Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
iKE wrote:Do kraja kvalifikacija Andora x2 (6 bodova), Israel kuci (3 boda), Wels kuci (3 boda), Cipar u gostima (3 boda), Belgija u gostima (0 bodova)
15 Bodova u nekom dobrom slucaju i nizu nekoliko pobjeda + 2 do sada =17
Israel 9 + (pobjeda cipar, andora, wels kuci 9) =18
Wels 8+ (pobjeda andora, cipar, israel kuci i bod protiv belgije ) = 18
Belgija 5 + (pobjeda israel x2 pobjeda cipar , andora , bod protiv welsa u gostima) 18
Nisu uracunate sve utakmice . znaci nama treba 6 od 6 da bi imali sanse za odlazak ovako sa 5/6 nemamo sanse ni za baraz ....
U dvomecu Izraela i Welsa je moguc i neki remi, kao i moguca pobjeda Belgije u Welsu. Zasto da ne. Pored svega toga i Kipar bi mogao zapeti pa izvuci jos poneki bod.
Ova pauza ce goditi nama da se razaberemo, ali i da splasne forma i entuzijazam s kojim su krenuli Wels i Izrael u ovim kvalifikacijama. Zasto iskljuciti mogucnost nerijesenih rezultata izmedju Welsa, Izraela i Belgije. Ne moze se pobjedjivati svaka utakmica.
Zato je neozbiljno reci da sa omjerom 5/6 pobjeda mi nemamo sansi ni za baras. Imamo, itekako, cak i za prva dva mjesta.
od svih imena što se vrte možda je najbolje rješenje Mehmed Baždarević, a ako nemogu njega onda je i Amar Osim OK. U svakom slučaju sve je bolje od Papketa.
Za Vahu nemamo para, Bajević reko da neće, a Kodru ne dam!
hizo ramidovic wrote:
ne znam gdje si ti do sad forumao, ali trebas znati da se na forumu iznose misljenja, malo se zajebaje, malo ozbiljno ali se ne trazi paznja.
i da, treba znati citati sa razumijevanjem kao i razumjeti procitano.
dzaba se sad vadis, ljudi te provalili mojne sad tih folova, bejagi sarkazam
Ovo mi je u rangu machke i fotosopa
Vizavi Saje,
iKE wrote:Do kraja kvalifikacija Andora x2 (6 bodova), Israel kuci (3 boda), Wels kuci (3 boda), Cipar u gostima (3 boda), Belgija u gostima (0 bodova)
Belgija 5 + (pobjeda israel x2 pobjeda cipar , andora , bod protiv welsa u gostima) 18
Nisu uracunate sve utakmice . znaci nama treba 6 od 6 da bi imali sanse za odlazak ovako sa 5/6 nemamo sanse ni za baraz ....
U dvomecu Izraela i Welsa je moguc i neki remi, kao i moguca pobjeda Belgije u Welsu. Zasto da ne. Pored svega toga i Kipar bi mogao zapeti pa izvuci jos poneki bod.
Ova pauza ce goditi nama da se razaberemo, ali i da splasne forma i entuzijazam s kojim su krenuli Wels i Izrael u ovim kvalifikacijama. Zasto iskljuciti mogucnost nerijesenih rezultata izmedju Welsa, Izraela i Belgije. Ne moze se pobjedjivati svaka utakmica.
Zato je neozbiljno reci da sa omjerom 5/6 pobjeda mi nemamo sansi ni za baras. Imamo, itekako, cak i za prva dva mjesta.
i Kipar se izborio za pobjedu protiv nas, nisu nas na Bingu dobili, trcali su i trudili se. Wales ima i imat ce problema kada trebaju oni da inicijatori budu, po meni nerjeseno na Kipru nije daleko od realnog, mozda cak i pobjeda Kipra ako zadrze formu.
,,Historijske'' ce nam biti utakmice protiv Welsa i ta u Belgiji. Ovakva Belgija sa zdravom ekipom i zdravom atmosferom se moze dobiti, i dalje lice vise na skup kvalitetnih pojedinaca nego na pravu ekipu. Samo da wilmotsa ne otjeraju do utakmice sa nama, i on je limitiran trener kojem je data skupa igracka u ruke..
hizo ramidovic wrote:
ne znam gdje si ti do sad forumao, ali trebas znati da se na forumu iznose misljenja, malo se zajebaje, malo ozbiljno ali se ne trazi paznja.
i da, treba znati citati sa razumijevanjem kao i razumjeti procitano.
dzaba se sad vadis, ljudi te provalili mojne sad tih folova, bejagi sarkazam
Ovo mi je u rangu machke i fotosopa
mozes li objasniti u cemu vidis moje 'vadjenje'?
sarkazam k'o sarkazam, neko razumije neko ne, nekome je zanimljiv nekome nije, nekad ga je vise nekad manje...kao i vicevi, nekom smijesni nekom bezze, nekom ih moras objasnjavati itd.
neomicin wrote:NAVIJAČI SU UZ PAPETA, ONI ISKRENI. NEMISLIM NI DA SU FANATIKOSI NEISKRENI SAMO SU ISHITRENI. PREVIŠE SU POŽURILI. ZATO MOLIMO PAPETA DA OSTANE I DA ZJEDNO IDEMO NA EURO.
neomicin wrote:NAVIJAČI SU UZ PAPETA, ONI ISKRENI. NEMISLIM NI DA SU FANATIKOSI NEISKRENI SAMO SU ISHITRENI. PREVIŠE SU POŽURILI. ZATO MOLIMO PAPETA DA OSTANE I DA ZJEDNO IDEMO NA EURO.
Mislim da i oni najiskreniji i oni najneiskreniji vise nisu za Papeta ni u mislima. Njegove igracke zasluge su neizbrisive njegove trenerske se mogu svesti od zvijezda do duboke kaljuze za samo godinu dana. I sto se mene tice nisu tu u pitanju toliko ni rezultati nego totalno nesavjesno vodjenje reprezentacije. Izgubiti moze svako ali bez napadaca i sa 4 igraca manje na klupi nego protivnik uci u ovako vaznu utakmicu moze samo ili neznalica ili neko ko joj ne zeli dobro ili neko ko ganja svoje prkose preko ledja nacionalnog tima. Osim toga vise nego ocito je da nema ni malo dobar kontakt sa dosta igraca i da situacija u svlacionici je poprilicno losa. U tom slucaju se mijenja selektor a ne igraci!
Što bude duže trajalo to gore jer ide ka tome da Sušić ostane selektor. Kao i sve drugo u ovoj državi problem su pare ako mu sami stručnjaci daju nogu morat će da popuše zbog ugovora koji su mu oni sami dali, nakon toga šta će ostati za budućeg selektora je sića s kojom teško da nekoga možeš privući. Međutim treba ići na rizik dati Sušiću otkaz a njega uputiti da svoja evtl.potraživanja ostavruje na sudu, novac iskoristiti za plaćanje spaćnog selektora moliti Boga da se plasiramo na EP i dobijemo opet kinte tada od te kinte isplatiti Sušića kojem vjerovatno kada bude završen EURO neće biti zakazano ni pripremno ročište na sudu a kamoli šta druge. On sretan jer je maznuo lovu a nije ništa radio, mi se plasirali, imamo novog selektroa, on sretan jer je zaradio lovu, Savez stoji financijski ok, navijači sretni jer je Amiđa njegovo zlato i buraz daleko od repke.
Eh ako se ne plasiramo onda nastaje pičvajz, ostaćemo dužni i Amiđi i novom nesretniku od selektora i otići u debeli minus, ponovo.
Ja sam uvijek za rizik jer iz njega možda i nešto dobiješ ostankom Sušića najbolje što možeš dobiti je 4. mjesto u grupi i opet neam para, minus itd.
Last edited by Korisničkoime on 17/11/2014 16:31, edited 1 time in total.
Nama treba pozitivan sok u ekipi ako mislimo ista pokusati promijeniti. U ovakvim situacijama glava obicno leti selektoru.
Za slucaj da Susic ostane selektor, nema nista ni od 3. mjesta. Mislim da je to ocito i najvecim safetovcima.
Ako dovedemo nekoga drugog, veliko je pitanje kakav ce to sok proizvesti (ovisi naravno od toga koga ce dovesti tj. mozemo ostati u ovakvoj situaciji u kakvoj smo sada a mozemo i promijeniti atmosferu nabolje - recimo da su sanse 50%:50% za ta dva ishoda). Prema tome, kod takvih sok terapija imamo dobre sanse da rezultat bude pozitivan. Ja bih prihvatio taj rizik jer ako Susic ostaje nista, ali apsolutno nista se nece promijeniti. Mandat ce mu isteci, necemo se plasirati na EP i on ce svakako otici. Ako je to vec tako, zar nije bolje da ode sada pa da se makar pokusamo izborit za mjesto u barazu? Da je kakav covjek sam bi dao ostavku i relaksirao situaciju.
Last edited by Mirza007 on 17/11/2014 16:35, edited 1 time in total.
www.no.link.com
Susic za medije: Obecavam 6 bodova protiv Andore
''Razgovarao sam, nakon utakmice sa Izraelom, sa vecinom igraca. Izvinuli su mi se
zbog lose igre te obecali da ce dati sve od sebe u narednim utakmicama. Ohrabren onim sto sam cuo,
obecavam navijacima 6 bodova u mecevima protiv Andore. Naravno, ukoliko zdravstveno stanje igraca bude
zadovoljavajuce. Zelim ici korak po korak do kraja kvalifikacija te iste zavrsiti ispred Kipra i Andore a,
ako se ukaze prilika, zasto ne napasti i trece mjesto, tj. baraz . A oni koji traze moju ostavku nisu iskreni
prijatelji ove zemlje, ni reprezentacije. Neka se stide svojih postupaka.
Hebote, i za Andoru nam izgleda treba puni sastav .
i Kipar se izborio za pobjedu protiv nas, nisu nas na Bingu dobili, trcali su i trudili se. Wales ima i imat ce problema kada trebaju oni da inicijatori budu, po meni nerjeseno na Kipru nije daleko od realnog, mozda cak i pobjeda Kipra ako zadrze formu.
,,Historijske'' ce nam biti utakmice protiv Welsa i ta u Belgiji. Ovakva Belgija sa zdravom ekipom i zdravom atmosferom se moze dobiti, i dalje lice vise na skup kvalitetnih pojedinaca nego na pravu ekipu. Samo da wilmotsa ne otjeraju do utakmice sa nama, i on je limitiran trener kojem je data skupa igracka u ruke..
To je realno razmisljanje.
Forma igraca ce se mijenjati, kako kod nas, tako i kod protivnickih igraca. Nama ponajvise treba novi trener, koji ce motivirati igrace i popraviti atmosferu u ekipi. A iluzorno je razmisljati kako ce svi oni dobijati utakmice, bez gubitaka bodova. Sve su karte jos otvorene.