Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Tarik19
#4351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I kod Cire je bilo maltene sve isto tako samo sto je tada atmosfera u ekipi bila bolja.
- psydelija
#4352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta je kod Cire srece ti bilo isto!?Tarik19 wrote:I kod Cire je bilo maltene sve isto tako samo sto je tada atmosfera u ekipi bila bolja.
P.S.Kod Cire je tim igrao atomski fudbal za ovo sto sada prikazuje, a selekcija je sada kud i kamo jaca. BiH je protiv Spanije imala 6-7 100% sansi samo u prvom delu meca, a sada ni protiv Luxa nema 6-7 suta za 90 min.
-
veso
#4353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
dusan bajevic slobodan,savez da pocne pregovore
- veljaca
#4354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hz__semir wrote:E jebote, vama Tito ne bi ugodio. Pa nije li baš na ovoj temi prije par mjeseci pisano o tome kako je subašić igračina i da mora biti pozvan, čak su i postavljani klipovi kako je uštopao Balotelija u utakmici mladih, te se komentarisalo kako nece da ga zove jer je iz Olimpića, a da je iz Sarajev aodmah bi ga zvao.
Ako je ovaj subasic igracina - onda je sve otislo u honduras ....
Ali ne brine mene to - sto pojedinci to misle - nego me brine sto to misli selektor moje reprezentacije .....
Cuj subasic igracina ...... o moj Boze ....
Pape
- Comrad
#4355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja podrzavam Papeta od pocetka, ali pozivanje ovih igraca dan prije utakmice mi se nikako ne svidja. Ajd vidjet cemo na sta ce to liciti, nadam se da ce moci to sve fino posloziti.
p.s. Hoce li biti prenosa tekme. Po novinama pise da niko nije od be-ha televizija nije zainteresovan za kupovinu prava za prenos, koliko se sjecam ja mislim da je cijena 150k eura.
p.s. Hoce li biti prenosa tekme. Po novinama pise da niko nije od be-ha televizija nije zainteresovan za kupovinu prava za prenos, koliko se sjecam ja mislim da je cijena 150k eura.
- veljaca
#4356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na spisku se našlo i novo ime. Mladi Muhamed Subašević, lijevi bočni sarajevskog Olimpica, našao se među putnicima za Albaniju.
"Tražim igrače na onim mjestima koja su nam najkritičnija i gdje imamo najviše nedostataka. Na poziciji lijevog bočnog imamo samo Senada Lulića i više nijednog ljevaka. Subašića sam zvao jer može igrati na toj poziciji, a već je proveo nekoliko dana sa reprezentacijom, te sam kod njega uočio određene kvalitete koje nam mogu biti od koristi", smatra Pape.
"Tražim igrače na onim mjestima koja su nam najkritičnija i gdje imamo najviše nedostataka. Na poziciji lijevog bočnog imamo samo Senada Lulića i više nijednog ljevaka. Subašića sam zvao jer može igrati na toj poziciji, a već je proveo nekoliko dana sa reprezentacijom, te sam kod njega uočio određene kvalitete koje nam mogu biti od koristi", smatra Pape.
- zecko_kupuz
#4357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Po ovome ispada da je Subašić prvi igrač kojeg je Pape pozvao, a nije baš po ukusu navijača. Dosadašnjom logikom, Subašić bi trebao početi rasturati u reprezentaciji.veljaca wrote: Ako je ovaj subasic igracina - onda je sve otislo u honduras ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ali ne brine mene to - sto pojedinci to misle - nego me brine sto to misli selektor moje reprezentacije .....
Papene slusaj druge - radi sam po svome nahodjenju. Znam da si morao pozvati nekoga iz PL ali kuda bas ovoga "igracinu" ...
Sad ozbiljno, imamo igrače koji su prva klasa u svojim klubovima, a u reprezentaciji rijetko kada prorade. Klasičan primjer - Ibričić. Da, HNL jeste nejaka liga i Hajduk nije evropski nivo, ali čovjek bi opet pozvao Ibričića kad vidi da briljira u klubu. Međutiiim...Ibričić i dan-danas u reprezentaciji djeluje k'o krajnji amater. Moje mišljenje.
Dakle, Subašić možda postane mnogo korisniji Sušiću nego što bi svi mi to (zdravom logikom) mogli naslutiti.
- zecko_kupuz
#4358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kao da se sjećam da je TV1 najavila prve dvije gostujuće utakmice u svom programu. Mislim da je tako, ali nisam siguran. Biće najava sigurno. Prenos neće izostati.Comrad wrote: p.s. Hoce li biti prenosa tekme. Po novinama pise da niko nije od be-ha televizija nije zainteresovan za kupovinu prava za prenos, koliko se sjecam ja mislim da je cijena 150k eura.
- veljaca
#4359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zecko_kupuz wrote:Po ovome ispada da je Subašić prvi igrač kojeg je Pape pozvao, a nije baš po ukusu navijača. Dosadašnjom logikom, Subašić bi trebao početi rasturati u reprezentaciji.veljaca wrote: Ako je ovaj subasic igracina - onda je sve otislo u honduras ....![]()
![]()
![]()
![]()
Papene slusaj druge - radi sam po svome nahodjenju. Znam da si morao pozvati nekoga iz PL ali kuda bas ovoga "igracinu" ...
![]()
Sad ozbiljno, imamo igrače koji su prva klasa u svojim klubovima, a u reprezentaciji rijetko kada prorade. Klasičan primjer - Ibričić. Da, HNL jeste nejaka liga i Hajduk nije evropski nivo, ali čovjek bi opet pozvao Ibričića kad vidi da briljira u klubu. Međutiiim...Ibričić i dan-danas u reprezentaciji djeluje k'o krajnji amater. Moje mišljenje.![]()
Dakle, Subašić možda postane mnogo korisniji Sušiću nego što bi svi mi to (zdravom logikom) mogli naslutiti.
Volio bih da svi mi ( zdravom logikom ) grijesimo a da je selektor u pravu ...
- belafonte
#4360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
'dje Vladavić
Pape hadalju, 'đe čovjek
Valjda kloc misli da ćemo sitnim pasovima Hasagić -Džeko i Nadarević-Džeko izdominirati Albaniju, hadalju od selektora Lulić lijevo Vladavić desno krilo kao prodorni igrači koji nam trebaju ko suho zlato, koji ti dio nije jasan, znaš li ti šta je kontra bahilu...
Gdje je Cocalić, standardan je u svom klubu, u klubu Grčke prve lige, panju zašto zoveš onog nehljeba Subašića
I kad čujem onu reklamu za put u Albaniju na RSG:"... kad svi idu, idem i ja".
E kad svi idu na qurac neću i ja
Pape hadalju, 'đe čovjek
Valjda kloc misli da ćemo sitnim pasovima Hasagić -Džeko i Nadarević-Džeko izdominirati Albaniju, hadalju od selektora Lulić lijevo Vladavić desno krilo kao prodorni igrači koji nam trebaju ko suho zlato, koji ti dio nije jasan, znaš li ti šta je kontra bahilu...
Gdje je Cocalić, standardan je u svom klubu, u klubu Grčke prve lige, panju zašto zoveš onog nehljeba Subašića
-
Stari
#4361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stvarno ne znam tog Subasica ...a ne valja "na nevidjeno" kuditi covjeka jer mozda stvarno nije los....ali ako se stvarno ispostavi da je Subasic igracina o kojoj mastamo na lijevoj strani, Onda je grijehota sto ga nije pozvao jos proljetos i ljetos protiv svedjana , svaba, luxemburzana i jos kojekakvih ... do sad bi u tom slucaju taj subasic bio vec uhodan a ako je igracina .... dakle Igracina + uigran u postavu...kud ces veceg rahatluka.
Ne znam zasto ...ali bojim se da to sve zajedno ipak nije onako kako bih ja kao nepopravljivi optimista pozeljeti mogao. Al eto ...nadajmo se najboljem.
Ne znam zasto ...ali bojim se da to sve zajedno ipak nije onako kako bih ja kao nepopravljivi optimista pozeljeti mogao. Al eto ...nadajmo se najboljem.
- Obuca9
#4362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Trenirao je sa ekipom pred Luksemburg, ali ako se ne varam, nije mogao putovati jer nije imao vizu (što ne znači da bi igrao i da je putovao, ali eto).
-
Stari
#4363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa dobro eto ... dosljedan samom sebi ja se prvo moram informisati ...ti @hz-semir mi izgledas kao neko ko je bolje upucen u stanje stvari ...dakle pitam te ...kakav je to momak ... jel vise bek ili je krilo? ...s kim bi se mogao uprediti ...sa Sejom Salihovicem ? Robertom Carlosom? Mirkom Hrgovicem? ... Jel vise onako sitan al dinamitan pittbull ...ili je nesto poput vitkog elegantnog servisera koji u obrvu gadja centarfora ? ...Daj malo objektivnih informacija ako ti nije mrsko.
-
raskoljknikov
#4364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Xbelafonte wrote:'dje Vladavić![]()
Pape hadalju, 'đe čovjek![]()
Gdje je Cocalić, standardan je u svom klubu, u klubu Grčke prve lige, panju zašto zoveš onog nehljeba Subašića![]()
Fakat je lik pokazao da ne zna gdje veze a gdje drjesi. Uglavnom ono sto je komeba rekao.
Nije pozvan jedan od rjetkih igraca koji igra u LP...i to na kriticnoj poziji?
Cocalica takodjer nema. Sta je susic htio reci? Da nema vise "narodnih spiskova"? Da on ima svoje JA? Koji hadalj, bogte...
Zajebite pricu neka ide poslije Albanije...Boli me kurac za njegovom ostavkom poslije Albanije(tj bjezanije) Ko ce ODGOVARATI sto je ukrao/sjebao jos 2 g. ove perspektivne generacije?
Da je bogdom smjenjen poslije Katara, i doveden covjek da ovo poslozi kako treba. Ovako, kad odu ovi igarci sa scene, pusalgin zesci. Bicemo u rangu farskih Otoka. Zalosno
Last edited by raskoljknikov on 27/09/2010 15:01, edited 1 time in total.
- cyprus
#4365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Živio naš mentalitet. Od onoga jači smo od Francuske, još malo pa smo u rangu Farskih Ostrvaraskoljknikov wrote:...Bicemo u rangu farskih Otoka. Zalosno
- Obuca9
#4366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Iskreno, ne mogu ti dati puno informacija, jer sam momka gledao samo jednom. Sinoć protiv Sarajeva. Budući da Olimpic nije forsirao igru sa bekovima koji idu previše naprijed, ne mogu ti puno reći o njegovim ofanzivinim (ne)kvalitetama. Šte se tiče defanzive, Sarajevo također nije puno napadalo po njegovoj strani, više se išlo na lijevu stranu (desnu stranu odbrane Olimpica), preko koje su i kreirane gotovo sve šanse koje smo imali.Stari wrote:Pa dobro eto ... dosljedan samom sebi ja se prvo moram informisati ...ti @hz-semir mi izgledas kao neko ko je bolje upucen u stanje stvari ...dakle pitam te ...kakav je to momak ... jel vise bek ili je krilo? ...s kim bi se mogao uprediti ...sa Sejom Salihovicem ? Robertom Carlosom? Mirkom Hrgovicem? ... Jel vise onako sitan al dinamitan pittbull ...ili je nesto poput vitkog elegantnog servisera koji u obrvu gadja centarfora ? ...Daj malo objektivnih informacija ako ti nije mrsko.
Fizički ne izgleda ni jak ni korpulentan, nizak je i ne baš jak, koliko sam mogao vidjeti. Kakav ima centaršut to sinoć nije pokazao, jer nije nijedan ni uputio, ali opet kažem cijela igra Olimpica se zasnivala na kontranapadima preko dvojice krilnih igrača, dok im bekovi baš i nisu bili nešto agilni.
- manolito
#4367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
186 cm i nije bas nisko, narocito za fudbalera, a zapravo je prilicno jak i moze istrcati 3 utakmice u komadu, ima odlican centarsut a dobro se postavlja u odbrani, sve u svemu po meni najbolji lijevi bek tenutmo u PL i mislim da ga treba forsirati i u A reprezentaciji, ne bi me iznenadilo da nakon par utakmica postane standardni prvotimac, momak ima strasan potencijal i drago mi je sto ga je Pape pozvaohz__semir wrote:Iskreno, ne mogu ti dati puno informacija, jer sam momka gledao samo jednom. Sinoć protiv Sarajeva. Budući da Olimpic nije forsirao igru sa bekovima koji idu previše naprijed, ne mogu ti puno reći o njegovim ofanzivinim (ne)kvalitetama. Šte se tiče defanzive, Sarajevo također nije puno napadalo po njegovoj strani, više se išlo na lijevu stranu (desnu stranu odbrane Olimpica), preko koje su i kreirane gotovo sve šanse koje smo imali.Stari wrote:Pa dobro eto ... dosljedan samom sebi ja se prvo moram informisati ...ti @hz-semir mi izgledas kao neko ko je bolje upucen u stanje stvari ...dakle pitam te ...kakav je to momak ... jel vise bek ili je krilo? ...s kim bi se mogao uprediti ...sa Sejom Salihovicem ? Robertom Carlosom? Mirkom Hrgovicem? ... Jel vise onako sitan al dinamitan pittbull ...ili je nesto poput vitkog elegantnog servisera koji u obrvu gadja centarfora ? ...Daj malo objektivnih informacija ako ti nije mrsko.
Fizički ne izgleda ni jak ni korpulentan, nizak je i ne baš jak, koliko sam mogao vidjeti. Kakav ima centaršut to sinoć nije pokazao, jer nije nijedan ni uputio, ali opet kažem cijela igra Olimpica se zasnivala na kontranapadima preko dvojice krilnih igrača, dok im bekovi baš i nisu bili nešto agilni.
-
raskoljknikov
#4368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemoj uopstavat. Ako je neko govorio "jaci smo od Farncuske" - ja sigurno nisam. Cetvrti ili peti sesir nam ne gine. Farski Otoci su karikiranje, ali tu je to negdje.cyprus wrote:Živio naš mentalitet. Od onoga jači smo od Francuske, još malo pa smo u rangu Farskih Ostrvaraskoljknikov wrote:...Bicemo u rangu farskih Otoka. Zalosno![]()
- Obuca9
#4369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jesi siguran da je 186 cm? Meni ne djeluje tako visoko.
Evo recimo i na ovoj slici, se vidi da je tu negdje sa Avdićem (jer je ovaj savijen u koljenima), a Alen je visok 182 cm:

Evo recimo i na ovoj slici, se vidi da je tu negdje sa Avdićem (jer je ovaj savijen u koljenima), a Alen je visok 182 cm:

-
cunga lunga
#4370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape nije gledao Misimovica jer nije imao na TV-u utakmicu.
Jesam li samo ja ovo procitao i vidio?????
Moj Safete, moja rano ljuta, izvoli avion pa u Istanbul. Ili na internetu nadjes direktan link, ili kupis malo bolju antenu od mrtve bakrene zice.
Moj klocu nevidjeni.
Moj Safete, moja rano ljuta, izvoli avion pa u Istanbul. Ili na internetu nadjes direktan link, ili kupis malo bolju antenu od mrtve bakrene zice.
Moj klocu nevidjeni.
- Obuca9
#4371 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Šta ima Misketa gledati? Pa nije igrač od jučer, to isto kao da Maradona sjeda svakog vikenda u avion, da ide gledati Messija ili Teveza.
-
cunga lunga
#4372 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima i ta mjesta ali odaje utisak potpune konfuzije i gluposti sa izjavama da nije utakmca bila na TVhz__semir wrote:Šta ima Misketa gledati? Pa nije igrač od jučer, to isto kao da Maradona sjeda svakog vikenda u avion, da ide gledati Messija ili Teveza.
- Comrad
#4373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja se ne sjecam da je selektor ikada imao manju podrsku. Pa vecu podrsku ste davali onom kockaru propalici...koji je isto imao perspektivnu reprezentaciju, ako ne i bolju od ove.
- limeni
#4374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cunga lunga wrote:Pape nije gledao Misimovica jer nije imao na TV-u utakmicu.![]()
![]()
Moj klocu nevidjeni.
kao je da je ciro svemoguci gledao igrace po evropi i sasu papca u glasgowu na tribinama
- luckylaka
#4375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hz__semir wrote:Šta ima Misketa gledati? Pa nije igrač od jučer, to isto kao da Maradona sjeda svakog vikenda u avion, da ide gledati Messija ili Teveza.