Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
#24351 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slovaci nam nikako ne leze, ali se ipak sve zavrsilo k'o u bajci cika Jove Zmaja. 
- MOSALJOZE
#24352 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sreća svakakokorisnik101 wrote:Nije jos sve zavrseno.
I nije Safetovim znanjem.
Grcku smo razmontirali jer nije igrao Pjanic. Ne strategijom Susica, nego jednostavno Pjanic je bio povredjen.
To je puka sreca.
A ja se kladim da nebi Grke dobili da su Pjanic i Misimovic zajedno igrali.
- MOSALJOZE
#24353 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sreća svakakokorisnik101 wrote:Nije jos sve zavrseno.
Grcku smo razmontirali jer nije igrao Pjanic. Ne strategijom Susica, nego jednostavno Pjanic je bio povredjen.
To je puka sreca.
- BHF_Manijak
#24354 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma buraz ne moze bez desnog krila, umre nam ba desni bek u 30-oj minuti, taman da je pokriva Dani Alves ili Lahm!!!Muhamed Đakmić wrote:Pape nije vrhunski stručnjak i kome to nije jasno nakon ovog dvomeča ili je kontraš, ili ne razumije fudbal. Igrati bez zadnjeg veznog u modernom fudbalu je suicid. Pogotovo dvije zaredom.
Mora se zrtvovati ili Miske/Medunjanin ili Ibisevic kao napadac.
Takodjer, ispostavilo se tacnim ono sto upitah i prvog dana - kako bez zadnjeg veznog??? Jebeno, ispostavilo se. Ljudi nam dolaze bez srkleta na 30metara od gola.
- luckylaka
#24355 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jebena srecakorisnik101 wrote:Nije jos sve zavrseno.
To je puka sreca.
- kisni indijanac
#24356 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
dabogda pape stalno ne znao, a mi stalno pobjeđivali.....
- BHF_Manijak
#24357 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovdje covjek nauci da je sreca kad ti se igrac povrijedi...Zanimljivo.
-
internazionale
#24358 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma kome leze ove ekipe sto igraju grcku taktikufosil wrote:Slovaci nam nikako ne leze, ali se ipak sve zavrsilo k'o u bajci cika Jove Zmaja.
povuci se i na kontre
sta je izjavio slovacki selektor poslije Zenice: "BiH freba na terenu dokazati da su bolji".
eto mu sad pa nek' se Grcima dokazuje
- BHF_Manijak
#24359 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Weiss odigra dvije utakmice zivota, jebo nanu svoju!
Frajera nikad vise ovako nece procepiti, celo celavi!
- Idemedosumom
#24360 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bio sam pomalo iznerviran Papetovom taktikom, narocito nakon sto su poveli slovaci ali sam se suzdrzavao, i evo, Elhamd, 3 boda ko kuca, nisam gibetio puno
Pape je ponovo igrao na kartu da mi mozemo vise golova dati nego primiti. Imali smo izglednih sansi i u prvom poluvremenu ali nismo srece imali.
Malo o igracima:
Medunjanin je tehnicki jako potkovan igrac, ali zaista nema od njega neke koristi kada se branimo od kontra napada, nema potrebne brzine, eksplozivnosti.
Hvala Misketu na onom korneru iz kojeg smo dali gol, ali zaista mi se cini da taj momak ne smije bit starter u ovako vaznim utakmicama. Nema kondicije, slabo se krece bez lopte!
Desna strana je bila kriticna sve dok nije Zaha usao umjesto Mujdze (koji ocito il nije u formi il jos nije oporavljen). Jako sam iznenađen sto Zaha nije grijesio, da hoce vratit samopouzdanje ovaj momak!
Salihovic sve losije igra. Zuka vrati se
-----------------------------------------------------------------------------------------
-Ostajem pri stavu da je Pjanic + Miske promasaj!
-Ocito nam treba "pravi" zadnji vezni kada igramo protiv repki koje mogu trcati
-Isto bih volio da se hoce Pape okanit ove asimetricne formacije gdje se Mujdza trosi 300% dok Miske seta po sredini, ovog Hajrovica bih volio vidjeti na desnom krilu kako pomaze Mujdzi
Pape je ponovo igrao na kartu da mi mozemo vise golova dati nego primiti. Imali smo izglednih sansi i u prvom poluvremenu ali nismo srece imali.
Malo o igracima:
Medunjanin je tehnicki jako potkovan igrac, ali zaista nema od njega neke koristi kada se branimo od kontra napada, nema potrebne brzine, eksplozivnosti.
Hvala Misketu na onom korneru iz kojeg smo dali gol, ali zaista mi se cini da taj momak ne smije bit starter u ovako vaznim utakmicama. Nema kondicije, slabo se krece bez lopte!
Desna strana je bila kriticna sve dok nije Zaha usao umjesto Mujdze (koji ocito il nije u formi il jos nije oporavljen). Jako sam iznenađen sto Zaha nije grijesio, da hoce vratit samopouzdanje ovaj momak!
Salihovic sve losije igra. Zuka vrati se
-----------------------------------------------------------------------------------------
-Ostajem pri stavu da je Pjanic + Miske promasaj!
-Ocito nam treba "pravi" zadnji vezni kada igramo protiv repki koje mogu trcati
-Isto bih volio da se hoce Pape okanit ove asimetricne formacije gdje se Mujdza trosi 300% dok Miske seta po sredini, ovog Hajrovica bih volio vidjeti na desnom krilu kako pomaze Mujdzi
- sinuhe
#24361 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vec Lihtenstajn iskoristiti za takticko kompletiranje igre. Ne treba im trpati pet golova. Ako neko treba da debituje neka debituje ove godine. A igraci neka se cuvaju povreda, Misimovic da se dovede u red.
- Logovan
#24362 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mrsko mi je čitati sad sve ove komentare, pa nek' mi neko kaže šta misle pljuvači o Papetu poslije ove pobjede?
Tri magične riječi: Safet Sušić - Pape!
Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape,...
Tri magične riječi: Safet Sušić - Pape!
Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape, Pape,...
-
The 51st State
#24363 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cvrcak nikad neka se nasipu ali je vecinom bio u pravu, sretnik i kockar.
Last edited by The 51st State on 11/09/2013 01:57, edited 1 time in total.
- PriNc_ba
#24364 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nek' puknu dusmani 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#24365 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PriNc_ba wrote:nek' puknu dusmani
-
The 51st State
#24366 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
realno niste u pravu, on je se operiso od te vrste diferenciranosti, na cast mu.leet wrote:PriNc_ba wrote:nek' puknu dusmani![]()
-
cindrlimindrli
#24367 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To je to.Logovan wrote:Tri magične riječi: Safet Sušić - Pape!
- Neradnik
#24368 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svako ima pravo na svoje misljenje ali ako neko ne djeli tudje mislim da nisu potrebne kvalifikacije tipa mrznja,pljuvanje it'd.....Neki su se slozili I stoje dan danas I stajat ce za mjesec i za godinu iza svog misljenja-vidjenja da je pape pogrijesio u prvoj utakmici sa slovacima pa cak I sa amerima u prijateljskoj.Danas je na vrijeme uveo izmjene koje su nas spasile.Jedan igrac nas je karao citavo prvo poluvrijeme I nismo nasli mogucnost da ga zaustavimo te na svu srecu se zavrsilo sa 1-0 na poluvremenu.Ne mogu da zamislim kojim slucajem da je bilo 2-0.Nebi se vratili nema sanse.Znaci opet losa taktika u prvom poluvremenu.U drugom se islo na sve ili nista I uz boziju pomoc I izmjene smo ih pobjedili.Onaj se umorio valjda pa nije mogo vise da nas kara zato ga je poslje trener izbacio al na nasu srecu nemaju kvalitetnu zamjenu.Misljenja sam da nam je dosta falio iskusni rahimic.Sve u svemu dobro se zavrsilo al su nas vile pronosale.Pored papeta su tu I neki igraci koji su se ponasali amaterski ali opet tu je trener da ih zamjeni...
-
Dead Man Walking
#24369 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nakon sto nas je u Grckoj sreca pogledala prvi put, veceras se to desilo ponovo.
Sad nas i Safetova strucnost tesko moze sprijeciti da vidimo Brazil, ali mu je i to zamalo uspjelo. Takticka neznalica, smjesna formacija, igraci na pogresnim pozicijama, defanzivnog veznog ni na mapi, nespreman igrac pokriva sam desnu stranu... Al plus ide za poziv Izetu, iako je i tu dobrano fulio jer je decko morao bar od pocetka drugog poluvremena igrati.
Stvarno bih volio da neko od ovih madjionicara i tri kljucne rijeci navede u cemu je konkretno Papetova zasluga za vecerasnju pobjedu, gledano takticki ili kako god? Hajrovica sam vec naveo kao plus (iako rekoh i tu debelo zakasnio), ali imali jos nesto?
Stvarno bih volio da neko od ovih madjionicara i tri kljucne rijeci navede u cemu je konkretno Papetova zasluga za vecerasnju pobjedu, gledano takticki ili kako god? Hajrovica sam vec naveo kao plus (iako rekoh i tu debelo zakasnio), ali imali jos nesto?
-
cindrlimindrli
#24370 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro, sta hoces da kazes, da si ti ustvari sinoc vodio ekipu sa klupe umjesto njega?Dead Man Walking wrote:Stvarno bih volio da neko od ovih madjionicara i tri kljucne rijeci navede u cemu je konkretno Papetova zasluga za vecerasnju pobjedu, gledano takticki ili kako god?
-
Dead Man Walking
#24371 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Upravo to hocu da kazem. Hvala ti sto si bio ljubazan i pojasnio, ako ima neko da slucajno nije primjetio.
-
TheMule
#24372 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Postoji razlog sto je Pape pokuso igrati bez defenzivnog i sa Pjanicem i Misimovicem u isto vrijeme, ima tu neke logike, samo mislim da ni stariji ni mladji ne moze izdrzati citavu tekmu.
Idealno bi bilo da Pjana igra prvih 60 minuta, a onda da udje Miske.
Idealno bi bilo da Pjana igra prvih 60 minuta, a onda da udje Miske.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#24373 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mi smo prije papeta redovno igrali prvenstva, kako se ne sjecašKPNCTNJAH wrote:Ma ljudi razmazeni kao da redovno igramo velika takmicenja u svakom sportu. Zaboravljaju na sta je licila nasa igra prije dolaska Papeta... duge lopte i to je to, a otkako je on tu mi u 90% utakmica imamo veci posjed lopte, sto je prije bilo naucna fantastika, prije si gledao kako ti protivnici kruze oko sesnaesterca, a sad ti drzis sredinu u skoro svakoj utakmici i igra se od noge do noge... pa gledaj sad smireno iznosenje lopte iz naseg kaznenog i sjetite se sta je prije bilo, izbijanje sto dalje od gola... s njim napravili najveci niz nepobjedivosti i dosli do 13. mjesta na rang listi koja meni licno ne znaci previse, ali svakako je lijepo to vidjeti, a imamo i koristi od toga pri izvlacenju grupa za kvalifikacije... tanko je to Pape, dosad si trebao bar jedno veliko takmicenje osvojiti...
- Brat
#24374 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vidjeti da još neko gotivi i opravdava ovog ublehaša i prodavača magle je degutantno.
- Logovan
#24375 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Je l' te makar malo stid ovakvog komentarisanja?Dead Man Walking wrote:Nakon sto nas je u Grckoj sreca pogledala prvi put, veceras se to desilo ponovo.Sad nas i Safetova strucnost tesko moze sprijeciti da vidimo Brazil, ali mu je i to zamalo uspjelo. Takticka neznalica, smjesna formacija, igraci na pogresnim pozicijama, defanzivnog veznog ni na mapi, nespreman igrac pokriva sam desnu stranu... Al plus ide za poziv Izetu, iako je i tu dobrano fulio jer je decko morao bar od pocetka drugog poluvremena igrati.
Stvarno ne kontam ovakve komentare. Znam da Pape ima grešaka, isto kao i ti imam neke zamjerke ali čovječe Božji on je selektor što znači da ima najveće zasluge.
Ono što mi je čudno kod našeg naroda je kad se izgubi onda Pape glavni krivac, kad se pobijedi onda Pape nije zaslužan, nego sami igrači ili nešto drugo.