burek_in_space wrote:komeba wrote:Nisam nikome od forumasa licno rekao da je glup i to spada u klasicno forumsko prepucavanje.Nisam nikome od forumasa psovao ili vulgarno se izrazio.
Mene samo zanima zasto cu dobiti ban ukoliko napisem za selektora da je glup? Svakakve stvari su se pisale o Ciri dok je bio selektor,pa se ne sjecam da je ikada iko banovan sto je izrazio svoje misljenje,da je Ciro manipuator,nacionalista i jos mnogo gore neke kvalifikacije...
Kulturno molim da mi objasnis koja pravila foruma krsim ako izrazim svoje misljenje o selektoru.
Hajde ti meni argumentiraj chime je to Pape zasluzhio da mu se kazhe glup.
Chime je to bilo ko od forumasha koji pokazuju koliko ste neprincipijelni i nedokazni
Barbarezoljupci, zasluzhio da mu se kazhe da je glup?!
Maradona - narkoman?! Naravno da jeste.
Ciro nacionalista - naravno da jeste.Kao i manipulator.
Za to dokazi postoje.
Pape glup - po meni, lichni animozitet, uzrokovan neizborom prizheljkivanog Sergeja.
Mozhda je on nestruchan, ali reci da je glup ...

Ja nemam nikakav animozitet prema Susicu licno,cak ga smatram najboljim bh igracem svih vremena.Cak i da je animozitet licni,a nije,opet ne bih krsio pravila foruma i totalno suvisna je prijetnja banovanjem.
Ako je preduslov da se slobodno izrazi misljenje na forumu i kvalifikovanje javnih licnosti,prethodna ekspertiza sa argumentacijom,onda napisite to u pravila foruma,pa ce prije svakog "Dodik sovinista,Fahro lopov..." morati slijediti ta ekspertiza.
Obzirom da nemam nista licno protiv Susica,nisam namjeravao da idem previse u dubinu zasto smatram da je glup...ali ako vec trazis argumente od mene...
Prvo,covjek jedva sastavi prostoprosirenu recenicu,a i to je poboljsao tek u zadnje vrijeme.Jos dok je bio igrac,ljudi su njegove intervjue pratili sa podsmijehom.
A i ono sto kaze,kad kaze,ne djeluje previse inteligentno.
Ali dovoljno je vidjeti i kako je vodio dosadasnje utakmice da se izvede isti zakljucak.U pripremnim utakmicama apsolutno nista korisno nije probao.U sustini,probao je nesto,ali nesto sto moze probati samo covjek sa manjkom inteligencije - Pandzu na desnom,te Mravca na desnom i lijevom beku.Nijednog novog igraca nije probao upravo na pozicijama koje su nam najvise potrebne! Lijevi bek i zadnji vezni.Protiv Gane,Svedske i Njemacke je pozvao Muratovica i dao mu priliku,iako je bilo jasno da je to glupost,jer Muratovic vec prosle sezone nije bio standardan i na njega ne mozemo ozbiljno racunati u kvalifikacijama,kao sto i ne racunamo - nije ga pozvao protiv Luks. i Fra. .
Onda totalni raspad igre reprezentacije...Njemacka,Svedska i Francuska su nas pojele,ponizile,ali Katar na domacem terenu...pa ljudi nam uzeli loptu,preko 60% posjed i to na nasem terenu.Protiv Francuske na domacem terenu nismo imali niti jednu jedinu sansu,sut prema golu! Cak i onaj Pjanicev sut bi isao pored gola.Tako lose organizovati igru reprezentacije moze samo glup covjek.Nije problem u rezultatima,nego u igri,koje nemamo nikako.Zar je moguce da protiv nikad gore Francuske ne stvorimo niti jednu sansu i da nas Katar nadigra na nasem terenu...Mozda ima i do igraca,ali selektor je taj koji treba da organizuje igru,pa i da im dize moral ukoliko ga nemaju.
To su neki od argumenata zasto smatram da je Susic glup.
Jos uvijek stoji prijetnja banom ako to napisem ubuduce?