Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cindrlimindrli

#56626 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Pjanic15 wrote:Nenu nemam, a baš bi volio da mi to i ove stvari ispod rekneš u lice, a ne preko Amerike i tastature kao što olako znaš.
aaa, stvarno mi je zao. :(

Pa sto onda vices da ti je nene bolji strucnjak od Safeta?

Point. wrote:Vidis, Pape je zasluzio da ga se proziva, Vaha ne.
Ama, zasluzice on kod vas samozvanih strucnjaka, daj mu samo mjesec dana na klupi reprezentacije i pocecete sa istom pricom k'o za
Safeta. Ti meni pucas tu lafinu k'o da vas ja ne znam.
Point.

#56627 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

Crvena Tifoza wrote:
Point. wrote:Jebote, jenkiji iz Arizone i Svetog Luisa ismijavaju jednog Vahu da bi opravdali i branili ublehu Papeta. Pa jeste li vi normalni? Vahine klubove Pape moze jedino gledati na kasetama. Jebeni amateri, gdje ste sakrili carsafe sa natpisama mahala iz kojih poticete?
Jebiga, ljudi podržavaju svoju reprezentaciju.
Ma jel, svaka vam cast. :thumbup: Logika vam je prava, american style.
cindrlimindrli

#56628 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

JoseMujica wrote:ne podržavaju Papketoljubci reprezentaciju BiH već poDržaju Papketa.....i to je idolopoklonstvo na granici opsesivno-kompulsivnog poremećaja ličnosti
jebo te zivot, ti pricas o opsesivno kompuslivnom poremecaju i opsjednutosti nekom licnosti, a jos nisi ni jedan post napisao bez spominjanja
Safetea, gulasa, cobana...

isto si svabo tralala, sam' jedno te isto drljavis k'o navijen.
lakilaka

#56629 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

lakilaka wrote:ne treba braniti selektora tako ste ces napadati forumase. ako vi koji branite selektora imate odgovore na jedno pitanje, recite: zasto se selektor odlucio za 21 igraca, i zasto se doveo u situaciju da nakon povrede vede i edina nema vise klasicnog napadaca ? odgovorite samo na ovo jednostavno pitanje. a svaki trener iole ozbiljnije kantonalne ekipe racuna sa mogucim povredama.

:bih: :bih: :bih: :bih:
ima li tog odgovora ili nema ?

Point.

#56630 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

cindrlimindrli wrote:
Ama, zasluzice on kod vas samozvanih strucnjaka, daj mu samo mjesec dana na klupi reprezentacije i pocecete sa istom pricom k'o za
Rece samozvani strucnjak iz Amerke, sa kacketom malo nakrivljeno u lijevo, istovremeno gledajuci rezultate bejzbola. Izgubili ste pojam sa realnosti, sta cu vam ja.

Mislim, umislio si da si Nostradamus and everything.
cindrlimindrli

#56631 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

lakilaka wrote:
lakilaka wrote:ne treba braniti selektora tako ste ces napadati forumase. ako vi koji branite selektora imate odgovore na jedno pitanje, recite: zasto se selektor odlucio za 21 igraca, i zasto se doveo u situaciju da nakon povrede vede i edina nema vise klasicnog napadaca ? odgovorite samo na ovo jednostavno pitanje. a svaki trener iole ozbiljnije kantonalne ekipe racuna sa mogucim povredama.

Zasto se trener odlucio za 21 igraca? Stvarno, kol'ko ih je po tebi trebao pozvati? 40, 50, 150...?
Zasto se doveo u situaciju da nakon povreda dva napadaca nema koga drugog zvati? Pa pozvace vec nekog dilbera da nam pomogne
u zagrijavanju siceva na stadionu. Sta je problem?
cindrlimindrli

#56632 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Point. wrote:
cindrlimindrli wrote:
Rece samozvani strucnjak iz Amerke, sa kacketom malo nakrivljeno u lijevo, istovremeno gledajuci rezultate bejzbola. Izgubili ste pojam sa realnosti, sta cu vam ja.

Hajde boga ti, probaj nesto originalnije...to sa bejzbolom i kacketom ti je toliko tupavo da me sramota za tebe.
lakilaka

#56633 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

cindrlimindrli wrote:
lakilaka wrote:

Zasto se trener odlucio za 21 igraca? Stvarno, kol'ko ih je po tebi trebao pozvati? 40, 50, 150...?
Zasto se doveo u situaciju da nakon povreda dva napadaca nema koga drugog zvati? Pa pozvace vec nekog dilbera da nam pomogne
u zagrijavanju siceva na stadionu. Sta je problem?
ocekivao sam konkretniji odgovor a zivot me naucio da se na pitanje ne odgovara pitanjem, nego odgovorom. ipak reci cu ti, trebao je pozvati dozvoljen broj 26.

mushkile chibira

#56634 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mushkile chibira »

Crvena Tifoza wrote:
mushkile chibira wrote:Cisto sumnjam da ce Vaha preuzeti repku cak i ako Safet dobije otkaz. Da je neusporedivo bolji od Susica to stoji ali je i autokrata i ne vjerujem da kao takav pashe ovima iz saveza. Takodje covjek cijeni sebe i svoj rad i ne radi za male pare a upitno je koliko savez sada ima para uopste.
Kao navijac se ne bih dvoumio da uplatim donaciju na ime njegove eventualne plate ukoliko su ovi ublehasi iz saveza "skrsili" sve pare.
Ono u sto jesam siguran jeste da bi Vaha donio jednu novu dimenziju nasoj repki, da se vise ne bih nervirao gledajuci limitirane ili pak zavaljene igrace u nebuloznim formacijama i trpio frustracije losim igrama i rezultatima iste.
Iskreno mislim da je gotovo pa nemoguca misija da Vaha zamjeni Papeta al' "sportski" je se nadati tome.

Odlazi Safete i spasi nas blamaze !
U Dinamu se odrekao skoro miliona eura kad su ga nogirali da lafo nebi naudio klubu. Mislim da se u javnosti njegova cijena malo više puše nego što je zaista. Uglavnom, nije da savez nema para da ga dovede. Sve je pitanje kome i kako bi odgovarao. Ako poslije Safeta ne dođe Vaha meni će kao navijaču biti krivo što smo imali takvog stručnjaka a nikad nas nije vodio. Sramotno.
Mozda i jeste tako, mozda on i ne kosta previse i pretpostavimo da imaju para i da bi on radio za ovo sto i Safet naplacuje ali njega prati nesto drugo. Koliko ja znam o Vahinom radu taj covjek ne trpi apsolutno nista i uvijek mora biti po njegovom. Ono sto sam ja upratio u njegovom radu jeste da je gotovo redovno izbijao "sukob" izmedju njega i nekoga drugog a bez obzira da li to bio predsjednik saveza ili savez kao tijelo (kao npr. O. Slonovace ili Alzir), predsjednik kluba (npr. Dinamo) ili najbolji igrac (npr. sad u Trabzonsporu). On se nije do sada libio da kaze sta mu smeta i prozove koga treba pa ga ja licno u tom kontekstu ne vidim na klupi nase repke. Mogu zamisliti sta bi bilo da ga neko iz saveza npr. uslovi time da ne isprobava previse igraca ili da ih ne okuplja bas sve prije utakmice (kao sto je navodna prica oko saveza i Safeta u vezi istog) ili da mu igrac pocne sa nekim preseravanjima zbog povrijedjene sujete. Taj covjek je u stanju posaditi istovremeno na klupu i Dzeku i Pjanica i Ibisevica i Begovica kao nase uzdanice ako on smatra da tako treba ali je fakat da je strucan i da bi uradio sve da se njihovo odsustvo ne osjeti previse.
Po meni licno on bi bio najidealnija opcija za daljnji razvoj repke ali sam skeptican po pitanju da ce se njegov angazman ikada ostvariti.
Kako god ostaje nam da se nadamo a sa Safetom ovakvim kakav vec i jeste fakat odosmo u qrac.
cindrlimindrli

#56635 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

lakilaka wrote:ocekivao sam konkretniji odgovor a zivot me naucio da se na pitanje ne odgovara pitanjem, nego odgovorom. ipak reci cu ti, trebao je pozvati dozvoljen broj 26.
26?

Pa ima smisla, to bi nas sigurno spasilo. Pored ovih deset sto idu na put u ulozi fikusa trebalo im je dodati jos pet.
cindrlimindrli

#56636 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

mushkile chibira wrote: Taj covjek je u stanju posaditi istovremeno na klupu i Dzeku i Pjanica i Ibisevica i Begovica kao nase uzdanice ako on smatra da tako treba ali je fakat da je strucan i da bi uradio sve da se njihovo odsustvo ne osjeti previse.
:-?

Nevjerovatno.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56637 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

cindrlimindrli wrote:
JoseMujica wrote:ne podržavaju Papketoljubci reprezentaciju BiH već poDržaju Papketa.....i to je idolopoklonstvo na granici opsesivno-kompulsivnog poremećaja ličnosti
jebo te zivot, ti pricas o opsesivno kompuslivnom poremecaju i opsjednutosti nekom licnosti, a jos nisi ni jedan post napisao bez spominjanja
Safetea, gulasa, cobana...

isto si svabo tralala, sam' jedno te isto drljavis k'o navijen.

nice to meeeeeet ju :D ....barem budi toliko autentičan pa citiraj cijeli post...neće ti se valjda odbit od plate ako se priča o tabeli, spisku igrača i rezultatima našeg vrlog Papketa

No kad nemaš šta reći valjda je najlakše direktno napasti sagovornika :D a tema je Papke a ne Jose Mujica al valjda tko izgubi dobitak dobije gubitak, znaći Papketa

dakle

1. Tabela
2. spisak igrača
3 rezultati

Papke gistro bančo a ne aMATER! :bih:
Last edited by JoseMujica on 08/11/2014 23:34, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#56638 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

Da te ne citiram o Vahi,

Slažem se Vaha bi možda bio najbolje rješenje poslije Safeta iz prostog razloga jer je naš. Naravno da bi bilo sukoba sa Vahom, jednostavno je čovjek od takve naravi. Ti sukobi nebi nikome smetali dok bi imao rezultata, čim zaškripi mediji će ga rešetati. Samo je Vaha u prošlosti igrao onu kartu 'niko me nije zvao', ali sad kad je već dobio nogu u Turskoj možda bi se mogao dovesti za 'nižu' cijenu.
mushkile chibira

#56639 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

cindrlimindrli wrote:
mushkile chibira wrote: Taj covjek je u stanju posaditi istovremeno na klupu i Dzeku i Pjanica i Ibisevica i Begovica kao nase uzdanice ako on smatra da tako treba ali je fakat da je strucan i da bi uradio sve da se njihovo odsustvo ne osjeti previse.

Nevjerovatno.
Sta ti je strucnjak u onom sto je napisano nevjerovatno ?
cindrlimindrli

#56640 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

mushkile chibira wrote:
cindrlimindrli wrote:

Nevjerovatno.
Sta ti je strucnjak u onom sto je napisano nevjerovatno ?
Pa to da on moze poslati na kulupu igrace koje si nabrojao i da se njihovo odsustvo ne osjeti.
Zeljoooo

#56641 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Zeljoooo »

Koje vi gluposti pisete. Kao da je Safet kriv sto su se Dzeko i Ibisevic povrijedili. Je li Safet kriv sto nemammo drugih napadaca. NIJE!
cindrlimindrli

#56642 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

JoseMujica wrote:No kad nemaš šta reći valjda je najlakše direktno napasti sagovornika a tema je Papke a ne Jose Mujica al valjda tko izgubi dobitak dobije gubitak, znaći Papketa
Mustafica, ti se bas gubis k'o abdest...
...ne znas vise ni sta pises.
Pjanic15

#56643 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pjanic15 »

Sada je pravo vrijeme da Ubleha ode, Vaha je slobodan i čeka, najbolja moguća stvar bi bila da on upadne i popravi svu štetu Ublehe, te oĆera ove dušmane repke skrivene iza podrške i podaništva Ublehi.

Samim tim još je veća bitnost pobjede Izraela, tu je ključ konačne promjene, inače ništa od navedenog, agonija bi se nastavila...

Image
lakilaka

#56644 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lakilaka »

cindrlimindrli wrote:
lakilaka wrote:ocekivao sam konkretniji odgovor a zivot me naucio da se na pitanje ne odgovara pitanjem, nego odgovorom. ipak reci cu ti, trebao je pozvati dozvoljen broj 26.
26?

Pa ima smisla, to bi nas sigurno spasilo. Pored ovih deset sto idu na put u ulozi fikusa trebalo im je dodati jos pet.
ocekivao sam konkretan odgovor, ali ne vrijedi. kako ti rezonujes trebao je pozvati 11 + 1 golman + 3 izmjene = 15 igraca. jer ostali su svi onda fikus. ali na srecu tako ne razmisljaju oni koji nesto vise znaju o fudbalu.

mushkile chibira

#56645 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

@cindrlimindrli

To samo potvrdjuje da si ti ovdje zalutao definitivno. Ocito je da nikada nisi pogledao ni jednu utakmicu kluba/repke koju je Vaha vodio u datom momentu a imao si priliku ako nista barem na SP vidjeti Alzir. Covjek je sa daleko limitiranijim igracima nego pomenuta cetvorka pravio istinska sportska "cuda" i gdje su igraci za koje ni ti ni ja licno nismo nikada ni culi, igrali kao najrazvikanije svjetske fudbalske zvijezde.
Hajd' moli te tvoj drug po tastaturi da me vise ne citiras il' prozivas.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#56646 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

cindrlimindrli wrote:
JoseMujica wrote:No kad nemaš šta reći valjda je najlakše direktno napasti sagovornika a tema je Papke a ne Jose Mujica al valjda tko izgubi dobitak dobije gubitak, znaći Papketa

znam ja tačno šta pišem nego imaš problem s razumjevanjem teksta

govorim o idolopoklonstvu i poremećajima ličnosti jer nema drugog racionalnog objašnjenja za obožavanje lika i djela propalog trenera koji uništava veoma potentnu reprezentaciju (argument stanje na tabeli, nepotpun spisak, nebulozne izjave, Kipar, Vels)

i opet baviš se forumašem a ne temom, znaći Papketom, njegovim nebulozama, lošem radu i lošim rezultatima.

hint: pogledaj tabelu...inaće naša reperezentacija je u Grupi B, UEFA nije CONCAF

cindrlimindrli

#56647 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

JoseMujica wrote:znam ja tačno šta pišem nego imaš problem s razumjevanjem teksta
Stvarno?

Pa da vidimo:
JoseMujica wrote:govorim o idolopoklonstvu i poremećajima ličnosti jer nema drugog racionalnog objašnjenja za obožavanje lika i djela propalog trenera
...a onda vec sljedeca recenica:
JoseMujica wrote:i opet baviš se forumašem a ne temom
...jarrrrraneeeeeeeee. :lol:
Crvena Tifoza

#56648 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Crvena Tifoza »

JoseMujica wrote:
cindrlimindrli wrote:

znam ja tačno šta pišem nego imaš problem s razumjevanjem teksta

govorim o idolopoklonstvu i poremećajima ličnosti jer nema drugog racionalnog objašnjenja za obožavanje lika i djela propalog trenera koji uništava veoma potentnu reprezentaciju (argument stanje na tabeli, nepotpun spisak, nebulozne izjave, Kipar, Vels)

i opet baviš se forumašem a ne temom, znaći Papketom, njegovim nebulozama, lošem radu i lošim rezultatima.

hint: pogledaj tabelu...inaće naša reperezentacija je u Grupi B, UEFA nije CONCAF

Dosadni ste sa tim konstantnim prozivanjem dijaspore i reprezentacije.
Point.

#56649 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

cindrlimindrli wrote:
Point. wrote:
cindrlimindrli wrote:

Hajde boga ti, probaj nesto originalnije...to sa bejzbolom i kacketom ti je toliko tupavo da me sramota za tebe.
Zaboravio si standardni, kretenski zeleni smajli. Zabrin'o sam se malo za tebe.
cindrlimindrli

#56650 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

mushkile chibira wrote:@cindrlimindrliTo samo potvrdjuje da si ti ovdje zalutao definitivno. Ocito je da nikada nisi pogledao ni jednu utakmicu kluba/repke koju je Vaha vodio u datom momentu a imao si priliku ako nista barem na SP vidjeti Alzir
Cekaj, ja sam zalutao ovdje a ti znas o cemu pricas kad napises da mi mozemo igrati bez Dzeke, Ibisevica, Pjanica i Begovica a da se to ne
osjeti na nasoj igri jer bi to Vaha nekako poslozio? Sta je sljedece? Vaha lijeci rak pogledom? Vaha leti space shuttlom? Vaha zna sve i jednu
dobitnicku kombinaciju za lutriju? :D
Locked