Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#25676 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

palermo wrote:ne znam je li oko dosad spominjao ime Cocalića ? Mogla bi mu se pružiti šansa

:D :D
Na njega i Mahmutoviva treba najozbiljnije racunati u kvalifikacijama za europsko prvenstvo cak nesto kontam mozda ih PAPE i cuva jer ovo je relativno slaba grupa tako da nema potrebe da se vise pojacavamo. :-D
palermo

#25677 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:Image
A sad ozbiljno Ultima, malo se šalim oko Cocalića, forum ga napravi mitskim čovjekom.. :D ...nego ovo, ne sjećam se ja dobro baš Cocalića, ali ono koliko se ja sjećam on zapravo nije igrač kakvog mi trebamo. On je više stoper a a znatno manje onaj defanzivni vezni kakvog mi trebamo, dakle nekog trkača, buldoga....koji usput nešto zna sa loptom....

Mislim, jesam li ja u pravu ?
luckylaka

#25678 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

palermo wrote:
A sad ozbiljno Ultima, malo se šalim oko Cocalića, forum ga napravi mitskim čovjekom.. :D ...nego ovo, ne sjećam se ja dobro baš Cocalića, ali ono koliko se ja sjećam on zapravo nije igrač kakvog mi trebamo. On je više stoper a a znatno manje onaj defanzivni vezni kakvog mi trebamo, dakle nekog trkača, buldoga....koji usput nešto zna sa loptom....

Nisi,jer mi takvog nemamo ni u snovima.
korisnik101

#25679 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by korisnik101 »

palermo wrote:...nego ovo, ne sjećam se ja dobro baš Cocalića, ali ono koliko se ja sjećam on zapravo nije igrač kakvog mi trebamo. On je više stoper a a znatno manje onaj defanzivni vezni kakvog mi trebamo, dakle nekog trkača, buldoga....koji usput nešto zna sa loptom....

Takvog mi ne mozemo naci.
Dovoljno je da zna i hoce trcati. Izbaciti loptu u korner kod njihove kontre. I to je to.
Last edited by korisnik101 on 30/09/2013 00:07, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#25680 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

palermo wrote:

cocalic je cini mi se u mladjim selekcijama bio spic (znaci zna lopte). onda je prekomandovan na stopera i to je igrao u prvom timu zelje, na toj poziciji je dosao i do kapitenske. kad je otisao u grcku prebacen je na zadnjeg veznog.

nije klasicni mesar, ali igra destruktivca
Last edited by Lakat Jebić on 30/09/2013 00:07, edited 1 time in total.
Edin H.

#25681 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

palermo wrote:ne znam je li oko dosad spominjao ime Cocalića ? Mogla bi mu se pružiti šansa

:D :D
Jeko taj? :shock:

Ja bih radije Svena probao prvo, ali u prvom timu protiv Litvanije :oops:
cvrčak_na_hedonizmu

#25682 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Svrško na desnom beku, Tin-Tin u vezi. Ubitačna hajdučka kombinacija. Evo glave ako ne bi dobili Sabonisa u fudbalu :oops:
Point.

#25683 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Point. »

Po Susicu ispade Hajduk rasadnik beha reprezentativaca, top klub u top ligi evropskog fudbala.
luckylaka

#25684 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Point. wrote:Po Susicu ispade Hajduk rasadnik beha reprezentativaca, top klub u top ligi evropskog fudbala.
PAPE trazi najbolja rjesenja.Vrsajevic je prilicno dobro odigrao u Zenici,stvarno ne znam sto ga se kudi.U odnosu na Dzeku,Pjanica,Salihovica sasvim solidno.Drugo.Kakav bi to bio amidza da rodzu ne povede u Brazil,da vidim ima li ijedan ovdje koji to nebi uradi da ima sansu sto znaci da su obojica zasluzila poziv.
cvrčak_na_hedonizmu

#25685 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Koji to amidža ne bi zaposlio svog bratića, koja tetka ne bi zveknula milion kad može, zaposlila sestričinu, babo sina, majka kćerku. Glupi Bošnjaci i njihova logika. Gdje prestaje logika tu počinje Bosna. Dokazani, nepismeno-neobrazovani, debili.

Što je najgore moram i ja sa tim mrmotima u isti koš na popisu, bosanci će ići u ostale zajedno sa klingoncima i džedajima :roll:
DonVitoSSCN

#25686 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoSSCN »

Objektivno u rangu Sunjica mozda malo bolji.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25687 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Velkoski »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Koji to amidža ne bi zaposlio svog bratića, koja tetka ne bi zveknula milion kad može, zaposlila sestričinu, babo sina, majka kćerku. Glupi Bošnjaci i njihova logika. Gdje prestaje logika tu počinje Bosna. Dokazani, nepismeno-neobrazovani, debili.

Što je najgore moram i ja sa tim mrmotima u isti koš na popisu, bosanci će ići u ostale zajedno sa klingoncima i džedajima :roll:
Perfektno oslik'o naše društvo. :thumbup: :mrgreen:
luckylaka

#25688 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

I jos bez Vede,kada tu upadne Kolasin :thumbup: :bih: Image
juventus

#25689 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by juventus »

Kad Sušić objavljuje spisak?
luckylaka

#25690 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Uz ovi 11 u Brazil ABD trebali bi jos Avduka(nije nesto al jbga)Buric,Vedo,Kolasin,Vranjes,Ibra,Zuka,Rahimic i Pandza(radi sevapa)Besic(obavezno) to je 20-21 (mozda i Zahira).Jos 2-3 naci do 2014.Dakle od Vrsajevica,Sunjica,Zahirovica,Cocalica,Mahmutovica,Djurica,Svena,Arnauta,Husejnovica...ko ima jos potencionalni izabrati 2-3 i to je to(ako koga nisam izostavio)
luckylaka

#25691 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

juventus wrote:Kad Sušić objavljuje spisak?
Samo sto nije ali osim Mujdze cini mise sve ostalo je isto kao protiv Slovaka.Nema tu PAPE veliki izbor
Charuga
Globalni moderator

#25692 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Opet ti drmaju kavez, a nedelja :oops: Stvarno nema smisla, čisti bezobrazluk.
Posto ste postali osjetljivi, pa se cesto zalite na odmore, moram prvo upozoriti a onda slati na odmor. Da me ne prijavljujete obdusmenima ... 8-)
Ovo gore nije prica za foruma i bilo bi lijepo da se ne ponavlja!
frngla

#25693 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by frngla »

Pape je nahlađen pravo :lol:
nKrkan

#25694 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nKrkan »

http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... spisak.pdf

Na spisku jedino novo ime Zoran Kvržić
juventus

#25695 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by juventus »

Ne volim kad se od ove reprezentacije na silu hoće napraviti "reprezentacija svih naroda".

Stvarno ne gledam ko je koje vjere, samo mi je bitno da su dobri, ali imam osjećaj da ne gledaju svi tako. Da hrvati i srbi lakše dođu do poziva, samo jer ih nema puno u reprezentaciji.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#25696 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Lakat Jebić wrote:
palermo wrote:

cocalic je cini mi se u mladjim selekcijama bio spic (znaci zna lopte). onda je prekomandovan na stopera i to je igrao u prvom timu zelje, na toj poziciji je dosao i do kapitenske. kad je otisao u grcku prebacen je na zadnjeg veznog.

nije klasicni mesar, ali igra destruktivca
zvuči ko idealan DMC...pa nama jedan križanac mesara i buldoga i fali.....ševatora imamo i previše

PS

haj kontam poziv Kržiću...Rijeka je u velikom usponu an on je tamo jedan od boljih igrača, međutim poziciono s Kvržićem nismo ništa dobili osim bespotrebnog gomilanja desnih krilnih-ofenzivnih igrača :roll:

Iskreno za poziv Kvržiću jedan od desnih krila je trebao ispasti sa spiska
Last edited by JoseMujica on 30/09/2013 09:36, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#25697 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Znam da je igrao obje pozicije u Grčkoj i Izraelu... mislim nije on neki aman-zaman kapacitet, ali mi nismo reprezentacija koja olako može prekrižiti nekoga ko standardno igra za Maccabi Haifu.
Herr Flick

#25698 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Herr Flick »

Zasto ovoliko gomilanje veznih-ofazivnih igraca :-) :-)
limeni

#25699 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by limeni »

cocalic,mahmutovic,buric..nisu na spisku dok su redovni vrsajevic,sunjic i taj novi iz hrvatske lige :(
branio sam te pape gdje i nisam trebao ali ako ovu sansu propustis psovat ce ti svi za sva vremena.
cilj je i dalje brazil, pa makar kroz plej off (onu rijec necu ni da spomenem) protiv spanije. da, spaniju bi i zasluzio
ako bi propustio ovu sansu.
svi u napad jedan je hase!
frngla

#25700 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by frngla »

Ovo nije uredu nikako od strane selektora... Imamo deficitarnu poziciju zadnjeg veznog i par igrača koji je mogu igrati, a on zove ofanzivnog veznog iz Rijeke :roll: nije uredu stvarno...
Locked