cyprus wrote: Zašto bi Pape bio izuzetak pa on bio taj koji bi jedini dobio otkaz u ovoj fazi (mislim da je i Mušović izguro dalje)?
Tipicno razmisljanje jednog gubitnika!
Fuddbal/Nogomet, sport uopste, je najbolji promoter/ambasador jednog naroda i jedne zemlje, a BiH je prekopotrebna promocija!
BiH ima sjajnu generaciju koja ce nazalost ugusiti u vlastitim gov*nima, tj., lose su vodjeni sa klupe, definitivno.
Pazi, za 7 utakmica BH tim nije sastavio dostojno ni 35 min. igre. Nije uputio 15 udaraca na gol. Nije izveo 15 kornera. Nisu napravili 20 faula. Nisu iskonbinovali 5-6 stanica a da nisu pogresili u dodavanju ili im protivnik uzeo loptu. Ima toga pfffff.
Usput, dobio je dobro uigran tim pun samopouzdanja, tim koji se nije libio Spaniji uputiti 10 suta u okvir gola, tim koji je bio treci najefikasniji u kv. za SP 2010.
Ti pises o vrlo dobroj igri protiv Lux-a (mesari, buregdzije, pekari...),

dali tri gola i stali (nista vise osim ta tri gola)...trener to opravda recima: " "ocito" je da se cuvamo za Francusku!" i dodje Francuska...,

i prodje Francuska, a Safet aga izjavi : "jasno je da je za Francusku obezbedjeno prvo mesto.., nadigrali su nas, ipak su oni svetski prvaci bili i svojim igracima na nicemu ne zameram

!" i osta ziv-ne dobi otkaz!

.
I desi se i Albanija, zemlja prokletija...vrli Safet aga ponovo fula taktiku.

ali, ne i rezultat...rekao je da je bod OK i bod se ukaza.
Na pressu on samara nebulozama koje ne zelim da citiram.... istupa ko neka uvredjena mlada i nijednom recju ne spominje igru svog tima, jer ili smatra da ovaj tim ne moze vise, ili je misljenja da ovo nije lose ili pak jos uvek trazi igru i pocetnih 11. Bice da je ova zadnja varijanta, jer za 7 utakmica se ne moze nista u igri promeniti, treba 77.
Sto se skautinga tice?! Ma dajte molim vas, pa, nismo svi kratke pameti... nit je on nasao Mujdzu, a jos manje Lulica. Setimo se vapaja S.S. u vezi leve strane "recite ako znate resenje!" i desi se mec Yang Boys-Totenhem.
Eeeh, sada se namece i pitanje kako je on jedini koji radi za te pare. Evo resenja: Musemic, Jovic, Ibrakovic, Osim., ova cetiri trenera bi u najmanju ruku bolje odradili dosadasnji posao. Svako resenje bi bilo revolucionarno, jer siguran sam da od ovoga ne moze gore.
Safeta znam iz bifse Juge.., bio mi je vrlo drag i puno me puta ucinio srecnim... smatram ga jednim od 5 najboljih igraca bifse drzave svih vremena, ali ovo sto sada radi dobija jednu drugu dimenziju od zeljene...stvara frust kod ljudi i kalja sve dosada ucinjeno u fudbalu.
Posto vidim da on zivi u trenerskoj magli, siguran sam da on nikada nijedan kiks nece pripisati struci (sebi) ili igracima i zato je potrebno da ga se savez vec na narednoj sednici resi... Razloga je najmanje 7...
Timu je potrebna shok terapija, "shamar" od novog trenera, ili tretman kod Torabi Mekija.
P.S: Svako ko se zadovolji prosekom je Luzer, a ovo sto trenutno BH tim prikazuje je ispod prosecno!!!