Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nekoeko

#24226 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nekoeko »

1:0 za BiH, strijelac Hajrović :D

inšAllah
shalla

#24227 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

nekoeko wrote:1:0 za BiH, strijelac Hajrović :D

inšAllah
Ja sam sinoć sanjao 1:3 za nas, ne znam ko je pogađao a i nebitno je :mrgreen:
Amin jaRabbi
antifascism

#24228 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by antifascism »

noiserr wrote: Padobranac ti je mater.

"jedino se tako mogu iskupiti, so simple..." jesam li to ja napisao?
jarane nevalja ti to pa svi smo mi braca
agent_zero

#24229 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by agent_zero »

svi u napad wrote:Bio u ZE u petak i evo tek sad dolazim sebi. Ne mogu da vjerujem da nas najbolji igrac svih vremena gleda njemo tekmu i cini katastrofalne poteze sa zamjenama. Sto je najgore ako odemo na SP mislit ce da je veliki trener a i oni forumasi njegovi obozvatelji ce ponovo sa onim supljim komentarima da je on najbolji na svijetu. Pogledao za razliku od selektora jos jednom tekmu i vidio svu bijedu i nezainteresovanost nasih igraca. Izuzev profesionalaca Lulica i Begovica ostali zasluzili po par dobrih samarcina. Kad se sjetim koliko ih je hiljada ljudi cekalo ispred hotela pred utakmicu da im mahne i pozeli srecu, u nadi da ce prirediti najzad radost svom narodu dodju mi ponovo suze na oci. Evo treci put pred vratima velikog takmicenja i ne znamo otvoriti stekom vrata nego opet ona nasa tvrdoglavost udri glovom od njih i cekaj da se sama otvore. Neko je vec napisao da u slucaju poraza treba odmah dati otkaz selektoru i dovesti nekog sa iskustvom ko ce psiholoski pripremiti momke jer baraz ce biti ponovo pretezak za nas (nosioci Portugal, Francuska, Hrvatska i vjerovatno Svedska). Ja znam 100% da Avdiju ni rodjeni otac ne bi stavio u prvih 11 ali Sejo treba prodati momka. Bilo bi postenije da kazu nama navijacima koliko treba skupiti para za momka i da se rijesimo levata koji nije stalni ni u Hajduku. Sad se vidi da je Ciroki bio u pravu kad nije dao Pjani i Misketu da igraju skupa. Pjana kojeg strasno volim uz Avdiju ubjedljivo najlosiji na terenu (pogledajte dodavanja protivnickim igracima). Iako ne volim Izmeta decko je trebao vise igrati u ZE i treba ga staviti od pocetka u Zilini jer je kondiciono spreman i tehnicki potkovan. Takodjer mislim da general mora igrati jer neko treba i oduzeti loptu od njih. Najgora je Papetova tvrdoglavost i previse sporo mjenjanje svojih navika. Nadam se ipak dobrom rezultatu sutra, te da ce gospodin Svabo imati vremena da objasni Papetu neke stvari. Molim vas da u slucaju nase pobjede ne velicate selektora (kao sto ce opet obozavaoci raditi) jer uz svo duzno postovanje prema njemu kao covjeku on nije veliki trener (bio je najveci fudbaler svih vremena i kapa dolje za to). Zbijmo redove, motivisimo igrace i istjeraj Pape trkace i borce na teren. One momke koji ce kao i Lulic u petak trcati svih 90 minuta i najzad obradovati ovaj napaceni narod koji jos jedino njima vjeruje i uzda se u njih. Zdravi i sretni bili svi vi koji volite i navijate za jedinu domovinu Bosnu a bogami i Hercegovinu. Sretno Zmajevi.
Svaka čast na postu :thumbup:

Podrška našima sad :bih:
Charuga
Globalni moderator

#24230 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

@shalla
@noiserr

Nema potrebe za takvim nacinom komunikacije.
shalla

#24231 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Charuga wrote:@shalla
@noiserr

Nema potrebe za takvim nacinom komunikacije.
Slažem se, ja sam prenaglio sa onim padobranac ali vidim čovjek preplavio forum postovima zadnjih 5 dana, na to sam aludirao...
Izvinjenje još jednom ;-)
Altsa

#24232 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Altsa »

mO k3 wrote:
BHF_Manijak wrote:Odavno je poznato da je Dzeko fakat sujetan do qrca, steta fin momak, ali sujeta ga ubi i to zbog glupih stvari. Hajd jebiga nije jednostavno kad ti se na ego udari, sviju od nas neakd zatangira nesto, ali brate ovo su ciste gluposti!

Shalla, potvrdjujem tu pricu, bilo je "ili-ili", pa su se ipak na kraju strasti smirile. :(
Znaci ima istine???
ako zbog dzekine sujete koja je ocito prisutna i koja je pokvarila atmosferu u ekipi ne odemo na SP ja mu se naserem u usta :roll:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#24233 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Safete nadam se da si se jutros ledenom vodom umio
nKrkan

#24234 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nKrkan »

JoseMujica wrote:Safete nadam se da si se jutros ledenom vodom umio
:D :D
missko

#24235 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

Altsa wrote:
mO k3 wrote:
BHF_Manijak wrote:Odavno je poznato da je Dzeko fakat sujetan do qrca, steta fin momak, ali sujeta ga ubi i to zbog glupih stvari. Hajd jebiga nije jednostavno kad ti se na ego udari, sviju od nas neakd zatangira nesto, ali brate ovo su ciste gluposti!

Shalla, potvrdjujem tu pricu, bilo je "ili-ili", pa su se ipak na kraju strasti smirile. :(
Znaci ima istine???
ako zbog dzekine sujete koja je ocito prisutna i koja je pokvarila atmosferu u ekipi ne odemo na SP ja mu se naserem u usta :roll:
Sta ima Stimac nisam te skonto odmah :D :D :D
Ja cu ipak ostati na tome da cu mu samo spomenuti ljepsu polovinu u sexualnom kontekstu.
BHF_Manijak

#24236 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:A eventualni potpis za drugi klub?
Da ponovim, dosao je 3 dana , ne 15 minuta pred utakmicu.

Sto se tice utakmice, povezati slabo odigranu utakmicu sa nekim nepodnosenjem medju igracima je izrazito subjektivno. Tesko je uopste dati na to komentar.
Eventualno potpis za klub otpada, Ozil je svu paprilogoiju i obaveze sredio iz Minhena, gdje je obavio ljekarski pregled, tako da bi isto tako i Edin mogao obaviti sve, da je to u pitanju.
jeza u ledja wrote:
Ne, skeptican sam prema svemu sto neko anoniman postavlja na forum tvrdeci da je istina, a sto je nemoguce dokazati niti poreci.
Svako sa imalo pameti je skeptican. Devedeset posto ljudi ovdje je skepticno.

Jedino moze povjerovati neko ko zeli u to da vjeruje.

Velika vecina ljudi ce ti reci identicnu stvar, i govori ti. Tebi, shalli, moketu, i ostalima. Jedino pitanje koje se tu postavlja je odkud vama ideja da ce vam neko vjerovati? (Potrebu da vam neko povjeruje ocigledno imate, jer ne bi uopste o tome palamudili na forumu.) Dakle a) sami ste sebi svrha; b) zlonamjerni ste; c) imate nerealno misljenje o sebi. Utakmica, rezultati i reprezentacija su za vas u drugom planu.
Jasno da ne mislite da je tako, ali s obzirom da zivite u ego-tripu to i ne treba da cudi.

Znaci, nit vam mozemo vjerovati jer vas nepoznajemo, nit mozemo vjerovati da imate tacne informacije cak i ako ste vi uvjereni u njih, niti , na kraju mozemo imati povjerenje u vase dobre namjere, cak i da ste 100% u pravu.

Zakljucak - zadrzite svoje traceve i izmisljotine za sebe, zbog sebe i zbog sviju nas. Vi ne ispadate djeca, a mi se ne moramo nervirati zbog vasih "informacija".
Nema se tu sta vjerovati ili ne. Ovdje se od starta sama prica zakotrljala, dakle bez ijednog posta Shalle, mene ili nekog drugog. Dakle ja ili Shalla da smo htjeli biti zlonamjerni, mogli smo iznijeti informacije prvog dana okupljanja ili poslije utakmice sa Amerikom.
Covjeka koji vecinu igraca zna licno pitas odakle mu informacije i treba li mu se vjerovati? Smijesno brate, bas smijesno Bogami. Nije poletio sa ekskluzivnim informacijama, vec covjek govori sta se desava u reprepezentaciji, o onome sto vi nagadjate evo 10 dana i onda se cudite kad neko kaze sta se desava, pa onda slijedi jos milion potpitanja sto ovo sto ono...
Ne kontam te, ako te ne interesuje, ne znam zasto onda dolazite i zapitkujete, nagadjate...

A sto se igraca tice, pa nece niko od njih izaci pred kameru i reci kako stoje stvari, pa nisu ludi!
Nisu ni Lahm ili Ballack izasli u javnost sa informacijom o sranju u repki pred SP 2010, kada su pucali samari, pa se saznalo za to... Garant su i Nijemci imali posla s mahalom. :oops:

Ne kontam sto se ove informacije predstavljaju kao NASA-ina tajna, kad ih vecina ljudi zna, koji komuniciraju sa reprezentativcima, a Shalla je svakako jedan od njih. Ako postoji problem onda neka se i javno prica o njemu, a ne ko pizde pod tepih gurati.
U evropskim repkama sto puta se moglo procitati kako ima ovaj ili onaj problem, samo je kod nas drzavna sramota napisati nesto o tome, zlonamjeran si, egomanijak ili "zasto bi ti mi vjerovali", a zasto bi neko imao potrebu da laze? Sta ima od toga? Orden?
Infaze Studio

#24237 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Shalla,
Nemam nista protiv tebe I drago mi je da poznajes neke reprezentativce. Mislis li da si imalo pomogao svu ovu situaciju s tim sto si rekao da nesto negativno znas? MIslim da je to jedina poenta rasprave: Ako volis repku,k'o sto se cini da je volis, progutaj neke stvari za dobrobit te repke I zdra'o. Sad ce neki reci "eto bas ce Dzeko I hajrovic citati sta mi pisemo ovdje..". Citali ili ne, svaka negativna sitnica je nepotrebna u ovakvoj klimi, znaci Sabur I :bih: . :thumbup:
ultima_palabra

#24238 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Infaze Studio wrote:Shalla,
Nemam nista protiv tebe I drago mi je da poznajes neke reprezentativce. Mislis li da si imalo pomogao svu ovu situaciju s tim sto si rekao da nesto negativno znas? MIslim da je to jedina poenta rasprave: Ako volis repku,k'o sto se cini da je volis, progutaj neke stvari za dobrobit te repke I zdra'o. Sad ce neki reci "eto bas ce Dzeko I hajrovic citati sta mi pisemo ovdje..". Citali ili ne, svaka negativna sitnica je nepotrebna u ovakvoj klimi, znaci Sabur I :bih: . :thumbup:
U principu se slažem, ali duh je odavno van boce... nepotrebno je ovdje uvoditi neku (auto)cenzuru, a sve je vani se sve odavno zna.
Pitarrr82

#24239 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pitarrr82 »

A kao da je vazno jel to izaslo na vidjelo ili ne, poznavajuci nas mentalitet sve je do rezultata, dobijemo sve super, sve 5, zijanimo i znamo sta im slijedi od vecine kakva god atmosfera bila medju njima...

P.S. K'o sad mi neki vazan klinac pa sutimo radi atmosfere :lol: :lol: calm down
Last edited by Pitarrr82 on 10/09/2013 13:24, edited 1 time in total.
antifascism

#24240 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by antifascism »

Slazem se, cuo sam i ja dosta stvari ali sutim zbog mira u kuci. Ali, ako neki igraci i dalje nastavljaju sa ovakvim ponasanjem recu sve sto znam.
5 0 5

#24241 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 5 0 5 »

naletih maloprije na ovo.

Image :bih:
BHF_Manijak

#24242 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

A sta eto da se i presutilo, sta jebo ga majka?! Sta, dobili bi ih u Zenici je l'? Pa o tome se i nije pricalo, barem ne po poratlima, tv-u, do poslije utakmice u Zenici.
Infaze Studio

#24243 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

ultima_palabra wrote:
U principu se slažem, ali duh je odavno van boce... nepotrebno je ovdje uvoditi neku (auto)cenzuru, a sve je vani se sve odavno zna.
Shalla se kosi sa 2-3 forumasa oko toga kako voli repku, ovi galame da je ne voli itd..Samo hocu da kazem da Shalli, nastup sa tim "informacijama", ne ide u prilog u toj raspravi, a uopste ne sumnjam da je co'ek istinski navijac.
Ovaj slucaj je samo kap u moru koje se zove "saga Dzeko-Izet" tako da nisam ni pomislio na neku cenzuru.
Infaze Studio

#24244 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

BHF_Manijak wrote:A sta eto da se i presutilo, sta jebo ga majka?! Sta, dobili bi ih u Zenici je l'? Pa o tome se i nije pricalo, barem ne po poratlima, tv-u, do poslije utakmice u Zenici.
:D Buraz pod kojim si ti kamenom pripreme proveo.
Infaze Studio

#24245 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

I jos bih samo dodao da, znajuci nas mentalitet I "profesionalizam", ako je sve to istina sto neki ljudi znaju, onda su igraci I strucni stab na vrlo dobar nacin se ponijeli sa svim tim I sacuvali sve unutra, sta god da (ni)je bilo.

P.S. ja se izvinjavam za 3 posta za redom.
BHF_Manijak

#24246 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ni pod kojim kamenom, sve vrijeme sam tu i govorim da se u medijima nije o tome pisalo, vec poslije tekme u Zenici krenulo se sa aktivnim pisanjem o tome, od tekstova na portalima, prilozima na tv stanicama itd...
Infaze Studio

#24247 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

BHF_Manijak wrote:Ni pod kojim kamenom, sve vrijeme sam tu i govorim da se u medijima nije o tome pisalo, vec poslije tekme u Zenici krenulo se sa aktivnim pisanjem o tome, od tekstova na portalima, prilozima na tv stanicama itd...
:-D Ma nije... Pocelo se pricati o tim stvarima cim se znalo da Dzekson kasni I 2. dan..
No, imam osjecaj da ce sve biti u dure. Ne mozes drugacije ni misliti kada vidis onakvu podrsku u Zilini.
BHF_Manijak

#24248 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ma razjebat cemo mi njih vjeruj mi, ubjedjen sam da smo kvalitetniji od njih te da bi ih dobili u 8 od 10 tekmi, nije to problem, otici cemo mi i na SP kao prvoplasirani, ali je steta da je ovakva atmosfera u reprezentaciji.
veljaca

#24249 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Kod nas nista ne moze realno ....

Kada pobijedimo - pojedinci govore: Dzeko CAR, Pape KRALJ .....

Kada izgubimo - pojedinci govore: Dzeko los, Pape neznanko ....

A Reprezentacija Drzave Bosne i Hercegovine nije ni Pape, ni Dzeko, niti bilo koji pojedinac - nego SVI zajedno - pa i doktor Karabeg .....

Sretno BiH .... :bih:
Infaze Studio

#24250 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

MA sve se to vraca na staro poslije eventualne pobjede veceras.
PApe I igraci se kuju u zvijezde, negativni kriticari se povlace I samim tim ostaju vecinom pozitivni komentari, tako da se klima popravlja....bar sto se foruma tice :D .
Procitaj Misketovu izjavu na Slo-BiH temi.
Locked