Pa haj nam onda činjenično objasni svoj stav zašto je čovjek papak.al' u limburgu wrote:reci cu slazem se,ali mislim da znas sta mislim o tome,ne moram ni napisati,obicno imam neki cilj kad dodjem na forum,pa tako i ovdje...
moji stavovi ce biti toliko realni i podkrijepljeni cinjenicama da nema razloga za ban...
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pOZz
#326 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Za Sliškovića me i ne čudi (znaju se 30 godina) al' kad večeras reče da će mu u stručnom štabu biti momak Sredojević
, rekli mu da je dobar,
e onda ti sve u startu bude jasno. Pitam se, da li bi Pape uspio prepoznati momka Sredojevića? 
- cyprus
#327 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sva moja filozofija o Safetu Sušiću će se svesti na ovo: dok ne zglajza potpuno ga podržavam
. Dakle, samo je rezultat bitan, a to ko mu je pomoćnik, s kim pije kafu, s kime se druži, koga sluša, koga zove u ekipu, kako se ponaša, kakav je u duši... haman NEBITNO
Last edited by cyprus on 06/01/2010 01:00, edited 1 time in total.
-
al' u limburgu
#328 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sve mogu podnijti,ali ne na sebe ruku,pusti drugima to!!!Admir_1984 wrote:Ja bi sad razbio i monitor i stol i pola sobeal' u limburgu wrote:HOCE,AL',ne moram dalje...
pa vi stvarno nikad da se opametite,poslije cira koji je pokusao sve ujediniti,i koji je zbog toga protjeran na daleki istok,mislite da moze vratiti neku radost ovaj papak koji ne zna ko je papac....
imam osjecaj da ce mo ga pamtiti po uzrecici:"rekli su mi...."
-
al' u limburgu
#329 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bice vremena i za to...pOZz wrote:Za Sliškovića me i ne čudi (znaju se 30 godina) al' kad večeras reče da će mu u stručnom štabu biti momak Sredojević, rekli mu da je dobar,
e onda ti sve u startu bude jasno. Pitam se, da li bi Pape uspio prepoznati momka Sredojevića?
Pa haj nam onda činjenično objasni svoj stav zašto je čovjek papak.al' u limburgu wrote:reci cu slazem se,ali mislim da znas sta mislim o tome,ne moram ni napisati,obicno imam neki cilj kad dodjem na forum,pa tako i ovdje...
moji stavovi ce biti toliko realni i podkrijepljeni cinjenicama da nema razloga za ban...
-
pOZz
#330 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajde sad. Kasno će biti kasnije.al' u limburgu wrote:bice vremena i za to...
- lerdi
#331 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Joj pOzz što si ti neki nestrpljiv čoek. Vidiš da čoek barata činjenicama i argumentima. Vidi mu se na čehripOZz wrote:Hajde sad. Kasno će biti kasnije.al' u limburgu wrote:bice vremena i za to...
-
BaileyS
#332 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Shvatam sta hoces da kazes, dajmo mu sansu pa onda kritikujmo ali moje misljenje je da su ovim sve sanse pale u vodu.burek_in_space wrote:
Ako cemo vec tom logikom ici, Barbarez doshao na noge Ushanovicu, molio ga da mu daju 2% shansi da malar udje u uzhi krug kandidata, i shta sad?! Reci za Sergeja da je isti Ushanovic?!Ne pada mi na pamet to ni pomisliti, a kamoli glasno izgovoriti.
To shto je Pape legenda, ne znachi da je oslobodjen odgovornosti, ali hajde da mu se naklatimo na kosti (daj Bozhe da ne bude potrebe za tim uopshte) kada i ako proba da nas napravi budalama.
Realno razmisli, mislis li ti da ce ti igraci koje je Sliskovic optuzivao za svasta nesto a koji u isto vrijeme znaju sta je ovaj mutio sa Pasalicem i kakve im je levate uvaljivao u tim za 5.000 € dolaziti na ta okupljanja puni entuzijazma sto ce ponovo sresti nesretnika i biti prisiljeni da kao nesto s njim saradjuju? Ja mislim da je to neizvodljivo koliko god bio bitan taj visi cilj. Moral i atmosfera u ekipi su osnovna stvar a sa povratkom Blaza ni extacy im nece pomoci.
- burek_in_space
#333 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo shto sada Blazh, ako bude uopshte pomocnik jer ne vjerujem dok ga ne vidim na klupi, nece imati istu ulogu kao shto je imao dok je bio selektor. Sad ce Papetova biti zadnja (bar se nadam), a ako pochne da nas levati i zavlachi, prodajuci Jakirevice i ine kroz reprezentaciju, onda se tek pocheti "pljuvati" po njemu.BaileyS wrote:
Shvatam sta hoces da kazes, dajmo mu sansu pa onda kritikujmo ali moje misljenje je da su ovim sve sanse pale u vodu.
Realno razmisli, mislis li ti da ce ti igraci koje je Sliskovic optuzivao za svasta nesto a koji u isto vrijeme znaju sta je ovaj mutio sa Pasalicem i kakve im je levate uvaljivao u tim za 5.000 € dolaziti na ta okupljanja puni entuzijazma sto ce ponovo sresti nesretnika i biti prisiljeni da kao nesto s njim saradjuju? Ja mislim da je to neizvodljivo koliko god bio bitan taj visi cilj. Moral i atmosfera u ekipi su osnovna stvar a sa povratkom Blaza ni extacy im nece pomoci.
-
nikad_izvini
#334 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Alfa_Ze wrote:Reprezentacija BiH
Selektor Sušić doputovao u Sarajevo
ali je jedno sigurno, Blagajna NS BiH je prazna .U danasnjim novinama moze se procitati :
5. januar 2010.
Porezna uprava FBiH pokrenula postupak prinudne naplate duga: N/FSBiH ostaje bez zgrade u Ferhadiji ??
Postavlja se pitanje kako će N/FSBiH uopšte isplaćivati plate svojim uposlenicima, te kako će organizovati okupljanje bilo koje od nogometnih reprezentacija, s obzirom na to da ne mogu platiti avionske karte nogometašima koji nastupaju u inostranstvu • Nepovoljan ugovor sa Ćirom Blaževićem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------al' u limburgu wrote:HOCE,AL',ne moram dalje...
pa vi stvarno nikad da se opametite,poslije cira koji je pokusao sve ujediniti,i koji je zbog toga protjeran na daleki istok,mislite da moze vratiti neku radost ovaj papak koji ne zna ko je papac....
NOGOMETNI savez BiH mogao bi ostati bez svoje zgrade zbog dugovanja Poreznoj upravi Federacije. PUFBiH zgradu će dati na aukciju.
Od četvrtka je blokiran račun Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zbog neispunjenih poreznih obveza u ukupnom iznosu od 805 652 KM. Savez je bio upozoren na neredovito izvršavanje poreznih obveza i Porezna uprava najavila je poduzimanje prinudnih mjera, blokada računa i naplata duga od novčanih sredstava poreznog obveznika, pljnidbi te prodaji imovine, a sve radi naplate dužnih poreznih obaveza, piše Oslobođenje.ba.
Za danas je najavljen dolazak novog izbornika Safeta Sušića u sjedište Saveza, a u sljedećih nekoliko dana trebao bi potpisati ugovor koji N/FSBiHneće moći ispuniti s obzirom na blokadu računa. Upitno je i kako će se organizirati bilo kakvo okupljanje reprezentativaca kad Savez ne može platiti avionske karte igračima koji igraju u inozemstvu. U veljači bi BiH trebala biti domaćin kvalifikacijskim utakmicama za U-17 reprezentacije, a sada je i to postalo upitno.
Novac otišao Ćiri?
Sporazum o reprogramiranju dugova između N/FSBiH i Porezne uprave potpisan je krajem 2008. na inzistiranje UEFA-e i FIFA-e. Savez je trebao u narednih pet godina u mjesečnim ratama po 55 000 KM isplatiti dug od 2,8 milijuna KM. Zbog neredovitih isplata Porezna uprava je raskinula ugovor, a stanje na računu Svaza sada je nula.
Pošto je priljev novca na račun Saveza slab u posljednje vrijeme, PUFBiH bliže je opciji da proda zgradu u Ferhadiji gdje se nalaze prostorije Saveza, jer nema drugog načina da dođe do novca.
Nema objašnjenja zašto rate nisu bile redovno uplaćivane niti gdje je nestao sav novac koji je Savez uprihodio tijekom kvalifikacijskog ciklusa kada su tribine na domaćim utakmicama bile popunjene do posljednjeg mjesta. Komisija za propise N/FSBiH zaključila je kako je ugovor s Ćirom Blaževićem bio štetan za Savez i kako je velik dio novca izgubljen zbog angažmana "trenera svih trenera".
Ostane li Savez bez svoje zgrade, bit će to presedan u nogometnom svijetu jer nikad do sada niti jedna članica UEFA-e ili Fifa-e nije bankrotirala niti ostala bez svoje imovine.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta ima o ĆirU i oni koji su za ĆirA
Nejse, matori dripac ništa nije uradio za reprezentaciju. Lik je jednostavno imao sreće, forsirao Ibričića
Begović standardan u Portsmutu
Nadarevića navodno traže Bolton i Stoke
Spahić je uvršten među 10 najboljih transfera francuske lige ove sezone
Rahimić igra u CSKA koji je prošao u drugi krug LŠ
Medunjanin igra u Valjadolidu
Misimovića navodno traže Atletiko i Bayern
O Džeki ne treba trošiti riječi
Pjanić je među najvećim svjetskim talentima
Štilića opet traži Seltik
Salihović, Bajramović, Ibišević igraju u Bundesligi. Pa jebajiga, većina igrača nam igra u ligama petice. Ko misli da je to loše, vara se. Bolju ekipu je imao Ćiro od Sliškovića. Slišković je imao par odličnih igrača, ostali su bili tarabe što ne znači da je Slišković dobar trener ali po mom mišljenju je isto smeće ko Ćiro
Edit: pored nabrojanih, imamo dvojicu standardnih u Teplicama koje su vodeće u Češkoj, napadača Mahmutovića i veznjaka Ljevakovića. Čak bi i Zec mogao napraviti solidan transfer, Šibenik ga cijeni 3,5 miliona eura. Čak i Vladavić baš ne grije klupu u Salzburgu. Pa igrači nam uopšte ne igraju u truba klubovima onih slabijih liga. Većina ih je pri vrhu. Loša ekipa, aha
-
leo karan
#335 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ko je taj papac???al' u limburgu wrote:HOCE,AL',ne moram dalje...
kad si ti pogledao neku njegovu tekmu posljednji put?
btw, da se hoce sve raspasti da im uzmu i zgradu i sve
najsretniji bih bio,
bolje 2 godine bez reprezentacije nego 15 godina nesto fol,
volio bih da im pape sad trazi na ruke 100 000 odmah prije potpisa, i da ih na kraju odjebe i da se raspadne i ugasi savez
-
domi
#336 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Haj' sto nije gledo ove tekme repke u Bosni ili po ostatku Evrope, to mogu i skontati, jbg kosta, nema se vremena i tako to. Medjutim, ukoliko me sjecanje ne vara, igrali smo sa Turcima u dva tri kvalifikaciona ciklusa do sada, htio bih znati kakvo mu je opravdanje sto nije otisao ni na te tekme. Mislim, libo me neka stvar na kraju krajeva, ali je faca stvarno onako...kako da se izrazim a da mi post ne bude izbrisan, oportunista
.
Treba da se zahvali Ciri koji je, htio to neko priznati ili ne, vratio nadu svima nama u reprezentaciju i sto je poslagao kockice onako kako trebaju biti slozene. Jedina koja nedostaje je najveci fudbaler bh prostora Hasan Brazzo Salihamidzic, koji je srcem igrao za svoju zemlju od samog pocetka i dokad je mogao, ne gledajuci kakav je ostali igracki kadar i da li je Bosna imala ikakavu sansu da se plasira negdje. A doci na svrsen cin kao Susic, sam mogao i ja. Ljudeskara, nema sta.
Nego, sta mislite da je Susic mogao da bira izmedju Bosne i PSG-a, sta bi izabrao?
Fino sam ja to bio objasnio u jednom od postova, medjutim iz nekog razloga je izbrisan. Mozda zato sto imamo subjektivne moderatore ili ko ce vec znati!? Ne bih se ovoliko natovario na ovu temu, ali sam jednostavno od legendarnog nogometasa Papeta ocekivao puno vise, mislio sam da ceka da se promijeni Savez pa onda da se vrati, kad on cekao da neko drugi odradi prljave poslove za njega. Hladan tus i to je to.
U svakom slucaju, izdrzali smo mi svasta, izdrzacemo i ovo - naprijed Zmajevi!
Treba da se zahvali Ciri koji je, htio to neko priznati ili ne, vratio nadu svima nama u reprezentaciju i sto je poslagao kockice onako kako trebaju biti slozene. Jedina koja nedostaje je najveci fudbaler bh prostora Hasan Brazzo Salihamidzic, koji je srcem igrao za svoju zemlju od samog pocetka i dokad je mogao, ne gledajuci kakav je ostali igracki kadar i da li je Bosna imala ikakavu sansu da se plasira negdje. A doci na svrsen cin kao Susic, sam mogao i ja. Ljudeskara, nema sta.
Nego, sta mislite da je Susic mogao da bira izmedju Bosne i PSG-a, sta bi izabrao?
Fino sam ja to bio objasnio u jednom od postova, medjutim iz nekog razloga je izbrisan. Mozda zato sto imamo subjektivne moderatore ili ko ce vec znati!? Ne bih se ovoliko natovario na ovu temu, ali sam jednostavno od legendarnog nogometasa Papeta ocekivao puno vise, mislio sam da ceka da se promijeni Savez pa onda da se vrati, kad on cekao da neko drugi odradi prljave poslove za njega. Hladan tus i to je to.
-
pOZz
#337 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PSG naravno.domi wrote:Nego, sta mislite da je Susic mogao da bira izmedju Bosne i PSG-a, sta bi izabrao?
-
mostarac
#338 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Procitao sam dvije strane teme i raspravlja se o tome je li Susic bio ili nije bio dobar igrac. Ko je jednom Safeta u zivotu gledao tu dilemu nema. Na kraju krajeva postoje i klipovi na netu. Pape mogu se sloziti nije bio igrac. Bio je igracina i to je fakat. Da li je bio najbolji kojeg smo ikad imali moze da se protegne rasprava, al to nije bit ove teme. Samo onaj ko nije gledao fudbal do juce moze za papeta da kaze da nije bio igracina.
E sad sto se tice papeta ko selektora, licno mislim da nit je Sergej za selektora, nit je to Pape iz jednostavnog razloga, a to je da im nedostaje kvalitetnog iskustva. Pogotovo Sergej, koji bi svoju prvu trenersku utakmicu u karijeri imao sa reprezentacijom. To mi je malo suludo. Ni sa papetom nije bolja situacija, ali sad sta je tu je. pape je izabran i to se nece promjeniti i na nama je da papeta podrzimo jer pape je ipak to zasluzio. Price tipa gdje je on bio kad je ovaj bio su suplje price onih koji ce pljuvati po svakome. Sergeja stvarno i cijenim i volim, ali ja prvi mu u ovom momentu ne bi dao da vodi repku. Dao bi mu celo saveza, ali mjesto selektora ne bi, jer jednostavno za to ipak moras imat makar jednu ispunjenu rubriku u CV-u. isto tako suludo je bilo ocekivati da ce oni odabrati Sergeja za selektora jer znaju da je u ovom momentu jedino Sergej sposoban da im dodje glave i niko nece pilati granu na kojoj sjedi osim ako je budala, a mi u savezu imamo posla sa kriminalcima, a ne sa budalama. O fudbalu ne znaju i ne mare bas mnogo, ali su veliki majstori svog zanata - kriminala.
Na kraju jedino me razocarava sto ce pape za svog asistenta uzeti Baku Sliskovica, kockara i lika koji namjesta tekme i veliku prznicu i mislim jedinog lika koji je svim srcem navijao za Portugal jer mu ego nije mogao podnijet da se kvalifikujemo. Isto tako Baka je velika trenerska kukavica koji po meni Papetu moze samo stetiti, a nikako mu koristiti i to je lik koji je otjerao Salihamidzica i jos neke igrace. Ne znam, al Baka kao asistent je nesto sto je veoma veoma los izbor i los prvi potez. Baka je svoju pricu sa repkom trebao da odavno zavrsi, a ne da nam ponovo uskrsne i da nam se desi dzeko na liberu i Spahic na desnom krilu i slicne Sliskovicu svojstvene akrobacije u vaznim utakmicama.
E sad sto se tice papeta ko selektora, licno mislim da nit je Sergej za selektora, nit je to Pape iz jednostavnog razloga, a to je da im nedostaje kvalitetnog iskustva. Pogotovo Sergej, koji bi svoju prvu trenersku utakmicu u karijeri imao sa reprezentacijom. To mi je malo suludo. Ni sa papetom nije bolja situacija, ali sad sta je tu je. pape je izabran i to se nece promjeniti i na nama je da papeta podrzimo jer pape je ipak to zasluzio. Price tipa gdje je on bio kad je ovaj bio su suplje price onih koji ce pljuvati po svakome. Sergeja stvarno i cijenim i volim, ali ja prvi mu u ovom momentu ne bi dao da vodi repku. Dao bi mu celo saveza, ali mjesto selektora ne bi, jer jednostavno za to ipak moras imat makar jednu ispunjenu rubriku u CV-u. isto tako suludo je bilo ocekivati da ce oni odabrati Sergeja za selektora jer znaju da je u ovom momentu jedino Sergej sposoban da im dodje glave i niko nece pilati granu na kojoj sjedi osim ako je budala, a mi u savezu imamo posla sa kriminalcima, a ne sa budalama. O fudbalu ne znaju i ne mare bas mnogo, ali su veliki majstori svog zanata - kriminala.
Na kraju jedino me razocarava sto ce pape za svog asistenta uzeti Baku Sliskovica, kockara i lika koji namjesta tekme i veliku prznicu i mislim jedinog lika koji je svim srcem navijao za Portugal jer mu ego nije mogao podnijet da se kvalifikujemo. Isto tako Baka je velika trenerska kukavica koji po meni Papetu moze samo stetiti, a nikako mu koristiti i to je lik koji je otjerao Salihamidzica i jos neke igrace. Ne znam, al Baka kao asistent je nesto sto je veoma veoma los izbor i los prvi potez. Baka je svoju pricu sa repkom trebao da odavno zavrsi, a ne da nam ponovo uskrsne i da nam se desi dzeko na liberu i Spahic na desnom krilu i slicne Sliskovicu svojstvene akrobacije u vaznim utakmicama.
-
Alfa Kentaur
#339 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nadam se da nece samog sebe uhakaati. A i da ga necemo mi uhakati.
- Brisbane
#340 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da malo skrenem sa teme....
Ne mogu naci niti jedan potez na youtubu Papeta u PSG dresu.
Ako neko ima te snimke moze li staviti ?
Ne mogu naci niti jedan potez na youtubu Papeta u PSG dresu.
Ako neko ima te snimke moze li staviti ?
-
HarnagaHarnaga
#341 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Halo bolan, Safet Susic je tema, ne Ciro Blazevic niti Ibricic.nikad_izvini:
Nejse, matori dripac ništa nije uradio za reprezentaciju. Lik je jednostavno imao sreće, forsirao Ibričićai dobio dobre igrače. Ko kaže da nemamo dobru ekipu, drogira se.
Imamo reprezentaciju koja ce u kvalifikacije iz treceg sesira i niti jednog igraca u velikom evropskom klubu, pa bi kvalifikovanje za EP bilo veliko iznenadjenje i fantastican uspjeh.
Susic je vjerovatno bio primoran uzeti Sliskovica jer je sve nacionalni kljuc, a nesto i ne vidim nekog Hrvata da bi bio dobar pomocnik. Logicno je bilo da Sredojevic ostane, a licno mislim da i nije los izbor. Sve u svemu trazilo smo legendu, dobili je i opustimo se malo, bar do prvih utakmica.
-
mostarac
#342 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
haj ucini svijetu uslugu i idi pratit odbojku na pijeskuHarnagaHarnaga wrote:Halo bolan, Safet Susic je tema, ne Ciro Blazevic niti Ibricic.nikad_izvini:
Nejse, matori dripac ništa nije uradio za reprezentaciju. Lik je jednostavno imao sreće, forsirao Ibričićai dobio dobre igrače. Ko kaže da nemamo dobru ekipu, drogira se.
Imamo reprezentaciju koja ce u kvalifikacije iz treceg sesira i niti jednog igraca u velikom evropskom klubu, pa bi kvalifikovanje za EP bilo veliko iznenadjenje i fantastican uspjeh.
Susic je vjerovatno bio primoran uzeti Sliskovica jer je sve nacionalni kljuc, a nesto i ne vidim nekog Hrvata da bi bio dobar pomocnik. Logicno je bilo da Sredojevic ostane, a licno mislim da i nije los izbor. Sve u svemu trazilo smo legendu, dobili je i opustimo se malo, bar do prvih utakmica.
-
HarnagaHarnaga
#343 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj Susic dosao na svrsen cin??????????? Reprezentacija BiH na 53 mjesti liste i to je toliko dobro da Susic eto dolaze na svrsen cin. Ja, kad je selektor u pitanju, ne mislim da se ijedan na svijetu rukovodi emocijama vec cistom racunicom (materijalnom i profesionalnom). Covjek je posten, nije htio da dolazi da se blamira, nije ni podmetao klipove. Sada je izjavio da imamo dobre izgleda da se plasiramo na EP (po meni preoptimisticki), prihvatio je pozviv i to je to.domi wrote:Haj' sto nije gledo ove tekme repke u Bosni ili po ostatku Evrope, to mogu i skontati, jbg kosta, nema se vremena i tako to. Medjutim, ukoliko me sjecanje ne vara, igrali smo sa Turcima u dva tri kvalifikaciona ciklusa do sada, htio bih znati kakvo mu je opravdanje sto nije otisao ni na te tekme. Mislim, libo me neka stvar na kraju krajeva, ali je faca stvarno onako...kako da se izrazim a da mi post ne bude izbrisan, oportunista.
-
HarnagaHarnaga
#344 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Haj, skini mi se!mostarac wrote:haj ucini svijetu uslugu i idi pratit odbojku na pijeskuHarnagaHarnaga wrote:Halo bolan, Safet Susic je tema, ne Ciro Blazevic niti Ibricic.nikad_izvini:
-
HarnagaHarnaga
#345 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vrlo dobro receno.cyprus wrote:Sva moja filozofija o Safetu Sušiću će se svesti na ovo: dok ne zglajza potpuno ga podržavam. Dakle, samo je rezultat bitan, a to ko mu je pomoćnik, s kim pije kafu, s kime se druži, koga sluša, koga zove u ekipu, kako se ponaša, kakav je u duši... haman NEBITNO
-
nikad_izvini
#346 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vidim da HarnagaHarnaga aka Avdo aka Ohran aka kloc i dalje zagađuje ovaj forum svojim ingenioznim zaključcima
Da me neki maleni pogrešno ne shvati, za Papeta sam, kao što sam bio protiv Ćire
Al HarnagaHarnaga aka Avdo aka Ohran aka kloc je za sve one koje savez dovede. Da dovedu marsovce, on bi bio za marsovce, da dovedu Blaža, Blaž bi bio najbolji. Medunjanina ne zovu, Medunjanin ne valja, zovnuli ga
pa eto, vidi, mmmmiiiiiššššš
Gnjida, gnjida
Al HarnagaHarnaga aka Avdo aka Ohran aka kloc je za sve one koje savez dovede. Da dovedu marsovce, on bi bio za marsovce, da dovedu Blaža, Blaž bi bio najbolji. Medunjanina ne zovu, Medunjanin ne valja, zovnuli ga
Gnjida, gnjida
-
HarnagaHarnaga
#347 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Normalno je da cu biti za bilo kojeg selektora sve dok ima rezultate, pa taman bio i sa Jupitera, a ne marsovac. Ja mogu izraziti svoju zelju, ali ako nije izabran taj koga ja zelim to ne znaci da cu navijati protiv reprezentacije kao sto je veliki broj jedva docekao sto se nismo plasirali na SP zbog Cire. Ovaj put moje zelje i izbor koji su napravili ljudi iz FS se podudaraju, a ti bi mogao malo pristojnije da se ponasas inace neces biti rado_vidjennikad_izvini wrote:Vidim da HarnagaHarnaga aka Avdo aka Ohran aka kloc i dalje zagađuje ovaj forum svojim ingenioznim zaključcimaDa me neki maleni pogrešno ne shvati, za Papeta sam, kao što sam bio protiv Ćire
![]()
Al HarnagaHarnaga aka Avdo aka Ohran aka kloc je za sve one koje savez dovede. Da dovedu marsovce, on bi bio za marsovce, da dovedu Blaža, Blaž bi bio najbolji. Medunjanina ne zovu, Medunjanin ne valja, zovnuli gapa eto, vidi, mmmmiiiiiššššš
![]()
Gnjida, gnjida
- arzuhal
#348 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Osim Ćire i Papeta, da li je još nekom selektoru neuništivi Borče bio asistent? Nemam ništa protiv čovjeka, al' on isto nešta Oleg Milišić u OHR: VP dolaze i odlaze, a on ostaje.
Stalno na usluzi. Aferim.
Stalno na usluzi. Aferim.
- nosara
#349 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja, jeste svi natakareni, Bakaricu dragi...cccc
Ko je ekonom u reprezentaciji...? Dajte da mu prebrojimo krvna zrnca... pa ondak higijenicarkama, pa ondak redom...
I sutra cete ocekivat rezultat...
Pape, sreco, legendo i heroju BJEZI, BJEZI STO DALJE...!!!!!!!
Ko je ekonom u reprezentaciji...? Dajte da mu prebrojimo krvna zrnca... pa ondak higijenicarkama, pa ondak redom...
I sutra cete ocekivat rezultat...
Pape, sreco, legendo i heroju BJEZI, BJEZI STO DALJE...!!!!!!!
- Vragolan
#350 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sinoc sam ostao bez teksta, pa mi imamo samo takog trenera,
naime u sinocnjoj temi dana na BHT1 Pape bio gost. i tako on iz supljeg u prazno sve dok nije rekao ..... najdalje je dosao Sliskovic sa kojim je reprezentacija dosla do evropskog prvenstva.....
, kontam ispravit ce se, medjutim nista
, vidila se i zbunjena faca voditelja, no oni prodjose preko toga ko da nista nije bilo
neka nam je Bog na pomoci, ali hajd da sacekamo te prve utakmice pa da onda oplaimo hvalospjeve ili psovke po Papetu
naime u sinocnjoj temi dana na BHT1 Pape bio gost. i tako on iz supljeg u prazno sve dok nije rekao ..... najdalje je dosao Sliskovic sa kojim je reprezentacija dosla do evropskog prvenstva.....
neka nam je Bog na pomoci, ali hajd da sacekamo te prve utakmice pa da onda oplaimo hvalospjeve ili psovke po Papetu