Da je opušteno pobijedio "Albaniju", bio bi to pravi potez, pobogu svi smo bili svjesni da necemo pobijediti prije meča.mikogoago wrote:Citam komentare i moram reci da me dobro zabavljaju.Ja imam jedno pitanje za sve vas:
Sta po vama znaci pravi potez? ili sta vi smatrate da bi selektor trebao uraditi da vas zadovolji?Kakav je to selektor koji nama valja? Murinjo? Cisto sumnjam nasli bi vi i njemu mane.Nego hajde fini bili pa kazite kako to vi zamisljate selektora kojeg mi trebamo i sta on mora uraditi da vas zadovolji? Mislim da se jos takav nije rodio.
@frenkyee kaze nije to nista sto je doveo ovu dvojicu zadnje navedenih,a koga je to trebao dovesti i da hoce da igra za nas.Ja bih samo napomenuo da Susic barem nesto pokusava da uradi za razliku od ranijih selektora koji su samo imrovizovali i cekali ko ce im se javiti da igra za repku ili jos gore koga ce im menadjeri ugurati u tim.Pomak postoji ,po svemu sudeci nedovoljan za neke.I jos jedno pitanje koje su to vrhunske klase igraca koje mi mozemo dovesti i da zele igrati za nas?
Kada ovo definisemo,znaci odredimo neki realan standard, mozemo pricati dalje o Susicu koliko je dobar ili los.
Sve ostalo je palamudjenje.
Ovo je tim koji u 5-6 utakmica za redom jednostavno nema igru, rezultati su i dobro kakva je igra...