Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Lakat Jebić

#24251 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Lakat Jebić »

oni nece moci onako defanzivno igrat, niti ce nas vezni red uspjeti onoliko pogresnih dodavanja imati. tako da ja fkt ocekujem da cemo ih dobiti veceras, jer smo bolji
Partijaner

#24252 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Partijaner »

Lakat Jebić wrote:oni nece moci onako defanzivno igrat, niti ce nas vezni red uspjeti onoliko pogresnih dodavanja imati. tako da ja fkt ocekujem da cemo ih dobiti veceras, jer smo bolji
To se podrazumijeva, ko misli da ce onakvu igru ponoviti kao u Zenici grdno se vara. Bice puno trke na obe strane, dosta sansi i msm da ce biti jebeno tesko, ali moramo vjerovati u ove momke, valjda su motivirani nakon onog poraza.
Infaze Studio

#24253 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Lakat Jebić wrote:oni nece moci onako defanzivno igrat, niti ce nas vezni red uspjeti onoliko pogresnih dodavanja imati. tako da ja fkt ocekujem da cemo ih dobiti veceras, jer smo bolji
Ja od petka govorim da smo mi onako katastrofalni jos uvijek igrali s njima na sredini. Eno ima izjava Misketa na Slovacka-BiH temi, govori istu stvar.
Ako budemo 50% bolji nego u ZE, trebalo bi biti OK

Slovaci su bili isprepadani u Zenici na pocetku, pa I sami su govorili "samo da izdrzimo 1. pol"
Mislim da ako ih stisnemo veceras, da ce se izgubiti.
fosil

#24254 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

Infaze Studio wrote:MA sve se to vraca na staro poslije eventualne pobjede veceras.
PApe I igraci se kuju u zvijezde, negativni kriticari se povlace I samim tim ostaju vecinom pozitivni komentari, tako da se klima popravlja....bar sto se foruma tice :D .
Procitaj Misketovu izjavu na Slo-BiH temi.
Drug, haj molim te postavi tu izjavu i ovdje. Ne bilo ti zapovjedjeno. :)
Infaze Studio

#24255 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

"Kod nas je uvijek tako. Čim izgubiš, najgori si, a kad pobjeđuješ, kuju te u zvijezde. Predugo sam u fudbalu i prošao sam mnogo sličnih situacija i znam da će uvijek biti tako", kaže Misimović za Oslobođenje i dodaje kako će on i njegovi suigrači, na kritike odgovoriti na terenu u Žilini.

"Ne mijenja se situacija nešto previše. I dalje smo prvi i za plasman na SP nam trebaju tri pobjede. Imamo kvalitet da dobijemo sve protivnike do kraja kvalifikacija, ali prvo krenimo od ovog susreta u Žilini",

"Bilo bi drugačije da smo dali gol u prvom poluvremenu. Do kraja bismo dali još jedan ili dva, a Slovake je držao rezultat i na kraju su, uz malo sreće, postigli gol za pobjedu. Svi su vidjeli da se možemo nositi sa njima, pa čak i kada imamo loš dan. Mi jesmo u toj utakmici bili favoriti, jer smo igrali pred domaćim navijačima, ali nažalost smo izgubili. Sada, ne smijemo gledati na ono što je bilo, već se okrenuti budućnosti, a ona nam donosi novu priliku za pobjedu protiv Slovačke. Moramo pokušati igrati svoju igru, kao što smo to činili do sada i ako pokažemo kvalitet, onda Slovaci neće imati nikakve šanse", smatra Misimović, koji nam je još jednom ponovio.
"Igram za reprezentaciju srcem i zbog navijača. Igram i zbog sebe, jer mi je san, kao i svakom mom suigraču, otići na SP. Sve što sam postigao u karijeri, neće imati smisla, ukoliko se ne plasiramo na SP. Želimo doživjeti taj osjećaj odlaska na Svjetsko prvenstvo više od bilo kojeg vatrenog navijača naše reprezentacije",
shalla

#24256 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Infaze Studio wrote:Shalla,
Nemam nista protiv tebe I drago mi je da poznajes neke reprezentativce. Mislis li da si imalo pomogao svu ovu situaciju s tim sto si rekao da nesto negativno znas? MIslim da je to jedina poenta rasprave: Ako volis repku,k'o sto se cini da je volis, progutaj neke stvari za dobrobit te repke I zdra'o. Sad ce neki reci "eto bas ce Dzeko I hajrovic citati sta mi pisemo ovdje..". Citali ili ne, svaka negativna sitnica je nepotrebna u ovakvoj klimi, znaci Sabur I :bih: . :thumbup:
Drug, apsolutno se slažem sa tobom i ako vidiš hronologiju mojih postova vidjećeš da je prvo što sam napisao bilo "ja sam se danas sjebao i to pravo"... To je bila jedina moja rečenica i Bogami dragog nisam imao namjeru da dalje širim priču ali kad sam vidio da se to uveliko zna i da čitava država bruji o tome tad sam rekao ostatak priče... Glupo mi je sad da mene apostrofirate kao nekoga ko je počeo tu priču jer kao što mogu vidjeti svaka druga osoba zna za to (samo na pm sam dobio 20 poruka gdje su mi ljudi potvrdili isto što sam ja čuo)... A sad ću ti naći post da vidiš kako je Shalla smirivao ovdje glasine upravo iz fucking razloga da se o tome ne priča...

Ali isto tako moraš priznati da sam u svakom postu poslije toga napisao "idemo aBd po pobjedu, naprijed momci i sl" iz čega možeš vidjeti da i dalje čvrsto vjerujem u njih i stvarno tako mislim :bih:
Muhamed Đakmić

#24257 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

shalla wrote:
Nemam nista protiv tebe I drago mi je da poznajes neke reprezentativce. Mislis li da si imalo pomogao svu ovu situaciju s tim sto si rekao da nesto negativno znas? MIslim da je to jedina poenta rasprave: Ako volis repku,k'o sto se cini da je volis, progutaj neke stvari za dobrobit te repke I zdra'o. Sad ce neki reci "eto bas ce Dzeko I hajrovic citati sta mi pisemo ovdje..". Citali ili ne, svaka negativna sitnica je nepotrebna u ovakvoj klimi, znaci Sabur I :bih: . :thumbup:
Drug, apsolutno se slažem sa tobom i ako vidiš hronologiju mojih postova vidjećeš da je prvo što sam napisao bilo "ja sam se danas sjebao i to pravo"... To je bila jedina moja rečenica i Bogami dragog nisam imao namjeru da dalje širim priču ali kad sam vidio da se to uveliko zna i da čitava država bruji o tome tad sam rekao ostatak priče... Glupo mi je sad da mene apostrofirate kao nekoga ko je počeo tu priču jer kao što mogu vidjeti svaka druga osoba zna za to (samo na pm sam dobio 20 poruka gdje su mi ljudi potvrdili isto što sam ja čuo)...

Ali isto tako moraš priznati da sam u svakom postu poslije toga napisao "idemo aBd po pobjedu, naprijed momci i sl" iz čega možeš vidjeti da i dalje čvrsto vjerujem u njih i stvarno tako mislim :bih:
Čuj misliš da si imalo pomogao? Pa je l' imalo odmogao?
Infaze Studio

#24258 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

shalla wrote:
Drug, apsolutno se slažem sa tobom i ako vidiš hronologiju mojih postova vidjećeš da je prvo što sam napisao bilo "ja sam se danas sjebao i to pravo"... To je bila jedina moja rečenica i Bogami dragog nisam imao namjeru da dalje širim priču ali kad sam vidio da se to uveliko zna i da čitava država bruji o tome tad sam rekao ostatak priče... Glupo mi je sad da mene apostrofirate kao nekoga ko je počeo tu priču jer kao što mogu vidjeti svaka druga osoba zna za to (samo na pm sam dobio 20 poruka gdje su mi ljudi potvrdili isto što sam ja čuo)... A sad ću ti naći post da vidiš kako je Shalla smirivao ovdje glasine upravo iz fucking razloga da se o tome ne priča...

DA ponovim: uopste ne sumnjam da si istinski navijac :wink:
I drugi put nemoj dolaziti na forum I govoriti da si se sjeb'o, ;-) nece ti ovdje niko pomoci I tako I tako :D
shalla

#24259 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

shalla wrote:Dajte ba ljudi niđe veze, sad sam bio dole pio kafu sa jednim od njih, Hajrovića primili skroz ok, Džeko dolazi za koji sat, jebite se i vi i vaša mahalanja :mrgreen:
Toliko o meni kao glasniku loših vijesti... Tad sam već znao sve ovo ali ipak dođoh i napisah ovaj post, pravo šupački od mene što razorih atmosferu jelde, prije nego što ja napisah "da sam se sjebao" sve je bilo idilično :roll:
shalla wrote:Mislim da će zadnja linija biti Mujdža-Spahić-Bičakčić-Lulić (dakle Lula umjesto Saliha na beku)...
A ovo može biti odgovor Ježu o tome koliko sam ja "neupućen" ;-)

P.S. oba posta su napisana 03.09.2013.
Infaze Studio

#24260 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

shalla wrote:
shalla wrote:Dajte ba ljudi niđe veze, sad sam bio dole pio kafu sa jednim od njih, Hajrovića primili skroz ok, Džeko dolazi za koji sat, jebite se i vi i vaša mahalanja :mrgreen:
Toliko o meni kao glasniku loših vijesti... Tad sam već znao sve ovo ali ipak dođoh i napisah ovaj post, pravo šupački od mene što razorih atmosferu jelde, prije nego što ja napisah "da sam se sjebao" sve je bilo idilično :roll:
shalla wrote:Mislim da će zadnja linija biti Mujdža-Spahić-Bičakčić-Lulić (dakle Lula umjesto Saliha na beku)...

Totalno si pogresno razumio moj zadnji post. Ali sve je OK. :thumbup:
shalla

#24261 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Infaze Studio wrote:
shalla wrote:

Totalno si pogresno razumio moj zadnji post. Ali sve je OK. :thumbup:
Nisam Bgm, nisam tebi A rekao jer si ti u pravu sa svojim postom gdje si rekao da nisam trebao ništa govoriti (iako sam rekao tek nakon što je još 10 ljudi napisalo o čemu je riječ), nego se obraćam drugim dušebrižnicima, ipak sam vidim ja glavni krivac...
Infaze Studio

#24262 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

OK..sori...I ono sto sam rek'o "nemoj se ovdje zaliti" je bila zajebancija. :thumbup:
shalla

#24263 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Infaze Studio wrote:OK..sori...I ono sto sam rek'o "nemoj se ovdje zaliti" je bila zajebancija. :thumbup:
Ma znam ba, sve ok ;-)
noiserr

#24264 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by noiserr »

shalla wrote:
Charuga wrote:@shalla
@noiserr

Nema potrebe za takvim nacinom komunikacije.
Slažem se, ja sam prenaglio sa onim padobranac ali vidim čovjek preplavio forum postovima zadnjih 5 dana, na to sam aludirao...
Izvinjenje još jednom ;-)
Jaranu, Ja sam ovdje non-stop, zato mi je to malo bilo smjesno. Ali cesto nemam nista komentarisati. U zadnjih 4-5 dana me je razocarao stav nasih navijaca prema Susicu i Igracima pa sam zato malo ucestio.

I ja se izvinjavam, nek nam je danas sa srecom ! :) :bih:
am2804

#24265 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by am2804 »

Pape će njih danas da iznenadi, sa zatvorenom varijatnom - Rahimić i Zahirović, umjesto Salihovića i Misketa :)
sumasumarum77

#24266 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumasumarum77 »

Mislm da ce biti slicno kao u zenici osim sto cemo mi biti malo oprezniji a oni nece nista mjenjati tj zatvorice nas jos vise nebili mi zasrljali. I jedni i drugi ce prvo poluvrijeme igrati povuceno i cekati ko ce prvi postati nervozan i krenuti u jurise. Mozda cemo napraviti jednu dvije stopostotne sanse i ako tada zabijemo dobijamo sigurno. U drugom poluvremenu ce naravno u slucaju nerjesenog rezultata obje strane krenuti na sve ili nista. I ko bude imao bolju kontru...
BalkanPrince1

#24267 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BalkanPrince1 »

MORAMO ubaciti jos jednog defanzivnog veznog pored Medunjanina ili sa nekim drugim igracem. Ne moze Medunjanin tu sam biti. Pa Hamsik je setao pored njega bez problema.

Rahimica se mora vratiti da im fino zatvori sredinu. A sjebat ce se Slovaci kad vide kako Mudjza brani onu stranu dje je Weis lagano probivao protiv Vrsajevica. Weis nece moci nista tu uraditi. Ako ih zatvorimo, oni su gotovi. Ali ukoliko opet igramo 4-1-3-2 formaciju, Slovaci ce preko Medunjanina opet uspjeti praviti probleme. Treba vratiti 4-2-2-2 koja nas je dovukla do prvog mjesta. Nema Safet tu sta filozofirati.
DonV

#24268 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonV »

BalkanPrince1 wrote:MORAMO ubaciti jos jednog defanzivnog veznog pored Medunjanina ili sa nekim drugim igracem. Ne moze Medunjanin tu sam biti. Pa Hamsik je setao pored njega bez problema.

Rahimica se mora vratiti da im fino zatvori sredinu. A sjebat ce se Slovaci kad vide kako Mudjza brani onu stranu dje je Weis lagano probivao protiv Vrsajevica. Weis nece moci nista tu uraditi. Ako ih zatvorimo, oni su gotovi. Ali ukoliko opet igramo 4-1-3-2 formaciju, Slovaci ce preko Medunjanina opet uspjeti praviti probleme. Treba vratiti 4-2-2-2 koja nas je dovukla do prvog mjesta. Nema Safet tu sta filozofirati.
O tome sam pisao i prije prve tekme ali su me ismijavali svasta pisali strucnjaci sa foruma javno i na pp :( ovi sa pp su djeca. :oops:
Dead Man Walking

#24269 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Sta ste napali covjeka ba, jos se nekom mora pravdati jel navijac il nije. :shock: Kao da je on kriv za desavanja unutar tima, nije on kriv sto zna sta se desava. Zna i pola grada, a sto neki nece da vide to je njihova stvar. Jebote kod nas je uvijek od samog problema gore to ako se o problemu prica. Najbolje samo sutiti i praviti se mutav izgleda.
sumasumarum77

#24270 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumasumarum77 »

Mislim da sve te taktike sa dodatnim defanzivcima ide prema rezultatu 0:0. Ako bude vise defanzivnih tek ce se onda napadaci izmoriti. Ako pape u tom slucaju kasnije ubaci svjeze krvi nasi napadaci ce vec biti umorni. Vise se reba raditi na tome da medunjanin bolje zatvara onog koga cuva(on je npr kriv za gol jer nije na vrijeme istrcao iz sesnaesterca), da salihovic ne prodaje na samom centru loptu i ne upucuje one balone i da se ide na kombinaciju od tri dodavanja pa sut. Lopta se smije gubiti samo u njihovom sesnaestercu i to rjedje nego zenica. Mislim sva ova atmosfera vodi ka nerjesnom rezultatu.
SaNsEo

#24271 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SaNsEo »

necu nista da mjenjam veceras da se nebi zamjerio pojedinim igracima, :-) , neovisno dali mi pobjedili ili nedo bog izgubili ,pocinjem uveliko sumljeti u njegove trenerske kvalitete
DonV

#24272 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonV »

SaNsEo wrote:necu nista da mjenjam veceras da se nebi zamjerio pojedinim igracima, :-) , neovisno dali mi pobjedili ili nedo bog izgubili ,pocinjem uveliko sumljeti u njegove trenerske kvalitete
Ehhh Pape.
cindrlimindrli

#24273 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

Je l se meni cini ili je ga Senad dobro mahno?
SSemir

#24274 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SSemir »

ej jbga pape :sad:
missko

#24275 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

cindrlimindrli wrote:Je l se meni cini ili je ga Senad dobro mahno?
Nesto ga je spucalo 100%
Locked