Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#24301 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta cu ba citati ? Pa pogledaj koga je Slovacka dobila u zadnjih 10 utakmica ? Nas, Lativiju i Litenstajn..
Ekipa iz top 15 ne smije sebi ovo dozvoliti...
- tataćusak
#24302 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kojeg je budi rečeno on uveo u igru par sekundi ranijeDonV wrote:Pape sam sebi zabio, takticki nula.
Spasio ga Bicko i Izet.
- mO k3
#24303 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Daj uozbilji se ,izoni je jokerDonV wrote:Pape sam sebi zabio, takticki nula.
Spasio ga Bicko i Izet.
- I am Happy
#24304 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jeste!!! Igra NULA bodova... Bicakcic se nasao na pravom mjesto i onda se Slovaci usrali...luckylaka wrote:Yahel wrote:Mozete vi dizati Susica u nebo koliko hocete, cinjenica je da je ovo nafakaska pobjeda....
Mi nikada nismo imali bolje igraca, i da je Susic kakav trener pobjeda protiv ovakve Slovacke nije smjela biti upitna.
Bilo kako bilo drago mi je da su uzeli 3 boda pa makar i preko kurca![]()
![]()
![]()
Slucajno dosla pobjeda.Sto volim ovo.Uzivajte bolan u pobjedi a ne u porazu
Do tog gola smo mogli vidjeti Susicevo znaje....
Da su Slovaci imali malo srece, mogli su rijesiti tekmu ranije.. ali eto pricajte vi sta hocete. Susic = Nula valjalo je Slovackoj dati gol tek u cetvrom poluvremenu
Last edited by I am Happy on 10/09/2013 23:51, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#24305 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
luckylaka wrote:Yahel wrote:Mozete vi dizati Susica u nebo koliko hocete, cinjenica je da je ovo nafakaska pobjeda....
Mi nikada nismo imali bolje igraca, i da je Susic kakav trener pobjeda protiv ovakve Slovacke nije smjela biti upitna.
Bilo kako bilo drago mi je da su uzeli 3 boda pa makar i preko kurca![]()
![]()
![]()
Slucajno dosla pobjeda.Sto volim ovo.Uzivajte bolan u pobjedi a ne u porazu
Moram priznati,Slovačka se golemo preporodila,kako im je ovaj lik došao na mjesto selektora,da su grci naletili njima u ova dva kola a ne mi,poselamili bi se sa drugim mjestom i baražom,Weis je zvjerka od igrača,što jes jes,pojeli su nas za doručak u Zenici,ali im večeras nismo dali glavni desert...
-
internazionale
#24306 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je prvenstveno zabio tebi i takvimaDonV wrote:Pape sam sebi zabio, takticki nula.
Spasio ga Bicko i Izet.
i usput onim tetoviranim slovackim pederima
-
Mr. Brightside
#24307 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
koliko je ono Slovačka imala pogođenih stativa, dvijeYahel wrote: Da su Slovaci imali malo srece, mogli su rijesiti tekmu ranije..
- Muhamed Đakmić
#24308 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape nije vrhunski stručnjak i kome to nije jasno nakon ovog dvomeča ili je kontraš, ili ne razumije fudbal. Igrati bez zadnjeg veznog u modernom fudbalu je suicid. Pogotovo dvije zaredom.
- Infaze Studio
#24309 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja sam prije 2-3 dana pisao da nismo svjesni koliko nam Zukanovic fali. Vidis ovog Salihovica...K'o da je momak transplataciju mozga im'o. Ne moze dodati lopte sa 6 metara daljine. Ne znam sta mu je, nije ovakav ni blizu bio.Mr. Brightside wrote:trenutno vagam između loše situacije zbog povrijeđenih bekova Zukanovića i Mujdže, gdje je najviše škripilo, i toga da li je Pape upotpunosti podbacio ove dvije tekme sa svim taktičkim stvarima... jer smo se provukli kroz iglene uši.
I kakvi su ono floater sutevi po golu. Pod svaku loptu se podvuce citavim tijelom kad je suta, I svaka ode nebu pod oblake ko helijumski balon
Jebote ovi momci odigrali po par minuta u dva navrata I igraju, tako reci, bez greske.
- kisni indijanac
#24310 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
svako malo čitam o nafakaškoj pobjedi, nije li skoro svaka utakmica koju igra grčka nafakaška ? meni se čini da se pape koriguje i da uči na greškama, sreća jeste da nas tvrdoglavo forsiranje misketa i nedostatak trčanja u tom segmentu nije koštalo šest bodova, ne smatram papeta ni velikim stručnjakom, ali ni diletantom, najbitnije mi je da reprezentacija gura dobro, a da li je vodi neki bivši igrač želje, sarajeva, dinama iz zagreba itd. totalno mi je nebitno iako sam tarpi, ne znam kako se ljudima da biti defetistički raspoložen nakon ovog trijumfa..grčkoj sretno u baražu, a nama u brazilu.....
Last edited by kisni indijanac on 10/09/2013 23:58, edited 3 times in total.
- tataćusak
#24311 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Uživajte Bosanci i Hercegovci
- I am Happy
#24312 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali to nas narod ne vidiMr. Brightside wrote:koliko je ono Slovačka imala pogođenih stativa, dvijeYahel wrote: Da su Slovaci imali malo srece, mogli su rijesiti tekmu ranije..
Da se razumijemo drago mi je sto su 3 boda legla, volio bi i ja da osvojimo prvenstvo, ali treba biti realan i priznati da je ovaj dvomec bio jadno izdanje.
- Muhamed Đakmić
#24313 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Igrački kadar Grčke nije ni blizu našem. Pogotovo u segmentu ofanzivne igre.kisni indijanac wrote:svako malo čitam o nafakaškoj pobjedi, nije li skoro svaka utakmica koju igra grčka nafakaška ? meni se čini da se pape koriguje i da uči na greškama, sreća jeste da nas tvrdoglavo forsiranje misketa i nedostatak trčanja u to segmentu nije koštalo šest bodova, ne smatram papeta ni velikim stručnjakom, ali ni diletantom, najbitnije mi je da reprezentacija gura dobro, a da li je vodi neki bivši igrač želje, sarajeva, dinama iz zagreba itd. totalno mi je nebitno iako sam tarpi, ne znam kako se ljudima da biti defetistički raspoložen nakon ovog trijumfa..grčkoj sretno u baražu, a nama u brazilu.....
- Infaze Studio
#24314 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako ocjenjujes Slovacku kao ekipu,nakon ove tekme veceras?Yahel wrote:Sta cu ba citati ? Pa pogledaj koga je Slovacka dobila u zadnjih 10 utakmica ? Nas, Lativiju i Litenstajn..
-
internazionale
#24315 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
blage ti veze nemasMuhamed Đakmić wrote:Pape nije vrhunski stručnjak i kome to nije jasno nakon ovog dvomeča ili je kontraš, ili ne razumije fudbal. Igrati bez zadnjeg veznog u modernom fudbalu je suicid. Pogotovo dvije zaredom.
- Muhamed Đakmić
#24316 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Haj ba nauči komunicirati prvo.internazionale wrote:blage ti veze nemasMuhamed Đakmić wrote:Pape nije vrhunski stručnjak i kome to nije jasno nakon ovog dvomeča ili je kontraš, ili ne razumije fudbal. Igrati bez zadnjeg veznog u modernom fudbalu je suicid. Pogotovo dvije zaredom.
-
internazionale
#24317 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sta ce on ocijenitiInfaze Studio wrote:Kako ocjenjujes Slovacku kao ekipu,nakon ove tekme veceras?Yahel wrote:Sta cu ba citati ? Pa pogledaj koga je Slovacka dobila u zadnjih 10 utakmica ? Nas, Lativiju i Litenstajn..
lik je nekakav teletabis
- I am Happy
#24318 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nikako, ne bi oni bez razloga bili tu gdje jesu. Valjda ta lista ne laze ?Infaze Studio wrote:Kako ocjenjujes Slovacku kao ekipu,nakon ove tekme veceras?Yahel wrote:Sta cu ba citati ? Pa pogledaj koga je Slovacka dobila u zadnjih 10 utakmica ? Nas, Lativiju i Litenstajn..
Novi trener ih je preporodio, ali je to idalje isti igracki kadar. Ne mozes od govana praviti burek.
- tataćusak
#24319 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Normalan narod vidi realnost, a to je da mi nismo svjetska velesila u fudbalu, tako da normalan narod i ne očekuje da se dobiju slovaci 5:0 u gostima. Normalan narod je zadovoljila bilo kakva pobjeda, i normalan narod je izašao na ulicu da malo pozitivno ispuše, meni se ne dade jbg. vjerovatno se dobro derneči.Yahel wrote:Ali to nas narod ne vidiMr. Brightside wrote:koliko je ono Slovačka imala pogođenih stativa, dvijeYahel wrote: Da su Slovaci imali malo srece, mogli su rijesiti tekmu ranije..vec pise o savresnom triumfu i Susica smatraju genijem..
Da se razumijemo drago mi je sto su 3 boda legla, volio bi i ja da osvojimo prvenstvo, ali treba biti realan i priznati da je ovaj dvomec bio jadno izdanje.
Kakav pogodak Hajrovića, kakva izmjena našeg Selektora bocno za 10
-
internazionale
#24320 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
daj ako negdje drzis kakva predavanja o modernom fudbaluMuhamed Đakmić wrote:Haj ba nauči komunicirati prvo.internazionale wrote:blage ti veze nemasMuhamed Đakmić wrote:Pape nije vrhunski stručnjak i kome to nije jasno nakon ovog dvomeča ili je kontraš, ili ne razumije fudbal. Igrati bez zadnjeg veznog u modernom fudbalu je suicid. Pogotovo dvije zaredom.
da dodjemo, ima zainteresovanih
- I am Happy
#24321 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Aha upravu si, ja sam teletabis a vi koji falite Susica ste pali sa Marsainternazionale wrote:sta ce on ocijenitiInfaze Studio wrote:Kako ocjenjujes Slovacku kao ekipu,nakon ove tekme veceras?Yahel wrote:Sta cu ba citati ? Pa pogledaj koga je Slovacka dobila u zadnjih 10 utakmica ? Nas, Lativiju i Litenstajn..
lik je nekakav teletabis
Ne kontam kako ne mozete biti realni ? Vile nas pronosale i vi sada dizete Susica u nebesa, ma de ba...
Odo ja spavati, a vi zivite u tim snovima
Last edited by I am Happy on 11/09/2013 00:05, edited 1 time in total.
- Muhamed Đakmić
#24322 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Normala, nemam potrebe za raspravom. Živio 
- Partijaner
#24323 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da smo kojim slucajem nerijeseni igrali ili izgubili bilo bi, ma znate vec sta... 
- luckylaka
#24324 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kome nije jasno za sto se igra fudbal da podsjetim,,Slovačka - BiH 1:2: Bičakčić i Hajrović donijeli pobjedu Zmajevima!
- kisni indijanac
#24325 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne razumijem što pojedinci ne znaju slaviti, dobro vam je luckylaka rekao, laku noć forumski selektori......