Jarane ja već pisah o tome da su to samo dzaba bacene pare.tu ce se pripremati mladzi uzrasti pa nece zjapiti prazno.ko ce a selekciju natjerati u zenicu,ko ce zvijezdama zabraniti da izlaze u sarajevo.nepromisljeno i glupo od saveza iako su istom bile vezane ruke zbog gradskih,kantonalnih vlasti u Sarajevu koje nisu dale prostor( zemlju) za izgradnju kampa u Sarajevurelativno84 wrote:Ocekivao sam da ce onaj novi sadrzaj u Zenici postati baza repki kad bude gotov, gdje imaju sve uslove za trening ali i odmor od svega sto ih okruzuje. Kad su vec ulozene tolike pare da se iskoristi na pravi nacin ali ocito da je draza livada u Hrasnici sto li
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dinobjelave
#24076 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
motorola01
#24077 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka ga lincuju, ali nakon tekme u utorak. Ne trebaju mu novi problemi, nakon petka i izgubljene utakmice!BHF_Manijak wrote:Javni je posao, mora se pomiriti s tim da ce u slucaju neuspjeha biti lincovan, to je svugdje tako, pa ne vidim zasto bi BiH bila izuzetak! Pa sta bi da ima engleske novinare iza ledja, koji te deru i kad treba i kad ne treba?motorola01 wrote:Nije S.Koreja ali u nasem slucaju je to potrebno. Ovi kvazinovinari koji su odrasli u mahali, ali ne gradskoj nego prigradskoj ne znaju se ponasati i nemaju mjere i ne znaju kad treba stati. Dovoljno Susic ima problema i bez njih i sad mu oni stvaraju dodatni pritisak i probleme.BHF_Manijak wrote:Pa nije Sjeverna Koreja jebote, kakva ti je to prica. To ni u jednoj zemlji nema. Imas 15 minuta prije treninga za izjave, u cemu je problem?
A da se to uradi, slinili bi ovdje kako nema izjava, kako javnost nije upucena i slicno...
Daj ba manite se te patetike...
-
korisnik101
#24078 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
dinobjelave wrote:Njemu pod hitno zabraniti komunikaciju s novinarima.frajer je nespretan pocev od utakmice s albanijom tamo gdje kaze zadovoljan bodom,preko dzeke da mi sat pred tekmu dodze opet bi igrao.slusaju igrači čitaju vide gdje to tako ide.koliko je dobar trener vidjelo se u prošlim kvalifikacijama i isto sto gore neko kaze on im izgleda samo izdiktira sastav ,ko igra i sta i to je sve.on frajer nije gledao snimak utakmice kaze mozak da ga ima u glavi.veliki strucnjace nakon utakmice bilo dobijene bilo izgubljene vrši se video analiza iste ukazuje se na slabosti i na dobre starane tvog tima i protivnickog naravno zajedno s igračima .da se razumijemo imao je moju podršku bilo mi je godra kad je preuzeo nas tim sve je ukakio u prošlim kvalifikacijama,ovo dosad uradzeno je na juris nema tu ni sekunde njegovog umijeće ,on kao ni baka sliskovic nije ustanju promijeniti taktiku ako ne u toku igre onda bar na poluvremenu.mema rezervni varijantu nema nista.ako i odemo u Brazil ( nadam se da hoćemo ) bit cemo samo turisti.steta jer je ovo naša najjača generacija jaki smo ko beton ali fali trener.pozdrav i sretno nam svima naravno i safetu
Potpisujem ovo.
Jos ni jednom Safet nije napravio izmjenu koja je donijela prevagu, osim onda kad je ubacio Misimovica protiv Bjelorusije.
I sad namjerno forsira Misimovica, iako on ne moze. Svi vide da on ne moze. Samo ga Safet onakvog debeljuckatost tjera da igra od prve minute. Dobit ce covjek srcani.
- luckylaka
#24079 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo je problem sto izgleda ljudi ne razlikuju pljuvanje i kritiku505sCrtom wrote:Hahahaha. Dobro si primijetio. Što ti je život.ultima_palabra wrote:I niko da primijeti da oni što su najviše podržavali selektora, sad ga najviše pljuju?
- Infaze Studio
#24080 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
KAko znas da niko ne primjeti? Zato sto ih se ne proziva I ne pljuje? Dokle cemo diskusiju zasnivati na tome ko je sta pljuno I poliz'o, da bi ga neko drugi mog'o ismijavati I slicno.luckylaka wrote:Samo je problem sto izgleda ljudi ne razlikuju pljuvanje i kritiku505sCrtom wrote:Hahahaha. Dobro si primijetio. Što ti je život.ultima_palabra wrote:I niko da primijeti da oni što su najviše podržavali selektora, sad ga najviše pljuju?
- ultima_palabra
#24081 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad neko nastupa sa puno neznanja i arogancije, treba ga malo ismijavati kasnije.
-
cindrlimindrli
#24082 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To je najbolje rjesio Osim pred SP u Italji, novinari mrs u pm, niti je davao izjave niti je bendao sta pisu. Safet treba uraditi isto, pogotovo sto ima posla sa lokalnim haharima.BHF_Manijak wrote:Pa nije Sjeverna Koreja jebote, kakva ti je to prica. To ni u jednoj zemlji nema. Imas 15 minuta prije treninga za izjave, u cemu je problem?
A da se to uradi, slinili bi ovdje kako nema izjava, kako javnost nije upucena i slicno...
- Infaze Studio
#24083 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
OK..hajde onda da se iscitiraju malo takvi, prikuj ih na stub srama I u redu, ako ce te to zadovoljiti. JA nisam upamtio nikoga sa nekom radikalnom promjenom misljenja osim LAkija, ali za mene je to covjek koji mozda ne poznaje nogomet u nekom ogromnom detalju, ali je bezazlen I posten, I zato ga cijenim. Istinski je navijac ove repke, a mislim da su vecina ovih koji ovdje pisu istinski navijaci.ultima_palabra wrote:Kad neko nastupa sa puno neznanja i arogancije, treba ga malo ismijavati kasnije.
Mislim, nemoj me pogresno shvatiti, ne sjecam se da sam od tebe citao neke negativne stvari I budalastine I nemam apsolutno nista protiv tebe, ali po mom misljenju nije potrebno da se zamaramo takvim stvarima.
-
Korisničkoime
#24084 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemoj Lucky života ti zajebavati sada, ni ti prvi nisi do jučer znao razaznati kritiku i pljuvanje u tebe je sve bilo samo pljuvanje.luckylaka wrote:Samo je problem sto izgleda ljudi ne razlikuju pljuvanje i kritiku505sCrtom wrote:Hahahaha. Dobro si primijetio. Što ti je život.ultima_palabra wrote:I niko da primijeti da oni što su najviše podržavali selektora, sad ga najviše pljuju?
Ali hajde zajebi to sve ja opet tvrdim Sušić nije glavni krivac za ovaj poraz.
Greška Sušića je da se nije dovoljno trudio da riješi problem def.veznog, ignorisao je tu svima jasnu i očitu činjenicu da na toj poziciji imamo problem i da naša sadašnja dva def.vezna ne mogu da iznesu teret kvalifikacija a kamoli teret igranja na SP-u.
Ovo što je Sušić uradio jeste jedan od načina da se riješi navedeni problem ako ga ne možeš naći ili ako se nisi dovoljno trudio da ga nađeš promjeni formaciju ako ga nemaš igraj formaciju bez def.veznog.
Jedini problem je da se on odlučio da igra formaciju bez def.veznog u odlučujućoj utakmici protiv nimalo naivnog protivnika a imao je do sada 32465435 puta mogućnost da isproba i uigra druge formacije bez def.veznog.
Druga greška je Vršajević ma koliko on imao proboja Weiss koji je prosječan igrač i koji nije ni blizu jednom Hamšiku je dominirao cijelu teku iz razloga što ga Vršajević nije mogao ispratiti. Čovjeka def.nigdje nije bilo iako ruku na srce i Medunjanin je izgleda "zaboravio" da pokriva tu desnu stranu kada Vršajević ode u napada barem dok se ovaj ne vrati mada se bojim da bi Medunjanin duuugo čekao navedenog Speed Demona da se šetajući vrati u odbranu.
Ako je Mujdža mogao da igra a ti išao na pobjedu što je pri ovoj postavci bilo jasno da se ide na pobjedu onda koji ga je vrag čuvao za Žiline u utakmici koja nema značaja za Slovake ako ovu u Zenici izgube.
Treća greška Misimović tokom svih 90 minuta, čovjek jednostavno ne može to što sam vazda govorio pokazalo se po zna koji put ali opet će sa naći pametna glava sa onim "Miske majka".
Pored svega navedenog ovaj plan Sušića bi protiv Slovačke koja nije ni blizu tako jaka kao što se ovdje stiče utisak bi uspio da naša sredina terena nije bila toliko zaljubljena u svoje tehničke sposobnosti i kombinatoriku.
Prekomplikovana tika taka igra do smrti naše sredine terena i to nam nije prvi put došlo glave.
Na kraju nas je to dovelo do centaršuteva koji su naše najslabije oružje i pobjede slovačkih stopera na ovoj utakmici.
Pogledajte utakmicu Slovačka nas nije nadigrala, nije nas zabila u 16 metara, nije imala dominaciju, nije imala veći posjed lopte, nije imala izrađenih akcija koje su pomele našu odbranu koja je samo jednom u cijeloj utakmici ispala. Nije bilo potrebe da se odbrana nešto pojačava sa def.veznim.
Ko kaže da je Sušić trebao ići na neriješeno laže jer smo svi htjeli i očekivali pobjedu da rahat idemo u Žilini.
Imaš priliku da riješiš kvalifikacije pred svojom publikom kod kuće pa koja bi se budala odlučila da to i ne pokuša uraditi nego da rješava kvalifikacije u gostima.
Sušić je išao na pobjedu sasvim opravdano i sasvim ispravno, skoro svako je ovdje kritikovao Sušića jer je preoprezan jer kao neki gubitnički mentalitet prosipa i kad čovjek izađe i kaže zabićemo tri mi smo apsolutni favorit šta ga pljujete sami ste tražili eto vam ga sada.
Naša sredina terena je ovo zajebala Misimović, Pjanić, Medunjanin i Lulić se trebaju dobro zamisliti šta su uradili a da nisu 90 minuta mogli uputiti korisnu loptu napadačima. Vršajević jeste loše igrao u odbrani ali ni blizu nije kriv za poraz to su ova četvorica "umri u ljepoti" tehničara.
S tim treba završiti i podvući crtu prekosutra smo u Slovačkoj i trebamo biti što jači što složeniji trebamo biti kao jedan.
Svakom ko je mrzitelj repke BiH a znate da takvih ne fali ovo što mi ovdje radimo grizemo jedni druge i poput zaluđenika seremo i po sebi i po repki je najveći mogući merak koji mogu imati. Bošnje se kolju između sebe kakve miline.
- Infaze Studio
#24085 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo govorim od petka navece, a ti si to fino upakov'o u jednu recenicu.Korisničkoime wrote:[Pored svega navedenog ovaj plan Sušića bi protiv Slovačke koja nije ni blizu tako jaka kao što se ovdje stiče utisak bi uspio da naša sredina terena nije bila toliko zaljubljena u svoje tehničke sposobnosti i kombinatoriku.
.
Ljudi nemaju sredine NIKAKO. Pa onakav los Pjanic I Miske nisu imali nikakvih problema u 1. pol. kada su dolazili do lopte.Bili su zreli za 2-3 komada u prvih 45 min. da su nasi napadaci I kreativci dosli na utakmicu.
Sa tobom se ne bih slozio o stavljanju MEde u isti kos sa ovom dvojicom, jer je covjek odigrao fenomenalno. Lipsanje MEde u 2. pol I nervoza koja se uvukla medju nas, zbog nepostignutog gola (jer smo vjerovali da cemo rjesiti sve u 1. pol.) je njih ohrabrila I poceli su da vjeruju da mogu nesto napraviti.
Ako Miske,Pjanic,Dzeko I VEdo odigraju vise nego 70% bolje u odnosu na petak, dobijamo. Ako to bude marginalno bolje ili isto onako, nemamo sanse.
Isto se nadam da ce podrska sa tribina biti puno bolja, a ne kao u Zenici, prvih 20 minuta, a onda sjedi I gledaj pozorisni komad.
- ultima_palabra
#24086 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima i toga... kad skontaš koliko puta smo im uzeli loptu na 30-35 metara od njihovog gola. I iz svega toga nismo napravili ništa.
Presing u prvom poluvremenu je bio dobra ideja, ali moraš imati plan B za slučaj da ga ne zabiješ. Tu je Sušić zakazao.
Presing u prvom poluvremenu je bio dobra ideja, ali moraš imati plan B za slučaj da ga ne zabiješ. Tu je Sušić zakazao.
- Partijaner
#24087 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Susic nema plan A a kamoli plan B.ultima_palabra wrote:Ima i toga... kad skontaš koliko puta smo im uzeli loptu na 30-35 metara od njihovog gola. I iz svega toga nismo napravili ništa.
- swarley_s
#24088 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U Zilini ce da prime 4 komada, dotjerace to Pape.

Motivisat ce njih nasi kosarkasi, ba
A strijelci:
Edo
Vedo
Medo i
Dedo (Rahimic)

Hajmo Bosno i Hercegovino!
Hajmo Pape!
Motivisat ce njih nasi kosarkasi, ba
A strijelci:
Edo
Vedo
Medo i
Dedo (Rahimic)
Hajmo Bosno i Hercegovino!
Hajmo Pape!
- luckylaka
#24089 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Onda bi ove trenere izPremijer lige trebalo ismijavati 24 sata,365 dana(nakon silnih blamaza u euro kupovima)I nije ista stvar kritikovati selektora onako razocaran poslije utakmice i pljuvati po selektoru od prvog dana.Sto puta receno,,Bujrum nadjite boljeg,jeftinijeg,kvalitetnijeg..,,ali se svodi na to,,trebao je Barbarez,trebao je Kodro,neki su naturali i Brkuultima_palabra wrote:Kad neko nastupa sa puno neznanja i arogancije, treba ga malo ismijavati kasnije.
- ultima_palabra
#24090 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nego, štovane kolege taktičari, kako se izjašnjavate o sljedećoj zamisli
Ja bih stavio sredinu Rahimić-Medunjanin-Pjanić... kad uspostaviš ravnotežu i pas igru na sredini, šanse će doći. Lulić što više isturen na lijevoj strani, Mujdža će pokrivati cijelu desnu stranu.
Naprijed standardni dvojac, ali ja bih Džeku pomakao malo više unazad... neka Škrtel ili brani prazan prostor ili neka krene naprijed prema Džeki, kako god bolje nego ono što smo gledali sinoć.
-----------------------Begovic---------------------
Mujdza------Bicakcic-------Spahic-----Salihovic
--------Pjanić-----Rahimić-----Medunjanin
------------------------Dzeko------------------Lulic
-----------------------Ibisevic--------------------
- Muhamed Đakmić
#24091 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja bih napravio par dodatnih rotacija, ali znam da je maksimum koji od Sušića možemo dobiti to što si ti stavio. Ako i to.ultima_palabra wrote:Nego, štovane kolege taktičari, kako se izjašnjavate o sljedećoj zamisli
Ja bih stavio sredinu Rahimić-Medunjanin-Pjanić... kad uspostaviš ravnotežu i pas igru na sredini, šanse će doći. Lulić što više isturen na lijevoj strani, Mujdža će pokrivati cijelu desnu stranu.
Naprijed standardni dvojac, ali ja bih Džeku pomakao malo više unazad... neka Škrtel ili brani prazan prostor ili neka krene naprijed prema Džeki, kako god bolje nego ono što smo gledali sinoć.
Elem, ja bih i jednog napadača zamijenio Hajrovićem, ali znam da nema ništa od toga.
-
Korisničkoime
#24092 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hamšik je kod njih zakazao nadam se da će tako biti i u Slovačkoj čim on ne igra dobro i njihovi napadački napori su dosta ograničeni što je nama otvaralo mogućnosti koje kreativna sredina terena nije mogla da iskoristi cijelih 90 minuta. Pazi i Medunjanin se po meni u sve navedeno uklapa i on je taj naš kreativac njegovo je igranje, zapravo igranje još jednog tehnički sjajnog i sa loptom sigurnog igrača, je doprinijelo hiper kombinatorici i silnim dodavanjima u stilu tika taka. Iako je igrao povučenije ni on nije imao tog nekog jednostavnog korisnog dodavanja u vrh koji će ugroziti ili poljuljati odbranu. Pored toga mislim da mu je bio zadatak da pokriva desnu stranu kad Vršajević ode naprijed što također nije činio međutim njemu u korist se mora istaći da je Vršajeviću trebala vječnost da se vrati nazad.Infaze Studio wrote:Ovo govorim od petka navece, a ti si to fino upakov'o u jednu recenicu.Korisničkoime wrote:[Pored svega navedenog ovaj plan Sušića bi protiv Slovačke koja nije ni blizu tako jaka kao što se ovdje stiče utisak bi uspio da naša sredina terena nije bila toliko zaljubljena u svoje tehničke sposobnosti i kombinatoriku.
.
Ljudi nemaju sredine NIKAKO. Pa onakav los Pjanic I Miske nisu imali nikakvih problema u 1. pol. kada su dolazili do lopte.Bili su zreli za 2-3 komada u prvih 45 min. da su nasi napadaci I kreativci dosli na utakmicu.
Sa tobom se ne bih slozio o stavljanju MEde u isti kos sa ovom dvojicom, jer je covjek odigrao fenomenalno. Lipsanje MEde u 2. pol I nervoza koja se uvukla medju nas, zbog nepostignutog gola (jer smo vjerovali da cemo rjesiti sve u 1. pol.) je njih ohrabrila I poceli su da vjeruju da mogu nesto napraviti.
Ako Miske,Pjanic,Dzeko I VEdo odigraju vise nego 70% bolje u odnosu na petak, dobijamo. Ako to bude marginalno bolje ili isto onako, nemamo sanse.
Isto se nadam da ce podrska sa tribina biti puno bolja, a ne kao u Zenici, prvih 20 minuta, a onda sjedi I gledaj pozorisni komad.
Ono što za Slovačku treba spremiti je rješenje šta ako ponovo ne mognemo na naš tipičan način igranja ugroziti gol, šta onda kakvo nam rješenje ostaje jer ne može igrati na neriješeno moramo pobijediti.
- SaNsEo
#24093 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
selektorova izjava:
Sušić je naveo i da nije pogledao utakmicu protiv Slovačke te da je neće ni gledati,
ako je ovo izjavio kao dio taktike da zavara protivnika izvrsno Safete...
ali ako je ovo izjavio zato sto on tako misli da je najbolje i da je to ispravno onda on stvarno ima jos mnogo toga uciti o trenerskom poslu...
U svim biografijama velikih trenera pise da su gledali izgubljene utakmice danima i danima da uvide ucemu su pogrijesili i sta je bio razlog neuspjehu... a ovaj nas Sajo igra u utorak ponovo utakmicu koja je dosad najvaznija u istoriji BiH fudbala i dzaba...
Sušić je naveo i da nije pogledao utakmicu protiv Slovačke te da je neće ni gledati,
ako je ovo izjavio kao dio taktike da zavara protivnika izvrsno Safete...
ali ako je ovo izjavio zato sto on tako misli da je najbolje i da je to ispravno onda on stvarno ima jos mnogo toga uciti o trenerskom poslu...
U svim biografijama velikih trenera pise da su gledali izgubljene utakmice danima i danima da uvide ucemu su pogrijesili i sta je bio razlog neuspjehu... a ovaj nas Sajo igra u utorak ponovo utakmicu koja je dosad najvaznija u istoriji BiH fudbala i dzaba...
Last edited by SaNsEo on 08/09/2013 18:15, edited 1 time in total.
- Idemedosumom
#24094 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znam kako bi to sve izgledalo na terenu, ali znam da tek "oporavljeni" Mujdža ne moze sam letat gore dole, ostat ce rupa desno,,, prilikom svake njihove kontre. Ja bih tako volio da pocnemo utakmicu s Hajrovicem na poziciji desnog krila.
Ali kao sto Muhamed rece, male su sanse da uopste vidimo Hajrovica od prve minute.
I naravno, kao sto su mnogi vec vise puta rekli, Misimovica na klupu, pa nek uđe u 60-toj minuti umjesto Pjanica.
Ali kao sto Muhamed rece, male su sanse da uopste vidimo Hajrovica od prve minute.
I naravno, kao sto su mnogi vec vise puta rekli, Misimovica na klupu, pa nek uđe u 60-toj minuti umjesto Pjanica.
-
Korisničkoime
#24095 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izvući Škrtela je mislim odlična ideja. Što ti reče neka brani prazan prostor što sigurno neće a kada izađe za Džekom eh tada bi to već mogla biti druga priča od one u Zenici. Međutim kada se sjetim Džekinih igri u ManC prošle godine gdje ga je Macini znao tako pomicati unazad bude me malo strah ali bolje i ovo nego opcija zračnih duela sa Škrtelom.ultima_palabra wrote:Nego, štovane kolege taktičari, kako se izjašnjavate o sljedećoj zamisli
Lulić bi ovdje imao ulogu i krilnog napadača ako sam dobro skontao barem povremeno, ne bi bilo loše barem bi vezao jedno njihovo krilo što im je izgleda osnovno napadačko sredstvo a ako ne e jbg. i Lulić zna ubaciti kada je sam i nesmetan ... valjda.
Strah me prazne desne strane ali ne znam kakav je uistinu Hajrović.
Volio bi nekad, nekad kada se mogne da jednom odigramo onu klasiku
----------------def.vezni--------------
desno krilo----------------lijevo krilo
---------------ofan.vezni-------------
Taj dijamant ili raute što bi Švabe rekle.
Plan B u Sušića, mislim da je on ubijeđen da se na tok utakmice može jedino uticati ako se ubaci neka dobra zamjena budući da mi nemamo super klupu (što nema ni većina drugih repki u svijetu) njemu je to prilično lagodno i nije vrijedno zamaranja. Nešto sam stekao utisak da on ne drži puno do promjene sistema ili formacije ili taktike u toku utakmice njegovo moto mi se čini nemam napadača ili veznog igrača iz lige 5 da zamjenim nekoga iz prvih 11 i to je to ja tu se ništa ne može učiniti.
- SaNsEo
#24096 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
upravo to u dosta izjava koje je davao je bilo " mi imamo to sto imamo , igramo kako igramo ,zamjena nemamo " ako pobjedimo dobro je ako izgubimo opet je OK....on se haman puno i nesikira o evt taktikama , izmjenama sistema a ne igraca itd... a to je katastrofalno u utakmicama s imalo tezim protivnicima... jer tu obicno pobjedzuje ekipa koja je bolje takticki potkovana i spremna na duel ...
- ultima_palabra
#24097 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni se svidjela igra u Velsu kad je Džeko igrao ovakvu ulogu. Ne znam zašto nikad više nije korišten na toj poziciji, vjerovatno nije bilo potrebe za tim. Ali svakako bi bilo iznenađenje, ne vjerujem da oni uopšte razmišljaju o opciji da Džeko nije najistureniji.
Što se tiče Hajrovića, ne znam... mislim da nije dovoljno ukomponovan u ekipu da počne od početka.
Što se tiče Hajrovića, ne znam... mislim da nije dovoljno ukomponovan u ekipu da počne od početka.
-
udrch
#24098 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safete počni sa Rahimićem umjesto Mede daću ti 100 maraka na kahvu..
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#24099 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bolje umjesto Misimovica.udrch wrote:Safete počni sa Rahimićem umjesto Mede daću ti 100 maraka na kahvu..
-
udrch
#24100 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bitno je da nema propuha, svejedno je umjesto koga..