Cuj Spahic opalio samar Papetu,eh svasta covjek procita.
Malo su s euozbiljili zvjedice i odma mora valjat. Eh sad smo svijetski prvaci do iduceg poraza.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nista.Ali prikazana igra vecinu utakmice vec nesto znaci!Mobile_Disco wrote:Jesmo se to vec plasirali na EP? Sta znaci pobjeda u prijateljskoj utakmici?
Takvi smo mi nažalost, Pape krenuo solidno/lošije i odmah drvlje i kamenje. Svi se pravili pametni nakon poraza od Francuske. Evo Francuzi igraju protiv engleske u gostima i vode 1-0, ali što je važnije, koliko vidim, diktiraju tempo igre, imaju više prilika - vrijeme će pokazati, ali mislim da će oni za godinu biti fudbalska supersila ponovo.LSD wrote:Ja vjerujem da Sušić može ono što kažu skockati našu ekipu, da licimo na nešto na terenu, da igra ima nekog smisla i ideje...ali problem mu je ogroman što u našoj javnosti vlada mentalitet mahale...daj odmah rezultate ili se gubi odavde...svaka greška se stavlja pod mikroskop i pomno analizira....plus što je od novinara sebi stvorio dušmane koji ga samo cekaju na ziceru.
pandza je najzasluzniji za prvi gol .Dialer wrote:Bilo dobro. Jeidno je golman salbija karika bio,Lulic i Pandza. ostali spica.
Pa nas prvi golman je Hasagic ...... pa iza njega velika praznina ....Dialer wrote:Bilo dobro. Jeidno je golman salbija karika bio,Lulic i Pandza. ostali spica.
Cuj Spahic opalio samar Papetu,eh svasta covjek procita.![]()
![]()
![]()
Malo su s euozbiljili zvjedice i odma mora valjat. Eh sad smo svijetski prvaci do iduceg poraza.![]()
Mrzitelja nigdje nema i pljuvaca. Maca pojela jezik? Khaj Phice
A1fa wrote:A ti imas informacije da se ovo nije desilo?picek wrote:da su tebe slagali,, a ti nastavio da shiris laz ??A1fa wrote: Naravno, niko ne mora vjerovati u tako nesto, ako su meni slagali, i ja lazem vamaAli na tereneu i okolo se vidi da nesto ne stima.
a ne,,,, to nije mooogguceee
ne slazem se.veljaca wrote: Pa nas prvi golman je Hasagic ...... pa iza njega velika praznina ....
Nadam se da ce sada Sehic dobiti malo vise sansi ( ipak je on konstantan u mladoj reprezentaciji ) ...... Ipak Hasagic je puno, puno ispred Sehica, a bogami i po ljudskim ( a i golmanskim ) kvalitetima i od ovoga golmana iz Stoke-a ....
Tako ti je svagdje haveru, ja pored nase bacim oko i na Svabe sa Austrijancima-oni su 6 puta gori od nas sto se tice lomace.LSD wrote:Ja vjerujem da Sušić može ono što kažu skockati našu ekipu, da licimo na nešto na terenu, da igra ima nekog smisla i ideje...ali problem mu je ogroman što u našoj javnosti vlada mentalitet mahale...daj odmah rezultate ili se gubi odavde...svaka greška se stavlja pod mikroskop i pomno analizira....plus što je od novinara sebi stvorio dušmane koji ga samo cekaju na ziceru.
pirmin wrote: Ne moze se nacionalna selekcija pratiti objektivno i sa strpljenjem.
Tarik19 wrote:Toliko o ocajnom treneru koji nas vodi.
Toliko o tebiObicno nisam pesimista ali ovaj put nam se zaista ne pise nimalo dobro. U ovom stanju, i remi bi bio odlican za nas.
Makar ja ne pljujem po selektoru na osnovu 2-3 utakmice i netrazim da on podnese ostavku nakon samo 4 odigranih utakmica u kvalifikacijama.ganjeta wrote:Tarik19 wrote:Toliko o ocajnom treneru koji nas vodi.Toliko o tebiObicno nisam pesimista ali ovaj put nam se zaista ne pise nimalo dobro. U ovom stanju, i remi bi bio odlican za nas.![]()
Ma i prije je on to pokazao, još u onoj utakmici Valadolid - Barcelona kad je prešao jednog od najboljeg odbrambenog na svijetu, Puyola. Dovoljno je bilo 10 minuta da pokaže šta zna. Dobro se sjećam te utakmice više je napravio u tih zadnjih 10 minuta nego čitav tim Valadolida u 90zecko_kupuz wrote: najdraže mi je što je Medunjanin pokazao da vrijedi.