Ti baš nećeš da malo dublje gledaš stvari...iceman2010 wrote:I jesmo li onda trebali igrati ziheraski na nulu? Dvije nule u dva susreta? Ili mislis da bi bili opasniji sa jednim napadacem i dva zadnja vezna? Postavljena odbrana, nema sasni za Slovake, kada Muha odugovlaci sa ispucavanjem mi mu pljescemo i tako...... Super. Samo nema sansi ni za nas! I ovako je tesko islo, a zamisli sta bi bilo da smo poceli sa samo jednim napadacem recimo? Bilo bi ko protiv portugala. Zatvori Misimovica i poduplaj Dzeku i zavrsio si sav posao! Nema Pjanica, nema Vede da malo vise priprjetimo. Ali zato ce tu biti Zahirovic i Rahimic koji ce da ustopaju Slovake.Dead Man Walking wrote:Pa vidis, za razliku od mnogih ja sam pozivao na oprez protiv Slovaka, imaju dokumentovani postovi. Ovdje su tad mnogi strucnjaci sibali prognoze 3-4 razlike, a noc prije na FTV i Safet nesto slicno izvali. Sad odjednom svima Slovacka ko Brazil. Jaki jesu, ja sam to govorio i znao i prije Zenice, ali na postavljenu odbranu nam nisu napravili ni jednu jedinu sansu (neka me neko ispravi ako grijesim), sve iz kontre!
Ponavljam se ko papagaj, utakmica protiv Grčke je MORALA biti ogledalo toga kako smo i ove tekme trebali odigrati, tada smo igrali sa DMC-om i ubili smo grke, nismo imali puno mrtvih šansi ali je lopta konstantno bila kod nas, ne sjećam se da su nam ijednom opasnije zaprijetili.
I opet, kao što već rekoh, nije meni bio problem što smo zajebali u prvoj tekmi, hajde jbg, desi se i Fergusonu da promaši taktiku, ali postaviti identičnu igru 4 dana nakon toga tj. ne naučiti APSOLUTNO ništa iz 90 minuta utakmice koju vodiš, e to već bode oči taman da je moj babo u pitanju a ne Pape...