mire - ložač wrote:Moj dragi PAPE,
Za odlazak na WORLD CUP se dobijaju ozbiljne pare i ovo nije privatna prćija tvog brata Seada (menadžer Vršajevića) pa da ti zbog njega **beš cijelu državu. (Izvinjenje moderaciji ali je jače od mene)...
P.S. U svakom poslu na svijetu ako svojom idiotizmom (čitaj nafuranost bez ikakvog osnova) dovedeš u pitanje izuzetno ozbiljan posao (odlazak na SP 2014) čija je vrijednost u desetinama miliona Eura - ZNAČI AUTOMATSKI OTKAZ!!!
Da se razumijemo, ja bi te poslao u Francusku već sinoć i zaželio dobro zdravlje i lijep, romantičan i dug život uz obrazloženje :"TI EKSPERIMENTIŠEŠ MAJMUNE na kraju kad treba rutinski i na mudrost uzimat bodove"....
Znači, dragi moj Pape ti još možeš za sebe obezbijediti mjesto koje graniči sa religijom i totemom (sveta krava je nula) u BiH, ali molim te nemoj me zajebavat' i mislit da sam glup zajedno sa ostatkom ljudi koji su dušom i srcem za te momke i taj tim, samo zato što ja eto nemam FIFA licencu... - Ne treba mi - imam oči i vidim ...
Brat mu je menadžer i Zukanoviću i Šunjiću i onom Hadžiću koji je kao opasan talenat i čekamo ga da dobije papire..A igra u žnj ligi...Pandža takodjer ima veze sa Sejom...Otkud poziv Pandži? Čovjek nije igrao godinu dana