Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Corola

#5701 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Edin H. wrote:
hz__semir wrote:S druge strane, napadač Hoffenheima Vedad Ibišević u padu je forme, te je izgubio mjesto u prvoj ekipi Hoffenheima.

"Jučer sam bio na utakmici Hoffenheima protiv Hannovera, koju sam sa tribina gledao sa Sejadom Salihovićem i sa njim sam se malo dotakao i Vede. Vedo je jako dobar momak i sigurno je da mu nije lako nakon godina u prvom timu, sada sjediti na klupi. Međutim, Ibišević je mentalno veoma jak i najvažnije mu je da nema problema sa trenerom. Sve je na njemu i ja sam uvjeren kako će se brzo vratiti u ekipu, ali i u formu".
Stvarno je Pape doajen, opalio na utakmicu, a nijedan od nasih igraca nije igrao :lol: :lol: :lol:
Smjeska nam se Edin H. ko' b...osanac na brasno. :-)
Kao sto i rece razgovarao je sa Salihovicem o svemu, a to sto Vedo nije igrao.Doajenu upitaj cvikerasa Ragnicka kao i Vedu samog.
Nekad je bolje i presutiti nego svasta napisati.
Edin H.

#5702 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Corola wrote:
Edin H. wrote:Stvarno je Pape doajen, opalio na utakmicu, a nijedan od nasih igraca nije igrao :lol: :lol: :lol:
Smjeska nam se Edin H. ko' b...osanac na brasno. :-)
Kao sto i rece razgovarao je sa Salihovicem o svemu, a to sto Vedo nije igrao.Doajenu upitaj cvikerasa Ragnicka kao i Vedu samog.
Nekad je bolje i presutiti nego svasta napisati.

Sjajan osvrt narodni umotvore, ovo je ipak napredak u odnosu na posjetu Wolfsburgu kada se zamalo pa sastao :-) sa Misimovicem i Dzekom :oops:
Obuca9

#5703 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Bitno je to da ti za svaku stvar koja se napiše smisliš neku umotvorinu da to okreneš da popljuješ Sušića. To je najvažnije.
Tarik19

#5704 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

hz__semir wrote:Bitno je to da ti za svaku stvar koja se napiše smisliš neku umotvorinu da to okreneš da popljuješ Sušića. To je najvažnije.
Ako cemo pravo, to radi 95% javnost. :-?
samo_ovaj_put

#5705 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by samo_ovaj_put »

hz__semir wrote:Cocalić, Bešić i Mahmutović dobijaju poziv za Slovačku

Selektor naše reprezentacije, Safet Sušić će predstojeću prijateljsku utakmicu koju naša reprezentacija 17. novembra igra protiv Slovačke iskoristiti za provjeru novih igrača.

Naime, kako piše San, Sušić će vjerovatno odmoriti neke igrače poput Elvira Rahimića osim u slučaju da defanizvni vezni moskovskog CSKA ima želju za nastupom.

Ono što je sigurno je da će na spisku biti nekoliko novih imena u čije se Sušić kvalitete želi uvjeriti na licu mjesta te vidjeti da li mu neko od tih igrača može pomoći u nastavku kvalifikacija odnosno u bitnim mečevima protiv Rumunije.

Poziv će vjerovatno dobiti Edin Cocalić, bivši stoper Željezničara koji sa dosta uspjeha igra u grčkom Panionisu te mladi defanzivac Hamburga, Muhamed Bešić. Osim njih, selektor navodno želi provjeriti i Aidina Mahmutovića koji je ponajbolji igrač čeških teplica a šansu na golu mogao bi dobiti golman banjalučkog Borca, Asmir Avdukić.

Međutim, Avdukić nije jedini igrač iz Premijer lige koji je zanimljiv selektoru, poziv će vjerovatno ponovo dobiti lijevi bočni sarajevskog Olimpica, Muhamed Subašić a u opticaju za poziv je i veznjak Sarajeva, Muhamed Džakmić
.
pape je rahimica pustio na probu u sarajevo,zato ga nece biti u prijateljskoj!
Edin H.

#5706 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

hz__semir wrote:Bitno je to da ti za svaku stvar koja se napiše smisliš neku umotvorinu da to okreneš da popljuješ Sušića. To je najvažnije.
Znam da mi neces vjerovati, ali ja ne tezim pljuvanju nego konstruktivnoj raspravi i kritici.
Ne vidim svrhu zasto presutiti neke stvari koje se ne rade dovoljno profesionalno.

Evo recimo kako bih ja samom sebi odgovorio na komentar :D

Odgovornost Susicevih saradnika i ljudi iz Saveza je da mu obezbijede logistiku, da se dogovore sa klubovima i da mu organizuju i omoguce razgovor sa nasim reprezentativcima nakon klupskih utakmica.

ili npr.

Bar se Susic potrudi da pokusa pogledati igrace i porazgovarati sa njima, bice bolje organizovano sljedeci put, za razliku od onoga cirkusanta koji se preko gatara raspitivao o buducim rezultatima utakmica.

Salu na stranu, logistika nam je ocajna.

Evo pokusajte na stranici Saveza pronaci bilo kakve informacije o predstojecoj utakmici sa Slovackom osim sture informacije da ce se utakmica odigrati - naravno ne pise u koliko sati, na kojem stadionu ce se odigrati utakmica, kako nabaviti ulaznice itd...apsolutna nebriga za javnost i nase navijace :cry:
Corola

#5707 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Od postanka FSBIH selektori nisu isli pratiti uzivo utakmice nasih igraca u timovima,ili je to bilo svake prestupne godine.
A nas je vrli narodni umotvor @Edin H pronasao toplu vodu i hoce konstruktivnu raspravu bas na temi Safeta.
U vezi zasto se ne ide u svaki cose Evrope i svijeta i ne prate nasi igraci.
I onda kao sav sretan doda kako je savez neprofesionalan i kako se lose odnosi prema nasim navijacima.
I opet na temi Safeta.
Niti je Safet logisticar ,niti je Safet savez, kao i sto ne barata sa oficijelnom WEB stranicom saveza.
Ali bitno je da si odmah ga prozvao kao doajena kako ti rece, sto je za milog boga otisao u Njemacku i porazgovarao sa Salihovicem.Kao i sto ni kriv ni duzan nije gledao Vedu na terenu.Ili mozda je bas Pape kriv sto je Vedo 90 minuta obljubio klupu.Bitno je da se tu sprdas i onda spominjes Wolfsburg u slicnom konceptu.
Nema s tobom konstruktivne rasprave,dok ne izbacis iz sebe tu svoju cinicnost i netrepljivost prema Papetu.
Procitas li ti ponekad svoje postove i upitas li se pa dokle vise covjece.
Last edited by Corola on 03/11/2010 05:36, edited 1 time in total.
luckylaka

#5708 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
hz__semir wrote:S druge strane, napadač Hoffenheima Vedad Ibišević u padu je forme, te je izgubio mjesto u prvoj ekipi Hoffenheima.

"Jučer sam bio na utakmici Hoffenheima protiv Hannovera, koju sam sa tribina gledao sa Sejadom Salihovićem i sa njim sam se malo dotakao i Vede. Vedo je jako dobar momak i sigurno je da mu nije lako nakon godina u prvom timu, sada sjediti na klupi. Međutim, Ibišević je mentalno veoma jak i najvažnije mu je da nema problema sa trenerom. Sve je na njemu i ja sam uvjeren kako će se brzo vratiti u ekipu, ali i u formu".
Stvarno je Pape doajen, opalio na utakmicu, a nijedan od nasih igraca nije igrao :lol: :lol: :lol:
Meni bi bilo logicnije da si umjesto ovih smajlica (koji usput dovoljno govore samo o tebi ne o Papetu)ustao ,nazvao Susica gospodinom sto on ustvari za tebe i mnoge ovdje i jeste.poklonis mu se i kazes ,,svaka cast majstore uz tebe smo,,Medjutim pogledaj kako samo bijedno izgledaju tvoji komentari na temi o Susicu.I kao sto sam jednom vec napisao,pojedinci ce pljuvati po Susicu i kada bi BiH bila europski prvak ,,jerto se tako rodi i...)
veljaca

#5709 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

"SARAJEVO - Bosanskohercegovački stručnjak na klupi Dinama, Vahid Halihodžić, zamolio je čelne ljude FIFA-e i UEFA-e da suspendiraju N/FSBiH. - Pojedinci se bore samo za svoje fotelje. Imamo dobre igrače, koji to igrama potvrđuju u Evropi, možemo otići na veliko takmičenje, ali su igrači i treneri taoci ljudi bolesnih ambicija, rekao je Halihodžić za San.

Sa Vahinim mišljenjem se slaže većina sportske javnosti u BiH, ali nema pomaka…

- Sa ovom garniturom nema napretka, jer pojedinci svoju fašisoidnu politiku uvode u sport. Ne mogu se pomiriti da nakon petnaest godina, koliko igramo kvalifikacije, nikad nismo otišli na neko takmičenje. Nemoguće da su krivi samo selektori, a isti ljudi godinama sjede u svojim foteljama ili se rotiraju.

Spominje se prinudna uprava u Savezu? Šta mislite o tome?

- Ništa to bitnije neće promijeniti. Postoji rješenje, a to je suspenzija. Zato je moja poruka ljudima iz UEFA -e i FIFA -e: Suspendirajte Nogometni Savez BiH! To je u našem interesu. Samo tako možemo krenuti naprijed. Naš nogomet vode ljudi iz provincije, potpuno marginalni likovi. Nadam se da su to shvatili i ljudi iz UEFA -e i FIFA -e. Dosta je bruke i sramote! Potrošili smo tolike trenere, od Muzurovića, Smajlovića, Sliškovića, Hadžibegića, Sliškovića, Kodre, do Blaževića... Ovi će potrošiti i Sušića, a oni će ostati na svojim pozicijama i prodavati i dalje maglu. Ako nam ovi iz UEFA-e i FIFA -e žele dobro, najbolje neka nas suspendiraju dok se ne izaberu pravi, pošteni i dokazani ljudi - izjavio je za San Vahid Halilhodžić.
"

Ovo je ono sto i ja cesto iznosim ...

Btw - za ove koji toliko traze podrsku selektoru - da li ste tako isto govorili i pisali za prethodnog selektora kada je obnasao te duznosti ? Ako jeste - OK. Samo nisam nesto bas siguran ....

:sax:
veljaca

#5710 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Cocalić, Bešić i Mahmutović dobijaju poziv za Slovačku

Selektor naše reprezentacije, Safet Sušić će predstojeću prijateljsku utakmicu koju naša reprezentacija 17. novembra igra protiv Slovačke iskoristiti za provjeru novih igrača.

Naime, kako piše San, Sušić će vjerovatno odmoriti neke igrače poput Elvira Rahimića osim u slučaju da defanizvni vezni moskovskog CSKA ima želju za nastupom.

Ono što je sigurno je da će na spisku biti nekoliko novih imena u čije se Sušić kvalitete želi uvjeriti na licu mjesta te vidjeti da li mu neko od tih igrača može pomoći u nastavku kvalifikacija odnosno u bitnim mečevima protiv Rumunije.

Poziv će vjerovatno dobiti Edin Cocalić, bivši stoper Željezničara koji sa dosta uspjeha igra u grčkom Panionisu te mladi defanzivac Hamburga, Muhamed Bešić. Osim njih, selektor navodno želi provjeriti i Aidina Mahmutovića koji je ponajbolji igrač čeških teplica a šansu na golu mogao bi dobiti golman banjalučkog Borca, Asmir Avdukić.

Međutim, Avdukić nije jedini igrač iz Premijer lige koji je zanimljiv selektoru, poziv će vjerovatno ponovo dobiti lijevi bočni sarajevskog Olimpica, Muhamed Subašić a u opticaju za poziv je i veznjak Sarajeva, Muhamed Džakmić
.

Nastavlja se stara praksa - da se igraci lakse prodaju vani i neko uzme procenat za to .....
Obuca9

#5711 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Pretpostavljam da si isto tako razmisljao i u junu, kada je Sehic pozvan u reprezentaciju.
Charuga
Globalni moderator

#5712 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

hz__semir wrote:Pretpostavljam da si isto tako razmisljao i u junu, kada je Sehic pozvan u reprezentaciju.
Vjerujem da jeste, barem ja jesam, jer je poznato da se Šeha pokusava prodati. A hoce li uspjeti, vidjet cemo kad zavrsi polusezona. Razlika je ta sto je Šeha dobio poziv da bude rezerva ili treci golman pa nije mogao pokaznati sta zna.
mikogoago

#5713 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Tuzno je to da se ljudi iz UEFA i FIFa VISE INTERSUJU I ZELE NAPREDAK U NASEM FUBALU NEGO ONI KOJI BI TO TREBALI.PRINUDNA UPRAVA TREBA DA SE OCISTI SAVEZ,DA NSBIH NE BUDE TALAC FSRS.U svakom slucaju treba pokusati suspenzija se moze uvjek uvesti.po meni jadno je to da su oni vise zainteresirani za rjesenje nego ove nase spodobe.Jadno je to da reprezentacija i selektor moraju igrati utakmice pod tim pritiskom.Ali sto kazu u narodu tako nam i treba sami smo ih birali. :sad:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5714 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

Plavih_11 wrote:
hz__semir wrote:Pretpostavljam da si isto tako razmisljao i u junu, kada je Sehic pozvan u reprezentaciju.
Vjerujem da jeste, barem ja jesam, jer je poznato da se Šeha pokusava prodati. A hoce li uspjeti, vidjet cemo kad zavrsi polusezona. Razlika je ta sto je Šeha dobio poziv da bude rezerva ili treci golman pa nije mogao pokaznati sta zna.
Avdukić je golman koji je primio najmanje golova u ligi (na stranu to što pred njim igra Vule koji je po prikazanom najzaslužniji za tako mali broj primljenih golova), Džakmić je jedan od najboljih zadnjih veznih u ligi i igra za drugoplasiranu ekipu lige, jedino ovog Subašića ne znam kako bih prokomentarisao jer ga nisam baš upratio kako igra. Šehića zvao jer je svakako završavao svoj staž u mladoj reprezentaciji i bilo je logično da mu se da poticaj za nastavak karijere.
Šta fali što ih se pozove, svakako sumnjam da će zaigrati, ali eto makar u slučaju dalje prodaje imaju stavku da su pozivani u reprezentaciju.
extraordinary

#5715 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Jbg, ako ćemo tako gledati, i Spahić, Papac, Hasagić, Nadarević su se prodali preko reprezentacije. Svi su puno bolji sad nego što su bili kad su počeli igrati za reprezentaciju, a da su ostali u klubovima u kojim su tad bili, ne bi ništa od njih bilo.

Sviđa mi se Vahina izjava, treba nas istjerati i ostaviti po strani, pet godina ako treba, samo da se gamad očisti.
Obuca9

#5716 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Plavih_11 wrote:
A Avdukica zovu da bude prvi golman?

Dzakmic igra na poziciji zadnjeg veznog, Subasic je lijevi bocni, dakle dvije najdeficitarnije pozicije u nasem timu, prema tome ne vidim razlog zasto ne pozvati ih i dati im sansu, kao i Cocalica, dakle ako je mec sa Slovackom vec oznzcen kao prilika da se proba nekoliko novih igraca, treba ih zovnuti, ako nista bar da su tu skupa sa repkom, da ih se vidi na treningu.
Charuga
Globalni moderator

#5717 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

@hz__semir
@1946

Jeli ja igdje napisah da ih ne treba zvati? Neka ih zove, pa ne igraju ovi iz nase lige fudbal da bi citav zivot proveli u istoj.
Samo polako, smirite se, ne znaci ako navijam za Zelju da mi smeta i jedan igrac Sarajeva u reprezentaciji a vi ste se, pretpostavljam, obrusili radi Dzakmica.
Za Dzemu Berberovica sam uvijek imao rijeci hvale kad su u pitanju njegovi nastupi za reprezentaciju. Na stranu njegov (ne)kvalitet sa loptom ali je momak uvijek davao 100% od sebe kad igra za drvzavni tim. Na kraju krajeva, navijamo za istu zemlju i nema potrebe da se i na ovoj temi djelimo na nase i njihove .. ;-)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#5718 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

Plavih_11 wrote:@hz__semir
@1946

Jeli ja igdje napisah da ih ne treba zvati? Neka ih zove, pa ne igraju ovi iz nase lige fudbal da bi citav zivot proveli u istoj.
Samo polako, smirite se, ne znaci ako navijam za Zelju da mi smeta i jedan igrac Sarajeva u reprezentaciji a vi ste se, pretpostavljam, obrusili radi Dzakmica.
Za Dzemu Berberovica sam uvijek imao rijeci hvale kad su u pitanju njegovi nastupi za reprezentaciju. Na stranu njegov (ne)kvalitet sa loptom ali je momak uvijek davao 100% od sebe kad igra za drvzavni tim. Na kraju krajeva, navijamo za istu zemlju i nema potrebe da se i na ovoj temi djelimo na nase i njihove .. ;-)
Ja sam se obrušio na tebe zato što isto to kažeš i za Šehića. Treba počinjati gurati igrače iz domaće lige sve više, jer je sve manje djece iz dijaspore koja se osjećaju bosancima (i hercegovcima, da se ko ne naljuti :D ) i koji su voljni igrati za BiH. Tim guranjem ih "stavljaš u izlog" iz kojeg će klubovi vani lakše izabrati za kupnju, a oni će u tim klubovima imati priliku za dalji napredak. Ovdje se začas može dostići maksimum u napredovanju jer naša zemlja još uvijek ne pruža baš mogućnosti većeg napretka. Da bi sazrili u prave igrače moraju proći put poput Džeke, jedino eto što mogu preskočiti etapu "Usti nad Labem", tako što bi se malo duže zadržali u BiH.
jovanbl

#5719 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jovanbl »

ko gleda malo sire od trenutnog rezlutata, zna da pozivanje igraca iz domace lige ne samo da nije greska , nego je na neki nacin i obaveza svakog selektora.

REPREZENTACIJA je upravo reprezent zemlje i onog najboljeg sto u toj zemlji ima, ako se najboljim igracima te zemlje u domacem prvenstvu nece davati sansa makar kao rezervama, kakav uopste moztiv imaju da napreduju.

Reprezentacija i domaca liga, juednostavno moraju biti u vezi, pa makar i simbolicnoj kao sto to radi susic, jer reprezentacija predastavlja citav savez kao nosioca fudbala u zemlji i savez kakav god on bio organizuje takmicenje u zemlji u kojoj zivi najveci broj drzavljana te zemlje.

Kratkorocno, mozda i nije najbolji potez, ali dugorocno po meni , ovo sto radi susic je jedino ispravno. Ako neces domacim igracima davati sansu makar u prijateljskim utakmicama i pozivom ih makar uvaziti kad ces
svakako_lud

#5720 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svakako_lud »

1946 wrote:
@1946

Ja sam se obrušio na tebe zato što isto to kažeš i za Šehića. Treba počinjati gurati igrače iz domaće lige sve više, jer je sve manje djece iz dijaspore koja se osjećaju bosancima (i hercegovcima, da se ko ne naljuti :D ) i koji su voljni igrati za BiH. Tim guranjem ih "stavljaš u izlog" iz kojeg će klubovi vani lakše izabrati za kupnju, a oni će u tim klubovima imati priliku za dalji napredak. Ovdje se začas može dostići maksimum u napredovanju jer naša zemlja još uvijek ne pruža baš mogućnosti većeg napretka. Da bi sazrili u prave igrače moraju proći put poput Džeke, jedino eto što mogu preskočiti etapu "Usti nad Labem", tako što bi se malo duže zadržali u BiH.
Upravo nam ovo i ostaje najveći problem jer nam se igrači u domaćoj ligi smatraju "mladim perspektivnim" do 25e.Ostaće vječna nedoumica koliko je mladih talenata propalo u našoj ligi jer nisu imali koga da ih gura ili su jednostavno stigli u ruke lošim menadžerima koji su im ubili volju za fudbalom i ostavili ih u nekakvim žnj klubovima na klupi bez mogućnosti za napredak...
Jednostavno treba "reklamirati" našu ligu i igrače iz nje, realno može ih se dosta naći koji nisu ništa lošiji nego iz zemalja u okruženju, ali na žalost zbog rejtinga koji nam liga ima finansijski vrijede puno manje nego slični igrači van naše lige. Logično je da podizanjem rejtinga igračima i ligi i više novca dolazi klubovima iz kojih odlaze pa će samim tim i kvalitet u istim da raste...
veljaca

#5721 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Dobro pretpostavljas ....
I dalje klosari u i oko N/FSBiH oblijecu i traze zaradu.
Koliko se selektor ( jer je ovo njegova tema ) moze tome oduprijeti ?

Btw - ja ovdje ne gledam ( kao neki ) pripadnost boji ..... Za mene je sadasnji selektor ( a takav je bio i prosli a bice i buduci ) tema razgovora i uvijek cu ukazati na dobre i lose stvari. Cak uvijek treba za DOBROBIT ukazivati na lose stvari - da bi tezili boljim .... ali samo argumentovano.
E sada je problem sto postoje pojedinci koji usljed zaslijepljenosti jednim - ne vide drugo ....
Meni je na prvom mjestu Reprezentacija moje Drzave Bosne i Hercegovine i napadacu svakoga ( pa i sadasnjeg selektora - svidjalo se to kome ili ne ) ako vidim da se ne rade dobre stvari ...

:bih:
cyprus

#5722 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

Igrači iz naše lige se moraju pozivat!
Obuca9

#5723 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

@1946

Nisam se ja upalio radi Dzakmica, nego inace radi takve price. Sta fali zovnuti 2-3 igraca iz nase Lige, pogotovo ako igraju na mjestima gdje nismo pokriveni, nebitno da li je to Dzakmic, Svraka ili Trivunovic.

Uvijek sam bio za to i uvijek cu biti da se na svako okupljanje pozovu 2-3 igraca iz domace Lige, jer tako dajes motiv djeci da pocnu trenirati u Sarajevu ili Zeljeznicaru, da pocnu igrati lopte, pa makar i u ovoj nasoj Ligi.

A sto se tice te "klupske pripadnosti", po tome bih ja valjda prvi trebao biti u redu za paljbu protiv Hasagica, a ako odes na temu o njemu, vidjeces da nije bas tako.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#5724 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

Normalno da treba zvati igrace iz nashe lige, bar za ove prijateljske i tako probati neke pozicije. A i ako se pokazu kao antitalenti, nishta se ne gubi. Znaci moze se samo dobiti. E sad je tu problem sto ce uvijek neko biti nezadovoljan, pitari sto se pozivaju zeljini igraci, zeljovci obrnuto, hrvati bi ravnopravnost, kakva je reprezentacija ako se ne poziva niko iz rs-a i slicno, a za sve ovo je samo jedan krivac, a to je savez i njihov rad
Charuga
Globalni moderator

#5725 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

hz__semir wrote:
Plavih_11 wrote:Jeli ja igdje napisah da ih ne treba zvati? Neka ih zove, pa ne igraju ovi iz nase lige fudbal da bi citav zivot proveli u istoj.
Nece ljudi da citaju ... 8-)
Locked