Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Comrad wrote:Podrzavam Papeta od samog pocetka i sada mislim da je vrijeme da Pape ode. Ne toliko zbog rezulatata, nego jednostavno taj covjek nije zasluzio da se ovoliko blati. Pa covjece ne sjecam se da smo ijednog selektora ovoliko kritikovali, o cemu se radi ovdje?! Koliko ce nam dobrog donijeti promjena selektora usred kvalifikacija ne znam, ali opet sreca u nesreci je da sljedecu tekmu igramo tek u martu '11.
Volio bih da dodje novi selektor, pa da krene se pobjedama i da me ubijedi da je do selektora, jer stvarno mislim da nije toliko do toga. Pape hvala, ali bolje ti je da sam odes, a ovamo se ne vracaj ni za zivu glavu.
potpuno si u pravu
i jos nesto:
ja vise strucnjaka za fudbal nego na Papetovom pdf-u nisam u zivotu vidio.
pa idite bolan trenirajte neke klubove i reprezentacije sto ovdje otavljate svoju pamet, vi sve znate ba i koga treba mjenjat i ko na kojoj poziciji treba da igra , i ko je od koga bolji, i kad koji trener treba da ode, sve znate tako da je steta da to svoje znanje ne iskoristite kako bi BiH igrala onako kako to Vi zelite
pape.bog si bio kao igrač.imao sam deset godina kad si talijanima zabijao golove.al ovo veceras protiv albanije je dokaz da ovaj poso nije za tebe.otvori kafić i uživaj a repku nek vodi bolji jer nama trebaju rezultati.zamjeniti iograča u 88 minuti kao da vodimo tri nula je glupost.mujdža je večeras bio najbolji i tako treba cijeniti zalaganje.
pape,ovo je poraz, tvoj poraz
ova albanija u rangu andore koju smo mlatnuli dva puta u proslim kvalifikacijama
dzeko i reprezentacija,nebo i zemlja,na poluvremenu je trebao zlatan uci
hasagic se zajebavao sad i nikad vise,ako imas obraza nikad ga vise nemoj u prvu ubaciti
mravca se trebao izmjeniti jos na aerodromu u sarajevu
miske nula,pjanke suta slobodna ko rukom,a on njega neto tjera,i naravno lopta visoko preko gola,dok je pjanke dvije precke pogodio
mujdza osvjezenje utakmice,mozda i ovih kvalifikacija,pravi dobitak za nasu reprezentaciju
lulic nula
nisam bio protiv papeta dosad,ali ovo veceras je poraz i potrebne su ozbiljne promjene,ili ce nas rumuni naguzit usred zenice i eto ti ga na
Comrad wrote:Podrzavam Papeta od samog pocetka i sada mislim da je vrijeme da Pape ode. Ne toliko zbog rezulatata, nego jednostavno taj covjek nije zasluzio da se ovoliko blati. Pa covjece ne sjecam se da smo ijednog selektora ovoliko kritikovali, o cemu se radi ovdje?! Koliko ce nam dobrog donijeti promjena selektora usred kvalifikacija ne znam, ali opet sreca u nesreci je da sljedecu tekmu igramo tek u martu '11.
Volio bih da dodje novi selektor, pa da krene se pobjedama i da me ubijedi da je do selektora, jer stvarno mislim da nije toliko do toga. Pape hvala, ali bolje ti je da sam odes, a ovamo se ne vracaj ni za zivu glavu.
potpuno si u pravu
i jos nesto:
ja vise strucnjaka za fudbal nego na Papetovom pdf-u nisam u zivotu vidio.
pa idite bolan trenirajte neke klubove i reprezentacije sto ovdje otavljate svoju pamet, vi sve znate ba i koga treba mjenjat i ko na kojoj poziciji treba da igra , i ko je od koga bolji, i kad koji trener treba da ode, sve znate tako da je steta da to svoje znanje ne iskoristite kako bi BiH igrala onako kako to Vi zelite
nije to za skolovana coj`ka dodao bih u nasim uvjetima i po nasim prav`lima...
čovjek uvijek bio najpametniji i mislio da sve zna http://www.youtube.com/watch?v=PY0xWzuu4nc
e moj safete sajo sarajlijo, okani se ti ćorava posla, nije ovo za tebe, što to prije skontaš bolje i za tebe i za nas
Pape MRS, Miske MRS u 3 pm, Medunjanin MRS u zemlju davidovu tamo setaj po terenu, Dzeko ne kurci se vise, Vedo odjebi u US and A i americki koledz, uzas uzas uzas. The Horror!!!!!!!!!
sajo volim te ko boga al ovaj posao nije za tebe,repka ne liči na sebe,mi posebno u doboju smo osjetljivi na to,nek ovo bude častan razlog za odlazak,a da probamo dalje ići sa drugim.ovo nije bih repka od prije godinu dana.
memo70 wrote:sajo volim te ko boga al ovaj posao nije za tebe,repka ne liči na sebe,mi posebno u doboju smo osjetljivi na to,nek ovo bude častan razlog za odlazak,a da probamo dalje ići sa drugim.ovo nije bih repka od prije godinu dana.
memo70 wrote:sajo volim te ko boga al ovaj posao nije za tebe,repka ne liči na sebe,mi posebno u doboju smo osjetljivi na to,nek ovo bude častan razlog za odlazak,a da probamo dalje ići sa drugim.ovo nije bih repka od prije godinu dana.
sta je msijesno ima bosnja u sdoboju kolko hoŠ...
malo probaj napravT koji izlet po bosni ponosnoj...
sta je msijesno ima bosnja u sdoboju kolko hoŠ...
malo probaj napravT koji izlet po bosni ponosnoj...
šta je pisac htio da kaže,možeš doći u doboj u centar bosne ponosne pa ćeš vidjet da ne trebam nigdje da idem