relex and have fun jer Papke is football genius!
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#57326 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nije red da sad Seju bihuzuri sa pitanjima koga da zove a čoek je fakat ozbiljno bolestan
- Dr. Kuca
#57327 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Treba sad zvati cocu, stilu, sehu, aru i ostale klase, pravo je vrijeme da se dokazu jesul za repke ili ne. Inace ocekujem pobjedu.
- SkyLimit
#57328 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da su jednakog kvaliteta, ne bi se zvali "alternative". Nama treba bilo kakav napadač, a ne napadač jednakih kvaliteta kao Džeko. A ne ovako, sad je dilema hoće li napadača igrati Višća, Hajrović ili Hadžić. Sven - Tino otpao zbog povrede, on neće. Evo nemamo ni alternative za poziciju golmana ni približene kvalitete kao Begović, pa zašto se onda pozivaju još dvojica?KPNCTNJAH wrote: Pape je napravio ogroman broj gresaka, fulao s pozivima igraca, ali hajd' mi ti ili neko od forumskih strucnjaka napisite koje su alternative... ko je dostojna zamjena Begovicu, Spahicu (kakav god kikser bio i dalje je nas najbolji stoper) Dzeki i Ibisevicu... ili eto i Pjanic ne daj Boze da se povrijedi... koji su to igraci jednakog kvaliteta, a da ne dobijaju priliku... ne postoje... bez ovog kostura, 3-4 nasa glavna igraca, mi smo prosjecna reprezentacija iz nekog treceg ili cetvrtog sesira... a kad su svi na broju, onda se mozemo furati kako smo sami vrh svjetskog fudbala, ali i to je daleko od istine...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#57329 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šta reći..ultima_palabra wrote:Čim ste napisali to, odmah se čovjek povrijedio... antipatrioteVelkoski wrote:Rezonom da igramo bez napadača jer nemamo napadača klase Džeke (i Ibiševića), šta će biti ako se povrijedi Begović? Uz dužno poštovanje svih naših ostalih golmana, oni nisu ni blizu njegovog nivoa. Malo je zajedljivo reći da bismo mogli nekad zaigrati i bez golmana, ali to nije ništa više zajedljivo od onoga što Sušić stalno izjavljuje.
- Havatar
#57330 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šta ima veze pa kad su se u Blackburn Roversu povrijedili svi napadači štoper Samba je bo napadač 
-
5 0 5
#57331 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sarajevska skola jarane. pisao sam ja o ovome davno. koristi prave jalijaske fore iz osamdesetih.vryzas wrote:Treba nekom u savezu skrsit sve po spisku, a ovog struĆnjaka napenalit nogom u guzicu bez obzira na rezultat iz Izraela.
Isplatiti mu taj jebeni miliJon odstete i nek se nosi u 3pm!
Odavno veceg prefriganog ppka nisam sreo!
- ljevoruki
#57332 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pricajte vi sta hocete ali meni ove naprasne povrede nisu slucajne.
Je li se pojavio Spahic u Zenici?
Je li se pojavio Spahic u Zenici?
- Artest
#57333 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali je zato optimista kad najavi pet pobjeda u sljedecih sest utakmica...Al u qrcu. Pokusava hinja prodat pricu u koju ni on ne vjeruje. Jer valja mu da juna, a ako se posreci i do septembra (remi u junu protiv Izraela, Sajke ozaren u studiju= digitron jos u upotrebi) namaknut jos 10-ak plata.LSD wrote:"Bez Džeke morat ćemo se pomiriti s tim da u Izrael više ne idemo pobijediti, već da idemo pokušati ne izgubiti utakmicu." - Safet Sušić
tacno covjek ne zna da li bi se smijao ili plakao na ovu izjavu.....doduše, uvijek je zračio optimizmom
![]()
Motivator & pedagog sajke, ubija u pojam igrace s klupe, izjavama da nema koga uvesti. Omalovazava igrace iz Serije A. Otpisuje jednog od boljih spiceva Ceske lige unazad par godina. Redovno eskivira (po)najboljeg veznog Poljske lige...
Docim, Niko Kovac racuna na momka kojem se karijera dobrano strmopizdila, i uopste nema potrebu za njim:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/an ... 60007.html
Sajke bi mu porucio da je propao transferom iz Fiorentine u Cvajtu, da je ubiljezio svega dva nastupa tamo, te da se ne kofrci plaho.
LM, nemojte si dopustit da vas petokolonasi zavedu podmetanjem Saju.
U JEDINSTVU JE SNAGA
Normalna raja - znade
Last edited by Artest on 11/11/2014 14:42, edited 3 times in total.
-
hizo ramidovic
#57334 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sta ti nije jasno a sta ti je smijesno?DonVitoNN wrote:hizo ramidovic wrote:i tako meni o pravopisu veli strucnjak koji pise ovako:DonVitoNN wrote:
![]()
![]()
Pa zna Papet malo bolje od tebe.
Nemamo boljeg strucnjaka i treba podrzati njegove poteze![]()
zafalni
iz koje si ti.... zajabata..
![]()
![]()
iz koje li si ti izmigoljio...DonVitoNN wrote: A jeli prvi put da pozove mali broj igraca a ima mogucnost za vise.. Pa se genije onda pravda kao tesku mu odabrati neku 2,3 pa poslati na tribinukakav strucnjak treba mu zabraniti klub da preuzme tj. nikad nije ni vodio ozbiljan klub sve su to buranije turski drugoligasi i tamo maks. 10 tekmi... covijek ovo radi uvijek, pozove 20tak igraca sa tri golmana povrijede se 3,4 i ostanemo na 15,6 igraca sa golmanima
![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#57335 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bojim se da ste pogrešno skontali. Mi, naime, ne tražimo DOSTOJNE zamjene, već bilo kakve zamjene. Mi tražimo pristojnog napadača (npr. Milana Đurića), osrednjeg beka (npr. Zukanovića) da popune rupe. A ne da se idemo sramotiti pred 30.000 ljudi sa Višćom koji je u skok igri upotrebljiv k'o bure za rakiju u Saudijskoj Arabiji.
-
incognito071
#57336 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
eto rekose ti ljudi sve ali da ti i ja jos jednom ponovim:KPNCTNJAH wrote:Pape je napravio ogroman broj gresaka, fulao s pozivima igraca, ali hajd' mi ti ili neko od forumskih strucnjaka napisite koje su alternative... ko je dostojna zamjena Begovicu, Spahicu (kakav god kikser bio i dalje je nas najbolji stoper) Dzeki i Ibisevicu... ili eto i Pjanic ne daj Boze da se povrijedi... koji su to igraci jednakog kvaliteta, a da ne dobijaju priliku... ne postoje... bez ovog kostura, 3-4 nasa glavna igraca, mi smo prosjecna reprezentacija iz nekog treceg ili cetvrtog sesira... a kad su svi na broju, onda se mozemo furati kako smo sami vrh svjetskog fudbala, ali i to je daleko od istine...incognito071 wrote:A sto "strucnjak" nije osiguro alternativu ovim igracima??KPNCTNJAH wrote:Hajd' da vidim koji bi to strucnjak garantovao pobjedu bez glavnih igraca reprezentacije... pa bez Begovica, Spahica, Dzeke i Ibisevica mi smo k'o Celik...
Pape je postao komedijas pravi, k'o Ciro, ali bez ovih igraca nam ni daleko bolji strucnjak ne bi mogao garantovati tri boda...
Recicu ti ja zasto. Jer to nije fino prema Edinu, Vedi itd...
bolje bilo kakva zamjena/alternativa nego nikakva kao sto je sada slucaj!!
- KPNCTNJAH
#57337 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ja kazem da fula s pozivima, ali je ovdje prica da bi se mi igrali s Izraelom i s ovoliko povreda, samo da je bolji selektor na klupi... sto se tice alternativa, nemamo igrace ni pribliznog kvaliteta kao ovi povrijedjeni... ja bih najsretniji bio da Pape ode nakon utakmice s Izraelom, ali da se onda ta pozicija ne krpi s nekim novim Cirom ili Papetom, nego s pravim strucnjakom... recimo Vahom... ali opet ostajemo reprezentacija koja je daleko slabija od one kakvom je pojedini forumasi zamisljaju...SkyLimit wrote:Da su jednakog kvaliteta, ne bi se zvali "alternative". Nama treba bilo kakav napadač, a ne napadač jednakih kvaliteta kao Džeko. A ne ovako, sad je dilema hoće li napadača igrati Višća, Hajrović ili Hadžić. Sven - Tino otpao zbog povrede, on neće. Evo nemamo ni alternative za poziciju golmana ni približene kvalitete kao Begović, pa zašto se onda pozivaju još dvojica?KPNCTNJAH wrote: Pape je napravio ogroman broj gresaka, fulao s pozivima igraca, ali hajd' mi ti ili neko od forumskih strucnjaka napisite koje su alternative... ko je dostojna zamjena Begovicu, Spahicu (kakav god kikser bio i dalje je nas najbolji stoper) Dzeki i Ibisevicu... ili eto i Pjanic ne daj Boze da se povrijedi... koji su to igraci jednakog kvaliteta, a da ne dobijaju priliku... ne postoje... bez ovog kostura, 3-4 nasa glavna igraca, mi smo prosjecna reprezentacija iz nekog treceg ili cetvrtog sesira... a kad su svi na broju, onda se mozemo furati kako smo sami vrh svjetskog fudbala, ali i to je daleko od istine...
-
LSD
#57338 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
SkyLimit wrote:
Da su jednakog kvaliteta, ne bi se zvali "alternative". Nama treba bilo kakav napadač, a ne napadač jednakih kvaliteta kao Džeko. A ne ovako, sad je dilema hoće li napadača igrati Višća, Hajrović ili Hadžić. Sven - Tino otpao zbog povrede, on neće. Evo nemamo ni alternative za poziciju golmana ni približene kvalitete kao Begović, pa zašto se onda pozivaju još dvojica?
naravno da sad fale igraci za koje Pape nije mak'o qrcem da ih pozove....Seferović, Arslanagić, Halilović, Zukanović, Štilić, Đurić itd
- Maverick78
#57339 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bez Džeke morat ćemo se pomiriti s tim da u Izrael više ne idemo pobijediti, već da idemo pokušati ne izgubiti utakmicu.
-Safet Susic
Zaista je nevjerovatno da jedan trener/selektor može izjaviti ovako nešto...
Čitam juče Pjanićevu izjavu gdje momak kaže kako nema predaje i kako se idemo boriti i uzeti tri boda, a onda se javi onaj koji bi trebao biti vođa i glavni stimulans i glavna podrška igračima i izjavi ovako nešto... ma svaka čast struĆnjak
Ja se i dalje nadam pobjedi, ali nikako zahvaljujući struĆnjaku, već isključivo momcima za koje sam siguran da će ostaviti srce na terenu.
Last edited by Maverick78 on 11/11/2014 14:46, edited 1 time in total.
- OldMayor
#57340 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A i ovi sto ce igrat su u bajnoj formi - rasturaju.It_is_a_Leclerc wrote:Džeko
Ibišević
Sušić
Vršajević
Kolašinac
Salihović
Begović (?)
Ode mast u propast.
Ne pise nam se dobro, al nikako.
-
Itakoto
#57341 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pjanic ce na gol (umjesto Begovica) zbog ove izjave da idemo uzeti 3 boda. Kako ga samo nije stid?! Pape je najavio maksimalno 1 bod i nema vise price...
-
hizo ramidovic
#57342 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
viditeli kolko igraca je otkazalo, nemore se od 14-15 igraca dobra ekipa sastavit. zato je uspijeh ako u izraelu izgubimo sa 1 razlike.
treba papetu odati priznanje i na ovom sto je dosad uradijo. nije mala stvar odvest ekipu na sp. to mogu samo veliki i priznati strucnjaci...
treba papetu odati priznanje i na ovom sto je dosad uradijo. nije mala stvar odvest ekipu na sp. to mogu samo veliki i priznati strucnjaci...
- phillie
#57343 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Upravo tako....Jel to Sehic i Buric nemaju mjesta pored Bandovica i Fejzica? Nisu kvalitet Begovica, ali su daleko manje rupe od ove dvojice koji su trenutno na klupi.It_is_a_Leclerc wrote:Bojim se da ste pogrešno skontali. Mi, naime, ne tražimo DOSTOJNE zamjene, već bilo kakve zamjene. Mi tražimo pristojnog napadača (npr. Milana Đurića), osrednjeg beka (npr. Zukanovića) da popune rupe. A ne da se idemo sramotiti pred 30.000 ljudi sa Višćom koji je u skok igri upotrebljiv k'o bure za rakiju u Saudijskoj Arabiji.
Cudi me da Safet nece izaci na teren sa devet igraca, jer nemamo adekvatne zamjene za Dzeku i Vedu, pa pobogu ne moze on zvati tamo neke "lijeve" napadace...ipak je on Pape i on radi samo s klasom i rodbinom.
- House
#57344 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vrško i TSS bacili kletvu na ostale igrače...
- OldMayor
#57345 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E jebiga, evo upravo mi javi jaran da se i Baljic povrijedio.
Pala mu harmonika na mali nozni prst, izgleda da je puknuce. Trenutno je na KCUS, bice sigurno obavijest.
Ni Piplica se ne osjeca dobro.
Borce pije vitamine, ali sumnja i on da ce putovati.
Pala mu harmonika na mali nozni prst, izgleda da je puknuce. Trenutno je na KCUS, bice sigurno obavijest.
Ni Piplica se ne osjeca dobro.
Borce pije vitamine, ali sumnja i on da ce putovati.
-
vryzas
#57346 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://www.sourceba/clanak/779792821541 ... ajcitaniji
"Mi sa jednim bodom smo u trci za prva dva mjesta."
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
__Phoenix__
#57347 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako se ne varam ovo je treći ciklus sa Safetom kako igramo bez trećeg napadača u opticaju, a nije da ih nema koji mogu pristojna zamjena biti.
- ljevoruki
#57348 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pitanje je li da li bilo ovoliko "povreda" da je neki drugi, bolji, selektor na klupi.KPNCTNJAH wrote:Pa ja kazem da fula s pozivima, ali je ovdje prica da bi se mi igrali s Izraelom i s ovoliko povreda, samo da je bolji selektor na klupi
Ne bi me cudilo da se jos par igraca "povrijedi" do utakmice.
-
LSD
#57349 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
za 5 godina, koliko je vec selektor, Safet Sušić se nije udostojio da bar pokuša naci trećeg napadača
....a o tome smo vec godinama pisali ovdje na ovoj temi
sa razlogom to konstantno naglašavali, jer nije normalno da jedna selekcija nema rezervnog napadača.
eh sad kad je šejtan došao po svoje i kad su se jedina dva napadača (koja imamo) ozljedila, on lakonski konstatuje u stilu Necu nikoga zvati, jer niko nema kvalitet Vedada i Džeke
heheh fakinu jedan neodgovorni ....igrace ti Džeko i Vedad do 50-te godine, garant
eh sad kad je šejtan došao po svoje i kad su se jedina dva napadača (koja imamo) ozljedila, on lakonski konstatuje u stilu Necu nikoga zvati, jer niko nema kvalitet Vedada i Džeke
Last edited by LSD on 11/11/2014 14:55, edited 1 time in total.
-
vryzas
#57350 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zna to struĆnjak, gledo te tekme live da unaprijedi takticko znanje.Havatar wrote:Šta ima veze pa kad su se u Blackburn Roversu povrijedili svi napadači štoper Samba je bo napadač