Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bosanski_kralj

#57726 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

DaysleepeR wrote:
OldMayor wrote:Ma sto je najsmjesnije mi cemo pobjedit, imam nekakav osjecaj.

Izrael ce nas podcjeniti, to je sad 100% sigurno. Nema nam pola igraca, glavno ime nije tu.

A mi kad god igramo bez pritiska, uvijek razvalimo / dokaz SP, svi nas otpisali mi pobjedimo, pardon poderemo Iran kojem je trebala pobjeda za prolaz dalje :-)

Ne znam, jednostavno kad god nismo bili euforicni dobro smo odigrali.

Eto, da ne bude sve negativa, ne mogu vise, blizi se tekma, Pape nece igrati, jebe se njemu, ali moramo podrzati igrace...

Pape je tu, treba se pomiriti s tim, ali ja opet vise volim ovu reprezentaciju i svoju zemlju, nego sto mrzim to sto je Pape selektor.
pratim reprezentaciju od početka i ne sjećam se kad nas je ijedna reprezentacija potcijenila i zašto uopšte računati na to...

neće nas sigurno potcijeniti
Uglavnom mi sami sebe potcijenimo. Pa tako u susretima protiv favorita izlazimo spuštanih gaća.
OldMayor

#57727 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by OldMayor »

Dobro jbg, ali moras priznati da nije isto kad izraelska odbrana vidi u napadu ispred sebe Dzeku i Ibisevica ili kad vidi nekakvog Viscu.
FreakyStyley

#57728 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

DonVitoNN wrote:
Selektor ne popušta ni za milimetar
Sušić umjesto naknadnih poziva otkazuje treninge

:roll: :zzzz: :zzzz:
Vec sam rekao, sujevjerje. 100%.

To objasnjava mnogo stvari i mnoge njegove fiks ideje, te bizarne izjave.

Evo sta kaze u vezi povreda i odgadjanja treninga:
Kada krene ovakva crna serija nikada ne znate kada će stati.
Ovoga se isto treba podsjetit, sto bi rek'o majstor10, za nezaborav:

Image
5 0 5

#57729 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

k'o kakva nana, majke mi. :lol: :lol: :lol:

Image
DonVitoNN

#57730 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoNN »

DonVitoNN wrote:

Pape uigrava tim, igru bez napadaca za Haifu :(
plagijator1975

#57731 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by plagijator1975 »

DonVitoNN wrote:
DonVitoNN wrote:

Pape uigrava tim, igru bez napadaca za Haifu :(
Uigrava on igru bez igre, seoska varalica obična :cry: :cry:
pashasolidni

#57732 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by pashasolidni »

pa jel se sjechate da ga je Barca htjela za trenera
a oni su tad igrali bez klasichnog napadacha
dakleM,Pape je struchnjak za igru bez napadacha
ergo,izdrzhi Pape! :D :bih:
wickerman

#57733 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by wickerman »

5 0 5 wrote:
wickerman wrote:Na stranu nepostavanje Susica kao trenera, ali kad bi sad mogao birati izmedju Susica i Kovaca moj bi izbor bio Susic.
zasto? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa zar ne vidis da covjek uopste ne zna raditi posao kojeg se uhvatio. a nije bas ni zainteresovan za isti. ubjedjen sam da ce se safet pretvoriti u fudbalskog kusturicu cim okrene ledja. zivi bili pa vidjeli.
Gledao sam Kovaca od Islanda,SP, pocetka kvalifiakcija pa na osnovu toga to zakljucujem. Safet je svakakav, ali barem ima iskustvo u "amaterizmu", a ovaj nema ni iskustva, a jos amater.
DonVitoNN

#57734 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoNN »

ernadr wrote:
DonVitoNN wrote:Pape uigrava tim, igru bez napadaca za Haifu :(
Mozes misliti kako bi prosli na SP da smo imali selektora a ne ovu prevaru :roll:
Da ne pisemo o ovim klf. gdje smo POBOGU nosioc grupe.
DonVitoNN

#57735 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoNN »

wickerman wrote:
5 0 5 wrote:
wickerman wrote:Na stranu nepostavanje Susica kao trenera, ali kad bi sad mogao birati izmedju Susica i Kovaca moj bi izbor bio Susic.
zasto? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa zar ne vidis da covjek uopste ne zna raditi posao kojeg se uhvatio. a nije bas ni zainteresovan za isti. ubjedjen sam da ce se safet pretvoriti u fudbalskog kusturicu cim okrene ledja. zivi bili pa vidjeli.
Gledao sam Kovaca od Islanda,SP, pocetka kvalifiakcija pa na osnovu toga to zakljucujem. Safet je svakakav, ali barem ima iskustvo u "amaterizmu", a ovaj nema ni iskustva, a jos amater.
NIKO KOVAC NIJE NAS PROBLEM.

Nas problem je ova kockasta glava, ovaj strucnjak :zzzz:
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#57736 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

DonVitoNN wrote:
ernadr wrote:
DonVitoNN wrote:Pape uigrava tim, igru bez napadaca za Haifu :(
Mozes misliti kako bi prosli na SP da smo imali selektora a ne ovu prevaru :roll:
Da ne pisemo o ovim klf. gdje smo POBOGU nosioc grupe.
Nama u Izraelu ostaje samo jedna nada, da ce momke izvesti u formaciji sa 4 igraca u zadnjoj liniji, dakle formacija 4-1-4-1 kad se branis koja se brzo transformise u 4-3-3 kad napadas.
Trojac Lulic lijevo, Hajrovic u sredini, Višća desno uz obavezne bekove koji ih moraju djelimicno rasteretiti odbrambenih zadataka meni izgleda dovoljno opasan i gotovo sam siguran u tom slucaju da cemo zabiti barem 2 gola.
A1fa

#57737 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

FreakyStyley wrote:Mi ih dobili, ne dobili ili remizirali, Pape ostaje selektor. Budite sigurni u to. :D

Zato je i glupo (izmedju ostalog, naravno) navijat za poraz ili remi, sta ja znam. Nijedno od toga ne znaci njegov odlazak, jebi ga. Nadati se pozitivnom rezultatu i nekad, nekako, Papetovom odlasku. :skoljka:

Inace, Izrael jeste ekipa koja kuci zna dobro odigrat, ali vjerujem da smo mi i u ovakvom krnjem sastavu i s Papetom jaci. Cisto radi igrackog kvaliteta.S druge strane, vjerujem da ce se Izrael otvoriti i igrati poprilicno ofanzivno, jer logicno ljudi vise sansu u izostanku nasih igraca i Papetu. Vjerujte da druge selekcije skautiraju i selektori im gledaju kasete protivnika.

Mislim da cemo ovako nekako izgledat na terenu:

--------------------Hajrovic------------------------
Lulic-------------------------------------------Kvrzic/Visca

------------Medunjanin--------Pjanic---------------------

------------------------Besic-----------------------------------

-Hadzic------Sunjic-------Spahic(?)-----------------Mujdza

------------------Begovic----------------------------

Go iz sesnaesterca ne vjerujem da cemo dati, ako ga damo, jel. Pjanic iz slobodnjaka ili Medunjanin, Lulic, Hajrovic s 20ak metara. Ocekujem jednu izmjenu od strane Papeta i to Kvrzic-Visca ili obrnuto. Izrael ce nam najvise problema napraviti po Hadzicevoj strani.

Ocekujem od Lulica da im najvise problema napravi, konacno na svojoj pozicij. U izostanku klasicnog spica morace igrati izuzetno ofanzivno. Od Pjanica isto ocekujem dobru partiju, Podrazumijeva se da ce Besic dobro odigrat. :D

Nikad nisam bio neki prognozer, al eto. Cesto iznenadimo u ovakvim situacijama. Dakle, vjerovatno x2 po meni, ali Bog sami zna sta ce bit, sa nama se nikad ne zna. :D
Ovo je ta formacija, ovo bi svak normalan izveo na teren od ovih sto sad imamo na raspolaganju.. Vec sam pisao da je Hadzic prije 10 dana sa SK Sturm rekao da ce on igrati lijevog bocnog pored Spahica, znaci zamjeni ovdje mjesta Sunjicu i Spahicu i to je to ;)
DaysleepeR

#57738 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DaysleepeR »

a šta ćemo ako bue nekakva taktička akrobacija kao poput Nigerije?
wickerman

#57739 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by wickerman »

A1fa wrote:
FreakyStyley wrote:Mi ih dobili, ne dobili ili remizirali, Pape ostaje selektor. Budite sigurni u to. :D

Zato je i glupo (izmedju ostalog, naravno) navijat za poraz ili remi, sta ja znam. Nijedno od toga ne znaci njegov odlazak, jebi ga. Nadati se pozitivnom rezultatu i nekad, nekako, Papetovom odlasku. :skoljka:

Inace, Izrael jeste ekipa koja kuci zna dobro odigrat, ali vjerujem da smo mi i u ovakvom krnjem sastavu i s Papetom jaci. Cisto radi igrackog kvaliteta.S druge strane, vjerujem da ce se Izrael otvoriti i igrati poprilicno ofanzivno, jer logicno ljudi vise sansu u izostanku nasih igraca i Papetu. Vjerujte da druge selekcije skautiraju i selektori im gledaju kasete protivnika.

Mislim da cemo ovako nekako izgledat na terenu:

--------------------Hajrovic------------------------
Lulic-------------------------------------------Kvrzic/Visca

------------Medunjanin--------Pjanic---------------------

------------------------Besic-----------------------------------

-Hadzic------Sunjic-------Spahic(?)-----------------Mujdza

------------------Begovic----------------------------

Go iz sesnaesterca ne vjerujem da cemo dati, ako ga damo, jel. Pjanic iz slobodnjaka ili Medunjanin, Lulic, Hajrovic s 20ak metara. Ocekujem jednu izmjenu od strane Papeta i to Kvrzic-Visca ili obrnuto. Izrael ce nam najvise problema napraviti po Hadzicevoj strani.

Ocekujem od Lulica da im najvise problema napravi, konacno na svojoj pozicij. U izostanku klasicnog spica morace igrati izuzetno ofanzivno. Od Pjanica isto ocekujem dobru partiju, Podrazumijeva se da ce Besic dobro odigrat. :D

Nikad nisam bio neki prognozer, al eto. Cesto iznenadimo u ovakvim situacijama. Dakle, vjerovatno x2 po meni, ali Bog sami zna sta ce bit, sa nama se nikad ne zna. :D
Ovo je ta formacija, ovo bi svak normalan izveo na teren od ovih sto sad imamo na raspolaganju.. Vec sam pisao da je Hadzic prije 10 dana sa SK Sturm rekao da ce on igrati lijevog bocnog pored Spahica, znaci zamjeni ovdje mjesta Sunjicu i Spahicu i to je to ;)
Cini ti se da je SK Sturm. To sam ti ja prije 10 dana napisao da kad je mogao Zahirovic desnog, onda ce moci i Hadzic lijevog beka.
Ova jeste najlogicnija, ali moramo reci da iz dosadasnjeg iskustva Susic ne postavi uvijek bas najlogicniju formaciju. :D :D
A1fa

#57740 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

DaysleepeR wrote:a šta ćemo ako bue nekakva taktička akrobacija kao poput Nigerije?
To je taj neuračunljivi faktor, ništa je njemu iz čista mira gurnuti Kvržića u prvu postavu u ovakvoj utakmici, izrotirati ovu nabrojanu trojicu na neprirodne pozicije, gurnuti Mujdzu ofanzivno a staviti recimo onda nespremnog Bičakćiča na stopera, Šunjića desno ili najgore, opet pokušati sa 3 stopera.
Ja sam ubjeđen da sa formacijom koja je igrana protiv kipra, welsa i Belgije, mi ovdje pušimo i to bez ozbiljne šanse iz igre.
Nadam se da će poraditi malo i na igri iz prekida, sa jednim Pjanićem za šuteve sa lijeve strane i Medunjaninom sa desne, Izraelci bi trebali biti sretni ako ne prime gol iz nekih 4-5 slobodnjaka.

Grčku smo tako pobijedili kad je najtvrđe bilo.... :|
Tyke

#57741 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tyke »

Treba Susica nakaciti na WiFi i regovati na forum, imao bi sta nauciti.
A1fa

#57742 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

Tyke wrote:Treba Susica nakaciti na WiFi i regovati na forum, imao bi sta nauciti.
Pa diploma trenerska mu je očito poklonjena, da ima ikakva revizija, da se to treba obnavljati kao lična karta ili pasoš, do sad bi ostao be nje :D

A ti umjesto što samo pokušavaš da baciš kost nebil ti ko jebo mater pa da dobije ban, mozes li nas pocastiti sa nekom svojom vizijom ili ti je možda Safet nešto u rodu pa ga braniš?

Uvijek sam se pitao sta mu onaj sinčić Denni Sušić radi, (onaj kojeg smo čekali da školu završi da nas Safet počasti svojim selektiranjem).
Jel ga imalo zbog babe stid i zna li za najčitaniji forum i najpopularniju trenutno temu u BIH? :D
vryzas

#57743 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

DaysleepeR wrote:a šta ćemo ako bue nekakva taktička akrobacija kao poput Nigerije?
Sto rece neko, par piva prije tekme i mirna Bosna. :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#57744 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Slo Burner »

Tyke wrote:Treba Susica nakaciti na WiFi i regovati na forum, imao bi sta nauciti.

Ma da ga zakaciti ispred kakve zadruge imao bi sta nauciti :D
incognito071

#57745 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by incognito071 »

Mislim da ce vrrrrrliiiii strucnjak ipak ovako poceti, s tim da ce igrati Hadzic (a ne Bicakcic) i Kvrzic (a ne Visca)

Image
channel10

#57746 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by channel10 »

phillie

#57747 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Meni je malo crnohumoristicno da se Adolf koristi pred utakmicu sa Izraelom, pa makar i ovako :D

PS. Poruka autoru: nema ni TSS :D
FreakyStyley

#57748 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

Da li 100% igra Spahic? Jel to potvrdjeno?
bingov buraz

#57749 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bingov buraz »

aha,i sta bi ovi pljuvaci htjeli da Pape obuje kopacke i zabije ko onomad Argentini a mi dobrih igraca i nemamo tako da za ovu sicu od plate i ne mozemo dovesti boljeg.

Mislim da smo obuhvatili sve :mrgreen:
Tyke

#57750 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tyke »

A1fa wrote:
Pa diploma trenerska mu je očito poklonjena, da ima ikakva revizija, da se to treba obnavljati kao lična karta ili pasoš, do sad bi ostao be nje :D

A ti umjesto što samo pokušavaš da baciš kost nebil ti ko jebo mater pa da dobije ban, mozes li nas pocastiti sa nekom svojom vizijom ili ti je možda Safet nešto u rodu pa ga braniš?

Uvijek sam se pitao sta mu onaj sinčić Denni Sušić radi, (onaj kojeg smo čekali da školu završi da nas Safet počasti svojim selektiranjem).
Jel ga imalo zbog babe stid i zna li za najčitaniji forum i najpopularniju trenutno temu u BIH? :D
Da si bistar, koliko ubijedjen da provociram, ne bi vidio ironiju u mom prethodnom postu, vec prepoznao podrsku prethodnih nekoliko srocenih postova, kao i @FreakyStyley formaciju. Cak si sklon citati i zakljucivati sto ti srce isce, jer sam poodavno protiv Safeta, molim Uzvisenog da doticni fasuje otkaz sa mjesta selektora, ali sam uvijek za dobre rezultate nase reprezentacije ;)
I zasto bi ti @Alfa neko nategnuo mamu ako ne vrijedjas i svadjas se? Necivilzovan i pogan insan ce raditi sto mu maniri nalazu, bio ti uljudan ili mudar i hinjo.

Jucer sam detaljno srocio post o Vahi i Susicu, a vec danas Vaha potvrdjuje ono sto rekoh. I sam brani jednim dijelom Safeta (iz ljudskih, prijateljskih, trenerskih razloga, vjerovatno), argumentuje nepozivanje napadaca, a vi kao zadrti protivnici Safeta biste iz moralnih razloga trebali slican pogrdni epitet sklepati i za Vahu i javno svima nam reci kako je i Vaha sarlatan, neznalica, neprijatelj ove zemlje, bla bla... :D

"Nisam imao odmora poslije Svjetskog prvenstva. Imam neke ponude klubova i reprezentacija, ali ne razmišljam o njima u ovom trenutku", dodao je Vahid Halilhodžić koji u BiH stiže za desetak dana kako bi posjetio rodbinu i prijatelje.
Tamam kada Safet dobije otkaz Vaha stize u posjetu BiH. Meni vise mirise kao zelja da bude blizu Savezu i BiH u trenutku razmatranja novog selektora. Sto da ne!?
Locked