Na njega i Mahmutoviva treba najozbiljnije racunati u kvalifikacijama za europsko prvenstvo cak nesto kontam mozda ih PAPE i cuva jer ovo je relativno slaba grupa tako da nema potrebe da se vise pojacavamo.palermo wrote:ne znam je li oko dosad spominjao ime Cocalića ? Mogla bi mu se pružiti šansa
![]()
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#25676 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
palermo
#25677 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A sad ozbiljno Ultima, malo se šalim oko Cocalića, forum ga napravi mitskim čovjekom..ultima_palabra wrote:
Mislim, jesam li ja u pravu ?
- luckylaka
#25678 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisi,jer mi takvog nemamo ni u snovima.palermo wrote:A sad ozbiljno Ultima, malo se šalim oko Cocalića, forum ga napravi mitskim čovjekom..ultima_palabra wrote:...nego ovo, ne sjećam se ja dobro baš Cocalića, ali ono koliko se ja sjećam on zapravo nije igrač kakvog mi trebamo. On je više stoper a a znatno manje onaj defanzivni vezni kakvog mi trebamo, dakle nekog trkača, buldoga....koji usput nešto zna sa loptom....
-
korisnik101
#25679 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Takvog mi ne mozemo naci.palermo wrote:...nego ovo, ne sjećam se ja dobro baš Cocalića, ali ono koliko se ja sjećam on zapravo nije igrač kakvog mi trebamo. On je više stoper a a znatno manje onaj defanzivni vezni kakvog mi trebamo, dakle nekog trkača, buldoga....koji usput nešto zna sa loptom....
Dovoljno je da zna i hoce trcati. Izbaciti loptu u korner kod njihove kontre. I to je to.
Last edited by korisnik101 on 30/09/2013 00:07, edited 1 time in total.
- Lakat Jebić
#25680 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cocalic je cini mi se u mladjim selekcijama bio spic (znaci zna lopte). onda je prekomandovan na stopera i to je igrao u prvom timu zelje, na toj poziciji je dosao i do kapitenske. kad je otisao u grcku prebacen je na zadnjeg veznog.palermo wrote:A sad ozbiljno Ultima, malo se šalim oko Cocalića, forum ga napravi mitskim čovjekom..ultima_palabra wrote:...nego ovo, ne sjećam se ja dobro baš Cocalića, ali ono koliko se ja sjećam on zapravo nije igrač kakvog mi trebamo. On je više stoper a a znatno manje onaj defanzivni vezni kakvog mi trebamo, dakle nekog trkača, buldoga....koji usput nešto zna sa loptom....
nije klasicni mesar, ali igra destruktivca
Last edited by Lakat Jebić on 30/09/2013 00:07, edited 1 time in total.
- Edin H.
#25681 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jeko taj?palermo wrote:ne znam je li oko dosad spominjao ime Cocalića ? Mogla bi mu se pružiti šansa
![]()
Ja bih radije Svena probao prvo, ali u prvom timu protiv Litvanije
- cvrčak_na_hedonizmu
#25682 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svrško na desnom beku, Tin-Tin u vezi. Ubitačna hajdučka kombinacija. Evo glave ako ne bi dobili Sabonisa u fudbalu 
- Point.
#25683 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Po Susicu ispade Hajduk rasadnik beha reprezentativaca, top klub u top ligi evropskog fudbala.
- luckylaka
#25684 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PAPE trazi najbolja rjesenja.Vrsajevic je prilicno dobro odigrao u Zenici,stvarno ne znam sto ga se kudi.U odnosu na Dzeku,Pjanica,Salihovica sasvim solidno.Drugo.Kakav bi to bio amidza da rodzu ne povede u Brazil,da vidim ima li ijedan ovdje koji to nebi uradi da ima sansu sto znaci da su obojica zasluzila poziv.Point. wrote:Po Susicu ispade Hajduk rasadnik beha reprezentativaca, top klub u top ligi evropskog fudbala.
- cvrčak_na_hedonizmu
#25685 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koji to amidža ne bi zaposlio svog bratića, koja tetka ne bi zveknula milion kad može, zaposlila sestričinu, babo sina, majka kćerku. Glupi Bošnjaci i njihova logika. Gdje prestaje logika tu počinje Bosna. Dokazani, nepismeno-neobrazovani, debili.
Što je najgore moram i ja sa tim mrmotima u isti koš na popisu, bosanci će ići u ostale zajedno sa klingoncima i džedajima
Što je najgore moram i ja sa tim mrmotima u isti koš na popisu, bosanci će ići u ostale zajedno sa klingoncima i džedajima
- DonVitoSSCN
#25686 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Objektivno u rangu Sunjica mozda malo bolji.ultima_palabra wrote:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25687 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Perfektno oslik'o naše društvo.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Koji to amidža ne bi zaposlio svog bratića, koja tetka ne bi zveknula milion kad može, zaposlila sestričinu, babo sina, majka kćerku. Glupi Bošnjaci i njihova logika. Gdje prestaje logika tu počinje Bosna. Dokazani, nepismeno-neobrazovani, debili.
- luckylaka
#25688 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I jos bez Vede,kada tu upadne Kolasin

-
juventus
#25689 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad Sušić objavljuje spisak?
- luckylaka
#25690 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Uz ovi 11 u Brazil ABD trebali bi jos Avduka(nije nesto al jbga)Buric,Vedo,Kolasin,Vranjes,Ibra,Zuka,Rahimic i Pandza(radi sevapa)Besic(obavezno) to je 20-21 (mozda i Zahira).Jos 2-3 naci do 2014.Dakle od Vrsajevica,Sunjica,Zahirovica,Cocalica,Mahmutovica,Djurica,Svena,Arnauta,Husejnovica...ko ima jos potencionalni izabrati 2-3 i to je to(ako koga nisam izostavio)
- luckylaka
#25691 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo sto nije ali osim Mujdze cini mise sve ostalo je isto kao protiv Slovaka.Nema tu PAPE veliki izborjuventus wrote:Kad Sušić objavljuje spisak?
- Charuga
- Globalni moderator
#25692 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Posto ste postali osjetljivi, pa se cesto zalite na odmore, moram prvo upozoriti a onda slati na odmor. Da me ne prijavljujete obdusmenima ...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Opet ti drmaju kavez, a nedeljaStvarno nema smisla, čisti bezobrazluk.
Ovo gore nije prica za foruma i bilo bi lijepo da se ne ponavlja!
-
frngla
#25693 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je nahlađen pravo 
- nKrkan
-
juventus
#25695 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne volim kad se od ove reprezentacije na silu hoće napraviti "reprezentacija svih naroda".
Stvarno ne gledam ko je koje vjere, samo mi je bitno da su dobri, ali imam osjećaj da ne gledaju svi tako. Da hrvati i srbi lakše dođu do poziva, samo jer ih nema puno u reprezentaciji.
Stvarno ne gledam ko je koje vjere, samo mi je bitno da su dobri, ali imam osjećaj da ne gledaju svi tako. Da hrvati i srbi lakše dođu do poziva, samo jer ih nema puno u reprezentaciji.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#25696 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zvuči ko idealan DMC...pa nama jedan križanac mesara i buldoga i fali.....ševatora imamo i previšeLakat Jebić wrote:cocalic je cini mi se u mladjim selekcijama bio spic (znaci zna lopte). onda je prekomandovan na stopera i to je igrao u prvom timu zelje, na toj poziciji je dosao i do kapitenske. kad je otisao u grcku prebacen je na zadnjeg veznog.palermo wrote:A sad ozbiljno Ultima, malo se šalim oko Cocalića, forum ga napravi mitskim čovjekom..ultima_palabra wrote:...nego ovo, ne sjećam se ja dobro baš Cocalića, ali ono koliko se ja sjećam on zapravo nije igrač kakvog mi trebamo. On je više stoper a a znatno manje onaj defanzivni vezni kakvog mi trebamo, dakle nekog trkača, buldoga....koji usput nešto zna sa loptom....
nije klasicni mesar, ali igra destruktivca
PS
haj kontam poziv Kržiću...Rijeka je u velikom usponu an on je tamo jedan od boljih igrača, međutim poziciono s Kvržićem nismo ništa dobili osim bespotrebnog gomilanja desnih krilnih-ofenzivnih igrača
Iskreno za poziv Kvržiću jedan od desnih krila je trebao ispasti sa spiska
Last edited by JoseMujica on 30/09/2013 09:36, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#25697 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znam da je igrao obje pozicije u Grčkoj i Izraelu... mislim nije on neki aman-zaman kapacitet, ali mi nismo reprezentacija koja olako može prekrižiti nekoga ko standardno igra za Maccabi Haifu.
- Herr Flick
#25698 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zasto ovoliko gomilanje veznih-ofazivnih igraca

- limeni
#25699 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cocalic,mahmutovic,buric..nisu na spisku dok su redovni vrsajevic,sunjic i taj novi iz hrvatske lige
branio sam te pape gdje i nisam trebao ali ako ovu sansu propustis psovat ce ti svi za sva vremena.
cilj je i dalje brazil, pa makar kroz plej off (onu rijec necu ni da spomenem) protiv spanije. da, spaniju bi i zasluzio
ako bi propustio ovu sansu.
svi u napad jedan je hase!
branio sam te pape gdje i nisam trebao ali ako ovu sansu propustis psovat ce ti svi za sva vremena.
cilj je i dalje brazil, pa makar kroz plej off (onu rijec necu ni da spomenem) protiv spanije. da, spaniju bi i zasluzio
ako bi propustio ovu sansu.
svi u napad jedan je hase!
-
frngla
#25700 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo nije uredu nikako od strane selektora... Imamo deficitarnu poziciju zadnjeg veznog i par igrača koji je mogu igrati, a on zove ofanzivnog veznog iz Rijeke
nije uredu stvarno...