Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
shalla

#24676 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

iceman2010 wrote:
Dead Man Walking wrote:Pa vidis, za razliku od mnogih ja sam pozivao na oprez protiv Slovaka, imaju dokumentovani postovi. Ovdje su tad mnogi strucnjaci sibali prognoze 3-4 razlike, a noc prije na FTV i Safet nesto slicno izvali. Sad odjednom svima Slovacka ko Brazil. Jaki jesu, ja sam to govorio i znao i prije Zenice, ali na postavljenu odbranu nam nisu napravili ni jednu jedinu sansu (neka me neko ispravi ako grijesim), sve iz kontre!
I jesmo li onda trebali igrati ziheraski na nulu? Dvije nule u dva susreta? Ili mislis da bi bili opasniji sa jednim napadacem i dva zadnja vezna? Postavljena odbrana, nema sasni za Slovake, kada Muha odugovlaci sa ispucavanjem mi mu pljescemo i tako...... Super. Samo nema sansi ni za nas! I ovako je tesko islo, a zamisli sta bi bilo da smo poceli sa samo jednim napadacem recimo? Bilo bi ko protiv portugala. Zatvori Misimovica i poduplaj Dzeku i zavrsio si sav posao! Nema Pjanica, nema Vede da malo vise priprjetimo. Ali zato ce tu biti Zahirovic i Rahimic koji ce da ustopaju Slovake.
Ti baš nećeš da malo dublje gledaš stvari...
Ponavljam se ko papagaj, utakmica protiv Grčke je MORALA biti ogledalo toga kako smo i ove tekme trebali odigrati, tada smo igrali sa DMC-om i ubili smo grke, nismo imali puno mrtvih šansi ali je lopta konstantno bila kod nas, ne sjećam se da su nam ijednom opasnije zaprijetili.

I opet, kao što već rekoh, nije meni bio problem što smo zajebali u prvoj tekmi, hajde jbg, desi se i Fergusonu da promaši taktiku, ali postaviti identičnu igru 4 dana nakon toga tj. ne naučiti APSOLUTNO ništa iz 90 minuta utakmice koju vodiš, e to već bode oči taman da je moj babo u pitanju a ne Pape...
Last edited by shalla on 12/09/2013 16:35, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#24677 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Igrati sa zadnjim veznim je ziheraški? Znači mi smo igrali ziheraški protiv Latvije?
denimb

#24678 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by denimb »

Igru bez DM-a ne bih preporucio ni najvecem dusmaninu...dvije utakmice smo visili u zraku u odbrani.

Bez te pozicije u ekipi protivnici uvijek imaju prostora da se sa 40 metara raspoređuju kako ko hoce, dok njihov igrac koji ima loptu dobija i previse vremena da razmisli kome i kako uputiti pas...

Tako se jednostavno ne smije igrati ni protiv L. reprezentacija, a ne ovih jacih.
korisnik101

#24679 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by korisnik101 »

iceman2010 wrote: I jesmo li onda trebali igrati ziheraski na nulu? Dvije nule u dva susreta? Ili mislis da bi bili opasniji sa jednim napadacem i dva zadnja vezna? Postavljena odbrana, nema sasni za Slovake, kada Muha odugovlaci sa ispucavanjem mi mu pljescemo i tako...... Super. Samo nema sansi ni za nas! I ovako je tesko islo, a zamisli sta bi bilo da smo poceli sa samo jednim napadacem recimo? Bilo bi ko protiv portugala. Zatvori Misimovica i poduplaj Dzeku i zavrsio si sav posao! Nema Pjanica, nema Vede da malo vise priprjetimo. Ali zato ce tu biti Zahirovic i Rahimic koji ce da ustopaju Slovake.
Da smo krenuli sa jednim napadacem i Misimovicem na klupi, i ubacili nekog trkaca tipa Hajrovic i destruktivca da smiri Weissa- znas sta bi bilo ?
Slovaci bi pukli po savovima.
Njihove kontre ne bi imale smisla.
A mi bi sa sredine gradili igru. Pucali sa distance. I ako to ne bi upalilo, onda u drugom poluvremenu uveli svjezeg Misimovica i jos jednog napadaca.
Natrpali bi im punu vrecu !! 3 do 4:0/. Lagano. Bez puno znoja.
IcedMFEarth

#24680 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IcedMFEarth »

shalla wrote:

- Trebalo bi biti golova. Igrat ćemo izrazito ofenzivno, a imat ćemo problem kada lopta bude u njihovom posjedu, ali i oni će imati problema kada lopta bude kod nas. Imat ćemo posjed lopte 70 do 80 posto i ako primimo pogodak, znat ćemo uzvratiti. Njihov selektor kaže da im je dosta četiri boda iz naših međusobnih susreta, ali to nije tako. Oni dolaze pobijediti i očekujem zbog toga otvorenu igru i mnogo šansi, a nadam se i mnogo golova u mreži Slovaka - zaključio je izbornik Bosne i Hercegovine Safet Sušić.[/i]
Ako je Pape ovo stvarno izjavio, onda je tačno opisao utakmicu. Dakle uradio je svoj posao. Postavio je onako kako je on želio a ne kako forumaši žele. Ispunio je cilj, a to je pobjeda. I tvrdim da nismo odigrali toliko loše kao što predstavljaju, samo su nas naiši previše razmazili dobrim igrama do sad kada nam skoro niko nije zaprijetio golu.
denimb

#24681 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by denimb »

IcedMFEarth wrote:
shalla wrote:

- Trebalo bi biti golova. Igrat ćemo izrazito ofenzivno, a imat ćemo problem kada lopta bude u njihovom posjedu, ali i oni će imati problema kada lopta bude kod nas. Imat ćemo posjed lopte 70 do 80 posto i ako primimo pogodak, znat ćemo uzvratiti. Njihov selektor kaže da im je dosta četiri boda iz naših međusobnih susreta, ali to nije tako. Oni dolaze pobijediti i očekujem zbog toga otvorenu igru i mnogo šansi, a nadam se i mnogo golova u mreži Slovaka - zaključio je izbornik Bosne i Hercegovine Safet Sušić.[/i]
Ako je Pape ovo stvarno izjavio, onda je tačno opisao utakmicu. Dakle uradio je svoj posao. Postavio je onako kako je on želio a ne kako forumaši žele. Ispunio je cilj, a to je pobjeda. I tvrdim da nismo odigrali toliko loše kao što predstavljaju, samo su nas naiši previše razmazili dobrim igrama do sad kada nam skoro niko nije zaprijetio golu.
A za tebe je pametno igrati ovako, dvije najvaznije utakmice u kvalifikacijama?

Ne igra se tako kada imas toliko toga za izgubiti...a one sanse koje su Slovaci pravili ti je skolski primjer sta se desava kada nema ko izađi na covjeka koji sa 50 metara krece na tvoj gol...odbrana se mora povlaciti pred njim jer nijedan stoper ne smije sebi dopustiti da tu ispadne, a sa bokova ti ulijecu igraci i cekaju pas...

Previse rizika, i previse oslanjanja na srecu...a tako se danas fudbal ne igra.
IcedMFEarth

#24682 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IcedMFEarth »

denimb wrote:
IcedMFEarth wrote:
shalla wrote:

Ne igra se tako kada imas toliko toga za izgubiti...a one sanse koje su Slovaci pravili ti je skolski primjer sta se desava kada nema ko izađi na covjeka koji sa 50 metara krece na tvoj gol...odbrana se mora povlaciti pred njim jer nijedan stoper ne smije sebi dopustiti da tu ispadne, a sa bokova ti ulijecu igraci i cekaju pas...

To je bio više problem s igračima: Mujdža i Salihović su ostavljali previše prostora nazad, a to im sigurno nije rek'o Pape. Da je bio Zukanović tu imali bi još jednog u odbrani i to bi već fino izgledalo. Ali i da u potpunosti griješim, meni se opet sviđa ovo, repka smo s mudima. Nebi ni voljeli ovu reprezentaciju da drugačije igra :D
K' Grčka npr. ne daj Bože :D
omega369

#24683 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by omega369 »

O Boze,

ZASTO OVA TEMA IMA 990 STRANICA :?:

:? :?
Dead Man Walking

#24684 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

@Zavatoni

Sedam zicera imali dok nismo zabili? :shock: Haj dobro.
luckylaka

#24685 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Jebo te kad god otvoris ovu teme sve sami strucnjaci trebali sa zadnjim,trebali sa prednjim,trebali sa ovim,onim...bla,bla.Krajnji rezultat je cilj ili hocete opet tabelu.Pepe je grijesio,Murinjo je grijsio,Hitzfeld grijesio pa i PAPE i sta sad.Nadjite strucnjaci jos 2-3 igraca koja bi mogla zamijeniti Misketa,Rahimica,Spahu,Mujdzu,Dzeku,Pjanica..u slucaju kartona ili povreda.Bujrum
denimb

#24686 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by denimb »

Nisam ti ja za te egzibicije tipa "kome opanci, kome obojci".

Volim i ja ofanzivnu igru, utakmica protiv Grcke je pokazala sta se moze uraditi kada se ukljuci mozak, i ne znam zasto se sprovode eksperimenti kad vec imas provjeren recept.

Sreca da nije bila jaca reprezentacija od Slovacke, sa druge strane terena...
iceman2010

#24687 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iceman2010 »

korisnik101 wrote:
iceman2010 wrote: I jesmo li onda trebali igrati ziheraski na nulu? Dvije nule u dva susreta? Ili mislis da bi bili opasniji sa jednim napadacem i dva zadnja vezna? Postavljena odbrana, nema sasni za Slovake, kada Muha odugovlaci sa ispucavanjem mi mu pljescemo i tako...... Super. Samo nema sansi ni za nas! I ovako je tesko islo, a zamisli sta bi bilo da smo poceli sa samo jednim napadacem recimo? Bilo bi ko protiv portugala. Zatvori Misimovica i poduplaj Dzeku i zavrsio si sav posao! Nema Pjanica, nema Vede da malo vise priprjetimo. Ali zato ce tu biti Zahirovic i Rahimic koji ce da ustopaju Slovake.
Da smo krenuli sa jednim napadacem i Misimovicem na klupi, i ubacili nekog trkaca tipa Hajrovic i destruktivca da smiri Weissa- znas sta bi bilo ?
Slovaci bi pukli po savovima.
Njihove kontre ne bi imale smisla.
A mi bi sa sredine gradili igru. Pucali sa distance. I ako to ne bi upalilo, onda u drugom poluvremenu uveli svjezeg Misimovica i jos jednog napadaca.
Natrpali bi im punu vrecu !! 3 do 4:0/. Lagano. Bez puno znoja.
Hahaha. Jesam rekao da imate recept za 3-4 komada. Vjerovatno imate recept i za pobjedu u finalu sp-a protiv brazila. Pa sta ce im kontre kada ni ti ne napadas? Ko bi bio taj destruktivac koji bi cuvao weissa? Zahirovic? Ma nije vam to nikada ni na um palo dok Susic nije patentirao. I vi bi poceli sa Mujdzom prije tekme. Sada se pravite pametni jer je Susic to skontao. I zaboravlja se jedna cinjenica. Zahirovic je usao oko 60-te minute frisak dok se doticni vec pristojno potrosio. Da li bi ga taj destruktivac zaustavio od prve minute? Ista stvar sa Hajrovicem. Da li bi njegov ucinak bio bolji os Misketovog da je poceo od pocetka? Misketu je malo falilo da ih otvori u sestoj minuti, a kasnije je izveo onaj korner za 1:1. Hajrovic je ispao pravi djoker. Uloga koju bi ti dao Misketu. Dakle, Susic je ocigledno pogodio. I protiv ovih smo imali posjed. Protiv grcke smo golove zabili iz prekida. I sada smo ih imali mali milion ali nije islo. Gol smo dali iz devetog kornera. Jedva smo im zabili dva u 180 minuta, a ti mi tvrdis da bi im zabili vise sa vise destruktivaca u ekipi. Pa naravno da ti odbrana nije postavljena kada napadas. Logicno zar ne? Ili mislis da smo mi njima trebali dati posjed i igrati na kontre? Ne bi mi njima, tom tvojom taktikom, gol zabili ni nakon 5 utakmica. To bi bila utakmica uz koju bih zaspao. Bila bi dva suta. Jedan preko naseg, a drugi preko njihovog gola.

Vidim ja da si ti veci strucnjak od Susica. Da te predlozimo za selektora? Ti ces nas covjece uciniti prvacima svijeta i to u velikom stilu. Svima 3-4 komada. Cirkus.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
kisni indijanac

#24688 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kisni indijanac »

onda poentirajmo i zaključimo da je igrao defanzivni vezni protiv slovaka ( čitaj rahimić ), mi bi iste poderali sa ukupnom gol razlikom u obje utakmice 10 : 1 :oops:
medo28

#24689 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by medo28 »

iceman2010 wrote:
ultima_palabra wrote:Protiv Francuza su igrali Misimović i Pjanić, ali je igrao i Rahimić, a Ibišević ne. I to je funkcionisalo samo 60 minuta.
Isto tako je bilo i protiv portugala. Jedan napadac, dva zadnja vezna, pjanic cini mi se na desnom krilu..... Samo tada nije funkcionisalo. Ima nesto i do protivnika zar ne? I oni se tu valjda nesto pitaju? Ispade da nam ni po kakvoj logici Portugal nije trebao zabiti 6 komada, a zabio je. I gle cuda ni dva ZV nisu pomogla :lol:
Da ali gle čuda bili su Misimović i Pjanić skupa... osim tih 60 minuta protiv Francuske ja se ne sječam da bi još više puta to dobro izgledalo, ispravite me ako griješim...

evo brzinske analize važnijih utakmica i usporedbe Pjanić, Misimović... pa hajmo i Rahimić pošto je aktualan (barem za mene jeste jer ga baš cijenim)

španija - BIH : 1 - 0 (igraju Misimović i Rahimić)
BIH - Španija 2 - 5 (igraju Misimović, Pjanić i Rahimić, opomba Rahimić izlazi na poluvrijemenu kod rezulatat 0 -2)
BIH - France : 0 - 2 (igraju Misimović, Pjanić i Rahimić, opomba 2. gol pada nakon izmjene Rahimića)
France - BIH : 1 - 1 (igraju Misimović, Pjanič i Rahimić)
Albania - BIH : 1 -1 (igraju Misimović, Pjanič i Rahimić)
BIH - Albania : 2 - 0 (igraju Misimović, Pjanič i Rahimić)
BIH - Portugal : 0 - 0 (igraju Misimović, Rahimić)
BIH - Rumunija : 2 - 1 (igraju Misimović, Pjanič i Rahimić)
Rumunija - BIH : 3 - 0 (igraju Misimović, Pjanič i Rahimić)
Bjelorusija - BIH : 0 - 2 (igraju Pjanić i Rahimić)
BIH - Bjelorusija : 1 - 0 (igra Rahimić, opomba Misimović ulazi u 2. poluvrijemenu i zabija gol uz rafalanje)
Portugal - BIH : 6 - 2 (igraju Misimović Pjanić brez Rahimića)
Grčka -BIH : 0 - 0 (Igra Misimović)
BIH - Grčka : 3 - 1 (Igra Misimović)
BIH - Slovakia : 0 - 1 (igraju MIsimović i Pjanić brez Rahimića)
Slovakia - BIH : 1 - 2 (igraju Misimović i Pjanić brez Rahimića)

sa crvenom bojom označeni veči porazi, naravno ima tu puno više faktora koji su bili takodje važni ali neku sliku se može dobiti
denimb

#24690 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by denimb »

I vi jos iz supljeg u prazno sa Misimovicem i Pjanicem.

Nema tu konacnog odgovora, ima utakmica kada ne da mogu igrati zajedno, nego moraju...a isto tako ima utakmica kada ne smiju igrati zajedno...

Sve je to do selektorovog posla, i analize protivnika.
iceman2010

#24691 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iceman2010 »

ultima_palabra wrote:Igrati sa zadnjim veznim je ziheraški? Znači mi smo igrali ziheraški protiv Latvije?
Gdje sam to napisao? Pa mi smo igrali sa zadnjim veznim. Ali nemoze i jare i pare majstore. Ako hoces gol onda moras otici na protivnicku polovicu po njega sa vise od dva igraca. Ako je logika prvo misli na svoj gol, a gore sta napravis dobro. Uvedi Rahimica i Zahirovica, pukni flastere na Hamsika i ovog weissa, igraj sa Dzekom kao jedinim napadacem i pjanicem kao kreatorom igre. Neka malo prodju lulic i mujdza (mada je ovo sa mujdzom iz vase perspektive prwvise rizicno. Hebi ga treba cuvati weissa. Gdje ces rizikovati i krenuti naprijed pa pokusati probiti bok) po bokovima i probaju naci dzeku pored skrtela i jos tri njihova igraca. To je super. Nece slovaci praviti sanse, a mi cemo cekati prekid, pa ako sta bude bude. I kod prekida ostaviti 6 igraca nazad. Ne daj Boze kakve kontre. Pape je postavio svoju taktiku. Kockao se jer je morao. Morao je napasti. Uspio je. Idemo u Brazil. Da je bilo ko od vas postavljao taktiku imali bi dva puta 0:0 ako ne bi neka frljoka slucajno usla.

iceman2010

#24692 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iceman2010 »

denimb wrote:Igru bez DM-a ne bih preporucio ni najvecem dusmaninu...dvije utakmice smo visili u zraku u odbrani.

Bez te pozicije u ekipi protivnici uvijek imaju prostora da se sa 40 metara raspoređuju kako ko hoce, dok njihov igrac koji ima loptu dobija i previse vremena da razmisli kome i kako uputiti pas...

Tako se jednostavno ne smije igrati ni protiv L. reprezentacija, a ne ovih jacih.
Halo ba! Imali smo zadnjeg veznog.

denimb

#24693 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by denimb »

iceman2010 wrote:
denimb wrote:Igru bez DM-a ne bih preporucio ni najvecem dusmaninu...dvije utakmice smo visili u zraku u odbrani.

Halo ba! Imali smo zadnjeg veznog.

Klasicnog, destruktivca?

Ovom svaka cast, ali nije to taj...uz njega na terenu treba da bude i ovakav jedan.

P.S. ne kazem nista za utakmicu u Slovackoj, tu nam je trebala pobjeda i svakako se moralo ofanzivno igrati, jer smo vec zajebali u Zenici.

Ali nije bilo potrebe da se krece onako na Bilinom polju od prve minute...srljanje obicno.
bosanska senzacija

#24694 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bosanska senzacija »

Igrati bez defanzivnog veznog ne znači da ćeš automatski igrati ofanzivnije, hoćeš na papiru ali na terenu je sasvim druga stvar.

Očit primjer je prva utakmica u Zenici protiv Slovaka kada smo i pored hrpe ofanzivaca u napadu izgledali bezidejno.

Pape se kockao utakmicom u Žilini i da je ona Weisova stativa sa šuplje desne strane koju niko nije zatvarao punih 180 minuta ušla, danas bi mi drugu priču pričali.
iceman2010

#24695 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iceman2010 »

denimb wrote:
IcedMFEarth wrote:
shalla wrote:

Jok. Fudbal se igra svi u svojih sesnaest a gore ako sta napravis puna saka brade. Pa ako hoces da napadnes naravno da moras da rizikujes. Najgore je igrati to sto vi hocete. Sucuraj pozadi bez previse rizika. Igraj na nulu, a ako sta udje, udje. Tako smo igrali sa Bakom. Ako tako volite super. Nek dodje opet baka pa cemo se naduravati opet sa Litvanijom i igrati ko sto sada grcka igra.

denimb

#24696 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by denimb »

[/quote]

Jok. Fudbal se igra svi u svojih sesnaest a gore ako sta napravis puna saka brade. Pa ako hoces da napadnes naravno da moras da rizikujes. Najgore je igrati to sto vi hocete. Sucuraj pozadi bez previse rizika. Igraj na nulu, a ako sta udje, udje. Tako smo igrali sa Bakom. Ako tako volite super. Nek dodje opet baka pa cemo se naduravati opet sa Litvanijom i igrati ko sto sada grcka igra.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2[/quote]

A za tebe u fudbalu postoji samo bunker, i opca ofanziva...nista vise?
medo28

#24697 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by medo28 »

bosanska senzacija wrote:Igrati bez defanzivnog veznog ne znači da ćeš automatski igrati ofanzivnije, hoćeš na papiru ali na terenu je sasvim druga stvar.

Očit primjer je prva utakmica u Zenici protiv Slovaka kada smo i pored hrpe ofanzivaca u napadu izgledali bezidejno.

Pape se kockao utakmicom u Žilini i da je ona Weisova stativa sa šuplje desne strane koju niko nije zatvarao punih 180 minuta ušla, danas bi mi drugu priču pričali.

x2

ne igra formacija "napadački i ofenzivno" nego igrači - ista ekipa mora da zna igrati i bunker i ofenzivno sve po potrebi, i kao što je neko spomenuo u Zenici je Pape fulao taktiku...uredu je dešava se i najboljim, ali ponoviti u drugoj isto je obično kockanje, Slovaci su nas razbijali polukontrama i kontrama kao smo igrali s igračem manje i kao da se Weiss preziva Ribery...

sve u svemu idemo dalje aBd i to u Brazil na svijetsko prvenstvo, Pape je kad povučemo crtu uradio čudo od reprezentacije kojoj je prijetila suspenzija a sad se več lagano pakira za Brazil, Pape je odradio vrhunski posao (i u pročlim kvalifikacijama mada treba priznati dio stvaranje ovakve reprezentacije i Baki i Ćiri )to ču uvijek tvrditi bez obzira što sad kritiziram stavljanje Misimovića u prvu postavu sa ovakvom formom.
iceman2010

#24698 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iceman2010 »

medo28 wrote: Portugal - BIH : 6 - 2 (igraju Misimović Pjanić brez Rahimića)

sa crvenom bojom označeni veči porazi, naravno ima tu puno više faktora koji su bili takodje važni ali neku sliku se može dobiti

BiH: Begović, Papac, Spahić, Jahić, Rahimić, Pjanić, Misimović, Lulić, Medunjanin, Zahirović, Džeko.

Dakle i Zahirovic i Rahimic i opet sestica. Bas je ovo garancija da neces imati propuh pozadi. Ovde si dakle napravio gresku. Namjerno ili slucajno ne znam. Dalje necu analizirati.
JThomas

#24699 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JThomas »

portugal nije nikakav aršin, jer je vjerovatno top 5 selekcija na svijetu, sa top 2 igračem svijeta i teško da postoji postavka i trener koji bi nas provukli preko njih u dvije utakmice sa sadašnjim igračkim kadrom. jednu se nekako i možeš učuvati ali obje samo uz ludu sreću. uzor treba da bude utakmica s grčkom u zenici, jer je grčka ipak još čvršća i mnogo iskusnija od ove slovačke, a tu smo djelovali za dvije klase bolje i zrelije.
medo28

#24700 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by medo28 »

iceman2010 wrote:
medo28 wrote: Portugal - BIH : 6 - 2 (igraju Misimović Pjanić brez Rahimića)

BiH: Begović, Papac, Spahić, Jahić, Rahimić, Pjanić, Misimović, Lulić, Medunjanin, Zahirović, Džeko.

Dakle i Zahirovic i Rahimic i opet sestica. Bas je ovo garancija da neces imati propuh pozadi. Ovde si dakle napravio gresku. Namjerno ili slucajno ne znam. Dalje necu analizirati.

moja greška jer sam brzinski pregledavao zadnja dva ciklusa kvalifikacija, to ste neki rezimirali dvije stranice nazad da je ista postava bila za Francusku i Portugal (Pjanić, Misimović, Rahimić)

... bitnija stvar je da li mogu igrati Misimović i Pjanić skupa, Ja bih volio da Rahimić odigra još Brazil (to si zasluži kao i Misimović) barem 1. poluvrijeme ali čovjek se ne pomladjiva i ja sam više puta naglašavo da treba što prije dovesti Kolašinca

uglavnom ja sam htio da kažem da je utakmica gdje su Pjanić i Misimović igrali skupa i da je izgledalo dobro jako malo, pobjeda protiv Albanije kod kuče i prvo poluvrijeme protiv Francuske ako se ti sječaš još neke...podsjeti me, to je naravno moje mišljenje ne tvrdim da sam absolutno u pravu ali ima jih još koji slično razmišljaju
Locked