BHF_Manijak wrote:Jest jest, pa u zadnjih 5-6 godina od tih velikih, s kojima se lafo nadigravas, samo dobijes Grcku, a dobijes po picki (i to kako!!!) od Portugala, Njemacke, Francuske, Spanije...
Mi smo samo dobili momacki od Portugala, i to u jednoj utakmici, u ostale tri smo se drzali k'o veliki. Francuzi su nas
jednu dobili zasluzeno, drugu smo ih razvalili i samo zahvaljujuci sudijama nismo otisli na EP. Svabe su nas nadigrale
ali samo u zadnjih pola sata, no ne treba zaboraviti da smo tada imali nenadjebivu bekovsku liniju Mravac-Nadarevic.
Spanci nas jesu razvalili jednu utakmicu, al' danas mi nismo ekipa iz tog vremena.
BHF_Manijak wrote:
Mislim ovdje mene uvjeravas u nesto potpuno nerealno, a ne das sebi reci da Ibisevic nije krampa
Ja nikad nisam napisao da je Ibisevic krampa vec da ne zna ustopati loptu, onda ste ti i ultima napravili od svega
"krampa" pricu i ja dobio ban bezveze.
BHF_Manijak wrote:Sto neko nedavno napisa, prije je FIFA rang lista bila qrac i sprdancija, jer smo bili -20, a sad je odjednom relevantna za sve. Jos malo pa ce ljudi na ostavinskim raspravama hvatati se FIFA rang liste...
Koliko god ti od toga pokusavao praviti zajebanciju, fifa lista je itekako dobar pokazatelj velicine nekog tima.
BHF_Manijak wrote:Mi igramo lijepo, atraktivno, prvi smo u grupi, ali daleko smo mi jos od velike ekipe. Da bi bio veliki, moras velike pobjedjivati, a mi...
Pobijedili smo i rastavili sa zivotom evropskog prvaka, ostali ce tek doci na red. Polako.
BHF_Manijak wrote:Pa i opcija za zadnju liniju ili zadnjeg veznog nam je kita nad kitama, pa je l' to znaci da ne trebamo nikoga zvati za te pozicije? Ono logika ti je bas...
Mi jedino skripimo na poziciji zadnjeg veznog, ostatak odbrane je svjetska klasa. Jos dok tu dodje Kolasinac bice to
armirani beton.