ja71 wrote:predlazem rijec "Vodovod" za rijec foruma godine 2013Edin H. wrote: I umjesto rijeci hvale dobijam Vodovod![]()
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
MightyMatch
#20826 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- PasoDzigera007
#20827 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@Ja71ja71 wrote:Brazil na 18. mjestuPismonosa wrote:Kakav je to mali isped nas na tabeli?![]()
znaci zaboravi tabelu
Pa bolje mjesto nisu ni zasluzili,to ako se zovu Brazil ,ne znaci da moraju biti u vrhu,ime ti nista ne znaci,ako ga ne potvrdis na terenu. Oni zadnjih godina nisu nista pokazali. Osim sto napuhuju igrace,koji dodju u Evropu i izgube se.
Lista je itekako bitna,ona odredjuje u koji ce te "lonac" svrstati.
- veljaca
#20828 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zato sto taj cirkusant nije tema, nego Sajo. Eto zato.luckylaka wrote:a sto ne poveca ono prije da znas na osnovu cega ovo napisemveljaca wrote:luckylaka wrote:
Vas dvojica smirite tenzije i manite se glupih prica,ko mala djeca.Ako nemate sta reci o temi manite se vodovoda ,kanalizacije,banovanja (imaju strucna lica za to).Toliko .O selektoru.Sto god da kaze moja puna podrska,nakon onog cirkusanta Cire svaka Sajina je zlatna.P.S.Imali iko odgovor zasto Stimac skoro pa i ne spominje Halilovic u reprezentaciji Hrvatske(ili sam nesto propustio)![]()
E pretjera i ti vala ....
I daleko od toga da mu je svaka zlatna. Daleko. A da me pogresno ne bi shvatio - volio bih da si u pravu, zbog Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine.
- respo
#20829 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
evo ja cu ti odgovoriti za stimcaluckylaka wrote:Vas dvojica smirite tenzije i manite se glupih prica,ko mala djeca.Ako nemate sta reci o temi manite se vodovoda ,kanalizacije,banovanja (imaju strucna lica za to).Toliko .O selektoru.Sto god da kaze moja puna podrska,nakon onog cirkusanta Cire svaka Sajina je zlatna.P.S.Imali iko odgovor zasto Stimac skoro pa i ne spominje Halilovic u reprezentaciji Hrvatske(ili sam nesto propustio)
sta ga ima pominjati kad je on sada njihov bar 95%
mamic ga drzi u saci igra u dinamu
tako da nema potrebe da ga stimac bilo sta pominje jer je fakticki njihov sa mogucnoscu igranja za drugu reprezentaciju a i to kad bi se pokrenulo vidio bi onda kako grabe i nogama i rukama da ostane u hr repki
- MOSALJOZE
#20830 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sead Kolašniac, Haris Seferović, Sead Hajrović i Alen Halilović neće biti gosti Fudbalskog saveza BiH tokom okupljanja naše reprezentacije u Ljubljani povodom prijateljske utakmice protiv Slovenije 6. februara.
Naime, igrači koji su pozvani od administracije Saveza nisu do predviđenog roka,15. januara, potvrdili svoj dolazak, te su tako otvoreno pokazali nezainteresovanost za upoznavanje i druženje sa čelnicima krovne kuće bh. fudbala, kao i članovima naše "A" selekcije tokom okupljanja u glavnom gradu Slovenije.
Inače, selektor Safet Sušić koji će početkom naredne sedmice objaviti spisak pozvanih igrača za meč protiv Slovenije, nije sa oduševljenjem dočekao pozivanje pomenutih igrača obzirom da sa njim niko nije vršio konsultacije vezano za taj potez administracije NFSBIH, a legendarni Pape najavljuje kako će tražiti objašnjenje po svom dolasku u Sarajevu, koji je planiran do kraja tekuće sedmice.
Obzirom da je generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković u više navrata isticao kako Savez ne želi na svoju ruku pokretati proceduru promjene sportskog državljanstva pojedinih fudbalera sve dok selektori ne pokažu interes za njih, kako se na taj način ne bi vršio pritisak na selektore i stvarala situacija i atmosfera u kojoj čelnici krovne kuće bh. fudbala nameću pojedine igrače, sigurni smo da u pozivu koji je upućen Haliloviću, Seferoviću, Hajroviću i Kolašincu nije bilo ni najmanje loše namjere, no svakako se slažemo da je poziv trebao biti usklađen sa Sušićevim aktivnostima i planovima.
Da se u NFSBIH uistinu brine o mladim naraštajima najbolje pokazuje organizacija kampa u Međugorju koji trenutno okuplja najtalentovanije mlade fudbalere do 19 godina starosti, ali i niz aktivnosti koje NFSBIH realizira i planira realizirati u narednom periodu kako bi se okupio što veći broj mladih i kvalitetnih fudbalera u i oko naših fudbalskih selekcija.
Evidentan je i problem nedostatka adekvatnih uslova za razvoj mladih fudbalera u BiH, prvenstveno kroz manjak infrastrukturnih sadržaja, pa je urgentno potrebno pozabaviti se stvaranjem istih kako bi se omogućilo odgajanje najkvalitetnijih mladih fudbalera unutar granica Bosne i Hercegovine, jer ponašanje pojedinih predstavnika novih generacija bh. fudbalera iz Europe i svijeta nam pokazuju da je upitno do kada ćemo moći računati na proizvode fudbalskih škola Njemačke, Švedske, Amerike, Kanade, Hrvatske...
toiko o dolascima pješke ako hoce nek promjene drzavljanstvo vise mi je pun racku ovih hajrovica,kolašinca i kompanie ako hoce nek dodju i igraju neče MRŠ igraj za švicu i njemačku
Naime, igrači koji su pozvani od administracije Saveza nisu do predviđenog roka,15. januara, potvrdili svoj dolazak, te su tako otvoreno pokazali nezainteresovanost za upoznavanje i druženje sa čelnicima krovne kuće bh. fudbala, kao i članovima naše "A" selekcije tokom okupljanja u glavnom gradu Slovenije.
Inače, selektor Safet Sušić koji će početkom naredne sedmice objaviti spisak pozvanih igrača za meč protiv Slovenije, nije sa oduševljenjem dočekao pozivanje pomenutih igrača obzirom da sa njim niko nije vršio konsultacije vezano za taj potez administracije NFSBIH, a legendarni Pape najavljuje kako će tražiti objašnjenje po svom dolasku u Sarajevu, koji je planiran do kraja tekuće sedmice.
Obzirom da je generalni sekretar NFSBIH Jasmin Baković u više navrata isticao kako Savez ne želi na svoju ruku pokretati proceduru promjene sportskog državljanstva pojedinih fudbalera sve dok selektori ne pokažu interes za njih, kako se na taj način ne bi vršio pritisak na selektore i stvarala situacija i atmosfera u kojoj čelnici krovne kuće bh. fudbala nameću pojedine igrače, sigurni smo da u pozivu koji je upućen Haliloviću, Seferoviću, Hajroviću i Kolašincu nije bilo ni najmanje loše namjere, no svakako se slažemo da je poziv trebao biti usklađen sa Sušićevim aktivnostima i planovima.
Da se u NFSBIH uistinu brine o mladim naraštajima najbolje pokazuje organizacija kampa u Međugorju koji trenutno okuplja najtalentovanije mlade fudbalere do 19 godina starosti, ali i niz aktivnosti koje NFSBIH realizira i planira realizirati u narednom periodu kako bi se okupio što veći broj mladih i kvalitetnih fudbalera u i oko naših fudbalskih selekcija.
Evidentan je i problem nedostatka adekvatnih uslova za razvoj mladih fudbalera u BiH, prvenstveno kroz manjak infrastrukturnih sadržaja, pa je urgentno potrebno pozabaviti se stvaranjem istih kako bi se omogućilo odgajanje najkvalitetnijih mladih fudbalera unutar granica Bosne i Hercegovine, jer ponašanje pojedinih predstavnika novih generacija bh. fudbalera iz Europe i svijeta nam pokazuju da je upitno do kada ćemo moći računati na proizvode fudbalskih škola Njemačke, Švedske, Amerike, Kanade, Hrvatske...
toiko o dolascima pješke ako hoce nek promjene drzavljanstvo vise mi je pun racku ovih hajrovica,kolašinca i kompanie ako hoce nek dodju i igraju neče MRŠ igraj za švicu i njemačku
- BHF_Manijak
#20831 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na stranu sto su ovi klocevi ispali ako se ne odazovu, ali ovaj safetov potez je seljacki i samo pokazuje njegovu zatucanost i iskompleksiranost, papanski totalno, fuj! Valjda predsjednik Saveza ima pravo da zove koga hoce da GOSTUJE reprezentaciji, i bar na taj nacin pokazuje da mu je stalo do tih momaka za razliku od selektora, koji se sprda sa istim, jebo pleme seljackom, egocentricno!
- jeza u ledja
#20832 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Smanji dozivljaj.BHF_Manijak wrote:Na stranu sto su ovi klocevi ispali ako se ne odazovu, ali ovaj safetov potez je seljacki i samo pokazuje njegovu zatucanost i iskompleksiranost, papanski totalno, fuj! Valjda predsjednik Saveza ima pravo da zove koga hoce da GOSTUJE reprezentaciji, i bar na taj nacin pokazuje da mu je stalo do tih momaka za razliku od selektora, koji se sprda sa istim, jebo pleme seljackom, egocentricno!
-
koksi
#20833 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisi ti nikakav BHF, jer da jesi, ne bi tako pričao kao što pričaš. Prvo, kad pišeš Safetovo ime, trebaš ustati i pisati velikim slovom, a druga stvar, tvoje psovke jednoj takvoj legendi su odraz tvoje kulture i (-ne)zrelosti.BHF_Manijak wrote:Na stranu sto su ovi klocevi ispali ako se ne odazovu, ali ovaj safetov potez je seljacki i samo pokazuje njegovu zatucanost i iskompleksiranost, papanski totalno, fuj! Valjda predsjednik Saveza ima pravo da zove koga hoce da GOSTUJE reprezentaciji, i bar na taj nacin pokazuje da mu je stalo do tih momaka za razliku od selektora, koji se sprda sa istim, jebo pleme seljackom, egocentricno!
Predsjednik saveza ima pravo da zove koga hoće, al uz konsultaciju sa selektorom, jer selektor je taj koji odlučuje ko će dobiti poziv i ko će igrati.
Pape je u više navrata rekao da ti isti momci moraju sami srediti papire ako im je stalo do reprezentacije, isto tako je rekao da će dobijati pozive onda kada budu trebali. Šta, on treba, možda ić im od kuće do kuće, kleknuti pred njih i moliti ih da srede papire i da igraju za BiH?
- ganjeta
#20834 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Novi corozirani
.
- jeza u ledja
#20835 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Egocentrik, seljak, zatucani papak, i jos na kraju "jebo pleme seljacko"??? Samo zato sto je rekao, apsolutno s pravom, da i njega treba konsultovati prije nego sto se nekom uputi poziv. Do juce je bio problem sto je Susic neupucen pa daje glupave izjave za hrvatske medije. Sad kad covjek konstatuje da je njemu neko trebao reci da je uputio jebeni poziv onda mu se jebe pleme seljacko???
Ti si BHF-Manijak pokazao svoju pravu stranu s ovakvim komentarom, samo da znam ubuduce s kim razgovaram.
Ti si BHF-Manijak pokazao svoju pravu stranu s ovakvim komentarom, samo da znam ubuduce s kim razgovaram.
-
zlajapravaraja
#20836 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koji agenAt, jbt
Neprimjecen u 8800 postova. aferim
Nego gledaj sta ovaj blesavi novinar pise (a onda jos gluplji urednik odobrava)..."otvoreno pokazali nezainteresovanost"
Isto ko noz u ledja, zajedno sa preuranjenim i neosnovanim pozivima ovim mladicima, te rezultirajuci pritisak na njih koji se njihovim klubovima ni najmanje ne svidja.
Sve jebeni amateri.
Bravo Pape kad ti se da' s ovim bilmezima
Nego gledaj sta ovaj blesavi novinar pise (a onda jos gluplji urednik odobrava)..."otvoreno pokazali nezainteresovanost"
Isto ko noz u ledja, zajedno sa preuranjenim i neosnovanim pozivima ovim mladicima, te rezultirajuci pritisak na njih koji se njihovim klubovima ni najmanje ne svidja.
Sve jebeni amateri.
Bravo Pape kad ti se da' s ovim bilmezima
- limeni
#20837 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ima pravo da se popisa i po tebi i po njima, on je safet susic "pape", covjek koji je nas najbolji fudbaler zadnjih 50 godina..ko su to hajrovic, kolasinac i ostali?covjek nije nista ruzno rekao, treba se i safetu javiti ko ce gdje i kada dolaziti da se upozna sa reprezentacijom..na stranu to da su svi ovi portali amaterski i cesto izmisle intervju..BHF_Manijak wrote:Na stranu sto su ovi klocevi ispali ako se ne odazovu, ali ovaj safetov potez je seljacki i samo pokazuje njegovu zatucanost i iskompleksiranost, papanski totalno, fuj! Valjda predsjednik Saveza ima pravo da zove koga hoce da GOSTUJE reprezentaciji, i bar na taj nacin pokazuje da mu je stalo do tih momaka za razliku od selektora, koji se sprda sa istim, jebo pleme seljackom, egocentricno!
- MOSALJOZE
#20838 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:Egocentrik, seljak, zatucani papak, i jos na kraju "jebo pleme seljacko"??? Samo zato sto je rekao, apsolutno s pravom, da i njega treba konsultovati prije nego sto se nekom uputi poziv. Do juce je bio problem sto je Susic neupucen pa daje glupave izjave za hrvatske medije. Sad kad covjek konstatuje da je njemu neko trebao reci da je uputio jebeni poziv onda mu se jebe pleme seljacko???
- BHF_Manijak
#20839 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zivo me se jebe sta vi i slicni vama mislite, niti su mi bitni jez, ovaj ili onoj, jer vas ionako ne znam licno, ali kad danas sutra Kolasicac, Halilovic, budu igrali za strane selekcije onda imajte obraza pa napisite nesto protiv Saveza, kako ste samo licemjerni!
A sto je Safet najbolji svih vremena ne znaci da ne moze biti iskompleksirani ljakse, kao sto i jeste. I Mourinho je jedan od najvecih trenera danasnjice pa je kreten lik, kakve to veze ima?
Ne radi se o moljenju nekoga vec o odjebavanju te djece, ali nejse, uhvatit cete se za galvu svakako za glavu kroz koju godinu, kada ta djeca nas odjebu. Onda ce biti aa debili, poletili igrati za druge drzave, ovo ono...
@Zlaja, 'ta ima, kakav si s Cedevitom u final fouru?!
A sto je Safet najbolji svih vremena ne znaci da ne moze biti iskompleksirani ljakse, kao sto i jeste. I Mourinho je jedan od najvecih trenera danasnjice pa je kreten lik, kakve to veze ima?
Ne radi se o moljenju nekoga vec o odjebavanju te djece, ali nejse, uhvatit cete se za galvu svakako za glavu kroz koju godinu, kada ta djeca nas odjebu. Onda ce biti aa debili, poletili igrati za druge drzave, ovo ono...
@Zlaja, 'ta ima, kakav si s Cedevitom u final fouru?!
- BHF_Manijak
#20840 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A ti ces da mi kazes? idi svoje prozivaj kad izdrkavaju po Ivici Osimu, ako imas obraza!jeza u ledja wrote:Smanji dozivljaj.BHF_Manijak wrote:Na stranu sto su ovi klocevi ispali ako se ne odazovu, ali ovaj safetov potez je seljacki i samo pokazuje njegovu zatucanost i iskompleksiranost, papanski totalno, fuj! Valjda predsjednik Saveza ima pravo da zove koga hoce da GOSTUJE reprezentaciji, i bar na taj nacin pokazuje da mu je stalo do tih momaka za razliku od selektora, koji se sprda sa istim, jebo pleme seljackom, egocentricno!
- jeza u ledja
#20841 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Caj od kamilice?
- Edin H.
#20842 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jez, ako se dobro sjecam ti si prvi pohvalio Begicev potez da pozove momke kao goste na utakmicu.jeza u ledja wrote:Caj od kamilice?
Nekoliko dana nakon sto je vijest objavljena u sredstvima informisanja javlja se Pape interviewom u stranim sredstvima informisanja
Prvo sigurno su ga o tome pokusali obavjestiti, e-mailom, telefonom kako se to vec radi. Da li je moguce da ni nikakvu stampu nije pretplacen, da ne moze gledati nase televizijske kanale, da ne cita nista na internetu? Da li Pape ne cita poslovne e-maile? Ne mislim da se o tome radi. On ocigledno ima veliki ego, svi su ga hvalili i podilazili mu kada je bio igrac. Biti trener je nesto sasvim drugo. Zato i dolazi do ove nebuloze gdje sada hvali Begovica, covjeka cijim neuvrstavanjem u tim smo utakmicom u Albaniji prokockali prethodne kvalifikacije. Begic je vjerovatno pokusao kontaktirati Papeta, ali u krajnjoj liniji Begic je njegov poslodovac, znaci on donosi odluke. E to je izgleda nesto sto Pape ne moze prihvatiti. Naravno da nema prava da se mijenja selektoru u izbor igraca, ali to i nije bio slucaj. Mene drugo stvar ovdje kopka. Kakav su oni uopste ugovor potpisali sa Susicem. Pa nije njegov posao da poput igraca pojavi se nekoliko dana prije utakmica i selektira tim. On bi valjda treba konstantno raditi na ojacavanju tima i stvaranju predispozicija za buducnost. To sto mu familija zivi u Francuskoj ne mora neophodno biti problem, sa dostupnim modernim sredstvima komunikacije. Ali njegova baza je Sarajevo, a poslodavac Savez.
Ciro koga neki ranije spomenuse budalesa po nekakvim talk showima, Pape zivi zivot Francuza izmedju utakmica, pa hocemo li ikada imati selektora koji svoj trud i energiju prvenstveno trosi na unapredjenje BH tima, pracenje forme igraca, pronalazenje potencijanih novih reprezentativaca...Konsekvence ovakvih profesionalizama su od ranije poznate - tako blizu, a tako daleko.
@Corola blago tebi kad se tvoj zivot i razmisljanja vrte oko govana i vodovodnih cijevi.
- BHF_Manijak
#20843 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moze i menta! Dao sam svoje misljenje i kakvo je takvo je, nije mu ovo prvi put da njegova prepotentnost ispliva na povrsinu. Naravno, niko nije glave okrenuo, pa ni ti(!), kad se sprdo sa izjavama momka da ce pjeske ako treba doci na okupljanje, to Kolasinac nije garant procito, gdje bi, mozda nije imo kasete u Gelsenkirchenu!
Ja sam sam sebe diskreditovo po tvom misljenju jer sam uvrijedio Safeta, ok, ali budi posten i reci da on sam seme diskvalifikcuje konstatnno u medijima, od izjave do izjave. Ali jok, gdje ces na Saju, lakse je po meni opalit jer mi je vise puko film da zbog njegovih izjava izgubimo nekog od reprezentativaca.
Naravno, sad ce ta djeca biti kriva ako se ne odazovu, a ne njegovo podjebavanje njih kroz medija, kako Kolasinca, tako u nedavno Halilovica!
Al' nema veze, ja sam glavni problem, jasam debil...
A to sto je po ko zna koji put izjavio da nije gledo, PA NI NA TV-U, nastup nekog od reprezentativaca (Emir Spahic i Stevanovic), ma jebo to, bitno je hladit muda po Parizu.
Ja sam sam sebe diskreditovo po tvom misljenju jer sam uvrijedio Safeta, ok, ali budi posten i reci da on sam seme diskvalifikcuje konstatnno u medijima, od izjave do izjave. Ali jok, gdje ces na Saju, lakse je po meni opalit jer mi je vise puko film da zbog njegovih izjava izgubimo nekog od reprezentativaca.
Naravno, sad ce ta djeca biti kriva ako se ne odazovu, a ne njegovo podjebavanje njih kroz medija, kako Kolasinca, tako u nedavno Halilovica!
Al' nema veze, ja sam glavni problem, jasam debil...
A to sto je po ko zna koji put izjavio da nije gledo, PA NI NA TV-U, nastup nekog od reprezentativaca (Emir Spahic i Stevanovic), ma jebo to, bitno je hladit muda po Parizu.
- bingov buraz
#20844 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa priznao je i da reprezentaciju nije gledao bas redovno prije nego je postao selektorBHF_Manijak wrote: A to sto je po ko zna koji put izjavio da nije gledo, PA NI NA TV-U, nastup nekog od reprezentativaca (Emir Spahic i Stevanovic), ma jebo to, bitno je hladit muda po Parizu.
Ima covjek druge prioritete.
- jeza u ledja
#20845 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Edin H. wrote:Jez, ako se dobro sjecam ti si prvi pohvalio Begicev potez da pozove momke kao goste na utakmicu.jeza u ledja wrote:Caj od kamilice?
Nekoliko dana nakon sto je vijest objavljena u sredstvima informisanja javlja se Pape interviewom u stranim sredstvima informisanjai daje izjavu kao da nikada nije cuo za poziv. Meni to realno ne djeluje vjerovatno.
Prvo sigurno su ga o tome pokusali obavjestiti, e-mailom, telefonom kako se to vec radi. Da li je moguce da ni nikakvu stampu nije pretplacen, da ne moze gledati nase televizijske kanale, da ne cita nista na internetu? Da li Pape ne cita poslovne e-maile? Ne mislim da se o tome radi. On ocigledno ima veliki ego, svi su ga hvalili i podilazili mu kada je bio igrac. Biti trener je nesto sasvim drugo. Zato i dolazi do ove nebuloze gdje sada hvali Begovica, covjeka cijim neuvrstavanjem u tim smo utakmicom u Albaniji prokockali prethodne kvalifikacije. Begic je vjerovatno pokusao kontaktirati Papeta, ali u krajnjoj liniji Begic je njegov poslodovac, znaci on donosi odluke. E to je izgleda nesto sto Pape ne moze prihvatiti. Naravno da nema prava da se mijenja selektoru u izbor igraca, ali to i nije bio slucaj. Mene drugo stvar ovdje kopka. Kakav su oni uopste ugovor potpisali sa Susicem. Pa nije njegov posao da poput igraca pojavi se nekoliko dana prije utakmica i selektira tim. On bi valjda treba konstantno raditi na ojacavanju tima i stvaranju predispozicija za buducnost. To sto mu familija zivi u Francuskoj ne mora neophodno biti problem, sa dostupnim modernim sredstvima komunikacije. Ali njegova baza je Sarajevo, a poslodavac Savez.
Ciro koga neki ranije spomenuse budalesa po nekakvim talk showima, Pape zivi zivot Francuza izmedju utakmica, pa hocemo li ikada imati selektora koji svoj trud i energiju prvenstveno trosi na unapredjenje BH tima, pracenje forme igraca, pronalazenje potencijanih novih reprezentativaca...Konsekvence ovakvih profesionalizama su od ranije poznate - tako blizu, a tako daleko.
@Corola blago tebi kad se tvoj zivot i razmisljanja vrte oko govana i vodovodnih cijevi.
Pa normalno da cu pohvalit poziv Begica kad je super stvar. Nije mi uopste palo na pamet da Susic nema pojma o tome. Pa gdje to ima???
Ljudi izgleda shvataju informacije kako njima odgovara. Cuj ne mozes da vjerujes da Susic nije znao za ovo?! Haj sto hoces da kazes da laze, ali nema logike da ispada koza u intervjuu sa Hrvatima i sa Klixom gdje ga ovaj pita sta mislite o pozivu Halilovicu, a on odgovara nisam mu uputio nikakav poziv i ne mogu jer on nije bh drzavljanin.
Cuj ima preveliki ego pa mu krivo sto ga niko nije obavijestio. Cuj poslao mu email?! Halo, to se radi oci u oci, sjednes za sto pa dogovoris. Na telefon barem.
Meni apsolutno nije jasno o kakvom egu se ovdje prica i kako vi dovodite u vezu sve ovo sa tim? Pa bi li tebi smetalo da si na njegovom mjestu? Cuj ego? Pa svako ima neku dozu ega, a Susic u poredjenju s nekim bivsim i potencijalnim selektorima jos najmanje (Ciro, Hadzibegic, Bazdarevic, Halilhodzic, svi su imali veci ego). Pogledaj ostale trenere sirom planete, Mourinho, Mancini, Guardiola, Wenger, Ferguson, ne znam ko nema ego. Bilo ko da mu menadzment radi iza ledja bi popizdio.
Ne kontam fakat.
- Bosanski_kralj
#20846 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
limeni wrote:ima pravo da se popisa i po tebi i po njima, on je safet susic "pape", covjek koji je nas najbolji fudbaler zadnjih 50 godina..ko su to hajrovic, kolasinac i ostali?covjek nije nista ruzno rekao, treba se i safetu javiti ko ce gdje i kada dolaziti da se upozna sa reprezentacijom..na stranu to da su svi ovi portali amaterski i cesto izmisle intervju..BHF_Manijak wrote:Na stranu sto su ovi klocevi ispali ako se ne odazovu, ali ovaj safetov potez je seljacki i samo pokazuje njegovu zatucanost i iskompleksiranost, papanski totalno, fuj! Valjda predsjednik Saveza ima pravo da zove koga hoce da GOSTUJE reprezentaciji, i bar na taj nacin pokazuje da mu je stalo do tih momaka za razliku od selektora, koji se sprda sa istim, jebo pleme seljackom, egocentricno!
Sušić nije iznad reprezentacije i on nema pravo da svojim izjavama bilo kojeg igrača udaljava od reprezentacije.
Nakon ovog ciklusa Sušić vjerovatno odlazi i kakvo će iza sebe stanje ostaviti, njega vjerovatno nije briga. On ne misli na budućnost ove reprezentacije i na to ko će zamjeniti Spahića, Misimovića...kada se oni ubrzo oproste od aktivnog nogometa.
-
palermo
#20847 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno da nije iznad reprezentacije. Kao što nije ni Begić, a bogami ni Kolašinac, Hajrović ili Seferović.Bosanski_kralj wrote:![]()
![]()
![]()
Sušić nije iznad reprezentacije i on nema pravo da svojim izjavama bilo kojeg igrača udaljava od reprezentacije.
Nakon ovog ciklusa Sušić vjerovatno odlazi i kakvo će iza sebe stanje ostaviti, njega vjerovatno nije briga. On ne misli na budućnost ove reprezentacije i na to ko će zamjeniti Spahića, Misimovića...kada se oni ubrzo oproste od aktivnog nogometa.
A ako Pape odvede reprezentaciju na svjetsko to će biti najbolji zalog naše budućnosti.
Ako ne odvede, onda je usro i šefa i stanicu...i kao takav će ostati upamćen (mislim kao selektor).
- Edin H.
#20848 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jez, ne znam, mozda ja zivim u drugom filmu, meni izuzetno neprofesionalno, pa i malo vjerovatno djeluje da ga nisu pokusali obavjestiti. Ali ko sve kod radi ne iskljucujem u potpunosti. U svakom slucaju bi ovo trebalo rascistiti i Bakovic i Begic bi se trebali izjasniti po ovom slucaju, da li su pokusali komunicirati i kako. Ako nisu, trebali bi uputiti neku vrstu izvinjenja.
Medjutim kod Papeta je sve nekako vruce, hladno.
Oko utakmica se zagrije, zainteresira, a kada ih nema kao da se u potpunosti povuce, kao da zivi negdje u potpunoj izolaciji.
Oko utakmica se zagrije, zainteresira, a kada ih nema kao da se u potpunosti povuce, kao da zivi negdje u potpunoj izolaciji.
-
palermo
#20849 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To je ok stav.Edin H. wrote:Jez, ne znam, mozda ja zivim u drugom filmu, meni izuzetno neprofesionalno, pa i malo vjerovatno djeluje da ga nisu pokusali obavjestiti. Ali ko sve kod radi ne iskljucujem u potpunosti. U svakom slucaju bi ovo trebalo rascistiti i Bakovic i Begic bi se trebali izjasniti po ovom slucaju, da li su pokusali komunicirati i kako. Ako nisu, trebali bi uputiti neku vrstu izvinjenja.
I ovo zadnje je tačno....i ja bih volio da je Pape u mnogočemu drugačiji. Ali nije. Al u ovom slučaju, ako ga nisu obavijestili, on ima apsolutno pravo da se buni
- Bosanski_kralj
#20850 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma šta imamo od toga što ćemo ga, u slučaju neplasmana, pamtiti kao onog koji je usrao šefa i stanicu.palermo wrote:Naravno da nije iznad reprezentacije. Kao što nije ni Begić, a bogami ni Kolašinac, Hajrović ili Seferović.Bosanski_kralj wrote:![]()
![]()
![]()
A ako Pape odvede reprezentaciju na svjetsko to će biti najbolji zalog naše budućnosti.
Ako ne odvede, onda je usro i šefa i stanicu...i kao takav će ostati upamćen (mislim kao selektor).
Valjda se sad, dok je vrijeme, treba ukazivati na neke propuste koje bi nas mogle koštati kako plasmana u Brazil, tako i budućih kvalifikacijskih ciklusa.