Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- KPNCTNJAH
#24276 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bravo Pape
Od desete minute govorim da Hajrovic treba igrati umjesto Misketa, ali i ovo je bilo na vrijeme
Zahirovic udje i tako nestade mali celo koji nas je maltretirao do tog trenutka... sto bi rekli Pape objasnio, samo nam se voli igrati sa zivcima 
- shalla
#24277 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Toooooooooooooooo...
Jao majko, najteza nasa tekma za gledati ikad. Zahirovicu, halali za sve lose sto sam rekao na tvoj racun, Salihovicu molim te oprosti se od repke, Hajrovicu poljubim te u obraze rumene, Pape hvala sto si skontao da Salih i Miske moraju vani....
Sent from my HTC One
Jao majko, najteza nasa tekma za gledati ikad. Zahirovicu, halali za sve lose sto sam rekao na tvoj racun, Salihovicu molim te oprosti se od repke, Hajrovicu poljubim te u obraze rumene, Pape hvala sto si skontao da Salih i Miske moraju vani....
Sent from my HTC One
- House
#24278 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svu raju na forumu
popio sam ali šta je ovo !!!!!! Izete budaloooooooooooooooooo hahahaha
popio sam ali šta je ovo !!!!!! Izete budaloooooooooooooooooo hahahaha
- Murat Sabanovic
#24279 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
e moj safete . . .
- HB_BHF
#24280 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ĐE SU POUZDANI IZVORIII ?

-
made_in_sarajevo
#24281 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
SAID HUSEJINOVIC MORA IGRATI PRIJE VISCE! frajer ce Viscu nauciti igrati lopte i Pape ne seri vise i zovi frajera
- tataćusak
#24282 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape objasnio sa dvije izmjene ko je Selektor. Ustati pa reći Pape. Ako nas odvede u Brazil i dalj će jedna velika grupa ljudi na forumu da kaki protiv njega, ali neka. Kako čovjek to sve iskulira to je čudo jedno. Šta je novinarčići ne možete praviti cirkus kao kod cirkusanta ćire. E pa jedite svoja muda Pape nas vodi u Brazil

- hornet
#24283 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Apsolutno se slazem.made_in_sarajevo wrote:SAID HUSEJINOVIC MORA IGRATI PRIJE VISCE! frajer ce Viscu nauciti igrati lopte i Pape ne seri vise i zovi frajera
-
Korisničkoime
#24284 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E moj drug daj kad se malo ohladiš pogledaj tekmu opet, ovdje ste nakon Zenice svi pljuvali po Sušiću ja koji sam ga vazda kritikovao na kraju ga branio ali taktički gledano obije utakmice pogotovo ova druga je bila loša i nije prvi put da sebi dozvoli nešto ovako.tataćusak wrote:Pape objasnio sa dvije izmjene ko je Selektor. Ustati pa reći Pape. Ako nas odvede u Brazil i dalj će jedna velika grupa ljudi na forumu da kaki protiv njega, ali neka. Kako čovjek to sve iskulira to je čudo jedno. Šta je novinarčići ne možete praviti cirkus kao kod cirkusanta ćire. E pa jedite svoja muda Pape nas vodi u Brazil![]()
-
Mr. Brightside
#24285 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
trenutno vagam između loše situacije zbog povrijeđenih bekova Zukanovića i Mujdže, gdje je najviše škripilo, i toga da li je Pape upotpunosti podbacio ove dvije tekme sa svim taktičkim stvarima... jer smo se provukli kroz iglene uši.
- luckylaka
#24286 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Murat Sabanovic
#24287 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nazalost u pravu si !Korisničkoime wrote:E moj drug daj kad se malo ohladiš pogledaj tekmu opet, ovdje ste nakon Zenice svi pljuvali po Sušiću ja koji sam ga vazda kritikovao na kraju ga branio ali taktički gledano obije utakmice pogotovo ova druga je bila loša i nije prvi put da sebi dozvoli nešto ovako.tataćusak wrote:Pape objasnio sa dvije izmjene ko je Selektor. Ustati pa reći Pape. Ako nas odvede u Brazil i dalj će jedna velika grupa ljudi na forumu da kaki protiv njega, ali neka. Kako čovjek to sve iskulira to je čudo jedno. Šta je novinarčići ne možete praviti cirkus kao kod cirkusanta ćire. E pa jedite svoja muda Pape nas vodi u Brazil![]()
- k3ngur
#24288 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nama podhitno treba jos jedan napadac. Neznam sto ne zovne Muslimovica, kad vala moze Miske onda moze i Zlatan...
- ultima_palabra
#24289 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pobjeda uprkos njemu.
- Partijaner
#24290 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izet ga izvukao.
- ultima_palabra
#24291 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A dobro, ipak je on Izeta zvao čim je mogao, rizikovao neslogu u ekipi i dao mu kakvu takvu minutažu. To je plus.Partijaner wrote:Izet ga izvukao.
- tataćusak
#24292 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svi mi vidimo neke mane u našoj igri, nisam ni ja slijep, niti se pravim. Uspjeli ispraviti greške NA VRIJEME i slavili. Šta još tražiti. To što je pola države umislilo da smo mi Španija, to je druga stvar. Mi imamo premali fond igrača da bi se dizali u nebesa. Nisam imao namjeru da analizirama ali izazivateKorisničkoime wrote:E moj drug daj kad se malo ohladiš pogledaj tekmu opet, ovdje ste nakon Zenice svi pljuvali po Sušiću ja koji sam ga vazda kritikovao na kraju ga branio ali taktički gledano obije utakmice pogotovo ova druga je bila loša i nije prvi put da sebi dozvoli nešto ovako.tataćusak wrote:Pape objasnio sa dvije izmjene ko je Selektor. Ustati pa reći Pape. Ako nas odvede u Brazil i dalj će jedna velika grupa ljudi na forumu da kaki protiv njega, ali neka. Kako čovjek to sve iskulira to je čudo jedno. Šta je novinarčići ne možete praviti cirkus kao kod cirkusanta ćire. E pa jedite svoja muda Pape nas vodi u Brazil![]()
1. Safet Sušić- Ispodprosječan trener prije dolaska u reprezentaciju
2. Asmir Begović - Brani u jednom od slabijih klubova Engleske lige
3. Sejad Salihović - nemre se izboriti ni za mjesto u Hofenhajmu
4. Emir Spahić - Luta od kluba do kluba, posljednji transfer mu je vrijedan 400.000,00 eura to dovoljno govori
5. Ermin Bičakčić - Komadant najlošije odbrane u Njemčkoj
6. Mensur Mujdža - konstantno povrijeđen, ne možeš se osloniti na njega
7. Senad Lulić - Ponovno standardan u Laciju nakon dosta tekmi na klupi prošle godine
8. Haris Medunjanin - Igra u jednom prosječnom torskom prvoligašu
9. Miralem Pjanić - Diže se nakon očajne prošle sezone isprekidane stalnim povredama zgloba
10. Misimović Zvjezdan - Kineska zmaj liga (jedini pravi zmaj u reprezentaciji)
11. Edin Džeko - Ni njegovu prošlu sezonu nema potrebe komentarisati, svi smo gledali tu patnju
12. Vedad Ibišević - Igra u Njemačkoj
Pa ljudi vi pričate kao da je nama prvih 11 sastavljeno od igrača reala, barce, bajerna, čelsija, mančestera
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#24293 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozete vi dizati Susica u nebo koliko hocete, cinjenica je da je ovo nafakaska pobjeda....
Mi nikada nismo imali bolje igraca, i da je Susic kakav trener pobjeda protiv ovakve Slovacke nije smjela biti upitna.
Bilo kako bilo drago mi je da su uzeli 3 boda pa makar i preko kurca
Edit:
Evo o kakvoj se reprezentaciji radi..
http://int.soccerway.com/teams/slovakia/slovakia/1998/
Mi nikada nismo imali bolje igraca, i da je Susic kakav trener pobjeda protiv ovakve Slovacke nije smjela biti upitna.
Edit:
Last edited by I am Happy on 10/09/2013 23:44, edited 1 time in total.
- shalla
#24294 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Oj majko tek se malo smirih, isplakah se ko kakva picoka 
Ove dvije tekme su definitivno pokazale da ne mozemo igrati bez osiguravaca u vezi, pape je to skontao (doduse malo kasno) i cim je izasao salihovic a usao, od strane mene cesto kritikovani, zahirovic odmah smo uspostavili ravnotezu (iako zaha i nije igrao klasicnog dmc-a ali je uspio ustopati weissa)... Salihu hvala za ono sto je dao reprezentaciji ali on vise nije reprezentativni kalibar i tacka. On i miske na klupu, zahirovic/rahimic i hajrovic u 11, sa aBd Kolasincem, bicemo pakleno jaki...
BRAVO MOMCI JOS JEDNOM!!!
Sent from my HTC One
Ove dvije tekme su definitivno pokazale da ne mozemo igrati bez osiguravaca u vezi, pape je to skontao (doduse malo kasno) i cim je izasao salihovic a usao, od strane mene cesto kritikovani, zahirovic odmah smo uspostavili ravnotezu (iako zaha i nije igrao klasicnog dmc-a ali je uspio ustopati weissa)... Salihu hvala za ono sto je dao reprezentaciji ali on vise nije reprezentativni kalibar i tacka. On i miske na klupu, zahirovic/rahimic i hajrovic u 11, sa aBd Kolasincem, bicemo pakleno jaki...
BRAVO MOMCI JOS JEDNOM!!!
Sent from my HTC One
-
internazionale
#24295 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mojne ti sebi sta napravitiultima_palabra wrote:Pobjeda uprkos njemu.
bice jos utakmica
- ultima_palabra
#24296 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
No sikiriki, još ću vam piti krvinternazionale wrote:mojne ti sebi sta napravitiultima_palabra wrote:Pobjeda uprkos njemu.
bice jos utakmica
-
internazionale
#24297 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
procitaj post iznadYahel wrote:Mozete vi dizati Susica u nebo koliko hocete, cinjenica je da je ovo nafakaska pobjeda....
Edit:
covjek sve objasnio
samo se nemoj puno sikirati
- luckylaka
#24298 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Yahel wrote:Mozete vi dizati Susica u nebo koliko hocete, cinjenica je da je ovo nafakaska pobjeda....
- DonV
#24299 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape sam sebi zabio, takticki nula.
Spasio ga Bicko i Izet.
Spasio ga Bicko i Izet.
- Infaze Studio
#24300 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slazem se da je ova druga tekma bila puno losija od prve. U 1. smo nekako igrali 1. pol, a ovdje obrnuto. Mujdza je bio najveci problem, jer je momak ocito bio nespreman/povrijedjen. U 1. 10 minuta dok je Mujdza mogao, vidjelo se sta nam je falilo u Zenici. NA zalost, nije mogao puno I dogadjalo se sta se dogadjalo po toj strain. Isto tako Medo svoju igru izvrnuo za 180* u samo 5 dana
.
Salihovic je definitivno za klupe (ako je I za toga), Zuka ce morati lijevo (ili kolasinac kad bude na raspolaganju).
O Misketovoj fizickoj spremi necemo trositi rijeci.
NAdam se da ce Pape nauciti iz ove dvije tekme, jer one nude toliko puno toga za nauciti.
Bravo momci, vidjelo se da ste ginuli I vjerovali do zadnje minute.
Salihovic je definitivno za klupe (ako je I za toga), Zuka ce morati lijevo (ili kolasinac kad bude na raspolaganju).
O Misketovoj fizickoj spremi necemo trositi rijeci.
NAdam se da ce Pape nauciti iz ove dvije tekme, jer one nude toliko puno toga za nauciti.
Bravo momci, vidjelo se da ste ginuli I vjerovali do zadnje minute.