To je to. Opet on o našoj "efikasnosti", a zna kako se fino provedosmo protiv Slovaka...cyprus wrote:Safet Sušić wrote:Lihtenštajnu ćemo zabiti tri-četiri gola, a u posljednjoj utakmici u Litvaniji pratit će nas deset hiljada navijača. Ako uz tako kvalitetnu ekipu i takvu publiku ne možemo dobiti utakmicu, nije nam ni mjesto u Brazilu...
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#25276 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
Dead Man Walking
#25277 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A odakle je Tin dosao u HNL, iz Pofalickog?PeppermintSA wrote:
Bešić je iz Bundeslige prešao u mađarsku ligu
- luckylaka
#25278 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Daj bolan ti usporedjujes Lihtenstajn i Slovake.Pa normalno da cemo im zabiti 3-4.It_is_a_Leclerc wrote:To je to. Opet on o našoj "efikasnosti", a zna kako se fino provedosmo protiv Slovaka...cyprus wrote:Safet Sušić wrote:Lihtenštajnu ćemo zabiti tri-četiri gola, a u posljednjoj utakmici u Litvaniji pratit će nas deset hiljada navijača. Ako uz tako kvalitetnu ekipu i takvu publiku ne možemo dobiti utakmicu, nije nam ni mjesto u Brazilu...
- cyprus
#25279 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da igramo protiv praznog gola, neozbiljno je izjaviti ovo 
- ultima_palabra
#25280 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jebemu trun, neku iznesenu tvrdnju je potrebno argumentirati, ili su prošla ta vremena na forumu?PeppermintSA wrote:JThomas wrote:poređenje i jeste za pet smajlija što se smiju, jer maccabi haifa igra u grupi lige evrope, a hajduk ispada u trećem pretkolu od dile iz gorija (koga? odakle? eh tačno tako...). i to glat, s oba poraza. jedini argument su godine, a ako je samo to bitno, puna je i naša liga momaka '92 godište...
Opet ponavljam, jesi li ti gledao Cocalića ili samo sjediš i listaš transfermarkt?
Frajer je klasična rupa od igrača i apsolutno je irelevantno gdje igra. I da, što se mene tiče, treba biti mladih, talentovanih igrača iz PL u reprezentaciji jer mi imamo žestok kompleks gdje, uz svo dužno poštovanje, drkamo na neke polovnjake iz Austrije a ismijavamo domaće igrače. Pri tom, 90% hrvatskih reprezentativaca koji danas žare i pale po velikim klubovima su debitovali kao igrači iz HNL pa se prodali u top klubove.
Dakle, Cocalić je rupa zato što.............? Biti 3-4 godine standardan u solidnom Panioniosu i Maccabi Haifi koji svake godine igra grupe evropskih takmičenja nije loše za "rupu". Mi ne možemo sabrati ni 10 igrača koji igraju grupe evropskih takmičenja i zato se ne treba olako odricati igrača.
Ovako su idolopoklonici pljuvali i Zukanovića, pa su bili primorani da sve to lijepo poližu
Dostojanstvo mi ne da da gledam HNL, ali mali Sušić bi trebao prvo malo na dokazivanje u U21... ako uopšte ima naše državljanstvo.
- shalla
#25281 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hahahahahahahaha, sad pročitah ovaj intervju, pa lik stvarno nije dobre glave kad je u pitanju davanje izjava
Ili se, kao što rekoh nekidan, dooooobro šprda sa novinarima sa ovim izjavama...
Dakle još dvojica iz te strašne, superkvalitetne hrvatske nogometne lige, a češka i izraelska liga su vjerovatno za kurac, toliko o onom od nekidan "nisam ljubitelj osrednjih liga"... I ovo da ćeš nekome utrpati 3-4 gola, ja ne bih to izjavio da igram sa Manchesterom protiv Vrbanjuše...
Svaka mu čast na tome što nas je doveo na prag SP ali definitivno bi bilo bolje da zalijepi usta onim širokim selotejpom...
Ili se, kao što rekoh nekidan, dooooobro šprda sa novinarima sa ovim izjavama...
Dakle još dvojica iz te strašne, superkvalitetne hrvatske nogometne lige, a češka i izraelska liga su vjerovatno za kurac, toliko o onom od nekidan "nisam ljubitelj osrednjih liga"... I ovo da ćeš nekome utrpati 3-4 gola, ja ne bih to izjavio da igram sa Manchesterom protiv Vrbanjuše...
Svaka mu čast na tome što nas je doveo na prag SP ali definitivno bi bilo bolje da zalijepi usta onim širokim selotejpom...
-
Hedg
#25282 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape gubi konce...
Treba zvati Dinu Đurbuzovića.
- ultima_palabra
#25283 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Haha, bravo majstoreDead Man Walking wrote:Sto jes, jes.
- Lakat Jebić
#25284 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
po izjavama se jednako ofirajuHedg wrote:Pape gubi konce...
- It_is_a_Leclerc
#25285 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako ćemo logikom, Slovaci nisu dobili Lihtenštajn u jednoj utakmici, mi smo od Slovaka izgubili u jednoj utakmici..luckylaka wrote:It_is_a_Leclerc wrote: Daj bolan ti usporedjujes Lihtenstajn i Slovake.Pa normalno da cemo im zabiti 3-4.
Kvalitetniji smo i bolji, ali dati ovakvu izjavu je vrlo neozbiljno, motiviše protivnika i generalno ne spada u nivo sportske kulture. Jeste čuli trenera Napolia kad je dolazio da igra protiv Širokog da je rekao da će im dati 3-4 komada ?!
-
Hedg
#25286 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Valjda trenera Udinesea. 
- It_is_a_Leclerc
#25287 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Duboke isprike. Ostale mi traume od DonVita. Vidim moćni Napoli gdje god da se okrenem.Hedg wrote:Valjda trenera Udinesea.
Halali
- luckylaka
#25288 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo nije neozbiljno nego realno.cyprus wrote:Da igramo protiv praznog gola, neozbiljno je izjaviti ovo
- Infaze Studio
#25289 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
It_is_a_Leclerc wrote:Duboke isprike. Ostale mi traume od DonVita. Vidim moćni Napoli gdje god da se okrenem.Hedg wrote:Valjda trenera Udinesea.
Halali
Tako covjekom obrisati guzicu I baciti ga u kanalizaciju je krajnje neozbiljno I supacki.
Izvini, ali tako je...cuj sad mu neko kriv sto nema pojma ko je igrao sa Sirokim
- fosil
#25290 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svi zadru, Pape Šibeniku.

- limeni
#25291 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
luckylaka wrote:Ovo nije neozbiljno nego realno.cyprus wrote:Da igramo protiv praznog gola, neozbiljno je izjaviti ovo
da je pozivao na oprez ovdje bi govorili pape jado, strah ga ma on ne zna ja mu kroz noge selektovao..
sto se tice ovih poziva, ako je ovo tacno onda dolazi do izrazaja nas mentalitet. bojim se da ce do sp u brazilu na spisak upasti bakir, covic i dodik kao rezervni golman.
- cyprus
#25292 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Predviđanje budućnosti nikada nije bilo realno, nego paranormalno... Ili kad već predviđamo, mislim da neće biti više od 2:0luckylaka wrote:Ovo nije neozbiljno nego realno.cyprus wrote:Da igramo protiv praznog gola, neozbiljno je izjaviti ovo
- BHF_Manijak
#25293 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koji je tebi opet ba, sta pljujes opet po ljudima? Ona roba od neki dan losa bila ili??? Sad odjednom Safet tito, a neki dan si mu jebo mater!!!luckylaka wrote:Ovo nije neozbiljno nego realno.cyprus wrote:Da igramo protiv praznog gola, neozbiljno je izjaviti ovo
Razlika je u tome sto su ti hrvatski igraci kvalitetni i bili su u to vrijeme TOP TALENTI, za razliku od nasih vedeta Svrake, Sesara... Iz nase lige nemas koga zvati, jer su nekvalitetni igraci, prestanite se vise sprdati sa tim izjavam i igracima iz nase lige.PeppermintSA wrote: Frajer je klasična rupa od igrača i apsolutno je irelevantno gdje igra. I da, što se mene tiče, treba biti mladih, talentovanih igrača iz PL u reprezentaciji jer mi imamo žestok kompleks gdje, uz svo dužno poštovanje, drkamo na neke polovnjake iz Austrije a ismijavamo domaće igrače. Pri tom, 90% hrvatskih reprezentativaca koji danas žare i pale po velikim klubovima su debitovali kao igrači iz HNL pa se prodali u top klubove.
A to je li Cocalic rupa ili ne - nisi kompetentan da ocjenjujes! Mnogo toga govore o njemu igre u klubu, covjek je standardn 2-3 godine. Da je rupa, vjerovatno bi ga zamjenili boljim, ali nisu! S toga ne pravi se plaho pametan.
Zato nek' su nam kvalitet Sunjic, Vrsajevic, Pandza, Sesar, Svraka...
-
KemoM
#25294 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PeppermintSA ja neznam jel se ti zajebajes. Jesil ti gledao Tina ikako? Da jesi nebi ga uporedjivo sa Zahirovicem (jos jedan as Sead Saint-Germanije) ili Rahimicem jer nije defanzivni vezni. LIk je ofanzivni vezni i konkurencija mu je Pjanic, Misimovic, Hajrovic, Ibricic, Medunjanin.. Vjecni talenat Ibricic je za ovog clana GNK Hajduka Maradona a da nepricamo o ostalim.PeppermintSA wrote:JThomas wrote:poređenje i jeste za pet smajlija što se smiju, jer maccabi haifa igra u grupi lige evrope, a hajduk ispada u trećem pretkolu od dile iz gorija (koga? odakle? eh tačno tako...). i to glat, s oba poraza. jedini argument su godine, a ako je samo to bitno, puna je i naša liga momaka '92 godište...
Opet ponavljam, jesi li ti gledao Cocalića ili samo sjediš i listaš transfermarkt?
- JThomas
#25295 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
u top klubove se prodaju igrači iz dinama. iz hajduka..."malo" manje. tradiciji i navijačima svaka čast, ali hajduk je u ovom trenutku talašika samo malo, malo manja od želje i sarajeva. jedva prođu horizont iz turnova (opet koga, odakle?) i dila gori ih opušteno izbaci. tako da priča da nećeš da zoveš igrača iz češke lige malo deplasirano zvuči kad ih zoveš iz takvog hajduka. nemaš argumenata osim što ponavljaš k'o papagaj rupa je, rupa je.PeppermintSA wrote:JThomas wrote:poređenje i jeste za pet smajlija što se smiju, jer maccabi haifa igra u grupi lige evrope, a hajduk ispada u trećem pretkolu od dile iz gorija (koga? odakle? eh tačno tako...). i to glat, s oba poraza. jedini argument su godine, a ako je samo to bitno, puna je i naša liga momaka '92 godište...
Frajer je klasična rupa od igrača i apsolutno je irelevantno gdje igra. I da, što se mene tiče, treba biti mladih, talentovanih igrača iz PL u reprezentaciji jer mi imamo žestok kompleks gdje, uz svo dužno poštovanje, drkamo na neke polovnjake iz Austrije a ismijavamo domaće igrače. Pri tom, 90% hrvatskih reprezentativaca koji danas žare i pale po velikim klubovima su debitovali kao igrači iz HNL pa se prodali u top klubove.
-
Mr. Brightside
#25296 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hedg wrote:Pape gubi konce...
-
KemoM
#25297 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tin je iz Belgije presao u mrtvi Hajduk. Nepamtim da su Kompany, Felaini i ostali talenti iz Belgijske lige presjedali u Hajduku prije prelaska u Englesku. Mozda grijesim.PeppermintSA wrote:
Tin igra u HNLu pa će otići u jaču ligu,
Bešić je iz Bundeslige prešao u mađarsku ligu
- It_is_a_Leclerc
#25298 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moguće je. Ne znam. Vidi s njim.Infaze Studio wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Duboke isprike. Ostale mi traume od DonVita. Vidim moćni Napoli gdje god da se okrenem.Hedg wrote:Valjda trenera Udinesea.
Halali![]()
Iako sam misljenja da je taj D. Vito jedan od najtezih tipova ovdje, mislim da si ti jos tezi
![]()
Tako covjekom obrisati guzicu I baciti ga u kanalizaciju je krajnje neozbiljno I supacki.
Izvini, ali tako je...cuj sad mu neko kriv sto nema pojma ko je igrao sa Sirokim
- House
#25299 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad otjera Sunjica,Vrsajevica i ostale hadalje ima moj respekt , do tada .... Stvarno ne kontam odakle Sunjic u reprezentaciji , frajer teska panjina
Last edited by House on 23/09/2013 19:28, edited 1 time in total.
-
KemoM
#25300 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tu je jos i Haris Bukva. I i on je starter u Hajduku, zapamtite sta je Susic rekao. Standardan igrac Hajduka je automatski potencijalni reprezentativac. Igrom slucaja i on je clan poznate falange Sead-Germaina. Bas kao i Anel "Breidbalik" Hadzic, ofanzivni vezni Sturma koji je bio vrlo blizu prelaska u Germanski Nogometni Klub Hajduk Split.