Kojih 10 vrhunskih igraca, nabroj ih zivota tiOvih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#25976 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Pismonosa
#25977 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
1.Šunjićemigrazione wrote:Kojih 10 vrhunskih igraca, nabroj ih zivota tiOvih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila
2.Fejzić.
3.Vršajević.
4.Višća
5.Stevanović
6.Ibrićić
7.Pandža
8.Kvržić
9.Svraka
10.Zahirović
Hoš još??
- shalla
#25978 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad se već dotaknuste suđenja, moramo priznati da nam je kredibilitet ipak u zadnje 2-3 godine kudikamo veći nego prije, znaš kad bi nam prije 5-10 godina svirali npr. one penale protiv Bjelorusije ili Grčke (koliko god oni prekršaji jesu bili penali), bi al u qrtzu... Naravno tu ima zasluge i jačeg saveza, i selektora koji ima "ime" a Bogami je i do igrača...
- Havatar
#25979 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hvali ti zvijezda tima Rin Tin Tin SusicPismonosa wrote:1.Šunjićemigrazione wrote:Kojih 10 vrhunskih igraca, nabroj ih zivota tiOvih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila
2.Fejzić.
3.Vršajević.
4.Višća
5.Stevanović
6.Ibrićić
7.Pandža
8.Kvržić
9.Svraka
10.Zahirović
Hoš još??![]()
- ultima_palabra
#25980 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ili onaj crveni u Latviji...shalla wrote:Kad se već dotaknuste suđenja, moramo priznati da nam je kredibilitet ipak u zadnje 2-3 godine kudikamo veći nego prije, znaš kad bi nam prije 5-10 godina svirali npr. one penale protiv Bjelorusije ili Grčke (koliko god oni prekršaji jesu bili penali), bi al u qrtzu... Naravno tu ima zasluge i jačeg saveza, i selektora koji ima "ime" a Bogami je i do igrača...
-
mahmoud a d
#25981 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
1Dzekoemigrazione wrote:Kojih 10 vrhunskih igraca, nabroj ih zivota tiOvih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila
2Ibisevic
3Begovic
4Pjanic
5Lulic
6Misimovic
7Rahimic
8Spahic
9Salihovic
10Medunjanin
mogu jos i Hajrovic,Bicakcic
- cyprus
#25982 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo po meni nije puno (ako je uopšte) kvalitetnija ekipa od one u kojoj su igrali Barbarez, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Hibić, Konjić...mahmoud a d wrote:1Dzekoemigrazione wrote:Kojih 10 vrhunskih igraca, nabroj ih zivota tiOvih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila
2Ibisevic
3Begovic
4Pjanic
5Lulic
6Misimovic
7Rahimic
8Spahic
9Salihovic
10Medunjanin
-
cindrlimindrli
#25983 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prevaga su Begovic, Pjanic i Dzeko, sa njima trojicom porediti ovaj tim danas i onaj stari je smijesno.cyprus wrote: Ovo po meni nije puno (ako je uopšte) kvalitetnija ekipa od one u kojoj su igrali Barbarez, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Hibić, Konjić...
-
tcz
#25984 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jes vala sve vrhunski igracimahmoud a d wrote:
@ tzt kralju ja sam reko da stojim iza svega sto sam objavio!sve je ocigledno i sve se moze dokazati.ovo je forum o Susicu a ne o meni!ti sad govoris kako ja nisam Mourino da bi imao pravo da ga kritikujem.Upravu si !Nisam Mourinho ali vidim,cujem i znam. TVRDIM ODGOVORNO DA JE ZA OVAJ USPJEH NASE SELEKCIJE ON NAJMANJE ZASLUZAN! Ovih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila
ma pranana bi to sve prosisala, slavit ce se titula...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#25985 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Džeko varira i ako ne bude redovno igrao ove sezone počinje lagano stagniratimahmoud a d wrote:1Dzekoemigrazione wrote:Kojih 10 vrhunskih igraca, nabroj ih zivota tiOvih 10 tak vrhunskih igraca bi moja pranana Minka uspjesno vodila
2Ibisevic
3Begovic
4Pjanic
5Lulic
6Misimovic
7Rahimic
8Spahic
9Salihovic
10Medunjanin
Vedo igra odlično u klubu, slabo u repki
Rahimić ne igra nikako i uz veliki respekt njegovi igrački dani su prošli
Salihović u velikoj regresiji već najmanje dvije sezone
Bičakćić igra u smiješnom klubu koji je trenutna kanta za napucavanje u Bundesligi i teško je u takvom okruženju ocjenjivati odbrambenog igrača....u repki zadovoljava, mlad je i nadati se da će se nastaviti razvijati
ne bi išao dalje od toga da imamo jedno 4-5 solidnih i stabilnih igrača, a i to je možda navijačko prećerivanje
-
mahmoud a d
#25986 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
taman ovde da obojici odgovorim.u potpunosti se slazem s cindrimindrli samo po meni ovde fale Lulic i Spahic-njih 5 su Zlatni.oni jesu prevaga.Nekako su ovi Zmajevi posle Ćire ozbiljniji.Salihamidzic je bio lufter cas igra cas ne cas dodje cas ne.Bolic i Baljic su se zezali.zatim druga petorka je bila slabija,jesu tu bili Barbarez, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Hibić ali ajde sad mi nabrojte jos drugih 5 i jos 5 na klupi.Ja se sjeam da je Baka jednom pozvao nekog 35 godisnjeg Srbina s Romanije da debituje protiv Rumunije(nemam nista protiv covjek sto je srbin,ali imam zato sto je igrao u FK Romaniji i zato sto je imao 10 kg viska i 80 % talenta manjkacindrlimindrli wrote:Prevaga su Begovic, Pjanic i Dzeko, sa njima trojicom porediti ovaj tim danas i onaj stari je smijesno.cyprus wrote: Ovo po meni nije puno (ako je uopšte) kvalitetnija ekipa od one u kojoj su igrali Barbarez, Salihamidžić, Bolić, Baljić, Hibić, Konjić...
-
mahmoud a d
#25987 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Džeko varira i ako ne bude redovno igrao ove sezone počinje lagano stagnirati
Bičakćić igra u smiješnom klubu koji je trenutna kanta za napucavanje u Bundesligi i teško je u takvom okruženju ocjenjivati odbrambenog igrača....u repki zadovoljava, mlad je i nadati se da će se nastaviti razvijati
ne bi išao dalje od toga da imamo jedno 4-5 solidnih i stabilnih igrača, a i to je možda navijačko prećerivanje[/quote]
jbg moj Jose
ja pokusavam i pokusavam
al mi ne date .pa ako imamo samo 4-5 solidnih igraca da li onda reprezentacija koja ima 4-5 solidnih igraca zasluzuje da ide na SP?? i ako odemo kako cemo se sa 4-5 solidnih igraca nositi s jedniom Brazilom,Njemackom,Holandijom i Spanijom??moze jos jedno pitanje?zasto onda Pape ne poziva nove,provjerene igrace vec se ponasa ko da je brazislski a ne bosanski selektor.ko da ima 50 a ne 5 kvalitetnih igraca
ne bi išao dalje od toga da imamo jedno 4-5 solidnih i stabilnih igrača, a i to je možda navijačko prećerivanje[/quote]
jbg moj Jose
- emigrazione
#25988 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakvi bi ti ekipu sastavio kad bi igrali, recimo, sa Brazilom i ,recimo, sa Lihtenstajnom bas me interesuje
-
tcz
#25989 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jbg moj Josemahmoud a d wrote:Džeko varira i ako ne bude redovno igrao ove sezone počinje lagano stagnirati
ne bi išao dalje od toga da imamo jedno 4-5 solidnih i stabilnih igrača, a i to je možda navijačko prećerivanje
Za prvo pitanje: Zato imamo Papeta
drugo: Pape ce naci rjesenje
trece: zar ne poziva konstantno nove igrace (Hajrovic, Zukanovic, Bicakcic, Vranjic, Visca, Svraka, Sesar, Kvrzic i td.)?
-
mahmoud a d
#25990 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
oko moje ide postava samo za tvoje očiemigrazione wrote:Kakvi bi ti ekipu sastavio kad bi igrali, recimo, sa Brazilom i ,recimo, sa Lihtenstajnom bas me interesuje
za Brazil
--------- ----Begovic------------
Jahic--------------Spahic--------------Kolašinac----------Salihovic
Pjanic----------Anel Hadzic------------Misimović------Lulic
Mahmutović----------Dzeko
izmjene:Hajrovic,Zahirovic,Ibisevic,Bicakcic,Medunjanin i Buric
za Lihtenstajn sad ovo sto imamo
Begovic
Bicakcic---------Spahic----------------Lulic
Rahimic----------Medunjanin
Hajroviic---------Pjanic----------------Misimovic
Ibisevic-------Dzeko
-
cindrlimindrli
#25991 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ko god ti je dao trenersku licencu treba istog momenta u zatvor.mahmoud a d wrote:--------- ----Begovic------------
- emigrazione
#25992 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#25993 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Za prvo pitanje: Zato imamo Papetatcz wrote:jbg moj Josemahmoud a d wrote:Džeko varira i ako ne bude redovno igrao ove sezone počinje lagano stagnirati
ne bi išao dalje od toga da imamo jedno 4-5 solidnih i stabilnih igrača, a i to je možda navijačko prećerivanjeja pokusavam i pokusavam
al mi ne date .pa ako imamo samo 4-5 solidnih igraca da li onda reprezentacija koja ima 4-5 solidnih igraca zasluzuje da ide na SP?? i ako odemo kako cemo se sa 4-5 solidnih igraca nositi s jedniom Brazilom,Njemackom,Holandijom i Spanijom??moze jos jedno pitanje?zasto onda Pape ne poziva nove,provjerene igrace vec se ponasa ko da je brazislski a ne bosanski selektor.ko da ima 50 a ne 5 kvalitetnih igraca
trece: zar ne poziva konstantno nove igrace (Hajrovic, Zukanovic, Bicakcic, Vranjic, Visca, Svraka, Sesar, Kvrzic i td.)?[/quote]
poziva, al jedva.....lično sam očekivao da prijateljske iskoristi da odmori standardne igrače koji svaku igraju, a proba neke skoro nepoznate...čisto da se vidi on the place on the face imal tu materijala, kaparišu neki mlađi igrači koje nam neko drugi može klepiti i dodatno proširi pool potencijalnih igrača na raznim pozicijama.
Zar niej bez veze vući Misketa s kraja svijeta za neku prijateljsku ili šta imaš zvati Džeku ili Vedu kad ti svakako stalno igraju?! Jel to možda upitno da će Džeko i Vedo igrati u napadu ili Spahić stopera ili Begović golmana?
mene jedino smeta po kojim kriterijima se pozivaju neki likovi pa imamo gomilanje igrača na 2-3 pozicije, a nemaš niti jednog npr. def. veznog, ili nemaš nikakvog backupa na bekovima ili u napadu?
PS
mahmut zna šta radi..... ima SI Games Pro licencu
- Pismonosa
#25994 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tema postaje sve bolja i bolja. Pojavljuju se neki baš relaksirani, opušteni likovi

- Idemedosumom
#25995 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja cim sam cuo da nece Mujdže bit protiv Lihta i Litvanije, mene je crnjak opalio. Kao protiv Slovacke u Zenici...
Postao sam alergican na Avdiju, pogotovu kad se od takvog igraca ocekuje da drzi cijelu desnu stranu. Mislim da bi manja steta bila, kada bismo stavili Bicakcica kao desnog beka (kao protiv SAD-a u prvom polu vr.) a Zuku kao drugog stopera. Al đaba svi pricamo, kad ce to pape svojski ovako nekako poredat:
---------------------------Begovic---------------------------
Vrsajevic----------Bicakcic-------Spahic-------------Lulic
--------------------------Medunjanin------------------------
----------------------Pjanic-------Miske-----------Salihovic
--------------------Ibisevic-------Dzeko----------------------
Postao sam alergican na Avdiju, pogotovu kad se od takvog igraca ocekuje da drzi cijelu desnu stranu. Mislim da bi manja steta bila, kada bismo stavili Bicakcica kao desnog beka (kao protiv SAD-a u prvom polu vr.) a Zuku kao drugog stopera. Al đaba svi pricamo, kad ce to pape svojski ovako nekako poredat:
---------------------------Begovic---------------------------
Vrsajevic----------Bicakcic-------Spahic-------------Lulic
--------------------------Medunjanin------------------------
----------------------Pjanic-------Miske-----------Salihovic
--------------------Ibisevic-------Dzeko----------------------
-
mahmoud a d
#25996 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Za prvo pitanje: Zato imamo Papeta
trece: zar ne poziva konstantno nove igrace (Hajrovic, Zukanovic, Bicakcic, Vranjic, Visca, Svraka, Sesar, Kvrzic i td.)?[/quote]
poziva, al jedva.....lično sam očekivao da prijateljske iskoristi da odmori standardne igrače koji svaku igraju, a proba neke skoro nepoznate...čisto da se vidi on the place on the face imal tu materijala, kaparišu neki mlađi igrači koje nam neko drugi može klepiti i dodatno proširi pool potencijalnih igrača na raznim pozicijama.
Zar niej bez veze vući Misketa s kraja svijeta za neku prijateljsku ili šta imaš zvati Džeku ili Vedu kad ti svakako stalno igraju?! Jel to možda upitno da će Džeko i Vedo igrati u napadu ili Spahić stopera ili Begović golmana?
mene jedino smeta po kojim kriterijima se pozivaju neki likovi pa imamo gomilanje igrača na 2-3 pozicije, a nemaš niti jednog npr. def. veznog, ili nemaš nikakvog backupa na bekovima ili u napadu?
PS
[/quote]
slazem se s tobom u vezi ovih nepozivanja konkretnih igraca tj potrebnih.to mi je bila kap koja je prelila čašu.eto vidjet ces koga ce pozvati za Argentinu!ja sad tvrdim a nek me neko demantuje da Vrsajevica,Ibricica,Fejzica i Šunjića ne treba vise zvati
PS
slazem se s tobom u vezi ovih nepozivanja konkretnih igraca tj potrebnih.to mi je bila kap koja je prelila čašu.eto vidjet ces koga ce pozvati za Argentinu!ja sad tvrdim a nek me neko demantuje da Vrsajevica,Ibricica,Fejzica i Šunjića ne treba vise zvati
-
mahmoud a d
#25997 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
po cemu je ova postava za zatvora!? koju bi ti stavio jaču ? koga to imamo ?cindrlimindrli wrote:Ko god ti je dao trenersku licencu treba istog momenta u zatvor.mahmoud a d wrote:--------- ----Begovic------------
-
cindrlimindrli
#25998 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije svega trio Jahic-Hadzic-Mahmutovic ne postoji u bilo kakvim kombinacijama.mahmoud a d wrote:po cemu je ova postava za zatvora!? koju bi ti stavio jaču ? koga to imamo ?cindrlimindrli wrote:Ko god ti je dao trenersku licencu treba istog momenta u zatvor.mahmoud a d wrote:--------- ----Begovic------------
-
tcz
#25999 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
JoseMujica wrote: poziva, al jedva.....lično sam očekivao da prijateljske iskoristi da odmori standardne igrače koji svaku igraju, a proba neke skoro nepoznate...čisto da se vidi on the place on the face imal tu materijala, kaparišu neki mlađi igrači koje nam neko drugi može klepiti i dodatno proširi pool potencijalnih igrača na raznim pozicijama.
PS
On poziva sto on misli da mu treba, to sto mi imamo neke simpatije prema nekim igracima to je vec do nas.
Uglavnom poziva, neki to iskoriste neki ne...
Jos je ostao Mahmutovic, Said i Cocalic pa da mu trazimo druge maHane.
- emigrazione
#26000 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jel ovaj Jahic ziv uopste