada, nikada za selektora nisam rekao da je PITARSKI PAPAK IZ ZAVIDOVICA - to si ti rekao.
Ja sadasnjeg selektora ( a i svakog prethodnog a i buduceg ) napadam za DOBORBIT Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine a ne zato sto je on debeo ili mrsav, zato sto je on visok ili nizak, zato sto on voli plavo ili crveno ili neki drugi razlog ....