kod cire je obrnuto bilo, svaka pobjeda je bila cirina, a za poraze su bili krivi igraci. to uopšte ne izmišljam, nije teško vratiti se na stare teme i citati postove podrške tom ublehašu svjetskom, a najveca legenda našeg fudbala od prvog, al baš prvog dana kako je sjeo na klupu je konstantno proglašavana krivcem, pocevši od igraca koje zove, do toga kako se oblaci. i sad nas taj isti covjek dovede na pola koraka od svjetskog prvenstva i opet nevalja, jer fula taktike protiv amatera iz slovackeLogovan wrote:Je l' te makar malo stid ovakvog komentarisanja?Dead Man Walking wrote:Nakon sto nas je u Grckoj sreca pogledala prvi put, veceras se to desilo ponovo.Sad nas i Safetova strucnost tesko moze sprijeciti da vidimo Brazil, ali mu je i to zamalo uspjelo. Takticka neznalica, smjesna formacija, igraci na pogresnim pozicijama, defanzivnog veznog ni na mapi, nespreman igrac pokriva sam desnu stranu... Al plus ide za poziv Izetu, iako je i tu dobrano fulio jer je decko morao bar od pocetka drugog poluvremena igrati.
Stvarno bih volio da neko od ovih madjionicara i tri kljucne rijeci navede u cemu je konkretno Papetova zasluga za vecerasnju pobjedu, gledano takticki ili kako god? Hajrovica sam vec naveo kao plus (iako rekoh i tu debelo zakasnio), ali imali jos nesto?
Stvarno ne kontam ovakve komentare. Znam da Pape ima grešaka, isto kao i ti imam neke zamjerke ali čovječe Božji on je selektor što znači da ima najveće zasluge.
Ono što mi je čudno kod našeg naroda je kad se izgubi onda Pape glavni krivac, kad se pobijedi onda Pape nije zaslužan, nego sami igrači ili nešto drugo.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#24376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Neradnik
#24377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kao sto je poznato I prije smo dolazili na korak do al na zalost bi sta bi.Nema potrebe znaci dizat sad papeta a druge spustat jer su I drugi radili posao al na zalost nekad smo bili I zakinuti jer je veci od nas morao biti ispred.Zahvaljujuci nasim igracima prvenstveno I igrama u svojim klubovima smo napredovali I dobili to neko postovanje sto prije nismo imali.
Ne pamtim kad smo rekli sudija pederu pokro si nas a to je prije bila cesta pojava.Normalno ima tu I papetove zasluge al isto tako taj isti pape je mogo ispast tragicar kao I mnogi do sada treneri koji su nas vodili...Nista jos niie gotovo polako..
Ne pamtim kad smo rekli sudija pederu pokro si nas a to je prije bila cesta pojava.Normalno ima tu I papetove zasluge al isto tako taj isti pape je mogo ispast tragicar kao I mnogi do sada treneri koji su nas vodili...Nista jos niie gotovo polako..
- KPNCTNJAH
#24378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neradnik wrote: Ne pamtim kad smo rekli sudija pederu pokro si nas a to je prije bila cesta pojava.
Mozda ovdje ?
Da nije bilo ovog penala, jer je faul bio van kaznenog prostora, Pape bi nas vec tad odveo na prvo Europsko prvenstvo. Da li je ona grupa bila smijesna kako mnogi vole reci za ovu ? Ustvari tamo je bila prelosa Francuska koja je na tom Euru ispala od buducih prvaka u 1/8 finala. I ta prelosa Grcka koju ovaj put imamo u grupi je u kvalifikacijama za Euro bila prva u svojoj grupi i razvalila Hrvatsku u odlucujucoj utakmici, a na Euru prosli grupe i ispali od Njemacke. Za nas su ipak smijesni i prosjecan forumas bi bio prvi u takvoj grupi.
- BHF_Manijak
#24379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Opet o Safetu, kako vam se da nakon ove pobjede? Taman da ga je Begovic zabio u 94-oj, a prije toga Slovaci fulili 2 penala, pogodili 4 precke, uz jedan ponisteni gol i 10 ofsajda...
Hajmo realno:
Ne smatram ga nekim strucnjakom, barem u evropskim okvirima. Imao je fula, ima ih i sad, jebi ga - covjek je. Konkretno dva puta ga je evo Kozak nadmudrio. U drugoj tekmi frajer ga istom taktikom tuce u glavu, al' hajd... No kad god pomislite/mo da je kita trener Safet, sjetite se da radi za 5000 eura mjeseco, sto je godisnje 60.000 eura. Recimo da za usproedbu uzmemo samu kremu Evrope, Mourinha npr. koji zna izmusti i do 10 mil eura, Guardiola u Bayernu prima oko 10-15 isto tako... Eh a vi vidite koji postotak od toga Safet prima, ja ne znam, slab sam matematicar.
Dakle postavimo sebi finansisjki okvir i vidimo u skladu s tim sta mozemo dobiti. Za ove pare? Tesko nekog bolje. To isto daneko uzme golfa dvojku i cudi se sto ga na 100 metara šije BMW 5-ica... Ne ide, ne trkas se sa takvima.
Svako od nas bi barem 10 imena znao nabrojati koja bi volio vidjeti na klupi. I ja. Jesmo li spremni izdvojiti za takve 2-3 miliona eura? Nismo, naravno. Nemamo ih.
Svaki kvalitet u zivotu kosta, pa tako i trener. Mi se trkamo sa onim sto imamo. Zasad dobro ide. Uvijek ima dijelova za mijenjati, ali dobro to ide.
Isto sto je raja pjenila na kosarkasku selekciju, a Petrovic VOLONTIRA u reprezentaciji. Dkale jos gore nego Safet! A recimo da Vujosevic u Partizanu uzme oko 600.000 eura godisnje. I ja bih volio Ivkovica na klupu, ali jedino kad bi Mhamutovic i kompanija digli jedno milion eura kredita, pa mozda ubodemo...
Ne zanosite se...
Hajmo realno:
Ne smatram ga nekim strucnjakom, barem u evropskim okvirima. Imao je fula, ima ih i sad, jebi ga - covjek je. Konkretno dva puta ga je evo Kozak nadmudrio. U drugoj tekmi frajer ga istom taktikom tuce u glavu, al' hajd... No kad god pomislite/mo da je kita trener Safet, sjetite se da radi za 5000 eura mjeseco, sto je godisnje 60.000 eura. Recimo da za usproedbu uzmemo samu kremu Evrope, Mourinha npr. koji zna izmusti i do 10 mil eura, Guardiola u Bayernu prima oko 10-15 isto tako... Eh a vi vidite koji postotak od toga Safet prima, ja ne znam, slab sam matematicar.
Dakle postavimo sebi finansisjki okvir i vidimo u skladu s tim sta mozemo dobiti. Za ove pare? Tesko nekog bolje. To isto daneko uzme golfa dvojku i cudi se sto ga na 100 metara šije BMW 5-ica... Ne ide, ne trkas se sa takvima.
Svako od nas bi barem 10 imena znao nabrojati koja bi volio vidjeti na klupi. I ja. Jesmo li spremni izdvojiti za takve 2-3 miliona eura? Nismo, naravno. Nemamo ih.
Svaki kvalitet u zivotu kosta, pa tako i trener. Mi se trkamo sa onim sto imamo. Zasad dobro ide. Uvijek ima dijelova za mijenjati, ali dobro to ide.
Isto sto je raja pjenila na kosarkasku selekciju, a Petrovic VOLONTIRA u reprezentaciji. Dkale jos gore nego Safet! A recimo da Vujosevic u Partizanu uzme oko 600.000 eura godisnje. I ja bih volio Ivkovica na klupu, ali jedino kad bi Mhamutovic i kompanija digli jedno milion eura kredita, pa mozda ubodemo...
Ne zanosite se...
- DonV
#24380 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Miske ko usporen snimak kad ima loptu helem se vuce po terenu....
Medunjan spor ko puz svaka mu cast na tehnici..obratite paznju na sanse slov. i gol, kraj njega u ozbiljnoj tekmi mora igrat DM.
Medunjan spor ko puz svaka mu cast na tehnici..obratite paznju na sanse slov. i gol, kraj njega u ozbiljnoj tekmi mora igrat DM.
- KPNCTNJAH
#24381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto je najgore ovi "strucnjaci" i kriticari su ubijedjeni da bi odradili posao bolje od Papeta, neki to cak i ovdje na forumu pisu
Nema veze sto ni na Football Manager-u ne mogu proci kvalifikacije bez ponavljanja utakmica desetak puta.
Nema veze sto ni na Football Manager-u ne mogu proci kvalifikacije bez ponavljanja utakmica desetak puta.
- Brat
#24382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meša, Hadžibegić, Osim.. Treba li još? Možda i Odović, al' je previše mekan i ne vjerujem da bi uspio uspostaviti autoritet. Svi su bolji od Sušića.BHF_Manijak wrote:Opet o Safetu, kako vam se da nakon ove pobjede? Taman da ga je Begovic zabio u 94-oj, a prije toga Slovaci fulili 2 penala, pogodili 4 precke, uz jedan ponisteni gol i 10 ofsajda...
Hajmo realno:
Ne zanosite se...
I da, Kristijane, prošetao bih se ovom grupom lagano.
- fosil
#24383 Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije mi jasno kako se Miske onako zapustio. Tek mu je 31 godina, sto u danasnje vrijeme za fudbalera i nije puno. Ima on bar jos 2 dobre godine u sebi. Znam da je jebeno biti autoritet igracima milionerima, ali ipak mu se treba reci da se sad pocne u red i formu dovoditi i da mu nije prvih 11 zagarantovano u Brazilu.
I da poslije Brazila obavezno Bracu ili Nikica za selektora.
I da poslije Brazila obavezno Bracu ili Nikica za selektora.
Last edited by fosil on 11/09/2013 04:01, edited 1 time in total.
- Logovan
#24384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo oko Ćire se ne sjećam najbolje, moguće je da si u pravu. Iako ovog cirkus čovjeka nije vrijedno spominjati.Admir_1984 wrote: kod cire je obrnuto bilo, svaka pobjeda je bila cirina, a za poraze su bili krivi igraci. to uopšte ne izmišljam, nije teško vratiti se na stare teme i citati postove podrške tom ublehašu svjetskom, a najveca legenda našeg fudbala od prvog, al baš prvog dana kako je sjeo na klupu je konstantno proglašavana krivcem, pocevši od igraca koje zove, do toga kako se oblaci. i sad nas taj isti covjek dovede na pola koraka od svjetskog prvenstva i opet nevalja, jer fula taktike protiv amatera iz slovacke
Ma ja više ne znam što se nerviram oko ovih pljuvača po Papetu. Gubim živce bezveze.
Ovaj gore Odovića spominje.
- Brat
#24385 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pazi, nisam neko ko je hejter. Poštujem Papeta, prije svega zbog veličanstvene igračke karijere. Međutim, kao trener je loš. Bojim se da je zalutao u te vode. Voditi nižerazredne turske timove i nije neka pohvala. Došao je kod nas u najbolje vrijeme. Reprezentacija cvijeta, sve oko repke odlično, najbolji poslijeratni tim, superstar u ekipi, najlakša grupa moguća dobijena, ćiro mu ostavio već izgrađen sistem i ukomponovane igrače ( ćiru ne podnosim btw.). Šta dobijemo od svega? Prolazak (doduše, još uvijek nesiguran 100%) na jedvite jade. Spašava ga igrač koji je pljuvan na sve strane, a pritom mu on, kao najboljem igraču na klupi, u dvije tekme da 20 minuta. Vjerujem, da je imao bolji izbor igrača na klupi, Izet ne bi bio u planovima, al' nebitno..
To me sve navodi na činjenicu da je kurac od trenera.
Treneri koji su bolji od njega su: Meša, Hadžibegić i Osim. Bez ikakve sumnje. U istu ravan sa njim mogu svi prethodni selektori, jer ništa bolji od njih nije. To je nekih 10-tak imena, koji mogu biti selektori koliko je i Pape selektor.
Treneri koji su bolji od njega su: Meša, Hadžibegić i Osim. Bez ikakve sumnje. U istu ravan sa njim mogu svi prethodni selektori, jer ništa bolji od njih nije. To je nekih 10-tak imena, koji mogu biti selektori koliko je i Pape selektor.
- relativno84
#24386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stvarno koja je ovo kradja u sred evrope bez imalo respektaKPNCTNJAH wrote:
Mozda ovdje ?
Ali evo doslo je i to vrijeme kad moramo biti toliko bolji toliko ubjedljiviji od protivnika da nas ovakvi jadnici nemaju priliku ostetiti..
Pape jesi pitar
Momci zivi zdravi bili
- Logovan
#24387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znači po tebi je sve imao pripremljeno... Njegovo je samo da sjedne na klupu i da daje izjave za medije i da ponekad uputi savjet nekom igraču iako za ovim nema potrebe jer ih je Ćiro sve pripremio.Brat wrote:Pazi, nisam neko ko je hejter. Poštujem Papeta, prije svega zbog veličanstvene igračke karijere. Međutim, kao trener je loš. Bojim se da je zalutao u te vode. Voditi nižerazredne turske timove i nije neka pohvala. Došao je kod nas u najbolje vrijeme. Reprezentacija cvijeta, sve oko repke odlično, najbolji poslijeratni tim, superstar u ekipi, najlakša grupa moguća dobijena, ćiro mu ostavio već izgrađen sistem i ukomponovane igrače ( ćiru ne podnosim btw.). Šta dobijemo od svega? Prolazak (doduše, još uvijek nesiguran 100%) na jedvite jade. Spašava ga igrač koji je pljuvan na sve strane, a pritom mu on, kao najboljem igraču na klupi, u dvije tekme da 20 minuta. Vjerujem, da je imao bolji izbor igrača na klupi, Izet ne bi bio u planovima, al' nebitno..
Položio si. Bravo.
p.s. Zaboravio si da spomeneš da je i Odović bolji trener. Šta misliš Sakibu Malkočeviću? Je l' i on bolji ili je tu negdje u pet deka sa Papetom?
- jeza u ledja
#24388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ti si jedan apsolutno presmijesan lik. Nekad davno sam napisao post kada sam shvatio da na forumu fakat ima ljudi koji misle da bi bili bolji selektori od Susica, Cire, itd, ono nisam mogao doc sebi jedno vrijeme jer doslovce ima takvih ljudi. Lik koji nista u vezi fudbala nije postigao u zivotu misli da ima neko znanje, da je to zajebancija, samo mu dajte palicu i sve ce se magicno posloziti. Kakav je to sklop u glavi.Brat wrote:Pazi, nisam neko ko je hejter. Poštujem Papeta, prije svega zbog veličanstvene igračke karijere. Međutim, kao trener je loš. Bojim se da je zalutao u te vode. Voditi nižerazredne turske timove i nije neka pohvala. Došao je kod nas u najbolje vrijeme. Reprezentacija cvijeta, sve oko repke odlično, najbolji poslijeratni tim, superstar u ekipi, najlakša grupa moguća dobijena, ćiro mu ostavio već izgrađen sistem i ukomponovane igrače ( ćiru ne podnosim btw.). Šta dobijemo od svega? Prolazak (doduše, još uvijek nesiguran 100%) na jedvite jade. Spašava ga igrač koji je pljuvan na sve strane, a pritom mu on, kao najboljem igraču na klupi, u dvije tekme da 20 minuta. Vjerujem, da je imao bolji izbor igrača na klupi, Izet ne bi bio u planovima, al' nebitno..
Pisi i dalje, zabavan si!
- jeza u ledja
#24389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja kontra vecine na ovim temama imam bas suprotno misljenje u vezi Susiceovog vodjenja ove tekme,Dead Man Walking wrote:Nakon sto nas je u Grckoj sreca pogledala prvi put, veceras se to desilo ponovo.Sad nas i Safetova strucnost tesko moze sprijeciti da vidimo Brazil, ali mu je i to zamalo uspjelo. Takticka neznalica, smjesna formacija, igraci na pogresnim pozicijama, defanzivnog veznog ni na mapi, nespreman igrac pokriva sam desnu stranu... Al plus ide za poziv Izetu, iako je i tu dobrano fulio jer je decko morao bar od pocetka drugog poluvremena igrati.
Stvarno bih volio da neko od ovih madjionicara i tri kljucne rijeci navede u cemu je konkretno Papetova zasluga za vecerasnju pobjedu, gledano takticki ili kako god? Hajrovica sam vec naveo kao plus (iako rekoh i tu debelo zakasnio), ali imali jos nesto?
Konkretno, mislim da je uvodjenje Zahircehajica maestralan potez. Uvodjenje Hajrovica da ne spominjem, ali je to lakse objasnjivo. Mrsko mi sad ulazit u raspravu, a i mozda nisam u pravu.
- Infaze Studio
#24390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vrlo istinito. Slovacima, za njihov stil igre, odgovara neko kao sto smo mi, pogotovo u situacija u kakvoj smo mi bili. Protiv Grcke ce puno manje sansi stvoriti I vrlo teze ce doci blizu pobjede kao sto su to bili veceras protiv nas, ili ih pobjedtiti kao sto su nas u Ze. DA li to znaci da je grcka bolja repka od nas? Pogledajmo dvomec s njima I odlucimo sami.fosil wrote:Slovaci nam nikako ne leze, ali se ipak sve zavrsilo k'o u bajci cika Jove Zmaja.
PApe je trebao uvesti Hajrovica kad I Zahirovica, ali kada imas igraca kao sto je Miske na terenu, koji moze jednim potezom odluciti utakmicu, a znas da ne moze da hoda a kamoli da trci, jednostavno ne znas sta bi. Ali eto I taj Zahirovic je koliko-toliko zaustavio taj circus o nasoj desnoj strain, tako da se I Miske provukao jos 15-ak minuta svojim guzanjem po terenu.
MEdunjanin je, pored povrijedjenog I nespremnog Mujdze, bio najveci razlog za ono sto se dogadjalo u 1. pol. Covjek je za 5 dana svoju igru okrenuo za 180* na goree.
Drago mi je da Zahir nije ispao iz repke sa ovim nastupom, jer da je kiksao nesto, ne vjerujem da bih ikada vise zaigrao. NAprotiv, momak odigrao pristojno, cak I naprijed otiso 2-3 puta, a na njemu vrlo stranoj poziciji/ulozi.
NAdam se da ce Pape nauciti puno iz ovog dvomeca. Mislim da nikada nismo ostvarili vecu pobjedu losijom igrom, ali to nije sve Papetova krivica.
PA koga bi vi stavili na lijevog beka sa ovim kadrom? Koga? A vidjeli smo sta se dogadja sa Salihovicem.
Isto tako, protiv ovakvih "bocnih" repki se mora igrati sa duplim bokovima.
Ali eto ima Safet sada malo vremena da prouci sta I kako.
- jeza u ledja
#24391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja evo sad upalio da gledam snimak drugog poluvremena i tek sam sad skonto da je Zahiralagic u stvari fakat usao kao desni bek a ne kao def vezni. Jebiga gledo sam bez tona i na maleckom ekranu. Ne znam zasto sam konto da je Lulic presao na desnu. Zahircehajic je stajao na Weissu nonstop.
Hocu reci, mescini da nismo nikako igrali sa DV.
-
Crvena Tifoza
#24392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:Ja evo sad upalio da gledam snimak drugog poluvremena i tek sam sad skonto da je Zahiralagic u stvari fakat usao kao desni bek a ne kao def vezni. Jebiga gledo sam bez tona i na maleckom ekranu. Ne znam zasto sam konto da je Lulic presao na desnu. Zahircehajic je stajao na Weissu nonstop.
Lulić je kod jednog napada, kada je izašao Mujdža, prešao na desnu stranu pa se onda vratio na lijevu.
-
Crvena Tifoza
#24393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima li neko snimak onih zadnjih minutu igre i par minuta proslave na terenu kada Pape trči Spahiću da ga zagrli. Meni se čini da je Bičo plakao kad je sudija svirao kraj. Bila je gužva pa bi volio to opet pogledati.
Hvala.
Hvala.
- strong69
#24394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Brat wrote:
Meša, Hadžibegić, Osim.. Treba li još? Možda i Odović, al' je previše mekan i ne vjerujem da bi uspio uspostaviti autoritet. Svi su bolji od Sušića.
I da, Kristijane, prošetao bih se ovom grupom lagano.
Koji Osim?
Za Bazdarevica i Hadzibegica necu komentarisati. Da nisam prespavao neke njihove znacajnije angazmane osim drugoligaskih i nizerazrednih ekipa?
Maliciozan si. Iz tebe izbija to. Kao takav nebitan sagovornik. Neargumentovan.
Sent from my C6603 using Tapatalk 4
- GandalfSivi
#24395 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Maca, smijesan si, da ti ne kazem nesta drugo... Mahanje od dijasporca...Brat wrote:Vidjeti da još neko gotivi i opravdava ovog ublehaša i prodavača magle je degutantno.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#24396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je karNa od trenera, ali mu se mora priznati da je duplo bolji od svakog svog prethodnika... U evropskim okvirima to je prosjecan trener koji nije sposoban da donese prevagu, on samo moze otezati svojom tvrdoglavoscu, a sto se tice motivacije sve je do igraca izgleda, kako se njima igra, oni tako igraju... Protiv Grcke ih je pustio da igraju onako kako su navikli... Protiv Slovacke je eksperimentisao, glumi pametnog trenera, pa ostavlja samo jednog zadnjeg veznog na Hamsika i Weisa, postavio skroz cudnu taktiku pa nas je to za malo kostalo prolaska...
Od njega su mi bolji Bajevic, Hadzibegic, Bazdarevic, Osim, Halihodzic...
-
febo_acm
#24397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Karina ili ne on će nas odvesti na SP. A nikome to uspjelo do sada. Pape je solidan trener, nije neka klasa... Čovjek je smiren i zna svoj posao. Ima neku viziju i za sada mu to prolazi. Ima puno taktičkih nedostataka, ali ko ih nema?JOINT_1921 wrote:Pape je karNa od trenera, ali mu se mora priznati da je duplo bolji od svakog svog prethodnika... U evropskim okvirima to je prosjecan trener koji nije sposoban da donese prevagu, on samo moze otezati svojom tvrdoglavoscu, a sto se tice motivacije sve je do igraca izgleda, kako se njima igra, oni tako igraju... Protiv Grcke ih je pustio da igraju onako kako su navikli... Protiv Slovacke je eksperimentisao, glumi pametnog trenera, pa ostavlja samo jednog zadnjeg veznog na Hamsika i Weisa, postavio skroz cudnu taktiku pa nas je to za malo kostalo prolaska...
Čovjek u A tim ubacio Lulića, Bičakčića, Hajrovića, postavio je na gol Begovića... Dao više prostra Pjaniću, uskoro je tu i Kolašniac... Nije sve tako crno
- strong69
#24398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bajevica i Halilhodzica nekako mogu da prihvatim. Ali Bajevicu ne cvjetaju bas ruze u zadnje vrijeme. Imao je neuspjesan povratak u AEK kada je dozivio najvece ponizenje u svojoj karijeri i bio napadnut od navijaca a onda isto tako vodio i neku ekipu na Kipru i Atromitos. I ima poprilicno godina, 65.JOINT_1921 wrote:
Nije mi jasno po kojim standardima su Hadzibegic i Bazdarevic bolji?
A ne mislis valjda na IVICU Osima kao trenera? Zasto spominjete covjeka kada mu zdravstveno stanje ne dozvoljava bavljenje trenerskim poslom. Ivica ima svoju ulogu u administraciji i dobro je odigrao.
Ne znam sto ti odgovaram uopste kada nabrajas imena onako kako ti padnu na pamet. Nekorektno je (da ne upotrijebim drugi izraz) nalaziti Susicu alternative sada kada je vec izvjesno da idemo na SP. Iako sam i ja nezadovoljan nekim njegovim taktikama, ulogama igraca i posebno njegovom nemogucnoscu da svojim temperamentom podigne igrace mislim da nema smisla omalozavati rezultat koji je postigao bez obzira s kim smo u grupi. Nije ovaj rezultat dosao sam od sebe. Pojedinci kao ti bi skidali Susicu glavu za uspjeh? Po vama Susic nije odgovoran za uspjeh i rezultate a odgovran je za neuspjeh??? E pa nije fer.
A ako bih birao novog trenera nekada u buducnosti na tom mjestu volio bih vidjeti Vladimira Petkovica. Opet Pitar
-
The BEN10
#24399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zhìxin wrote:Čovjek u A tim ubacio Lulića, Bičakčića, Hajrovića, postavio je na gol Begovića... Dao više prostra Pjaniću, uskoro je tu i Kolašniac...
A koji to trener nebi takve igrače ubacio u našu repku !?
-
leo karan
#24400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znamo ni sami kako smo pobijedili.
Nista nije naucio iz poraza sa BP. Ovo je bilo kockanje.
Kod nas se u svim sportovima koristi taktika zvana improvizacija, tu smo savrseni.
Stvarno je bilo frustrirajuce gledati Misimovica kako se vuce po terenu.
Jednostavno ne znam sta se desilo s taktikom i sistemom igre u ove dvije utakmice. Ponavljam, referisem se samo na ove dvije utakmice sa Slovacima.
Sve do sad je bilo savrseno i kapa dole.
Al u ove dvije tekme je strategija, a samim tim i izvedba bila ravna nuli.
Ne bih da zvucim zlonamjerno, al za pobjedu od sinoc vece zasluge imaju nasi navijaci gore koji su ih bukvalno natjerali na pobjedu, nego selektror.
Da nismo toliko fanaticni, i da nas je bilo par stotina na tribinama popusili bi 100%
Nista nije naucio iz poraza sa BP. Ovo je bilo kockanje.
Kod nas se u svim sportovima koristi taktika zvana improvizacija, tu smo savrseni.
Stvarno je bilo frustrirajuce gledati Misimovica kako se vuce po terenu.
Jednostavno ne znam sta se desilo s taktikom i sistemom igre u ove dvije utakmice. Ponavljam, referisem se samo na ove dvije utakmice sa Slovacima.
Sve do sad je bilo savrseno i kapa dole.
Al u ove dvije tekme je strategija, a samim tim i izvedba bila ravna nuli.
Ne bih da zvucim zlonamjerno, al za pobjedu od sinoc vece zasluge imaju nasi navijaci gore koji su ih bukvalno natjerali na pobjedu, nego selektror.
Da nismo toliko fanaticni, i da nas je bilo par stotina na tribinama popusili bi 100%