Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#4476 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

Ma susic je jadan izgubljen u space-time kontinuumu...
I nema veze to sto je u odsudnom trenutku kad je sve bilo spremno spasio mafijaski savez,nema veze ni to sto je izgubio od francuza,nem veze ni to...ne znm a ni ja vise sta,al nema autoritet,A BOGAMI NI IGRE..pa vi pricajte sta o`cete.nema on ni neki si-vi sto se tice trenerluka,pa vi sad kamenjarite po meni do prek`sutra...
BaileyS

#4477 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

Edin H. wrote:
„Novinari iz printanih medija već su počeli nuditi bolja rješenja od Sušića. Pominju se Vahid Halilhodžić, Miroslav Blažević, Amar Osim, ali i Blaž Slišković, koji je radio kao trener KF Tirane“, piše Selmani.

(SCsport)

Kad vidim ko su alternative potpisao bih da Safet bude dozivotni selektor.

Sto je najzalosnije ova trojica i jesu jedine alternative koje bi FSBiH uzeo u razmatranje. Ja medju njima i vidim buduceg selektora, bilo to nakon eventualnog otkaza Susicu nakon Albanije ili za dvije godine...svejedno je.

Ipak najgora opcija je ujedno i ona najizglednija, tj. povratak Blaza Sliskovica. Eh tad bi se stvarno natjerao da prekrizim ovu reprezentaciju jer ipak toliki sadomazohista nisam....ili se bar nadam da nisam.
Obuca9

#4478 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

sumirprimus wrote:Ma susic je jadan izgubljen u space-time kontinuumu...
I nema veze to sto je u odsudnom trenutku kad je sve bilo spremno spasio mafijaski savez,nema veze ni to sto je izgubio od francuza,nem veze ni to...ne znm a ni ja vise sta,al nema autoritet,A BOGAMI NI IGRE..pa vi pricajte sta o`cete.nema on ni neki si-vi sto se tice trenerluka,pa vi sad kamenjarite po meni do prek`sutra...
O čemu ti? Ako je iko spasio Savez to je bio Ćiro prije dvije godine, tada je nakon Azerbejdžana bilo sve spremno za totalni bojkot utakmica, ali dođe Tuđmanov psovač i napuni stadion protiv ispodprosječne Bugarske, od njih izgubi usred Zenice, a niko mu ni riječi nije rekao, dok se po Papetu pljuvalo i prije nego što je dobio prvu priliku.

I ne kontam kako je Pape spasio Savez? Ako su htjeli nekog ko će spasiti Savez, onda su valjda trebali da se uližu narodu i navijačima, a to bi uradili dovođenjem Barabreza, a ne Papeta, jer od decembra prošle godine, na ovom forumu prvom, pa onda i na ostalim, ne prestaje hajka na Papeta, a o Savezu da i ne govorim, pa mi svega ti objasni na koji je to način PApe spasio Savez?

Nemoj samo reći da bi otjerali Savez da je došao Barbarez, jer to je toliko glupa i naivna priča, da u nju ne bi povjerovao ni učenik trećeg razreda osnovne škole.
repka

#4479 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by repka »

I laiku je vise jasno da je muslimovic bolji od ibisevica.
Zasto trener misli suprotno,jedino moge odgonetnuti platini,i nas glupi savez.
A,ima i treca opcija..to jest da sam ja glup sto ovako razmisljam :zoka: ZOKA.
Ibisevic :run:
Jebite mi nanu ako u albaniji iscupamo makar i bod.
Corola

#4480 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

repka wrote:I laiku je vise jasno da je muslimovic bolji od ibisevica.
A u slucaju tri boda. :-) :lol:
romanovero

#4481 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by romanovero »

ode nana na pazar :D
zecko_kupuz

#4482 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

repka wrote: Jebite mi nanu ako u albaniji iscupamo makar i bod.
Nisam zainteresovan za ovakvu opciju :lol: , ali ja mislim da ćemo ipak pobijediti, realno. ;-)
luckylaka

#4483 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

repka wrote:I laiku je vise jasno da je muslimovic bolji od ibisevica.
Jaka ponuda u p.m. :-)
Cabadahija

#4484 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Cabadahija »

Koliko god gotivio Sušića, ne mogu a da se ne otmem utisku da lik informacije o zdravstvenom stanju naših reprezentativaca dobija isključivo putem MEDIJA????????!!!

.... i ovdje bi se mogla upotrijebiti ona čuvena Mladena Delića: LJUDI MOJI, PA DA LI JE TO MOGUUĆEEEEE ???!!!

:x :roll: :skoljka:

Izostaviti Muslimovića, a da se prije toga nije NI ČUO SA IGRAČEM, pa to je van svake pameti i krajnje, krajnje neodgovorno od čovjeka koji vodi jednu fudbalsku reprezentaciju.

Hvala Bogu, pa je Muslimović miljenik navijača PAUK-a (koji su jedni od najluđih na svijetu), pa su zaprijetili Upravi PAUK-a da će bit rusvaja ako ne puste Muslimovića gdje on kaže (dal dopust, odmor ili Reprezentacija).
Corola

#4485 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Ne moze raja da vjeruje :-) :roll:
Grdne rane.
Muslimovic nerijetko presjedi pa i cjele tekme ili dobije na kapaljke minute u repci.
A sad se bas sijetili da i on igra za repku.
Srceparajuce,nema sta.
Zlatan je uzeo termin operacije bruha kad su bili i termini tekmi repke,prosli mjesec.
Tako da je bas najvise repka ispastala a paoku sjelo ko kec na desetku ali niko ni mukaule.
Da je Muslim igrao,razbacao bi Francusku i sav problem bi bio rjesen ili........nesto fali.
Zec je nazvao Papeta i rekao mu o povredi,Muslimovicu izgleda se pokvario mobilni i tako se igrali gluvih telefona.
Inace kako rekoh,niko Muslimovica nebi ni spomenuo da je Ciro ili kakav drugi ''zmaj'' bio.
Ovako se samo trazi bilo kakav razlog da se serenda.
Danas nek Dzeko i Vedo zabiju,svi ce zaboraviti da je Muslimovic ikada bio.
Ali kako rekoh,bitan je razlog.........da se kenjucka. :skoljka:
Hans Landa

#4486 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Hans Landa »

Sušić je jedan veliki kloc...nema blage veze o vođenju ekipe,neka se vrati u Tursku i vodi drugoligase za drugo i nije sposoban..
sadmire

#4487 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sadmire »

pa dobro, istina je vjerovatno negdje u sredini, ali je meni nepojmljivo da se Susic ne bavi poslom za koji je placen svo vrijeme nego samo kad su okupljanja i utakmice. Nit prati potencijalne reprezantativce, nit prati aktuelne igrace nit sa njima kontaktira. Kako onda stvoriti atmosferu u kome igraci selektora uzimaju za ozbiljno?
mikogoago

#4488 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Jebiga vi zadnjih 50 strana ko pokvarena stara gramofonska ploca koja preskace .Jedno te isto,stvarno ste srozali ovaj forum ,pa se jos nude i nane,a nista mladje.E jebiga.E moji vrli selektori vi svi zaboravljate da je pape selektor i da ima pomocnike i da bi njihov zadatak bio izmedju ostaloga i da prayte formu nasih reprezentativacaz.Ili pape ko kucna pomocnica mora da radi sve i da nalazi nove igrace,taktika,skeniran je protivnika,nadgleda formu igraca,usput prica svaki dan sa njima,da se svadja sa onim uhljupima iz saveza,novinarima itd.i tako blize.Halo ba on ima pomocnike koji po meni nista ne rade.Oni su ti koji su odgovorni za pracenje forme standardnih reprezentativaca i prije nego nastavite dalje seruckati ne zaboravite da je barem rastjerao cirkus oko reprezentacije,a koliko znam jedini uz Spahica dao intervju za prestizni francuski list i rekao javno sta je problem i na jedan nacin se usprotivio savezu ,ne sjecam se da je i jedna od tih vasih legendi koja je bila na mjestu selektora ili koju prizeljkujete na mjestu selektora javno izasdla u nekim medijima(izvan BiH)i nesto rekla protiv ovih uhljupa,zato ohladite malo i prestanite pljuvati po covjeku,jer po meni veci su krivci njegovi saradnici nego on.Ali svejedno meni se cini da je vama uzaludno bilo sta pisati jer ovdje pojedini pisu samo da ljece svoje frustracije iz zivota,pa umjesto da se bave svojim problemima uhvatili se PAPETA ILI TO MOZE BITI BILO KO DRUGI NE BITNO JE OPET BI SERUCKALI .
Frankyee

#4489 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Frankyee »

Evo jos mi nije jasno da Pape ulazi u drugo poluvrijeme protiv Francuza sa istom taktikom i istim sastavom,......

Taj nivo su prevazisli i treneri neke trece lige, jasno je sto je dobio nogu u svakom klubu dgje je trenirao,....
Biggy

#4490 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Biggy »

A nista, sahranice i ovu generaciju koja se realno moze kvalificirati na nesto.

Do slijedeceg Susica/Sliskovica/luzera....
Tarik19

#4491 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Iskreno da vam kazem, s igracima koje trenutno imamo, mi bismo trebali savladati Albaniju barem 0-2. Nazalost, to djelimicno nije do njih vec do selektora i taktike.
Corola

#4492 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Nista Andora uzme dobrog selektora i napravi taktiku.I osvoji krov svijeta. :-)
Jest ali u mekinjama.
Tri cetiri igraca u repci se mogu nazvati boljim igracima,ostalo je goli prosjek.
Pa vi pisite do mile volje.
luckylaka

#4493 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Corola wrote:Nista Andora uzme dobrog selektora i napravi taktiku.I osvoji krov svijeta. :-)
Jest ali u mekinjama.
Tri cetiri igraca u repci se mogu nazvati boljim igracima,ostalo je goli prosjek.
:thumbup: E sad bi ovim vrlim znalcima fudbala ovo jos samo trebalo nacrtati i poblize objasniti.Al haj jebaji ga nek se samo upisu postovi.Evo ovaj jedan vec ima jedan al nam je odmah dao do znanja da je Pape,,Kloc,,Jado jadni
Tarik19

#4494 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Pape nije kloc, daleko od toga. Ali ako cemo pravo, do sada nije pokazao mnogo na klupi BIH.
Bosanski_kralj

#4495 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

luckylaka wrote:
Corola wrote:Nista Andora uzme dobrog selektora i napravi taktiku.I osvoji krov svijeta. :-)
Jest ali u mekinjama.
:thumbup: E sad bi ovim vrlim znalcima fudbala ovo jos samo trebalo nacrtati i poblize objasniti.Al haj jebaji ga nek se samo upisu postovi.Evo ovaj jedan vec ima jedan al nam je odmah dao do znanja da je Pape,,Kloc,,Jado jadni
Niko ne traži da se popnemo na krov svijeta, nego da pobjeđujemo reprezentacije tipa Albanije i da pružimo makar malo jači otpor reprezentacijama poput Francuske
romanovero

#4496 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by romanovero »

pa pobijedicemo ,sto si navalio!
Corola

#4497 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Ako ne bude dobrog rezultata i igre protiv Albanije.
Pape gotovo sigurno ide.
E onda ,''''realno dolazi Tulic koji ce napraviti ''cuda''.kao i sa mladom repkom. :-) :lol:
Posto su ovi ''drugi zauzeti sa svojim problemima''. :run:
P.S Misimovic ce piti ''red bull'' i dobiti krila.
Vedo dokazati da je bolji strelac makar od Pandze
Muslimovic vise nece ici na operacije krajnika,pardon slijepog crijeva,u stvari bruha.
Pjanic ce izbubati sa par jarana Gourkufa negdje na livadi i konacno dobiti startnu poziciju u Lyonu.
Nadar ce docekati i taj dan da ode u taj Bolton,Holton ili kako n rece.Ali da odgleda tekmu uzivo i nazad u eski-sesir.
itd,itd,itd.
veljaca

#4498 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Vladavić zabija, Sušić šuti

Da je u dobroj formi naš potencijalni reprezentativac Admir Vladavić pokazuje iz utakmice u utakmicu.

Prvo se poigravao sa svojim čuvarima u meču Lige prvaka protiv Chelsea, u kojoj je njegov tim visoko poražen, ali u kojoj je naš internacionalac jedini dobio prolaznu ocjenu za svoju igru. Prethodno je popularni Vlada zabio i na novom debiju u dresu Žiline u okviru slovačkog prvenstva.

U istom ritmu Vladavić je nastavio i danas kada je pogodio na gostovanju kod Košica. Žilina je slavila sa 4:0, a Vladavić pogodio u 54.minuti.

Imao sam probleme sa bolešću, zbog čega nisam počeo meč protiv Spartaka u okviru Lige prvaka. Danas sam se vratio u tim i odmah pogodio. Zadovoljan sam svojom formom, kratko je kazao Vladavić po okončanju današnje utakmice.

Zanimljivo je da je selektor Sušić uprkos nastupima u Ligi prvaka ponovo zaboravio na Vladavića, iako ima dosta problema na lijevoj strani na kojoj upravo igra ovaj Mostarac.

--------------

Stvarno dokle ce vise ovi napadi na selektora .... :?
Tarik19

#4499 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

veljaca wrote:Vladavić zabija, Sušić šuti

Da je u dobroj formi naš potencijalni reprezentativac Admir Vladavić pokazuje iz utakmice u utakmicu.

Prvo se poigravao sa svojim čuvarima u meču Lige prvaka protiv Chelsea, u kojoj je njegov tim visoko poražen, ali u kojoj je naš internacionalac jedini dobio prolaznu ocjenu za svoju igru. Prethodno je popularni Vlada zabio i na novom debiju u dresu Žiline u okviru slovačkog prvenstva.

U istom ritmu Vladavić je nastavio i danas kada je pogodio na gostovanju kod Košica. Žilina je slavila sa 4:0, a Vladavić pogodio u 54.minuti.

Imao sam probleme sa bolešću, zbog čega nisam počeo meč protiv Spartaka u okviru Lige prvaka. Danas sam se vratio u tim i odmah pogodio. Zadovoljan sam svojom formom, kratko je kazao Vladavić po okončanju današnje utakmice.

Zanimljivo je da je selektor Sušić uprkos nastupima u Ligi prvaka ponovo zaboravio na Vladavića, iako ima dosta problema na lijevoj strani na kojoj upravo igra ovaj Mostarac.

--------------

Stvarno dokle ce vise ovi napadi na selektora .... :?

Dokle god budemo imali nestrpljive navijace koji ce glumiti strucnjake i praviti se vazni svaki put kada im se bude pruzili prilika i paznja i koji ce jedva docekati neki ozbiljini kiks reprezentacije kako bi pljuvali po selektor i igracima.

Prije par sedmica, sam Vladavic je posteno izjavio da svakako, u ovom trenutku, nezasluzuje bas poziv u reprezentaciji.
Pixon

#4500 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pixon »

Sve u svemu citajuci ove vase upisKe ili upise dodjoh do zakljucka da cemo na EURO tek 2050 (jel se tada odigrava)ako ne bude smak svijeta.

Jasno je meni sve ali mi nije jasno kako jedan selektro koji je dosao na klupu repke s ciljem da se plasira na neko veliko takmicenje izjavljuje da bi bio zadovoljan bodom na gostovanju kod realno slabije ekipe?!
U ovom slucaju se radi o Safetu..cuj molim te bio bi zadovoljan sa bodom u Albaniji?

Dobro ba Safete ne moramo mi pobijediti tu jebenu Albaniju nemoramo ni bod otkinuti ali ti covjece kad ti pola drzave mater jebe i kritikuje tvoju taktiku izjavljujes nesto tako?!
Jesi ti normalan?

Umjesto da dignes moral koliko toliko pred utakmicu ti nas sjeba do daCke.Nidze veze moj Safete..
Locked