Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
emigrazione

#25976 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

Ovih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila :D
Kojih 10 vrhunskih igraca, nabroj ih zivota ti
Pismonosa

#25977 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

emigrazione wrote:
1.Šunjić
2.Fejzić.
3.Vršajević.
4.Višća
5.Stevanović
6.Ibrićić
7.Pandža
8.Kvržić
9.Svraka
10.Zahirović

Hoš još?? :D :D
shalla

#25978 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Kad se već dotaknuste suđenja, moramo priznati da nam je kredibilitet ipak u zadnje 2-3 godine kudikamo veći nego prije, znaš kad bi nam prije 5-10 godina svirali npr. one penale protiv Bjelorusije ili Grčke (koliko god oni prekršaji jesu bili penali), bi al u qrtzu... Naravno tu ima zasluge i jačeg saveza, i selektora koji ima "ime" a Bogami je i do igrača...
Havatar

#25979 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

Pismonosa wrote:
emigrazione wrote:
1.Šunjić
2.Fejzić.
3.Vršajević.
4.Višća
5.Stevanović
6.Ibrićić
7.Pandža
8.Kvržić
9.Svraka
10.Zahirović

Hoš još?? :D :D
Hvali ti zvijezda tima Rin Tin Tin Susic
ultima_palabra

#25980 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

shalla wrote:Kad se već dotaknuste suđenja, moramo priznati da nam je kredibilitet ipak u zadnje 2-3 godine kudikamo veći nego prije, znaš kad bi nam prije 5-10 godina svirali npr. one penale protiv Bjelorusije ili Grčke (koliko god oni prekršaji jesu bili penali), bi al u qrtzu... Naravno tu ima zasluge i jačeg saveza, i selektora koji ima "ime" a Bogami je i do igrača...
Ili onaj crveni u Latviji...
mahmoud a d

#25981 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

emigrazione wrote:
1Dzeko
2Ibisevic
3Begovic
4Pjanic
5Lulic
6Misimovic
7Rahimic
8Spahic
9Salihovic
10Medunjanin

mogu jos i Hajrovic,Bicakcic
cyprus

#25982 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

mahmoud a d wrote:
emigrazione wrote:
1Dzeko
2Ibisevic
3Begovic
4Pjanic
5Lulic
6Misimovic
7Rahimic
8Spahic
9Salihovic
10Medunjanin

Ovo po meni nije puno (ako je uopšte) kvalitetnija ekipa od one u kojoj su igrali Barbarez, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Hibić, Konjić...
cindrlimindrli

#25983 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

cyprus wrote: Ovo po meni nije puno (ako je uopšte) kvalitetnija ekipa od one u kojoj su igrali Barbarez, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Hibić, Konjić...
Prevaga su Begovic, Pjanic i Dzeko, sa njima trojicom porediti ovaj tim danas i onaj stari je smijesno.
tcz

#25984 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

mahmoud a d wrote:
@ tzt kralju ja sam reko da stojim iza svega sto sam objavio!sve je ocigledno i sve se moze dokazati.ovo je forum o Susicu a ne o meni!ti sad govoris kako ja nisam Mourino da bi imao pravo da ga kritikujem.Upravu si !Nisam Mourinho ali vidim,cujem i znam. TVRDIM ODGOVORNO DA JE ZA OVAJ USPJEH NASE SELEKCIJE ON NAJMANJE ZASLUZAN! Ovih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila :D
jes vala sve vrhunski igraci :-) jedan u Bajernu, dva u Realu, Juve isto dva, eno i Barsa hoce nase...

ma pranana bi to sve prosisala, slavit ce se titula...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#25985 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

mahmoud a d wrote:
emigrazione wrote:
1Dzeko
2Ibisevic
3Begovic
4Pjanic
5Lulic
6Misimovic
7Rahimic
8Spahic
9Salihovic
10Medunjanin

Džeko varira i ako ne bude redovno igrao ove sezone počinje lagano stagnirati
Vedo igra odlično u klubu, slabo u repki
Rahimić ne igra nikako i uz veliki respekt njegovi igrački dani su prošli
Salihović u velikoj regresiji već najmanje dvije sezone

Bičakćić igra u smiješnom klubu koji je trenutna kanta za napucavanje u Bundesligi i teško je u takvom okruženju ocjenjivati odbrambenog igrača....u repki zadovoljava, mlad je i nadati se da će se nastaviti razvijati

ne bi išao dalje od toga da imamo jedno 4-5 solidnih i stabilnih igrača, a i to je možda navijačko prećerivanje
mahmoud a d

#25986 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

cindrlimindrli wrote:
cyprus wrote: Ovo po meni nije puno (ako je uopšte) kvalitetnija ekipa od one u kojoj su igrali Barbarez, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Hibić, Konjić...
Prevaga su Begovic, Pjanic i Dzeko, sa njima trojicom porediti ovaj tim danas i onaj stari je smijesno.
taman ovde da obojici odgovorim.u potpunosti se slazem s cindrimindrli samo po meni ovde fale Lulic i Spahic-njih 5 su Zlatni.oni jesu prevaga.Nekako su ovi Zmajevi posle Ćire ozbiljniji.Salihamidzic je bio lufter cas igra cas ne cas dodje cas ne.Bolic i Baljic su se zezali.zatim druga petorka je bila slabija,jesu tu bili Barbarez, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Hibić ali ajde sad mi nabrojte jos drugih 5 i jos 5 na klupi.Ja se sjeam da je Baka jednom pozvao nekog 35 godisnjeg Srbina s Romanije da debituje protiv Rumunije(nemam nista protiv covjek sto je srbin,ali imam zato sto je igrao u FK Romaniji i zato sto je imao 10 kg viska i 80 % talenta manjka :) ).E tad beli nismo imali klupu!Sad prvi put u istoriji imamo ko neku klupicu koju mozemo pojacati s 10 tak vrhunskih igraca koje on izbjegava da zove.To su Mahmutovic,Hadzic,Huseinovic,Buric,Đurić,Cocalić,iz mlade Atajić,Prcić,Mlađi Hajrović.Svraka (da niđe veze u klubu ali u reprezentaciji igra fantastično) ,zatim nekoliko ovih djecaka iz Chelsea,Milana itd i Muslimovic kao dokazani napadac i Sanel Jahic nas najpolivalentnii igrac
mahmoud a d

#25987 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

Džeko varira i ako ne bude redovno igrao ove sezone počinje lagano stagnirati

Bičakćić igra u smiješnom klubu koji je trenutna kanta za napucavanje u Bundesligi i teško je u takvom okruženju ocjenjivati odbrambenog igrača....u repki zadovoljava, mlad je i nadati se da će se nastaviti razvijati

ne bi išao dalje od toga da imamo jedno 4-5 solidnih i stabilnih igrača, a i to je možda navijačko prećerivanje[/quote]

jbg moj Jose :) ja pokusavam i pokusavam ;) al mi ne date .pa ako imamo samo 4-5 solidnih igraca da li onda reprezentacija koja ima 4-5 solidnih igraca zasluzuje da ide na SP?? i ako odemo kako cemo se sa 4-5 solidnih igraca nositi s jedniom Brazilom,Njemackom,Holandijom i Spanijom??moze jos jedno pitanje?zasto onda Pape ne poziva nove,provjerene igrace vec se ponasa ko da je brazislski a ne bosanski selektor.ko da ima 50 a ne 5 kvalitetnih igraca
emigrazione

#25988 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

Kakvi bi ti ekipu sastavio kad bi igrali, recimo, sa Brazilom i ,recimo, sa Lihtenstajnom bas me interesuje
tcz

#25989 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

mahmoud a d wrote:Džeko varira i ako ne bude redovno igrao ove sezone počinje lagano stagnirati

ne bi išao dalje od toga da imamo jedno 4-5 solidnih i stabilnih igrača, a i to je možda navijačko prećerivanje
jbg moj Jose :) ja pokusavam i pokusavam ;) al mi ne date .pa ako imamo samo 4-5 solidnih igraca da li onda reprezentacija koja ima 4-5 solidnih igraca zasluzuje da ide na SP?? i ako odemo kako cemo se sa 4-5 solidnih igraca nositi s jedniom Brazilom,Njemackom,Holandijom i Spanijom??moze jos jedno pitanje?zasto onda Pape ne poziva nove,provjerene igrace vec se ponasa ko da je brazislski a ne bosanski selektor.ko da ima 50 a ne 5 kvalitetnih igraca[/quote]

Za prvo pitanje: Zato imamo Papeta :razz:
drugo: Pape ce naci rjesenje :razz:
trece: zar ne poziva konstantno nove igrace (Hajrovic, Zukanovic, Bicakcic, Vranjic, Visca, Svraka, Sesar, Kvrzic i td.)?
mahmoud a d

#25990 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

emigrazione wrote:Kakvi bi ti ekipu sastavio kad bi igrali, recimo, sa Brazilom i ,recimo, sa Lihtenstajnom bas me interesuje
oko moje ide postava samo za tvoje oči :) to su oni koje bi ja pozvao i stavio

za Brazil

--------- ----Begovic------------

Jahic--------------Spahic--------------Kolašinac----------Salihovic

Pjanic----------Anel Hadzic------------Misimović------Lulic

Mahmutović----------Dzeko

izmjene:Hajrovic,Zahirovic,Ibisevic,Bicakcic,Medunjanin i Buric

za Lihtenstajn sad ovo sto imamo

Begovic

Bicakcic---------Spahic----------------Lulic

Rahimic----------Medunjanin

Hajroviic---------Pjanic----------------Misimovic

Ibisevic-------Dzeko
cindrlimindrli

#25991 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

mahmoud a d wrote:--------- ----Begovic------------

Ko god ti je dao trenersku licencu treba istog momenta u zatvor.
emigrazione

#25992 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

:D lud si mahmute ko struja
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#25993 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

tcz wrote:
mahmoud a d wrote:Džeko varira i ako ne bude redovno igrao ove sezone počinje lagano stagnirati

jbg moj Jose :) ja pokusavam i pokusavam ;) al mi ne date .pa ako imamo samo 4-5 solidnih igraca da li onda reprezentacija koja ima 4-5 solidnih igraca zasluzuje da ide na SP?? i ako odemo kako cemo se sa 4-5 solidnih igraca nositi s jedniom Brazilom,Njemackom,Holandijom i Spanijom??moze jos jedno pitanje?zasto onda Pape ne poziva nove,provjerene igrace vec se ponasa ko da je brazislski a ne bosanski selektor.ko da ima 50 a ne 5 kvalitetnih igraca
trece: zar ne poziva konstantno nove igrace (Hajrovic, Zukanovic, Bicakcic, Vranjic, Visca, Svraka, Sesar, Kvrzic i td.)?[/quote]

poziva, al jedva.....lično sam očekivao da prijateljske iskoristi da odmori standardne igrače koji svaku igraju, a proba neke skoro nepoznate...čisto da se vidi on the place on the face imal tu materijala, kaparišu neki mlađi igrači koje nam neko drugi može klepiti i dodatno proširi pool potencijalnih igrača na raznim pozicijama.

Zar niej bez veze vući Misketa s kraja svijeta za neku prijateljsku ili šta imaš zvati Džeku ili Vedu kad ti svakako stalno igraju?! Jel to možda upitno da će Džeko i Vedo igrati u napadu ili Spahić stopera ili Begović golmana?

mene jedino smeta po kojim kriterijima se pozivaju neki likovi pa imamo gomilanje igrača na 2-3 pozicije, a nemaš niti jednog npr. def. veznog, ili nemaš nikakvog backupa na bekovima ili u napadu?

PS

mahmut zna šta radi..... ima SI Games Pro licencu :lol:
Pismonosa

#25994 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

Tema postaje sve bolja i bolja. Pojavljuju se neki baš relaksirani, opušteni likovi Image :D :D
Idemedosumom

#25995 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Ja cim sam cuo da nece Mujdže bit protiv Lihta i Litvanije, mene je crnjak opalio. Kao protiv Slovacke u Zenici...

Postao sam alergican na Avdiju, pogotovu kad se od takvog igraca ocekuje da drzi cijelu desnu stranu. Mislim da bi manja steta bila, kada bismo stavili Bicakcica kao desnog beka (kao protiv SAD-a u prvom polu vr.) a Zuku kao drugog stopera. Al đaba svi pricamo, kad ce to pape svojski ovako nekako poredat:

---------------------------Begovic---------------------------

Vrsajevic----------Bicakcic-------Spahic-------------Lulic

--------------------------Medunjanin------------------------

----------------------Pjanic-------Miske-----------Salihovic

--------------------Ibisevic-------Dzeko----------------------
mahmoud a d

#25996 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

trece: zar ne poziva konstantno nove igrace (Hajrovic, Zukanovic, Bicakcic, Vranjic, Visca, Svraka, Sesar, Kvrzic i td.)?[/quote]

poziva, al jedva.....lično sam očekivao da prijateljske iskoristi da odmori standardne igrače koji svaku igraju, a proba neke skoro nepoznate...čisto da se vidi on the place on the face imal tu materijala, kaparišu neki mlađi igrači koje nam neko drugi može klepiti i dodatno proširi pool potencijalnih igrača na raznim pozicijama.

Zar niej bez veze vući Misketa s kraja svijeta za neku prijateljsku ili šta imaš zvati Džeku ili Vedu kad ti svakako stalno igraju?! Jel to možda upitno da će Džeko i Vedo igrati u napadu ili Spahić stopera ili Begović golmana?

mene jedino smeta po kojim kriterijima se pozivaju neki likovi pa imamo gomilanje igrača na 2-3 pozicije, a nemaš niti jednog npr. def. veznog, ili nemaš nikakvog backupa na bekovima ili u napadu?

PS

mahmut zna šta radi..... ima SI Games Pro licencu :lol:[/quote]

slazem se s tobom u vezi ovih nepozivanja konkretnih igraca tj potrebnih.to mi je bila kap koja je prelila čašu.eto vidjet ces koga ce pozvati za Argentinu!ja sad tvrdim a nek me neko demantuje da Vrsajevica,Ibricica,Fejzica i Šunjića ne treba vise zvati
mahmoud a d

#25997 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mahmoud a d »

cindrlimindrli wrote:

po cemu je ova postava za zatvora!? koju bi ti stavio jaču ? koga to imamo ?
cindrlimindrli

#25998 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

mahmoud a d wrote:
cindrlimindrli wrote:

po cemu je ova postava za zatvora!? koju bi ti stavio jaču ? koga to imamo ?
Prije svega trio Jahic-Hadzic-Mahmutovic ne postoji u bilo kakvim kombinacijama.
tcz

#25999 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

JoseMujica wrote: poziva, al jedva.....lično sam očekivao da prijateljske iskoristi da odmori standardne igrače koji svaku igraju, a proba neke skoro nepoznate...čisto da se vidi on the place on the face imal tu materijala, kaparišu neki mlađi igrači koje nam neko drugi može klepiti i dodatno proširi pool potencijalnih igrača na raznim pozicijama.

PS

mahmut zna šta radi..... ima SI Games Pro licencu :lol:

On poziva sto on misli da mu treba, to sto mi imamo neke simpatije prema nekim igracima to je vec do nas. :bih:

Uglavnom poziva, neki to iskoriste neki ne...

Jos je ostao Mahmutovic, Said i Cocalic pa da mu trazimo druge maHane. :mrgreen:
emigrazione

#26000 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigrazione »

Jel ovaj Jahic ziv uopste
Locked